Ensom slavinne…

hadde vært og handlet det Han hadde gitt beskjed om;
Mens hun rødmet dybt, med blikket stivt festet i gulvet, hadde hun gått inn den meget slitte og diskré døren i en litt falleferdig bygård, hoppet omtrent i taket av en ilter bjelle som annonserte hennes ankomst når døren gikk opp, og med et lyn-snart blikk funnet at det var kun menn i butikken, så hun forsøkte å snike seg usett bort i et hjørne…

Når hun festet blikket på hyllene, så hun dildoer, butplugger og annet, i gilde farger, og assorterte størrelser… noen av dem var så store, at hun ville tro de var umulig å få inn i en kvinne, i alle fall i henne…

Likevel… en del tanker gikk gjennom hennes hode; hun kjente en søt kribling mellom bena, ved synet av alle de gjenstander som var egnet til å pirre, eller hisse opp, en kvinne, sørge for at kvinnen ble så opphisset at hun ikke visste hva som foregikk, men gav seg over til Herskeren, som kunne kontrollere nydelsen…

Med så god avstand som mulig mellom seg selv og hyllene, gikk slavinnen sidelengs og så på alle de utstilte varer, og passet, samtidig, godt på å ha ryggen til de mennene som stod i samtale rundt kassaapparatet; de skulle i alle fall ikke få se hvordan alt dette sex-leketøyet påvirket henne…

Mens følelsen av varme i underlivet tiltok, lette hun i hyllene efter de ting Han hadde bedt henne skaffe;
· En stor butplug (Hva i all verden mente Han med stor ? Hvor stor er en «stor» butplug ? Kunne han ikke nøyd seg med en liten ?)
· Klyper til brystvortene, gjerne både med og uten lodd i (Hun lurte fælt på hva han hadde fore nu… hvilke planer dette inngikk i… brystvortene hennes var ikke akkurat «herdet» for slikt…)
· Kuler som satt sammen i en snor, slik at de kunne bæres «til vanlig» under klærne (Jo da, hun så det for seg… gående rundt på jobben med «noe» inne i seg som fikk henne til å være dryppende våt, hele dagen.. Bare tanken var nok til å sende grøsninger gjennom henne…)
· En maske eller noe som kan brukes som blindfold (Et skjerf ville sikkert gjort samme nytten, men…)
· En dildo, ikke av de minste, med behagelig overflate, gjerne med vibrator i… (Jaja…)
· En oppblåsbar dildo, til bruk for utblokking (Jada, hun visste at han har klar over hennes fascinasjon for utblokking og fisting, men… en ting er å drømme om det, noe helt annet er om det lar seg gjøre, med/i hennes kropp…)

Masken finner hun fort, den er liten og lett å holde i hånden.
Kulene finnes i mange farger, hun velger de blå, hennes favorittfarge, og synes de kjennes merkelige ut når hun løfter esken ned. De virker, på en måte, å leve sitt eget liv i esken, noen merkelige bevegelser hun ikke kan forklare, men som kjennes meget godt i hånden hennes…
En stor (synes hun) butplug i myk gummi, virker ikke så skremmende som en i hard plast, så hun kjøper den. Lys blå og litt blass i fargen, men… det var ikke fritt for at det gav en kilende følelse i henne når hun tok den i hånden og kjente en merkelig blanding av fasthet og mykhet i materialet.

Hun mer føler enn ser at mennene ved disken ser på henne, og en ny bølge av rødme skyller over henne. Fortvilet prøver hun å «stenge dem ute», late som de ikke er der… Dette er mer enn pinlig nok for henne…
Hun føler seg avgjort ikke vel i en slik butikk.

«Kan jeg hjelpe deg med noe ? Å… du har tatt den butpluggen… et meget godt valg, udmerket kvalitet!»
Stemmen er helt inntil henne, så hun skvetter og mister esken med kulene på gulvet… det virker som om esken spretter, bare for å tiltrekke seg oppmerksomhet, før den legger seg til ro foran føttene hans. Han bøyer seg, tar den opp, gir den til henne, og, synes hun, et sleskt SMil brer seg i ansiktet hans, når han ser vareutvalget hun har plukket frem…

Hun rødmer mer, klarer ikke å snakke, bare rister på hodet og snur seg litt vekk.
Mer enn hun ser, merker hun at han går rundt henne, og plutselig ser hun ham igjen, på den andre siden av seg, hvor han SMiler og sier: «Bare si fra dersom jeg kan hjelpe deg med noe… det er mye spennende her, for en jente som deg…»

Akkurat der og da hater hun sin Hersker som har sendt henne til denne butikken… hun føler seg ydmyget og flau, rødmer fra topp til tå, og vet hverken hvor hun skal feste blikket, sette bena, eller gjøre av seg.
Hendene er opptatt med å holde på de gjenstander hun har plukket frem, men hun vet at om hun ikke hadde hatt noe i hendene akkurat da, ville hun rømt ut av butikken… Kun tanken på å bli tatt for tyveri fra en slik butikk, skremmer henne til å holde seg der, og bli ferdig med det hun kom for.

