En tur i skogen

Vinden pisker mot vinduene, mørket kommer tidlig nå om høsten. Huset vårt ligger på toppen av en ås, med utsikt til skogen den ene veien, og sjøen den andre veien. Jeg står i stuevinduet og ser mot den mørke skogen. Tror jeg skal gå meg en tur, deilig med litt frisk luft på kvelden. Kler på meg, lokker ytterdøren bak meg. Rolig og stille, de fleste dyrene i skogen har gått til vile for natten. Bestemmer meg fort for å gå opp til den gamle tømmer hytta, den har et magisk skjær over seg nå om høsten, nesten litt skummel. Det er ikke strøm der, så man ser ikke noe når man går inn, er det noen der tro,?, jeg grøsser bare av tanken på å gå inn der. Går med raske skritt, følger den gamle velbrukte stien. Mørket er litt skummelt, vet aldri om det står noen bak en trestamme, får sansene mine til og skjerpe seg, blir mer var for lyder og lukter. Kjenner på en måte seg ett med skogen og dens innbyggere. Etter ca. 30 min. skimter jeg hytta mellom trærne, litt lys fra månen skinner mellom skyene, og gir nok lys til at jeg kan bevege meg trykt, uten og snuble i en rot.
Det er lys i hytta, noen har tent et stearinlys, nei tre lys er tent, det ryker av pipa, den eller de har fyrt opp i den gamle peisen tenker jeg. Pulsen slår litt fortere, hvem kan det være, ingen bruker hytta, stort sett bare meg som går hit en gang iblant. Nysgjerrigheten min tar overhånd, stille sniker jeg meg bort til det nærmeste vinduet, gardinene har hengt der så lenge at de bare dekker halve vinduet. Sniker meg helt inntil tømmerveggen, lener meg frem og ser inn i hjørnet av hytta, ingen der, lener meg litt lenger frem, det knitrer på peiser. Det ser koselig og varmt ut. Det sitter noen der, en jente, hun sitter på golvet foran peisen, med ett ullteppe rundt seg. Teppet dekker henne helt opp til haken, hun ser meg ikke, sitter med ryggen til meg, hun stirrer på flammene i peisen, helt urørlig sitter hun. Hvem kan dette være undrer jeg, så vidt jeg vet er ikke hytta i bruk. En jente alene her i skogen??, underlig. Jeg går rundt hytta, kanskje jeg ser henne bedre derfra?. Kommer frem til vinduet og ser inn, hun sitter fremdeles på samme plass, med bena i kors under seg, i en tradisjonell lotus stilling. Jeg kan se de nakne terna stikke ut under teppet. Ser nesten hele ansiktet hennes nå, halvlangt blondt hår, en kvinne tenker jeg begjærligJ en deilig moden kvinne. Synet begynner og påvirke meg, hun virker kjent, kjenner at det begynner og hardne til i buksen, kjenner at opphisselsen sprer seg i kroppen. Teppet glir litt til siden, jeg ser øynene hennes, Tine, tenker jeg forskrekket, hva i all verden gjør hun her, da er det i hvert fall ikke noe rart at jeg blir kåt, tenker jeg lettetJ.
Står helt urørlig og ser på deg, jeg blir oppmerksom på at noe hever og senker seg under teppet, teppet glir litt mer til siden, nå ser jeg tydelig at du koser med deg selv. Jeg ser at venstrehånden din er helt nede ved fitta, mens høyrehånd gnir klitten, øynene dine er helt glassaktige av opphisselsen, du bøyer hodet bakover, en orgasme er tydelig vis på vei. Jeg greier ikke og holde meg lenger nå, synet av at du fingrer deg selv har fått pikken min til og bli stein hard, den stanger mot buksen, vil ut. Jeg ser du gnir deg selv hardere nå, lar fingrene rotere rundt, dypt der inne i fitta di.
Du faller bakover på ryggen, løfter knea helt opp til ansiktet, jeg hører på skrikene dine at du får en voldsom orgasme, jeg drar pikke min hardt nå, jeg vil komme sammen med deg, ohhh, kjenner det rykker til, det starter helt bak og forplanter seg forover i pikken, jeg pumper ut, store mengder sæd treffer veggen, mens du ligger på gulvet og vrir deg i ekstase. Oohh…over, jeg begynner og puste normalt igjen nå. Ser inn på deg, du tar fingrene ut av fitta, jeg hører et svakt svuuupp, når de kommer ut, du løfter fingrene opp til munnen og slikker fingrene begjærlig.
Pikken min faller ikke helt sammen, den er ikke helt fornøyd. Lister meg forsiktig rundt hjørnet, og frem til døra, åpner den forsiktig, du skvetter til og prøver og dekke deg til med teppet. En mann, tanken farer igjennom hodet ditt, redselen sprer seg i deg, et varmt trykt smil brer seg i ansiktet på mannen, han lukker døra etter seg. Plutselig kjenner du meg igjen, og trekker et lettelsens sukk, skrekken slipper taket, og pulsen går ned. Øynene dine sluker meg , blikket ditt senker seg mot pikken min som nå er stein hard igjen. Pulsen din begynner og øke igjen, denne gang av forventning, du vet hva jeg kan gi deg av gleder, historiene jeg har skrevet i sene natte timer til deg har vært mange, lange, og dampende hete. Begjærlig ser du på pikken min, kraftig tenker du, den vil fylle hele meg sier du lavt, med frydefull stemme. Et lurt kåt smil brer seg i ansiktet ditt, jeg vet instinktivt at du vil leke. Du reiser deg opp, tar tak pikken min med den ene hånden, den andre finner vegen ned til de tunge ballene. Du strekker deg på tå og kysser meg lidenskapelig, tungen din skiller leppene min og finner min tunge, en lidenskapelig kamp finner sted, vi mister nesten pusten av dette, den ene hånden min har søkt seg ned til fitta di, du er drivende våt og klar, jeg lar en finger forsiktig finne veien inn, lar den stryke over klitten på veien opp igjen, kjenner at bena dine nesten svikter når jeg gnir på klitten, tar tak i brystene dine, deilig og fulle er de, klemmer dem sammen, kjenner vortene hardne til.
