En spesiell kinokveld

Jeg var så glad jeg fikk tak i den siste billetten, og pustet lettet ut da jenta før meg bare skulle ha en billett akkurat som meg. Men typisk at jeg måtte på do, sånn i siste liten. Da visste jeg det ville være fullsatt sal og trangt og jeg ville deretter styrte inn når alle var lei av å reise seg, bli tråkket på tærne og slikt. Men jeg ga blaffen. Jeg måtte på do, og filmen skulle være kanon bra! Jeg skyndte meg alt jeg kunne og da jeg omsider kom meg innenfor dørene oppfattet jeg at plassen min faktisk var helt bakerst og nesten midt på raden. Og typisk som jeg hadde sett det for meg, folk sukket og halvt stønnet over min inntreden siden filmen så vidt var i gang. Jeg halvt kravlet – halvt gikk, over og mellom menneskene, for å ta det siste ledige setet i hele salen i bruk. Som om ikke det var mer enn nok, så var det også ved siden av hun som sto før meg i køen, selvfølgelig. Jeg forsøkte å smile etter beste evne, og håper hun ser det unnskyldende blikket mitt. Hun reiser seg høflig, og ser faktisk meget søt og blid ut. Det var da enda godt, dufter godt gjør hun også. Ikke så ille allikevel da. Jeg setter meg ned, men spretter fort opp igjen. Herregud, ja visst! Jeg satte meg på en jakke og en veske, hennes selvfølgelig. Søren, så uflaks, nytt unnskyldende blikk, men jeg føler jeg får et tilbake denne gangen også. Jeg smiler, og vi ser litt dumme ut begge to. Hun er virkelig søt, sjarmerende. Kanskje jeg skal forsøke favoritthobbyen min, tiden vil vise om anledningen byr seg. Jeg elsker å flørte, gjerne så frekt som mulig, men på grensen av at den andre ikke helt vet om det er med min viten og vilje eller ei. Så ser jeg hva som skjer. Har fått mange reaksjoner, beinflørting på bussen eller toget f.eks., eller tett på hun foran i køen. Det er en form for flørting jeg synes er spennende…

Jeg legger raskt armen på armlenet på begge sider, og setter meg godt tilbake. Jeg pirker henne i armen og vil spandere litt snop, som en introduksjon og en ekstra unnskyldning, men da ser hun faktisk litt snurt ut, men smiler i det hun høflig takker nei. Neivel, samme det. Men kvelden har startet….filmen også. Jeg legger merke til at hun legger armen tett på min, nesten presser den mot meg. Kanskje er hun litt irritert over at jeg har tatt en del av plassen, men ikke søren om jeg vil flytte den. Nei, jeg vil se an hva hun gjør så jeg skal vente og se. Jeg drister meg til å vise henne snopposen en gang til, og jammen tar hun ikke en sjokoladebit denne gangen. Har hun myknet litt, allerede? Jeg legger merke til at min fokus er litt borte fra filmen nå mens hun ser ut til å vise den største interesse. Jeg kom borti hånden hennes da jeg nettopp spanderte en sjokolade, den var myk, varm. Hånden hennes altså! Det vekket min interesse for henne ytterligere, jeg ville vite litt mer, kjenne litt til. Hva gjør jeg nå, tenkte jeg. Jeg lar en av fingrene stryke hennes fingre litt forsiktig. Varsomt gnir jeg den sakte, mot hennes fingre, spent på hva hun vil si, gjøre. Hun ser raskt på meg og flytter hånden sin, men jeg følger etter, og følger med henne i øyekroken. Jeg møter fingrene hennes igjen, stryker dem denne gangen opp mellom to av dem og kiler dem mykt helt opp til der fingrene slutter i hånden. Jeg blir overasket da hun lar den være i ro. Jeg mener å se munnvikene hennes skjelve litt, eller er det bare noe jeg selv tror, håper?