Hun hører at mannen flirer litt idet han går tilbake til de andre, og en ny bølge av rødme skyller over henne, der hun står med ryggen til…

Fortsatt mangler ting på listen, og hun griper raskt en lilla dildo med vibrator i; vil bare ut av butikken så fort som mulig.
Øynene hennes speider efter noe som kan være en oppblåsbar dildo, men hun ser intet som ser slik ut (Hvordan skal en slik se ut ? Hun har aldri sett en slik før, annet enn på et dårlig bilde…)

Tilsynelatende interessert i blader og filmer, går hun med ryggen mot mennene, langs en hylle full av oljer, kondomer og mindre gjenstander som håndjern, massagefingre (det ser i alle fall slik ut), noen hårete ringer i plastfutteral og der ser hun klypene…
Hurtig griper hun to typer, noen som kun er klyper med lenke mellom, og et annet par med noen sorte kuler i. Forbauset over vekten på klypene med de sorte kulene, lurer hun et øyeblikk på om hun skal legge dem tilbake, de kjennes meget tunge og er sikkert ikke noe for henne… Men hun føler at mennene ser på henne, så hun beholder dem, og snur deg mot disken, tør ikke legge noe tilbake, vil bare ha det hele overstått og komme seg ut av denne butikken…

SMilende griper mannen i kassen de tingene hun har lagt på disken, og med noen små kommentarer som «det var et godt valg», «disse selger jeg meget av», slår han alt inn på kassen, sier summen høyt (og den var ikke liten !), hvorpå hun åpner lommeboken hun allerede har klar i hånden, legger frem pengene, griper posen han har rakt henne, styrter ut av døren og går med raske skritt bort til bilen.

Andpusten setter hun seg inn i bilen og tenner en sigarett, og vet for seg selv at hun ikke kommer til å gå tilbake dit; Den oppblåsbare dildoen får være, hun tør i alle fall ikke spørre efter den i en slik butikk… ikke i denne butikken, i alle fall.
Får heller lete efter den pr. postordre…

Sakte trekker hun inn røyken, kjenner pusten roer seg, rødmen fortar seg, og hun begynner å tenke over hvilke ting hun faktisk har kjøpt…
Med hånden roter hun rundt i posen, til hun kjenner den lille, men tunge, esken som klypene med kuler ligger i. Hun holder esken i hånden, ved vekten av denne pakken kjenner hun et lett grøss fare gjennom kroppen; det begynner i brystvortene og derefter sprer seg ned i underlivet, hvor en stille murring varsler om en kommende varme og kåthet.

Det å være i en slik butikk, mer eller mindre tvunget ut på en slik handletur, av en Hersker som elsker å finne på slike ydmygende oppgaver til henne, har, tydeligvis, hatt en viss innvirkning på kroppen hennes.
Hun lar hodet falle bakover mot nakkestøtten, lukker øynene, og kjenner at pulsen sakte øker… ikke mye, men litt… akkurat så meget at hun vet at hun kommer til å bli svært kåt efterhvert, bare ved tanken på hva hun har kjøpt.

Hun åpner øynene igjen, løfter esken med de tunge klypene opp av posen, åpner den, veier en klype i hånden.
Lar den ene klypen feste i hudfolden mellom tommel og pekefinger; frydefulle grøss går fra brystvortene til skrittet hennes når hun kjenner hvor hardt de klyper, hvordan vekten av loddet beveger seg når hun svinger litt på hånden.
Øynene glir igjen idet hodet siger bakover til nakkestøtten igjen; hun bare sanser bevegelsen og forsøker å se for seg situasjoner hvor slike lodd vil henge fra hennes brystvorter og virkelig svinge…
Leppene kjennes tørre, pulsen øker…

Det er ingenting i veien med fantasien hennes; hun ser for seg en slavinne komme gående, naken, med slike klyper i de store, tunge, brystene sine, stille seg med siden til sin Hersker, slik at han kan varme baken hennes med noen velplasserte slag med hånden, samtidig som han kan se hvordan loddene beveger seg i brystvortene for hvert slag. Derefter, på Herskerens kommando, synker slavinnen ned på alle fire. Han finner frem en ni-halet katt, og lar den danse over baken hennes. For hvert slag rykker slavinnen til, og ved hvert rykk dingler loddene fritt, og gir et deilig, men samtidig SMertefullt rykk i brystvortene. Dette er hans oppvarming, før han skal trenge inn i slavinnen bakfra, og nyde de muligheter hennes hull gir…

Hånden uten klype griper utenpå genseren og finner en brystvorte. Den er allerede begynt å bli hard, og hun lar den halvstive knoppen rulle mellom tommel og pekefinger på høyere hånd, mens hun lar fingertuppene på venstre hånd hvile nederst på rattet, slik at loddet får svinge fritt.

Hun stønner ved «synet» av bildene i hodet sitt. Tungen glir fuktende over leppene, og den frie hånden finner veien inn under genser og BH, slik at hun kan, vekselvis, stryke ømt og kjærlig, eller knipe hårdt, i en nu svært stiv og hoven brystvorte.

