En varm sommerdag

Det var en varm sommerdag med sol fra skyfri himmel. Min venninne Anne og jeg, to ferme damer som nærmet seg 50, skulle tilbringe ettermiddagen ute i båten. Vi hadde sørget for å få med oss både god mat og god vin. Hvis vi fant en fin plass hadde vi planer om å overnatte og.

Vi la fra og nøt den deilige brisen mens båten beveget seg ut gjennom fjorden. Jeg hadde et sted i tankene, men i disse ferietider kunne man aldri vite om noen andre allerede hadde funnet det.
Etter en god time svingte vi rundt neset og fant jordbærstedet mitt. Aller best – det var ingen der. Raskt fikk vi alt på land og båten fortøyd. Nå bare MÅTTE vi ha et bad. Klærne ble vrengt av og vi hoppa uti.

Vi ble liggende på hver vår madrass og nyte sola. Finnes det noe deiligere enn bare å litte å nyte? Nå begynner du jammen å bli rød på ryggen kom det fra Anne og dermed kjente jeg at kjølig krem traff meg mellom skulderbladene. Jammen var det deilig at hun smurte det utover. Jeg kjente det kilte litt lenger nede, men lot som jeg ikke merka det. Hev i stedet ut et forslag om å finne fram rekene og hvitvinen.
Forslaget falt i god jord og vi både spiste og drakk godt. Kartongen med hvitvin bar ikke så tung lenger. Etter å ha ryddet vekk restene seg vi ned på madrassene igjen. Livet var bare deilig…

Jeg så at Anne lå fryktelig urolig på sin madrass og lurte på hvorfor. Jeg blir alltid så kåt av å spise skalldyr kom det fra henne. Så deilig da svarte jeg. Her er vi rimelig usjenerte så akkurat dette er vel det minste problemet i verden mente jeg. Mener du at det er greit for deg at jeg fikser det spør hun og rødmer litt. Ikke noe problem bare jeg kan titte svarer jeg og kjenner at jeg er våt så det holder selv.

Hun var neimen ikke vanskelig å be. Bikinien forsvant fort og hun ga meg klar beskjed at hvis jeg skulle se fikk jeg jammen hive av meg å nyte sammen med henne. Var vel ikke noe jeg hadde mer lyst til der og da. Vi var jo passe brisne så hemningene var borte. Jeg lirket bikinien av meg og flyttet meg nærmere Anne. Hun lå og koste med en av de store puppene sine og det så bare så deilig ut. Jeg kunne se at musa hennes glinset i sola. Kan jeg få smake på den deilige puppen din spurte jeg prøvende. Hun tok tak under den og serverte meg den deilige vorta. Jeg smakte, slikket og sugde og kjente den bli hard som en sukkerbit. Så deilig det var å slikke noen andres bryst. Anne tok også tak i mine bryst for hun ville også smake. Ååååå, så deilig å vite at det var ei dame som lekte med dem. Kan ikke huske å ha vært så kåt før.

Jeg lot ene handa gli nedover Annes mage og hun vred seg og stønnet. Og der fant jeg sprekken. Fingeren gled rett in for hun var så glatt. Deilig fitte du har sier jeg til Anne. Hun bare stønner til svar og vrir seg så hun kommer mellom beina mine med hodet. Vi legger oss i 69 og nyter smaken av hverandre. Hun smaker annerledes enn meg, men på seg selv kjenner man andre så jeg gjør med henne det jeg liker best selv. Stikker en finger inn og hun jukker villig mot. Tunga får lov å leke med klitten. Rotere rundt og suge forsiktig. Klitten hennes er litt større enn min. Hun gjør akkurat det samme med meg og jeg kjenner at dette holder ikke lenge. Jeg ber henne roe seg for ellers kommer jeg med det samme, men hun gir seg ikke. Da merker jeg hvor nær hun er også og vi kommer i en megaorgasme begge to.

Jeg ruller meg bort på min madrass og røver å få igjen pusten. Noe så deilig sier jeg. Det er den beste orgasmen jeg har hatt Kari sier Anne.

Plutselig blir vi var at det er noen på berget like ved der vi ligger. Vi får øye på en mann som står å runker mens han tisser. Har du sett noe mer opphissende sier Anne. Jeg må innrømme at jeg er veldig enig. Jeg har alltid hatt en drøm om å leke med wet-sex.

Hei du, vil du se oss tisse og roper min deilige venninne. Mannen kommer gående bort til oss mens han fortsetter å runke sin stive pikke. Om jeg vil sier han. Kan dere tisse på pikken min mens jeg runker? Veldig gjerne svarer jeg for jeg er virkelig tissetrengt. Han setter seg på en stein mens jeg står over ham og sikter strålen inn. I øyekroken ser jeg Anne har funnet klitten sin og er på vei inn i en ny orgasme.

Kan jeg sette meg på den stønner hun da jeg har tømt meg. Bare kom sier vår mørke fremmede venn. Og jeg ser fitta hennes gli ned på den nesten svarte stive pikken. Wow, for et syn…. Jeg stiller meg ved siden av ham og serverer ham et bryst. Han forsyner seg grådig. Jeg ser ned på Anne som jobber med klitten sin samtidig med at hun rir vår venn. Jammen er hun nydelig når hun er kåt den dama der.

Så ser jeg at hun er på grensen til å eksplodere. Hun kommer med et vræl og hopper av. Ta over Kari og nyt resten for den pikken var bare deilig. Jeg lar meg selv gli ned på den svarte kjempen og setter i gang et raske ritt. Anne står og ser på oss og jeg ser hun har noe i tankene. Før vi vet ordet av det kjenner vi at hun har siktet strålen inn så den treffer akkurat mellom oss. Jeg kjenner pikken til vår venn bli enda litt større mens jeg bruker fingeren på klitten. Jeg kommer i en orgasme jeg sent vil glemme og kjenner spermien sprute på klitten.

Vi inviterer vår venn som vi nå finner ut heter Per og er så norsk som det kan gå an på et glass vin. Etter ei lita stund forlater han oss og vi kjenner vi er helt utslitte.

Dette var litt av en drøm………