Dette gikk raskt, hun er pirret, jeg ser det nå, føler at hun er det og vil være med, litt videre om ikke noe annet. Hun hadde flyttet hånden i motsatt fall, det er jeg nesten sikker på, eller kanskje til og med gitt meg en ørefik, eller noe slikt. Jeg skyver meg selv litt over i setet, så jeg kommer litt nærmere. Hun forblir fremdeles i ro. Sakte skyver jeg hånden ned fra armlenet mellom oss, så den glir ned på låret hennes. Jeg lar den ligge der litt, bare for å føle på stemningen, samtidig som jeg skyver det ene benet over mot henne så det legger seg inntil hennes. Hun gjør fremdeles ingen bevegelse eller tegn til å føles seg utilpass, så jeg lar hånden berøre henne litt mer. Jeg lar den gli sakte ned langs låret, langsmed utsiden av det og så like sakte opp igjen. Hun sitter i ro, så jeg fortsetter min lek, stryker den litt lenger ned, nesten ned til knærne der skjørtekanten slutter. Hun presser benet sitt mot mitt nå, jeg kjenner det godt, og det føles deilig og spennende. Jeg skyver hånden min helt opp til hoftene hennes denne gangen, før jeg lar den stryke nedover igjen. Nå lar jeg hånden gli helt ned til kneet, der jeg lar to fingre leke med kneet hennes, og kjenner den glatte nylonen i strømpene hun har på. Jeg løfter hånden nå og griper hennes hånd som ligger i fanget, og trekker den over på mitt lår. Ingen av oss snur oss, vi bare ser uanfektet videre på lerretet, eller i den retningen, og jeg kan kjenne hennes litt nervøse hånd som er varm og veldig myk legger seg på låret mitt. Jeg er glad det er stupmørkt i salen, for det er så godt som fullstappet sal. Hun lar hånden sin ligge, i det jeg igjen begynner å stryke ømt over hennes lår. Jeg lar hånden gli helt ned til kneet, hvor jeg sluttet sist, og i det jeg gjør det, ser jeg hun legger jakken sin over fanget sitt med den andre hånden. Hun er nok redd for at andre skal se hva som skjer, men det er et signal om at hun ikke vil jeg skal stoppe. Jeg hadde ikke planer om det, heller…

Nå smiler jeg, i det jeg merker at hennes hånd er på vei opp mitt eget lår. Nå er det min jakke som legger seg over mine egne ben. Jeg tar tak i skjørtekanten hennes, og sakte skyver jeg kanten oppover med fingrene, forsøker å gjøre det så umerkelig for andre enn oss som jeg klarer. Det synes å være litt trangt, men så hjelper hun plutselig til når hun skyver det ene benet lenger opp mot meg og løfter seg litt. Jeg kan merke skjørtet slipper taket og glir nesten helt opp. Jeg fører fingrene ned igjen langs innsiden av låret hennes, det er så varmt og mykt, helt deilig. Jeg lar fingrene gli sakte opp igjen samme vei, på innsiden, og blir selv forbauset over hvor raskt jeg har fått lov. Jeg merker det sitrer og i de tynne buksene jeg har på meg merkes det godt. Hennes hånd er helt oppe ved toppen av låret mitt, og sakte merker jeg de slanke fingrene hennes skyver seg ned på innsiden av låret, ned mot den etter hvert så harde kuken min. Den ligger nå ned langs venstre lår, og hånden hennes stopper opp i det fingrene når selve hodet, og med fingerspissene begynner hun å kile dem. Merker hun at jeg går uten bokser? Mine egne fingre er langt opp på låret hennes, og jeg har ingen problemer med å komme til under skjørtet nå. Jeg fortsetter å skyve fingrene lenger opp, og snart kan jeg merke at fingrene når undersiden av kjønnet hennes. Jeg skyver en finger ut mellom bena hennes, og blir svett i det jeg merker fuktigheten. Hun har heller ikke noe under så jeg tydelig kan kjenne de våte leppene hennes under de tynne maskene, hvor varm og våt hun er. Hun er faktisk veldig våt! Jeg merker med ett jeg svetter, for dette er vilt, men akk så pirrende og deilig. Jeg begynner sakte å kile en finger opp og ned mellom leppene hennes, på utsiden av leppene og merker at hun smiler i det hun skyver seg litt lenger ned i setet. Samtidig kiler hun fingrene sakte over kukhodet mitt, som nå er ømfintlig og vått. I det hun skjøv seg lenger ned i setet, gled skjørtet hennes enda lenger opp under jakken. Hun sprer bena litt fra hverandre, slik at jeg virkelig kan føle med fingrene, hvor fuktig hun er mellom leppene. Jeg titter raskt bort på henne, film får være film, for nå har hun lukket øynene og munnen hennes virker litt sammenbitt. Jeg begynner å gni fingrene litt hardere mot leppene hennes, finner klitorisen og kiler fingerspissen mot den, rundt den, roterer fingeren rundt kanten. Nå merker jeg at hun har begynt å vuggesakte frem og tilbake.