Sakte åpner hun øynene igjen. Heldigvis har hun parkert i en stille gate, slik at ingen har sett hva hun har gjort. I alle fall står det ingen utenfor bilen og glaner… (men hva de gjør innenfor blondegardinene sine, bak vinduene sine langs fortauet, aner hun ikke, og vil helst ikke tenke på…)

Hun bare må kjenne disse klypene i brystvortene sine… Skjult under genseren drar hun BH’n opp over det ene brystet, og lar, forsiktig, klypen gripe om den stive brystvorten.
Aiiiii… *hikst*…
Den klyper så hardt at det er så vidt hun ikke skriker til, men samtidig sender den ilinger som går tvers gjennom henne, og får henne til å stønne av kåthet, og vri seg i setet.
Ømt tar hun tak i loddet, løfter det litt, lar en finger gli kjærlig over brystet, før hun senker det igjen, slik at hun kjenner vekslingen mellom kun klype, og klype med loddets fulle tyngde.

I skrittet hennes er det ikke lenger bare en svak murring, men en dunking som ikke er til å ignorere; hun er blitt svært kåt, og skulle gjerne hatt en mann til å bruke seg… NÅ !

Det holder ikke med kun èn klype, hun fjerner den som allerede sitter i venstre brystvorte, og forsiktig lirker hun av seg BH’n; heldigvis har hun en rommelig genser på, så det går greit uten at noen av de forbipasserende på fortauet utenfor, reagerer. BH’n legger hun i posen ved siden av seg.
Så griper hun klypene; Den ene setter hun på plass ganske raskt, i det brystet den satt for få sekunder siden. Og derefter den andre…
Skjult under genseren strever hun litt, men så er de på plass, begge to…

Hun sitter helt stille… Vekten av loddene gjør at dette blir meget intenst, det gjør vondt, svært vondt… og godt…
Med en gang kan hun ikke helt bestemme seg for hvilken følelse som er sterkest, men pirrende er det i alle fall…
Efter noen sekunder er hun sikker… dette er godt og vondt på en måte hun kommer til å elske, i alle fall om ikke det blir for lenge ad gangen.
Hun forsøker å rette seg opp, en eller annen gang mens hun holdt på med dette har hun sklidd ned i setet, slikt at hun sitter svært bakoverlent.

Aiii… Åhhh… Det var vondt… godt… vondt…
Når hun rettet seg opp fikk loddene henge friere, og vekten av dem dro brystvortene hennes nedover.
Vondt ! Godt… vondt… vondt… godt…
Hun bestemmer seg for at hun skal «holde ut» mens hun teller sakte til 5, før hun lener seg bakover slik at loddene får hvile litt av vekten sin mot nedre del av ribbena igjen. Hun holder hendene klare under hver lodd, slik at hun kan løfte dem, om hun ikke orker å holde ut til hun har talt ferdig.
En… to… tre… fire… fem *puh*
Hun synker ned i setet igjen, og kjenner hvor utrolig deilig det er når loddene ikke lenger henger fritt, men hviler vekten sin, slik at brystvortene blir avlastet.
(Men hun tar dem ikke av…)

Nu er hun blitt svært varm og våt mellom bena, dunkingen i skrittet gjør henne pinlig oppmerksom på at hun snart ville gitt ganske meget for å bli grundig gjennomknullet. Så hun gir seg selv en test til, retter seg opp igjen, og teller på nytt;
En… to… tre… fire… fem… seks *au*
Hun må avlaste litt med hånden under det ene brystet, og når hun beveger seg går det frydefulle SMerte-ilinger gjennom henne, som ser ut til å ha ett mål; Skrittet hennes… hvor de forener seg med den pulserende dunkingen som øker i intensitet, og får pusten hennes til å bli uregelmessig.

Hun sklir ned i setet igjen… lar fortsatt klypene være på, men hvile vekten sin mot henne, slik at hun bare kjenner et lite drag i brystvortene.

I tankene går hun gjennom innholdet i den posen hun har kjøpt. Tenk om hun kunne bruke dildoen på seg selv nu ! Hun er i alle fall mer enn kåt nok til å presse den inn i det hete, varme dypet av sitt eget underliv. (Og det er noe hun svært sjelden gjør; hun klarer aldri å gi seg selv orgasme, og vet derfor, av erfaring, at hun kun blir kåtere og kåtere, men… det stopper, dessverre, der…)

Nu begynner klypene å gjøre mer vondt enn godt, så hun griper inn under genseren, og tar dem av… Den første åpner hun sakte, og nyder følelsen det gir… det er vondt på en slepende, men herlig, pirrende, måte. Hun puster ut, samler litt mot, trekker pusten godt inn igjen, og tar så tak i den andre klypen, som hun åpner brått; Auuuu !
En intens iling går ned i skrittet hennes, ved SMerten som blir frigjort ved å slippe opp klypen så brått, og lyden av pusten hennes lager et tydelig, dybt, hulk.
Likevel; Det er en god SMerte, som på ingen måte reduserer den kåtheten hun føler.

