En solskinnsdag

Jeg ligger på bryggen og kjenner solen steke. En svak vind kiler brystene mine,så vortene nupper seg litt. Jeg løfter så vidt på hodet og ser han kommer ned bakken mot bryggen. Herregud, så flott han er! Vi har vært gift i 10 år og enda får han tærne mine til å krølle seg bare ved tanken på hva som skal skje nå! Han har bare et lite håndkle rundt livet, og jeg vet han er naken under. "Kom igjen, nå" smiler han. "Få av deg fillene og hopp uti med meg." Han hjelper meg opp og lirker av meg bikinitrusen som er alt jeg har på. Så tar han meg i hånden og sammen hopper vi uti det salte vannet. Det er iskaldt med en gang, men det holder 22 grader, så snart er det nydelig å svømme rundt. Jeg kjenner vannet kile meg mellom bena og jeg svømmer bort til han og får et skikkelig langt, dypt kyss. Vi svømmer rundt og koser med hverandre en lang stund før vi vasser i land. Vel oppe svøper han meg inn i et stort håndkle, før han fester sitt rundt livet og sammen går vi opp den lille bakken til hytta.

"Nå skal du gjøre som jeg sier,"hvisker han til meg mens han fører meg bort til hagebordet av tre. Jeg følger lydig med, med skjelvende ben. Jeg lar håndkle falle ned og står naken og forventningsfull foran han. Han ber meg legge meg på ryggen på bordet samtidig som han drar bort en stor balje med vann som har stått i solen hele dagen. Når jeg ligger på ryggen fyller han en mugge med vann og tømmer over håret mitt. "Vi må få skyllet av deg saltvannet," sier han. Så finner han frem sjampo og masserer håret mitt. Jeg ligger helt stille og nyter behandlingen. Jeg kjenner solen steke og snart skyller han håret godt.

"Så var det resten." Han fyller muggen og lar vannstrålen treffe meg. Åh, det er kaldt. Brystene knupper seg og stritter forventningsfullt mot solen. Han lar en ekstra stråle renne ned mellom bena og jeg gir villig plass. Nå tar han såpe på en svamp og begynner forsiktig å vaske meg. Han starter øverst med hals og skuldre, sirkler seg ned og kretser rundt brystene. Det er så kjølig og pirrende at jeg klarer såvidt å ligge rolig. Behandlingen fortsetter nedover magen, rundt navlen og ned mot musa. Det er så fantastisk deilig, jeg kjenner den myke svampen stryke forsiktig over venusberget og ned mot rumpa. Han stryker litt opp og ned før svampen fortsetter sin vei ned lårene, leggene og helt ned til fotbladene. Der tar han for seg hver enkel tå, jeg er så kåt at jeg holder på å sprekke!

"Så var det skylling igjen," smiler han, han ser godt hvordan det er fatt med meg. Jeg myser mot sola og ser at han ikke er upåvirket, han heller! Staken står i stiv giv akt, det glinser i en dråpe på tuppen. Han fyller muggen og lar vannet fosse over meg. Han fyller på nytt og trekker bena mine opp, så lar han vannet renne over musen og blander seg med saftene mine. Det er en utrolig følelse! Så er han ferdig, trodde jeg! "Bare ligg litt til, jeg skal bare hente noe", sier han før han forsvinner inn i hytta en liten stund. Jeg ler når jeg seg hva han har med ut. Barbersaker! I dag skal jeg jammen få full pakke. Han stiller seg mellom bena mine og trekker meg frem, så jeg ligger med rumpa helt ute på kanten, bena står på hver sin stol.Han spruter på barberskum, og jeg kjenner høvelens kalde stål stryke meg over musa. Han er grundig, ikke et hårstrå får stå i fred. Tilslutt skyller han godt med solvarmt vann.

"Nå får vi se da," sier han "om jeg har vært grundig nok." Han bøyer seg ned og lar tungen gli over hele underlivet mitt, fra rumpehullet og frem til klitoris. Han stryker forsiktig et par ganger, så går han alvorlig til verks! Jeg kjenner tungen bore seg inn i musa, inn og ut, det er så utrolig deilig. Jeg stønner høgt, men biter meg i leppene, det er ikke langt til nærmeste nabo, selv om de ikke kan se terrassen så er det utrolig lytt. Han slikker og biter og det er like før det kommer for meg. "Ånei, ikke enda, lille venn," stønner han. Han reiser seg opp og legger bena mine på skuldrene sine. Så tar han tak i pikken sin, drar den et par ganger før han fører den mot hullet mitt. "Jeg er så klar, vær så snill og kom til meg," stønner jeg mens jeg kommer han i møte. Han kommer inn i meg i et langt støt, holder seg i ro en stund før han sakte starter å støte. Han stryker tommelen rundt tappen min mens han stadig fortere støter inn i meg. Jeg kjenner at han fyller meg helt opp og nå blåser jeg i naboer og alt. Jeg hyler ut når det kommer for meg, han fyller meg helt opp og jeg har knapt fått igjen pusten før han bøyer seg over meg, bena mine ligger rundt hodet mitt og han suger seg fast i brystvorten min. Han står helt stille et sekund, så kommer han i en enorm orgasme. Jeg kjenner kuken pumpe inni meg, og jeg melker han til han er helt tom.

Han ligger helt slapp over meg, stryker det ene brystet og hvisker: "Er du klar for en svømmetur til?"