Jeg gnir henne hardere nå, samtidig som hun griper rundt kuken min og drar litt i den. Jeg kan kjenne blodet som fosser gjennom den nå, og merker at jeg selv er utrolig kåt. Hennes safter fortsetter å dryppe og fingrene mine er våte. Nå kan jeg se munnen hennes åpner seg litt, jeg ser at hun puster tyngre, så jeg gnir henne litt raskere men allikevel så rolig at ingen skal merke noe. Jeg presser klitten mellom fingrene og fører tuppen på fingeren inn i henne. Ikke før jeg fikk fingertuppen mellom leppene hennes og forsiktig klemte til mot klitten, så får jeg se hun knepper øynene hardt igjen, biter leppene sammen og jeg merker lårene hennes rister svakt. De rister og orgasmen varer en liten stund. Samtidig rykker hun til mot hånden min, klemmer et litt hardere tak i kuken, men det foregår helt stille. Stakkar, tenker jeg nesten, der hun biter skriket i seg mens jeg presser frem flere små orgasmer bare ved å la fingeren ligge i åpningen hennes. Hun er herlig å se på, virkelig vakker. En kvinnes orgasme er som den fineste kunst, en nytelse å se på!

Vi beveger oss ikke, ingen av oss retter oss opp eller retter på seg, det ville være for dumt. Ikke ennå i hvert fall. Men vi trekker hendene litt til oss, normaliserer så mye som mulig, og begge må se resten av filmen. Ikke for alt i verden reiser jeg meg for å gå ennå, ikke før rett før slutten bare for å ta henne på sengen. Hun skal ikke vite hvem jeg er. Ikke ennå. Hun skal få jobbe med det! Da jeg reiser meg og skal gå, ser jeg blikket hennes, og jeg ser hun er i tvil om hva hun vil. Når jeg går ned langs salen og er på vei ut, ser jeg hun fremdeles sitter igjen i setet og jeg smiler lurt. Ja vel, men deilig var det! I det jeg kommer ut fra kinoen, så finner jeg en pub på andre siden av veien. Når jeg ser folk kommer ut, ser jeg etter henne og i det jeg får øye på henne, så reiser jeg meg opp som om det ikke er av den grunn, og begynner å gå hjemover. I et butikk vindu ser jeg at hun får øye på meg og kommer etter. Jeg runder hjørnet, og skrur med vilje opp tempoet litt. Hun er lengre bak nå, men jeg mistenker henne for å skynde seg, øke farten. Jeg tror hun vil ta meg igjen, jeg tror hun vil ha mer av meg, og jeg definitivt av henne! Hvordan denne kvelden ender, det vet bare hun…

—————————————

Herregud så fort han går, tenker hun. Hvordan i all verden skal hun kunne nå ham igjen med den farten han holder? Har han sett henne følge etter? Hun føler at hun ikke nærmer seg i det hele tatt, og i de høye hælene er det vanskelig å gå noe raskere enn det hun allerede gjør. Kanskje han ikke vil fortsette, kanskje kino opplevelsen var alt han mente med dette? Hun tror han har sett henne, eller kanskje han ikke så ansiktet hennes der inne? Hun merker hun blir litt skuffet av de tankene, og nå skal han sikkert hjem til kone og barn, og hun banner litt i hodet sitt. Mannfolk! Nå er han vel redd for at hun skal lage kaos for ham sikkert, at hun skal legge an på ham og lage virkelig kaos. Hun kan jo ikke rope på ham heller og be ham stoppe, men på den annen side så kan hun jo ikke bare la denne mannen forsvinne ut av livet hennes. Klarer han å få henne inn i slike orgasmer i en mørklagt kinosal så vil hun kjenne hva han ellers kan skape i henne. Au, faen også, banner hun, i det hun knekker sammen. Noe så flaut – falle ned fra de høye hælene sånn som en annen amatør. Pokker også! Nå er foten sikkert forstuet, og her ligger hun og kaver med raknet strømpe. Som om ike det var nok, skohælen er brukket! Trenger du hjelp, hører hun med ett, og der står han gudskjelov, men akk så pinlig. Nå tror han jo sikkert at hun gjorde dette med vilje. Kjenner han henne igjen? Ikke noe i ansiktet hans røper at han vet at det var hun han lekte med der inne i kinosalen. Hun ser at han ser på den raknede strømpen hennes men det jeg ser i øynene hans handler ikke om en raknet strømpe. Han lar hånden sin gli over den ødelagte strømpen, liksom helt uskyldig og spør henne om det gjør vondt! Visst faen gjør det vondt, tenker hun, men sier ikke noe. Hun bare griner litt på nesen og lar ham hjelpe seg opp.