Hun blir sittende.. tenker… fantaserer litt om å rulle ned vinduet og spørre en tilfeldig forbipasserende om han vil knulle henne… Hun er meget kåt, våt, og vet at hun ikke kan få tak i sin Hersker på telefonen, så hun må klare seg selv…

Så får hun en idè; Hun kan reise ut på nudiststranden !
Det er lang vei hjem, og hun vil ikke vente så lenge med å gjøre noe, hun er kåt… nu !
På grunn av været, som er heller grått, og med duskregn, er det sikkert ikke så mange der, så hun kan finne en krok eller et litt skjult sted for seg selv, hvor hun kan leke med noen av de gjenstandene hun har kjøpt, og, forhåbentligvis, skaffe seg en viss lindring for de ville og kåte følelsene som jager gjennom kroppen hennes.
Og om er hun heldig (hun tør nesten ikke tenke dette, engang) vil det være en kikker der, som hun kan la bli vilt kåt av å se på henne og hva hun gjør, mens hun later som om hun ikke ser ham. Og, om hun tør, kan hun be ham komme frem fra buskene, og se mer… runke foran henne (stønn), kanhende få lov til å ta på henne… fingre med henne… bruke dildoen på henne… Tja… så kåt som hun nu er, ville hun, antagelig, latt han knulle henne umiddelbart, om han bare viste det minste tegn til å ha lyst!

Hun starter bilen, og lar tankene gå mens hun kjører ut av byen. Hun bare må gjøre noe med den kåtheten, hun kjenner en intens dunking i skrittet, og skulle så gjerne hatt noe inni seg. Men det å få til noe slikt, i en bil, midt i byen, mens man sitter med bukse på er ikke lett (Noe så dumt ! Å bruke bukse og truse i dag, når hun skulle handle !!!).
Så hun lar det være med tanken om å forsøke å fylle seg selv nu, og bare passer på at hun kommer seg dit hun har bestemt, nudiststranden rett utenfor bykjernen.

Vel ute ved stranden, parkerer hun på en nesten tom parkeringsplass, og blir sittende i bilen og skamme seg litt over seg selv. Tenk å være så kåt at hun ikke klarer å styre seg met enn dette !!! (Dette skal hun aldri innrømme for sin Hersker!)
Hun griper bag’en i baksetet, hvor hun har håndklær og badedrakt liggende; Det er jo sommer, selv om været ikke ser ut til å ha funnet ut av det, ennu…
Ned i bag’en legger hun klypene med kuler i. Så pakker hun opp dildoen, butplug’en, og kulene i en snor. Tar av emballasjen, og SMiler for seg selv når hun kjenner den merkelige følelsen disse kulene gir. Det må være noen kuler inni disse, som ruller rundt av seg selv… det er den merkelige bevegelsen hun kjente.
Hun kan formelig kjenne hvordan det vil være å gå rundt med disse inne i seg på en vanlig dag på jobben…

Hun pakker alt ut av innpakningene, og legger det i bag’en, under et håndklæ. (Hvorfor hun gjemmer det, vet hun ikke, for ingen skal vel se ned i bag’en hennes ???)
Så griper hun i vesken efter en liten krukke med glidegele som hun har der… den blir også lagt ned i bag’en, dyttet godt under alt det andre.

På vei ned til stranden, møter hun en eldre dame med en hund. De er på vei hjem.
Glad konstaterer hun at stranden ser folketom ut, men samtidig blir hun skuffet; Hun ville jo bli sett av en kikker eller noe ! En som ville bli kåt av å se en slavinne i lek med seg selv, så kåt at han ikke kunne styre seg. En som kunne…

Hun finner et lite nes, lengst bort på stranden, og setter fra seg sakene der, inntil den lille klippen. I andre enden av stranden er en liten vik, før man kommer til stranden for «de påkledte». Der ser hun noen gutter/menn som står og fisker fra en brygge. Men de er langt unna, så de vil ikke se stort…

Raskt fjerner hun alle klærne, har slett ikke blitt noe mindre kåt de 10 minuttene det tok å kjøre ut hit.
Hendene kjæler med brystene, kniper i allerede stive brystvorter, og hun lar så en hånd gli inn mellom bena…
Varmt… svært varmt… og vått…

Hun bøyer seg ned og graver i bag’en til hun finner klypene. Liksom veier dem i hånden sin. Vekten av dem er litt skremmende, nu vil de jo få henge helt fritt fra brystene hennes, og hun vet at det vil gjøre vondt. Men… dunkingen i underlivet hennes forteller henne at det også vil være godt, så hun fester en, forsiktig, i det venstre brystet.
Sakte senker hun hånden, til det punkt hvor loddet henger fritt i egen vekt fra hennes brystvorte…
Ohhh…

Hun klarer ikke holde tilbake et stønn, og ufrivillig og automatisk kniper hun bena sammen mot dunkingen i skrittet.
Så forsøker hun å feste den andre klypen, men SMerten i venstre bryst, utløst av det nu fritthengende loddet, er så intens når hun rører seg at hun ikke orker, og må gripe tak i loddet for å avlaste brystvorten.
Men hun vil teste begge to på, og sier til seg selv at hun skal klare det, og gå fem skritt, før hun tar dem av.

Hun ser på klippen inntil henne, skiferfjellet langs fjorden gir mange små groper i overflaten, så hun stiller seg inntil med det venstre bryst, og legger loddet i en liten fordypning i akkurat passe høyde.
Nu kan hun fritt feste den andre klypen i høyere bryst, og derefter griper hun med en hånd rundt hvert lodd og holder dem mens hun tar et skritt tilbake fra klippeveggen.
Hun snur seg ut mot sjøen, og sakte, og svært fordiktig, senker hun hendene sine til loddene henger fritt.

