Et inneklemt bondeliv

Jeg hadde nettopp flyttet inn på lofts-leiligheten på bondegården,hvor jeg hadde fått jobb. Denne jobben hadde jeg vært heldig med, tenkte jeg for meg selv, i den hjemmekoselige leiligheten, foruten de rosa veggene da. Her skulle jeg få prøve meg på det nye livet som en bondeknøl fra by’n. Det hele hadde begynnt etter at jeg, som en skribent i avisen, fikk i oppg. om bondelivet i forhold til å være en «by-fis». Jeg fant en liten avisstripe hvor det stod at Skrog bondegård trengte en mann til å hjelpe seg, men man måtte ta konsekvensene av alt det gale man gjør. Jeg tengte ikke på det siste, og tok kontakt, og her var jeg.

Min første jobb var å «hoppe i høyet». Jeg skulle pakke sammen høyet i forskjellige poser, som skulle selges. Jeg fikk en høygaffel og poser i hånder, og dermed ble det masse slit i 3 timer. Da jeg fornøgd så på de fulle posene, kjennte jeg høy ned i genseren, og kombinasjoenen med svette og gress var ikke svært deilig. Bonden lo og sa at vi byfiser ikke tålte noe, og så jeg skulle inn i utstyrs-rommet og pusse utstyr, slik at hestenes svette skulle bort fra utsyret, dermed gikk jeg nå bortover mot rommet.

Vel borte, hørte jeg noen lyder som kom tydelig fra en kvinnes lepper. Jeg tok et prøvede tak i døren og skjøv den veldig forsiktig opp, og uten en lyd sto jeg inne i rommet. Der sto bondekona med hånden mellom bena og ga fra seg noen underlige lyder. Jeg oppfattet fort situasjonen, og ble rød i kinnene og buksen ble svært stram. Så snudde kona seg med et rykk. Hun mønstret meg opp og ned med øynene, og idet jeg skulle til å gå, sa hun;

-Vent.

Jeg snudde emg igjen mot henne.

-Kom her og gjør nytte av deg.

Jeg nølte, men gikk mot henne. Hun rødmet ikke i det hele tatt om at jeg hadde tatt henne i å onanere høylytt, men så rett og slett fornøgd ut.

-Hva er det du vil med meg? Jeg har utstyr å pusse og gni, sa jeg med en spørrende tone.

-Gi fan’ i hesteutsyret, kom nå her, så skal du gå pusse og gni et skikkelig utstyr.

Hun sprikte med bena, og la seg på en høyball. Fitta lyste knallrød mot meg, hvorav klitorisen stakk ut, og hele underlivet var fullt av denne konas safter.

-Slikk meg! Befalte kona imens hun vred av meg den løse buksa.

Jeg satt meg ned, og lot tunga leke seg over fitta, og nesen gned klitoris. Hendene fant veien til de runde og velformede brystene hennes, og ikke lenge etter, kom det et dyptstønn fra henne. Denne damen var svært så kåt da, tenkte jeg, og hadde ikke noe problem med å la henne bruke jobben mot meg.

Vi koste en sund, og like i det hun sa at her kom hun snart, ble døren revet opp.

Der sto bonden i egen person med et fjes rødere enn jeg noen gang har sett noens fjes. Jeg stotret meg fort opp på bena, med buksen nede med anklene, og kona trakk til seg bena.

-Jaså, det er det første en by-fis gjør når han er på besøk altså, sa bonden truende.

-J-jeg bek-lager, stotret jeg.

-Det er ikke hans skyld, sa kona, han bare gjorde det han ble befalt til.

-Et valg er et valg, og man må ta konsekvensene.

Han tok fra men ridepisk fra hjørnet, som jeg ikke hadde enset, da jeg hadde fjeset i konas fitte.

Jeg nølte, hva skulle han?

-Skal du ha straff nå, med kona mi, eller etterpå, alene? sa han.

-Hva er verst? Jeg begynnte å bli bekymret, hva slags mennesker har jeg blandet meg i?

-Det første, siden du er ny, så kan du få det sistnevnte.

Han så på kona.

-Du vet hva jeg skal, så du får bare samarbeide.

Hun la overkroppen på høyballen vi nettop hadde kost oss på, med bakenden struttende ut og bena samlet på golvet. Hva i all verden skulle de?

Plutselig slo bonden til rumpa hennes med ridepisken, et rødt merke kom til. I det jeg skulle til å si ifra, slo han igjen. Og igjen, igjen og igjen. Etter tyve slag stoppet han, gikk bort til henne, kjennte på den røde bakenden hennes og sa:

-Bra.

Så gikk han litt tilbake, og tok frem en pisk med 9 «haler».

-Skrev.

Kona sprikte med bena, men gav han et beende blikk.

-Mer! Han slo til henne påbakenden.

Nå sprikte hun så mye hun kunne.

Han slo henne først bare på rumpa, men etter litt gikk slagene lenger og lenger innover, og til slutt traff han fitta. Hun ga ut et hyl.