Han tar tak i den ene armen hennes og legger den andre armen sin rundt livet mitt i det han løfter meg opp. Så stryker han hånden forsiktig og like tilfeldig som over benet, lar den gli over det høyre brystet mitt. Jeg kjenner hvordan brystvorten reagerer spontant, og jeg vet at han kjenner det samme. Hun mener å se han kvepper litt til, men han spør bare om hun kan stå på foten. Hun prøver men det gjør grusomt vondt, og han legger merke til det med en gang. Han spør hvor hun bor, og mumler umiddelbart at han kan følge henne hjem. Hun ser det for seg de to – tre neste timene i en rask flash, og klarer å takke ja uten at han lar seg merke med smilet hennes. Hva annet kan hun gjøre? Hun kan ikke stå på foten, langt mindre gå og hun kan ikke la denne mannen forsvinne uten å få vite litt mer, eller til og med kjenne litt mer. Han forteller at han har bilen sin rett rundt hjørnet og leder meg sakte av sted, mens han holder henne rundt livet hardt og tett. Han nærmest bærer henne bort til bilen mens hun hinker så godt hun kan på den ene foten som fremdeles er tredd ned i en høyhælt sko. Sikkert litt av et syn, tenker hun. Selv om hun har pokker så vondt i den ene foten, så kan hun ikke unngå å kjenne hvor herlig sterk han er i det han nærmest sleper henne av gårde. Hun legger den ene hånden sin på overarmen hans, bare for å kjenne, og hun kjenner det er en muskuløs mann. Menns armer har alltid tent henne, og disse er intet unntak. Gud så godt det er å få satt seg inn i bilen, strekke ut benet. Han setter seg inn på førersiden, snur seg mot henne og smiler. Det er første gang hun ser han smile direkte til henne, faktisk, et sjarmerende smil. Samtidig gnistrer det litt lurt i de grønne øynene. Hun vet at han kjenner henne igjen fra kinoen nå for hun kan tydelig se det i øynene hans. Hun tror hun også ser hva han tenker, for hun tenker jo det nesten samme selv. Nå, frøken, hvor går ferden, sier han. Frøken? Hun? Hun må nesten le, men tar det i seg fort. Han setter bilen i bevegelse etter nok en gang liksom tilfeldig å ha kommet borti hennes nylonkledde lår med lillefingeren. Akkurat som han gjorde med henne tidligere, men denne gangen var det bare lillefingeren, veldig fort og tilfeldig. Hun kan ikke noe for det, men det sitrer i henne, i det hun lavt får ut av seg adressen. Løvenskioldsgate, sier hun, og er glad det er kort vei hjem. Hun er også veldig glad for at Johan endelig har klart å flytte ut. Det tok tid nok å få avsluttet det forholdet. Han ville liksom ikke. Men i går hentet han sine siste eiendeler, og det var derfor hun var ute på kino i dag, helt alene – i korte skjørt og truseløs. Hun hadde tenkt seg videre i livet, men kanskje ikke like hastig som kvelden hadde gitt signaler om. Hun visste jo heller ikke helt om mannen var ugift, singel eller ei! Hun hadde ikke tenkt å forføre verken den ene eller den andre, hun synes bare det er så pirrende og flørte, sitte på en barkrakk f.eks. og snakke med vilt fremmede menn uten å ha truse på, uten at de vet om det selvfølgelig!