Auuu… Åhhh… Vondt ! Godt ? Vondt… vondt… vondt ? Litt godt ???

SMerten har gjort at hun ubevisst har bøyet seg litt frem, nu retter hun ryggen, og kjenner draget fra loddene. Akkurat der og da virker det tvilsomt om hun vil klare de 5 skrittene hun påla seg selv å gå, men…
Hun står helt stille. Hendene ligger klare rett under loddene, beredt til å gripe dem når SMerten blir for intens. Den er intens, men på en merkelig måte; Det gjør godt samtidig som det gjør så vondt at hun føler trang til å skrike.

Forsiktig går hun ett skritt frem, og sier stille til seg selv; «Flink pike»…
Puste tør hun nesten ikke, for det gjør så vondt når brystkassen hever seg. Hun forsøker å puste med maven, slik at de store brystene skal holde seg i ro…

Et skritt til, ennu ett, og så to til… Der har hun gått fem skritt frem, og hun pålegger seg øyeblikkelig å gå tilbake igjen også.
Idet hun snur seg, lar hun hendene holde loddene opp, fordi SMerten ved at de skal dingle fritt idet hun vender om, vil hun ikke utsette seg for. Dette er allerede på grensen av hva hun kan utstå, i alle fall uten en Hersker ved sin side, til å lede henne gjennom det.

Forsiktig tar hun et nytt skritt frem idet hun lar hendene synke ned så loddene igjen henger fritt.
Auuu…
Nu er brystvortene blitt svært ømme, dette er de avgjort ikke forberedt på !
Men hun gir seg ikke, og tar, svært forsiktig, tre skritt til, men da er det stopp; Det siste skrittet, det femte, klarer hun ikke uten å holde under loddene slik at vekten ligger i hendene hennes og ikke henger i brystvortene.

Likevel er hun stolt av seg selv på en merkelig måte, hun har en merkelig følelse av at hun har gjort dette for sin Hersker. Og hun kjenner meget vel at hun med litt mer «trening» kan komme til å elske denne følelsen; brystvortene må bare få «herdes» litt mer, først…

Hun tar klypene av, på den sedvanlige måten hun selv liker; den første åpner hun sakte og forsiktig, før hun lirker den av brystvorten. Den andre stålsetter hun seg for, trekker pusten dypt, og åpner brått opp før hun fjerner den. Et lite Smerteklynk er ikke til å unngå, men heldigvis (akkurat nu, i alle fall) er hun alene på stranden.

Klypene slipper hun ned i bag’en, og holder om brystene sine. Vortene er spente, mørk røde, litt flatklemte, og det prikker i dem efter klypene. Med kjælne fingre stryker hun over dem, og hadde noen sett henne, ville de sett et stolt SMil på leppene hennes, samtidig som øyene hennes var lukket i nydelsen over å kjæle med de nu ømme, men ekstremt følsomme, vortene.

Den pulserende følelsen i skrittet har overhodet ikke avtatt, og hun vet med seg selv at hun må gjøre noe…
Ned i bag’en finner hun frem den nye butplug’en, og den lille krukken med glidegele. But-plug’en er tykkere enn den lille som hennes Hersker har brukt på henne før… Tykkere og lengre, men ikke så hard. Akkurat nu virker det ikke skremmende på henne, hun er så opphisset at hun bare vil kjenne noe i seg, noe som kan stille den dunkende følelsen i skrittet, noe som kan gi henne følelsen av å bli fylt opp, gi henne en midlertidig, om enn svak, tilfredsstillelse.
Den lille krukken åpnes, og hun lar tuppen på but-plug’en bli godt innSMurt i klare gele, som hun av erfaring vet er meget glatt, og holder på glide-effekten svært lenge. Gele-boksen slipper hun ned i bag’en igjen, før hun lar en hånd gli bak seg, og forsøker å styre but-plug’en mot åpningen som er litt «hemmelig», men også svært følsom og meget deilig å bli brukt i.

Litt forsiktig lar hun tuppen bli presset inn i hennes, og sekundet før hun lukker øyene i nydelse, ser hun en av de store fergene som er på vei ut fjorden.
Det er tydeligvis ikke lett å presse en så stor but-plug inn i seg selv, i alle fall ikke når man står, og hun kjenner et «krav» fra sin egen kropp om å få den lenger inn, hardere… Likevel, selv om hun forsøker, klarer hun ikke å få den følelsen hun vil.
Selvsagt vet hun hovedgrunnen; Det er ikke henne selv som skal gjøre dette, men Herskeren… Det er han som skal ta hennes hull i sin besittelse på denne måten. For sitt indre blikk ser hun seg selv, stående foroverbøyet, mens Herskeren presser plug’en inn, sakte, men likevel bestemt og hardt.