-Vondt ja, nå skal du lære Tuppa! Han lo.

Konas fjes bar et pint uttrykk.

Etter tyve slag fikk hun reise seg, takke for straffen og stå i skammekroken borte i venstre hjørne.

Bonden kikket på meg, nå var det min tur.

Han satt seg ned på høyballen og ga meg tegn til å legge seg på knærene hans. Forvirret gjorde jeg dette, men fikk raskt en bang følelse. Dette hadde skjedd meg før, ettersom jeg som gutt fikk min første opplevelse av ris. Faren min tok meg på fanget med kun underbokse på, og slo meg hardt. Jeg hadde bannet som en syvåring, og jeg fikk skikkelig ris med flat hånd, belte og et par lusinger. Jeg hadde vondt i flere dager.

Han sa;

-Av med buksene. Jeg tok dem av meg, men det var visst ikke godt nok, jeg fikk meg et rapp meg pisken, og fikk et svar som:

-Alle buksene!

Fort rev jeg av meg boxeren også, og før jeg visst ordet av det, lå jeg på knærene hans, og mottok «oppvarmingen» som inneholdt et par sviende slag med flat hånd.

Etter hvert byttet han til et bjørkeris, og jeg skulle telle slagene høyt nok til at han kunne høre meg, men ikke skrike dem, som medførte 2 slag ekstra uten telling. Jeg fikk også 3 ekstra slag hvis jeg ikke fikk med meg hvert slag, og slag til jeg kunne gjette riktig hvilke slag jeg hadde fått.

Så slo han, og 1 kom ut av meg, om enn litt anstrengt.

Ett nytt, og ett nytt, og jeg holdt meg godt oppdatert med tallene.

Men så slo han plutselig hardere, og jeg glemte helt tall og tenkte kun på den sviende bakenden. Og det medførte 3 ekstra slag ettersom jeg ikke kunne huske tallene og ikke hadde sagt noe tall i det hele tatt. Han spurte meg om hvilke tall det var. Jeg gjettet 13, som jeg sist kunne huske å ha sagt. Han sa ingenting, men slo hypping, fortere og hardere, og sa;

-Feil svar. Men han sluttet ikke å slå, jeg sa villt 14, 15, 16, 17, og så stoppet han.

-17 er riktig.

Så slo han, og fikk 18 som svar. Slik bærte det til 25, så stoppet han, og kommanderte meg i et hjørne på høyre side.

-Nå har dere fått dere en straff for deres handlinger. Nå skal dere tilfredsstille meg.

-Tuppa, ligg deg på høyballen, og du, kan jeg kalle deg slave? Jeg nikket fribrilsk, jeg ville ikke komme på kant med denne fyren.

-Gå bort og slikk henne, slave.

Jeg nesten løp bort og slikket fitta hennes med hele mitt hjerte. Tungen gikk over hele fitta, klitoris, klitten og ned i det mørke hull. Hun stønnet og stønnet, og ropte at hun måtte få komme. Jeg fikk raskt beskjed om å dra tungen til meg og gi henne et skikkelig knull.

Så der lå jeg, over min sjef’s kone og stønne, imens bonden gikk rundt oss og slo oss med pisken han hadde i hånden. Dette var svært pirrende, og det gikk ikke lenge før både kona og jeg hadde noen skikkelige orgasmer.Jeg kjennte konas skjede lukke, presse og tømme den stolte, lange kuken min for mine safter, som bare pirret meg mer og mer.

Utslitte dro jeg meg ut av henne, med en slapp kuk og svetteperler silte ut av meg fra hele kroppen. Kona, som også var utslitt, fikk beskjed om å reise deg og suge mannen sin. Hun gjorde en god jobb, med kuken langt inn i munnen, og med de myke hendene, gned hun ballene hans. Det gikk ikke lenge før han dro seg ut av henne, og bad meg komme bort.

Kona la seg på høyballen med sprikende bein, jeg slikket henne, og ikke lenge etter fikk jeg kuk i rumpehullet. Gud så vond, men gud så deilig, og sjefen presset på og snart satte han opp tempoet i mitt trange hull i en voldsom fart. Jeg stoppet nesten å slikke i farten, men kona tok hodet mitt og puttet omtrent tungen min inn i hullet, hvor jeg roterte og roterte, og hun koste med rosetten sin. Så da kom hun og jeg fikk fitten henens presset opp i kuken, og hun koste seg og jeg bare satt der. Fort gikk det for meg og sjefen også, og der lå vi alle tre og ristet og stønnet og skrek. Dette var det absolutte klimaks!

Dagen etter, imens jeg jobbet, sa bonden til meg at jeg måtte gjøre en god jobb, og ikke sluntre unna. I det viste han meg pisken, så jeg jobbet fort og trutt, imens jeg tenkte på hva jeg kom til å gjøre i kveld, som bonden hadde lagt til;

-Soverommet i kveld, kl 6…

Ja, jeg må nok anbefale alle leserne å ta seg en tur ut på bondegården, spesiellt denne…