Du trekker deg bakover, slipper taket i pikken min, og bare står der og sluker meg med øynene. Du går frem til meg, og kler av meg resten av klærne. Du lar hånden din stryke meg over brystkassen, nedover magen, helt ned til pikke, klare dråper pipler ut av det mørke røde hodet, det ser ut som om den kan eksplodere, du drar den forsiktig, lar huden rulle opp og ned på pikkehodet. Jeg står helt stille, men øynene mine er helt fraværende, nesten sorte.
Forsiktig drar du meg ned på gulvet, du går bort til den gamle drakista og finner frem et tau. Litt skremt ser jeg på deg, men smilet ditt beroliger meg, og jeg lar deg binde meg fast i en X form. Helt hjelpeløst ligger jeg der, ingen mulighet for å komme løs. Sakte synker du ned på kne, mellom bena mine, du bøyer deg forover, og legger deg forsiktig oppå meg. Du kjenner den varme kroppen min, den harde pikken min trykkes hardt mot magen din. Forsiktig begynner du og kysse meg på øyelokkene, nesen, munnen, haken, halsen, du stopper opp på brystet, flytter kroppen din litt lenger ned, stryker den mot den harde pikken, kjenner rykningene i den. Du legger ansiktet ned i håret på brystkassen min, koser deg, sklir frem og tilbake, brystvortene dine hardner til og skraper i huden min, irlinger skyter fra vortene og ut i kroppen, og samles til slutt i fitta di. Sakte beveger du deg nedover magen min, stikker tungen din inn i navlen, slikker magen, du kjenner pikken min gli mellom brystene dine og stange mot haken din, Du løfter deg litt opp, lar pikken gli langs kinnet, leppene dine når roten, og søker videre ned mot ballene, som nå er to harde kuler. Lar tungen leke på undersiden, og opp langs skaftet til du når hodet. Du skiller leppene og lar pikken skli sakte inn i munnen. Forsiktig tar du den inn, halvveis snur du og lar tungen skrape langs undersiden, til du når hodet igjen. Du kjenner rykningene i den, du hører på de dype tunge lydene som kommer fra meg, at jeg snart kommer. Du setter deg opp, setter deg overskrevs på brystet, lar meg få se deg, hele deg, øynene mine sluker den deilige kroppen din. Sakte aker du deg mot munnen min. Du bøyer deg ned og tar tak med hendene rundt hodet mitt, og fører munnen min opp mot den våte fitta di.
Jeg strekker ut tungen, trykker den inn mellom leppene, helt inn til åpningen, du grøsser av behandlingen, må ta deg sammen for ikke å ake deg ned til pikken, du vil vente litt enda, nyte tungen og munnen min litt til. sakte lar jeg tungen gli opp til klitten, legger leppene rundt, vekselvis suger og slikker jeg på klitten, helt til det blir så intenst at orgasmen kommer. Du merker at jeg stadig svelger, du er drivende våt, jeg har aldri opplevd maken, jeg drikker saftene dine,, deilig. Fitta krever sitt, slutt på leken, du kan ikke vente lenger, du vil kjenne pikken fylle hele fitta, kjenne den helt inn. Kjapt er du på plass, reiser deg litt opp drar den harde pikken opp fra magen, lar den forsiktig smake på leppene dine, drar den opp til klitten, lar den gli mot den harde knotten, irlingene skyller gjennom kroppene våre, lik elektriske støt.
Tungt setter du deg ned på meg med hele tyngden din, du kjenner pikken bane seg vei dypt inn i fitta, sitter rolig og bare kjenner at den pulserer der inne, du kjenner at det rykker i den. Sakte hever du deg, tungt setter du deg ned igjen,,, du øker takten, hører tydelig på lydene mine at jeg ikke kan holde igjen stort lenger, dine egne høye stønn blander seg med mine, jeg kaster kroppen min opp, prøver om mulig og komme enda lenger inn. Fortere nå, du beveger deg opp og ned så fort det er mulig. Jeg møter deg så godt jeg kan på halvveien. Du bruker musklene i fitta nå, klemmer og åpner, klemmer og åpner, jeg kjenner det igjennom marg og bein, vi greier ikke å holde igjen mer, du kjenner at jeg rykker voldsomt i pikken, kjenner sæden sprute inn i deg med voldsom kraft, samtidig som en voldsom orgasme raser inn i deg, du melker meg tom, melker og melker, orgasmen bruker lang tid på å ebbe ut. Rolig og tilfreds synker du over meg, du strekker deg ut og løsner tauet. Sakte lar jeg fingrene mine løpe langs ryggen din, ned til rompeballene, og opp til nakken, rolig opp og ned…….