Hun presser hoftene bakover, ut mot hånden som presser imot, og kjenner et lite utspring av klippen mot håndbaken. Nesten ubevisst søker et par fingre mot stenen, før hun lar «foten» på but-plug’en støtte mot klippen, og uten at hun tenker tanken klart, slipper hånden grepet, og hun lener seg, forsiktig, inn mot fjellet. Grunnfjellet skal få «ta» henne, knulle henne analt…
Med begge hendene på sine ømme, men meget følsomme brystvorter, lar hun kroppens tyngde presse but-plug’en inn i seg. Sakte, forsiktig, men likevel i en jevn bevegelse, centimeter for centimeter.
Fingrene holder om de sensitive knoppene, som nu ikke lenger er flatklemte, men har gjenfunnet sin runde og harde form.

Nu er pluggen inne, i alle fall kjennes det slik ut, den presser åpningen hennes, så hun slipper opp den ene hånden, og føler bak seg.
Men nei… den er slett ikke langt inne i henne ! Den er bare kommet halvveis inn, det tykkeste punktet på but-plug’en er fortsatt vel utenfor hennes kropp. Antagelig er den større enn noe hun før har hatt inne i seg, men hun har bestemt seg; Hun skal klare å ta den helt inn !

Svært forsiktig legger hun mer tyngde på, og lener seg inntil klippen.
Det sprenger, men glir videre. Ennu mer, og nu begynner det å kjennes virkelig trangt ut… Likevel fortsetter hun, inntil et lite ekstra press får den til å gli inn i henne, samtidig som en blanding av et hikst og et stønn presser seg over leppene hennes. Nu er den inne… det SMale stykket mellom plug’en tykkeste punkt, og «foten», festet, holder plug’en på plass med lukkemuskelen…

Det er en sprengt, men god følelse, og hun SMiler for seg selv ved at hun har klart det. Helt stille står hun og kjenner på følelsen dette gir; Fylt opp, kåt, varm, våt, pusten går uregelmessig, og i bunnen ligger følelsen av stolthet. Dette har hun gjort for sin Hersker, det er han som har vært i tankene hennes, fått henne til å gjøre dette, bryte en barriere, om enn ikke så stor…

Med stor forsiktighet bruker hun baken mot klippen, presser og slipper opp, slik at but-plug’en beveger seg inne i henne. Så bestemmer hun seg for å prøve om hun klarer å gå med den. Hun kniper hårdt sammen for ikke å miste den, idet hun beveger baken ut fra fjellet.
Men nei… da presser hun plug’en ut, så hun er snar med å lene seg inntil klippen igjen…
Et nytt forsøk, men nu kniper hun på en annen måte; Mer konsentrert om å knipe kun rumpeballene, og ikke hele underlivet, slik at den ikke skal få mulighet til å gli ut av henne. Og det fungerer…
Forsiktig går hun et par skritt frem, og kjenner at det renner kåte safter ned over lårene hennes. Noen få skritt til, og hun føler at nu klarer hun det. Da pålegger hun seg å gå ut i sjøen, med but-plug’en inne i seg.
Med SMå skritt går hun over stenene, men i dette ujevne terrenget kjenner hun hvor vanskelig det er å knipe på den rette måte; Flere ganger må hun stoppe opp, og konsentrere seg. Når but-plug’en er på vei ut, kommer en SMertefullt press på lukkemuskelen, på grunn av plug’ens størrelse. Et par ganger må hun holde hånden for, fordi hun føler at den vil bli presset ut. (Lurer på hva de som fisker på bryggen tenker, der de ser henne knipe og gå, holde seg bak, knipe mer, stoppe opp, og gå videre ut i sjøen…)

Bunnen er ujevn i vannet også, med skarpe skjell og mye stener, i alle fall inne ved land. Det er fin sand ovenfor, men nu er de lavvann, og da ligger den «fine» sanden over vannlinjen. Flere ganger rykker hun til idet hun tråkker på et skarpt skjell, og kjenner umiddelbart en SMerte i lukkemuskelen idet but-plug’en presser mot…
Men til slutt er hun over det stenete partiet, og stå i vann til livet. Nu er det i alle fall ingen som kan se hva hun driver med !

Forsiktig snur hun seg, slik at hun kan se innover stranden. Tom ! Hun registrerer at hun føler det litt trist, ingen kikker å se, ingen hun kan hisse opp og forsøke å få til å «hjelpe» seg til en hardt tiltrengt orgasme. For Canadagjessene på stranden er det vel ikke mye hjelp i ?

Hun går ennu litt utover, og merker at vannet løfter brystene hennes.
Det hadde aldri falt henne inn at bryst flyter, men det er det tydelig at de gjør, for vannet løfter dem opp og gir henne noe som, tilsynelatende, ser ut til å være enorme bryst ! (Som om ikke brystene hennes var store nok fra før; E-cup er ikke akkurat «speilegg-størrelse»)
Med hendene under, lar hun brystene hvile i håndflatene, mens fingrene kniper i brystvortene, som nu er, om mulig, ennu stivere av det kalde vannet. Likevel, de er ømme, følsomme, og sender ilinger gjennom kroppen hennes for hver gang hun kniper i dem.
Så slipper hun opp med høyere hånd, og lar den stryke nedover kroppen, og over baken.
Følelsen av å være sprengt er deilig, men hun vil presse seg selv ennu lenger; Hun vil klare å ta plug’en ut, og sette den inn igjen, der ute i sjøen. Så hun griper om den brede «foten» på but-plug’en, den som hun støttet mot klippen når hun presset plug’en inn i seg.