Fem minutter nå, så er vi hjemme, og han må hjelpe meg opp og inn, tenkte hun. Hun var glad hun bor i første etasje, for hun likte ikke tanken på at han skulle være helt utslitt innen hun får låst opp døren. Han bærer henne opp trappen faktisk – han insisterer, og setter henne ikke ned så hun får låst opp en gang. Han setter henne ikke ned før han har fått henne innenfor og helt inn i stuen. Hun senkes sakte ned i sin myke sofa, så tar han av seg frakken og slenger den over lenestolen. Kåpen hennes går samme vei. Han setter seg ved siden av henne i sofaen og tar den forstuede ankelen hennes og legger den over fanget sitt. Han trykker lett og forsiktig på den før han igjen spør henne om det gjør vondt. Han vurderer å ringe etter lege, men det tillater hun ikke. Hun vil se det an til i morgen. Han godtar det, og så sier han litt smilende at det var synd med den fine strømpen. Øynene hans følger fingrene som han lar gli oppover benet hennes, og han er blank i blikket. Han tenker overhodet ikke på strømpen hennes, snarere på hva som befinner seg der hvor den slutter. Fingrene fortsetter derfor sin ferd oppover benet, og hun kjenner hvordan det sitrer i henne, en slags innvendig kiling. Han følger leggens ytterside til han kommer til kneet, der lar han hånden gå rundt og fortsette oppover på innsiden.

Idet fingrene hans treffer målet, er hun så tent og klar at berøringen føles som en kollisjon av dimensjoner. Hun kvepper til og gisper, noe som får ham til å se på henne og smile. Så bøyer han seg frem og kysser henne, mykt og forsiktig med leppene halvåpne, samtidig som han lar en av fingrene gli forsiktig inn i henne. Veldig, veldig forsiktig, og ikke langt inn. Han trekker den ut igjen og putter den i munnen sin, suger til seg av saftene hennes med et ansiktsuttrykk som om han smaker på den fineste vin som kan oppdrives. Han hvisker mot henne, nydelig, hvisker han, og lar fingeren få en tur til inn i varmen hennes, til fuktigheten mellom hennes lår. Nå er det hun som får smake sine egne safter, og hun slikker og suger på fingeren hans mens hun ser på ham.

Han drar henne ned på sofaen så hun ligger på ryggen, bevegelsen har flyttet skjørtet opp rundt livet hennes så hun ligger totalt blottet for ham. Øynene hans viser at han liker det han ser, og han går ned og ender i en perfekt situasjon. Han plasserer et lett kyss midt på klitorisen hennes og hun slipper fra seg et lett stønn. Så fortsetter han å kysse henne overalt nedentil, han kysser leppene hennes, han kysser klitorisen, så tilbake til leppene, ned langs innsiden av lårene, deretter ovenfor klitoris, det er ikke en centimeter av henne som ikke får kjenne hans leppers lette berøring. Hun føler hun kan bli gal av denne sene oppbyggingen av det hun vet kommer til å bli den heftigste orgasmen hun noen sinne har kjent, hun bare vet det. Så kommer tungen hans så vidt frem og han lar den vispe lett over de samme områdene, hele runden om igjen. Det er like før hun skriker til ham at han bare må ta henne, men hun klarer å beherske seg. Hun vil jo ikke at denne nytelsen skal stoppe heller, så hun kan kjenne at hun nærmer seg den historiske orgasmen. Pusten hennes går ujevnt og lårene hennes skjelver. Han kjenner det nok også, for han hever hodet og ser på henne. Føles det deilig, spør han. Hun bare ser på ham, svarer ikke men nikker forsiktig til svar. Morsmålet hennes er midlertidig borte, så han bøyer seg ned og legger leppene rundt hele klitorisen og lar tungen leke med den inne i munnen sin. Han lar den sveve over den som lette sommerfuglvinger og hun vet at hun ikke kan holde tilbake det som kommer nå, dette kjennes ut som den første oppoverbakken i en berg- og dalbane, men det går fort oppover – veldig fort – og hun når toppen med rakettfart og kastes utover på den andre siden, helt ute av kontakt med både vognen hun satt i, skinnene den gikk på og det får henne til å sveve – hun flyr – hun hører seg selv skrike – og etter en liten evighet daler hun fløyelsmykt og sakte ned mot marken igjen… sakte, så sakte mens hun gradvis finner veien inn i sin egen kropp. Hun puster roligere, uten tanker – ingen formening om verden utenfor sine egne lukkede øyne… Det er nesten som hun glir inn i en transe, men kommer litt mer til seg selv da han plasserer de myke leppene sine på munnen hennes.