Hun trekker, det sprenger så det gjør litt vondt, men dette vil hun klare. Så hun trekker mer, og med en merkelig følelse, en mellomting av et rykk og en minieksplosjon, drar hun den ut av seg, og kjenner det kalde vannet som et lite sjokk mot (og litt inn i ???) den varme åpningen. But-plug’en kjennes varm mot hånden hennes som er kjølig av det kalde sjøvannet.
Hun holder den i vannet, sprer bena om mulig litt mer, og presser den mot åpningen igjen.

Uten særlig motstand glir den et stykke inn, men hånden hennes forteller henne at det er ennu et godt stykke igjen til den er helt inne… Det tykkeste området på but-plug’en skal også inn, det er hun fast bestemt på…
Hånden øker presset, kjenner det gjør litt vondt, men det er godt samtidig, så hun sørger for å bare presse videre. Det sprenger mer, SMerter mer, men den pulserende dunkingen i underlivet, hennes kåthet som snart er på grensen av hva den kan bli, gjør st hun ikke oppfatter SMerten som SMerte, men som en herlig og opphissende handling hun bare ønsker seg mer av… mer, mer, mer…

I et siste hardt press er but-plug’en igjen inne i henne, et lite klynk kommer over leppene hennes, før hun puster tungt ut, synker litt sammen, kniper sammen rumpeballene, griper brystvortene og klemmer til, før hun beveger seg i vannet som om det skulle stå en bak henne og knulle henne, og for hver gang hun pumper hoftene frem og tilbake, bruker hun musklene slik at hun kjenner but-plug’en bevege seg inne i henne…
Med øynene lukket, fantaserer hun om at det står en kikker like ved, som kan se hva hun driver med, hvor kåt hun er, og at han runker hemningsløst i kåthet over det syn han er vitne til… (Men hun vet at hun aldri hadde vært så fri om det hadde stått noen der… da ville hun vært svært skamfull over å bli oppdaget, og rødmet fra topp til tå…)

Hvor lang tid hun står slik, vet hun ikke, men det kalde sjøvannet gir henne i alle fall ingen særlig lindring mot den ilden som flammer inne i henne. Hun kun nyder å kjenne det som skjer med kroppen hennes, og vet at hun må få tak i sin Hersker snart, slik at han kan hjelpe henne til den orgasmen hun aldri klarer å skaffe seg selv.

Sakte lar hun en hånd igjen gli nedover kroppen, og inn mellom bena.
Fingrene skiller leppene, og der er det svært varmt, og mengder av en våthet som ikke skylds sjøvann. Hun gnir fingrene i skrittet sitt, og lar pekefingeren komme forsiktig inn i henne. Det kjennes trangere ut en vanlig, men grunne er sikkert at hun står, og at hun har den store but-plug’en i anus, som selvsagt presser mot skjeden når hun klemmer sammen slik.
Likevel fører hun inn en finger til, og et stønn glir over leppene hennes.

Der og da angrer hun på at hun ikke tok med seg dildoen, eller noe annet ut i sjøen, for nu formelig skriker også det hullet efter å bli fylt…
Med en bestemt bevegelse trekker hun ut but-plug’en igjen, kniper sammen mot SMerten hun føler idet det tykkeste området presser seg ut av henne, grøsser når det kalde vannet formelig renner inn i henne idet plug’en glir ut, og retter seg opp.

Nøye vasker hun av but-plug’en i sjøen, før hun holder godt om den (for å skjule den ? Den er varm av hennes egen kroppsvarme, fortsatt…) og går opp på land, ut på neset, til tingene sine. For hvert skritt hun tar kjenner hun er deilig følelse i anus, som om det fortsatt er noe der…

Vel oppe, ser hun seg godt rundt, men kan fortsatt ikke se noen.
Ned i bag’en finner hun de blå kulene med snor mellom, og setter seg på huk i ly av klippeveggen. Så våt som hun er nu, møter hu ikke stor motstand, der hun presser den ene kulen inn. Den er ganske stor, i alle fall føles den slik, og meget hard. Tykkelsen er omtrent som en «god pikk», men hun bruker fingeren til å presse den inn slik at den kommer innenfor det trange området, og holder seg på plass der. Så griper hun kule nummer to, som fortsatt henger utenfor henne, takket være de få centimeter med snor som er mellom dem. Også den blir presset inn, og hun kjenner at den butter imot den første, og dytter denne lenger opp i henne. En merkelig følelse, og, ikke minst, på grunn av de kulene som ligger inni, og som ruller fritt for hver bevegelse hun gjør. Det er som å kjenne dunkingen, pulsen, i en svært kåt pikk…

Hun reiser seg, går litt frem og tilbake på det platået hun står på, og nyder følelsen av det som beveger seg inne i henne. Med hendene løfter hun brystene, og lar brystvortene rulle mellom tommel og pekefinger.
Hun bøyer seg, strekker seg, rører seg… Den merkelige følelsen disse kulene gir, kan hun ikke få nok av. (Montro hva den kanopadleren der ute tror om henne ? At hun tøyer og strekker ut efter en lang svømmetur ??? Han skulle bare visst…)

Nu ville det vært godt om det kom en mann som kunne knulle henne. Han skulle omtrent ikke fått tid til å ta av seg buksen, om han hadde en på… hun vil knulles… NU ! Men siden hun er helt alene, må hun nok klare seg selv…
En plutselig innskytelse får henne til å undres på hvordan det ville føles å ha but-plug’en inne igjen, samtidig med kulene. Idet hun bøyer seg ned for å løfte den opp, kjenner hun SMå dunk dypt inne i seg av kulene som ruller.
Glide-gele-boksen ligger på håndklæ hennes, hun skrur raskt av lokket, dypper tuppen på plug’en i boksen, ser på klippen efter hvor hun stod i sted, finner det ikke, men finner mange fremspring i sten som hun kan bruke…

Med ryggen til klippen føler hun seg frem til et punkt i passe høyde, før hun fører hånden bak seg, og støtter but-plug’en mot klippen. Er par vrikk på baken, og tuppen glir inn i henne, slik at hun kan slippe taket i den, nu holdes den på plass av seg selv.
Hendene, som nu er fri, lar hun løfte brystene igjen, veier dem i håndflatene, før hun, igjen, griper tak i brystvortene. Tommel og pekefinger klemmer til, samtidig som hun presser seg bakover mot klippen, og kjenner at but-pluggen presses inn i henne… Ikke så sakte denne gangen, nu vil hun ha… alt… på en gang…

Med en hård bevegelse legger hun mer kroppsvekt mot fjellet, og mens fingrene kniper i brystvortene så det virkelig SMerter, biter hun tennene sammen og nyder følelsen av SMerten som kommer brått når but-plugg’en presses inn i henne… helt inn, i et hardt støt, denne gangen…

Et lite skrik er ikke til å stoppe, efterfulgt av et hest stønn… nu skulle noen sett henne ! (I alle fall om de visste hva hun drev med !)

Men, alene på stranden, kun med noen Canadagjess som ikke ser ut til å bry seg om henne, er hun helt alene, og vet av erfaring at noen orgasme vil hun ikke klare å skaffe seg…

Likevel; Hun kjenner at but-plug’en i analen, butte mot kulene i skjeden. Alt beveger seg inne i henne. Det kjennes ekstra trangt ut der inne… både kuler og den store plug’en vider henne ut, innvendig.
Det renner vått ned over lårene hennes, og hun slikker seg på leppene, slik at de glinser… Hun står og formelig jukker mot klippen, nyder å kjenne at det beveger seg inne i henne, og med øynene lukket, fantaserer hun om at det er en mann som står bak henne og knuller henne, at han griper henne om hoftene og pumper på i harde støt.
Villere og villere beveger hun seg…
Hun vil så gjerne… dette er egentlig tortur ! Å være så kåt, og ikke klare å gi seg selv orgasme ? Hun klyper ennu litt mer i brystvortene, og bøyer seg ned, finner klypene med loddene på, og forsøker å sette dem på brystvortene.

Men nu skjærer SMerten igjennom, vortene er svært ømme, de brenner, det stikker med en SMerte som hun ikke klarer å ignorere.
Og, litt efter litt, blir hun igjen klar over sine omgivelser. Ikke det at hun ikke fortsatt er kåt, men… hun vet at det ikke vil hjelpe, uansett hvor lenge hun står her. Så hun kan likegodt innse det, og begynne å roe seg ned.

Orgasmer hører Herskeren til, når han vil, og det ligger så dypt i henne at hun er ute av stand til å hjelpe seg selv i en slik situasjon.
Med et dypt sukk slipper hun klypene ned i bag’en, og trekker baken ut fra klippen. Mens et hikst kommer over leppene hennes, trekker hun ut but-plug’en, nu føler hun ikke SMerte engang i det den glir ut, kun et tomrom hun så gjerne ville ha fylt…
Likevel, hun bestemmer seg for å la kulene sitte i skjeden, de kan hun kose seg med å kjenne på i bilen på vei hjemover. Hun trekker snoren i kulene fremover, over klitoris, slik at den ligger der og minner henne, for hvert skitt, om hva for en kåt og vill slavinne hun egentlig er.

Hun griper but-plug’en, går igjen ned til vannet, nyder bevegelsene fra kulene i seg, og grøsser når det kalde vannet treffer den hete huden mellom bena. Hun vasser ut til vannet igjen løfter brystene, før hun vasker nøye av plug’en, og seg selv.
Fingrene leker litt ekstra mellom bena, men hun tillater ikke mye, før hun gir seg, og går opp på land.
Baken vrikker litt ekstra for å forsterke følelsen fra kulene der inne i den varme hulen, men det er også alt hun tillater seg, mens hun tørker seg sakte, og grøsser lett over hvor synd det var at det ikke var noen her, ikke engang en kikker, som hun kunne hisse opp, og, kan hende, gi seg selv til…

Opp til bilen har hun nok en ekstra feminin gange, for kulene er der og pirrer henne med sin gyngende følelse. Og de skal få være der resten av dagen, og gjerne natten med.
Hun bare håber at hennes Hersker har tid til henne en dag, nu begynner det å bli lenge siden…