Mens hun summer seg i noen sekunder, begynner han sakte og kle av henne. Han knepper opp blusen hennes og lar håndflatene så vidt berøre brystvortene hennes. Så knepper han opp knappen i skjørtet hennes og drar det forsiktig nedover bena og av. Så begynner han å kysse føttene hennes, anklene, leggene… Hele tiden kysser han henne veldig sakte, veldig ømt og veldig forsiktig. Han kysser seg oppover til knærne, sprer bena hennes og kysser seg videre oppover langs innsiden av leggene, lårene, der han for en liten stund siden – eller kanskje det er en evighet siden – lot fingrene kile henne. Hun er doven i kroppen, men hun elsker følelsen det er å kjenne munnen hans nærme seg. Han bruker lang tid, og hun kan kjenne at hun faktisk gleder seg til å kjenne kysset hans mot leppene sine igjen – hun kjenner også at hun gjerne vil ha ham inne i seg, så hun strekker fram armene mot bukselinningen hans for å kneppe opp. Han tar hendene hennes vekk og reiser seg. Så knepper han sakte opp skjorteknappene sine mens han hele tiden ser på henne der hun ligger naken og nesten sårbar for en mann som ham. Han slipper ikke øynene hennes mens han knepper opp og tar skjorten av seg. Hun får se en solbrun brystkasse, muskuløs – med små harde brystvorter.

Overarmene hans er akkurat som de kjentes ut da han støttet henne på vei til bilen tidligere på kvelden – vakre armer, maskuline armer med blodårene liggende synlig utenpå hans kraftige biceps og hva de heter alle de forskjellige musklene i en manns armer og skuldre. Magen er flat som en mage skal være, ikke helt som hennes med andre ord, og det finnes ikke tegn til unødige valker i noen deler av kroppen hans. Dette er en mann som er fysisk aktiv og i god form. Synet av kroppen hans får en bølge av begjær til skylle over henne, og hun kjenner at hun begynner å bli klar for mer. Han åpner buksesmekken og trekker buksene sakte nedover de stramme lårene, ned none vakre legger og trår bare ut av dem. Den trange bokseren avslører begjæret hans. Sokkene går samme vei som buksene og skjorten, og så trer han tomlene inn i linningen på bokseren og drar den sakte, grusomt sakte, nedover hoftene mens han stadig ser henne direkte i øynene. Han ser på henne med et virkelig ertende blikk, og drar bokseren videre nedover, fremdeles så utrolig sakte så hun kan se hvordan han presser den stive kuken nedover i stedet for å hjelpe den løs. Den slipper ikke fri før bokseren er nede på låret et stykke – da spretter den ut og rett opp og står i en frekk og herlig positur nesten rett opp og bitte lite grann til venstre. Ballene hans er stramme, og hodet på den er oppsvulmet og kraftigere enn hun kan huske å ha sett et kukkhode noen gang! Yytterst blinker det i en liten dråpe. Noe så vakkert! Utrolig stiv og kraftfull står den der i all sin prakt og hun må bare kjenne på den. Hun føler en umåtelig trang til bare ta på den, så hun lar den ene hånden sin forsiktig, nesten nervøst, røre ved den. Hun bare kjenner på den – lar fingrene gli over den veldig forsiktig, lukker fingrene forsiktig over hodet og gir det et lett trykk. Deretter lar hun dem gli nedover på undersiden og ned til ballene, som krymper seg som følge av berøringen.

Han dytter henne bakover, skyver meg ned i liggestilling igjen. Hun vet hva som kommer, og hun kjenner hvordan det rykker i underlivet hennes i det tanken slår ned i henne. Hun kan kjenne hvor kåt og våt hun blir med en gang, og klitorisen vokser i ren forventning. Han setter seg mellom lårene hennes, de har begge et ben på gulvet og et i sofaen. Han skyver seg nærmere, det ene benet under hennes og ut på siden bak henne. Hun begynner uvilkårlig og gynge med hoftene, selv om han ikke er nær henne ennå. Hun løfter seg mot ham og vil bare ha ham langt inni seg. Han tar tak i den stive staken og bøyer hodet ned mot kjønnet hennes som står åpent for ham. Hun kan kjenne hodet berører de indre leppene hennes, glir litt innenfor og hun er så klar for å ta i mot hele herligheten, men han bare holder den der, akkurat ytterst i åpningen. Det er like før hun skriker til ham, det er så vidt hun klarer å beherske seg. Hun lar en hånd gli ned og finne klitorisen sin, for hun må bare få utløp for det som stenges inne i henne nå. Hun legger den ene hånden først bare forsiktig over den hovne tappen og gir den et lite trykk. Det er like før hun kommer, det er helt vanvittig. Så lar hun to fingre gli opp og ned på hver sin side av den, de glir lett, så våt er hun. Fingrene svømmer i saftene og klitorisen vokser ytterligere mellom fingrene hennes, og hun merker den samme følelsen hun hadde tidligere av å kjøre berg- og dalbane. Den følelsen er nå på vei tilbake inne i henne med full kraft! Hun kjenner hvordan hun igjen klatrer og pusten begynner å bli uregelmessig. Akkurat i det hun ser toppen på den første bakken, så tar han hånden min vekk og lar seg gli helt inn i henne, helt i bunnen av hennes våte, glatte kjønn! Hun kjenner han støter mot den innerste veggen der inne, og han presser seg enda lengre inn. Samtidig roterer han med underlivet mot klitorisen hennes, så trekker han seg ut igjen, helt ut så hun kan kjenne overgangen mellom hodet og skaftet hans. Han presser seg inn igjen, raskere dnene gangen og mer bestemt, hardere men allikevel varsomt. Helt ut… litt inn…. litt ut….. så litt lengre inn…..så stopper han i et sekund eller to, deretter helt inn…. Den samme kjøreturen i rakettfart over toppen og rett ut i luften… Hun kjenner at han bare presser seg innover mens hun svever, og så når hun begynner å dale, støter han voldsomt inn i henne et par ganger, klyper henne lett i brystvortene og han eksploderer inne i henne før hun selv har landet…

Eksplosjonen hans og lydene han utstøter under orgasmen sender henne ut i en intens, nesten smertefull, men dog ikke så langvarig orgasme til, og hun kjenner at hun nesten mister det lille hun har igjen av bevisstheten…. Hva skjer, er dette mulig…tenker hun, og blir nesten borte! Han blir liggende en stund oppå og inne i henne, og hun kjenner hvordan det rykker til i ham av og til, lenge etter orgasmene! Hun kjenner også hvordan muskulaturen i underlivet sitt klemmer til rundt ham med noen sekunders mellomrom, til han er liten og kraftløs og faller ut, bokstavelig talt.

——————————————–

Etter å ha hentet oss inn noen minutter, reiser jeg meg og finner badet. Jeg er helt utmattet av opplevelsen med denne ukjente kvinnen. I det jeg tenker dette, og lar de siste dråpene falle ned i vannet i skålen, kommer jeg til å tenke på at jeg ikke vet noe om henne. Ikke har de presentert seg for hverandre, ikke noe om sitt sivile liv, navn, alder eller noe. Han kan høre hvor høy lyd han skaper der han står, og blir nesten litt sjenert fordi hun sikkert hører ham tydelig også.

——————————————–

Han går inn i stuen igjen, plukker opp bokseren fra gulvet mens han ser på henne, der hun fremdeles naken ligger i sofakroken og stirrer på ham. Et øyeblikk får han en følelse av at hun betrakter ham som et vesen fra en annen planet, og det slår ham at den følelsen kanskje skildrer hele opplevelsen. Så fantastisk, men egentlig så uvirkelig. Hun reiser seg møysommelig op, tydelig på lett skjelvende ben, og tusler ut på badet. Hun halter lett på foten, som absolutt ikke er grei men hun klarer tydeligvis å halte seg frem. Da hun kommer ut fra badet ser hun lurt på ham, stråler ut sitt vante smil og med noen få ord får hun dem begge tilbake til virkeligheten.

– Du, Steinar, når var det vi skulle være hos foreldrene dine i morgen?

– Rundt fem, svarer han, mens han fremdeles er opptatt med å kle seg – skal vi ringe og sjekke hvordan ungene har det, om det har gått greit…?

Hun kommer ut i stua til ham, går bort og kysser ham i nakken og sier til ham med et skikkelig flir om munnen…

– Deilige mannen min – du er god i rollespill du!

– Ja, la oss ringe å høre hvordan det har gått i dag.