Ett blikk

«Har du fyr?»..han spør sidemannen ..etter å ha lett lenge i lommen etter lighteren.
«Nei dessverre..jeg røyker ikke!»..hmm…var bare det som manglet på denne festen, at jeg har glemt lighter, og at det ikke er andre med fyr her, tenker han. Hvorfor han skulle på denne festen vet han ei, hadde jo ikke så lyst til å gå. Men når det er en av ens beste venner som har fest, så går man. Han visste at folkene som er her ikke er de samme som han bruker å feste sammen med, et helt annet klientell. Vel…han finner en med fyr..og får endelig nyte sin sigarett. Ikke en eneste fin berte her heller, tenker han.

I andre enden av lokalet står hun. Også hun lurer litt på hva hun gjør her, ikke hennes vennegjeng dette! Men, hun takket ja til denne daten, til han hun hadde møtt ute..og som spurde pent om hun ikke ville være hans date på denne festen. Ikke var hun spesielt interessert i ham heller, ikke min type tenker hun. Men, man takker da ikke nei til en fest!

Han begynner å mingle litt mer, er jo eneste sjansen til å bli kjent!
Tusler bort til baren og tar en øl. Står der og nyter ølen…og småprater tørt med en han treffer der, slik man tørt småprater når man ikke har mange felles berøringspunktene.
Da…da ser han henne….møter blikket hennes! Wow! Tenker han..for et blikk! Han kjenner blikket suger seg fast i ham, suger seg fast i noe inne i ham! Hvem er hun tro?? Har da aldri sett denne kvinnen før! Er hun sammen med han hun står og prater med tro?? Han sender henne lange blikk tilbake, leker med tungen på ølglasset, slik ubevisst. Mmm….en kvinne…med stor k!

Hun merker seg hans blikk! Hun møter det…og nyter det! Oi!! Han der kan være farlig for meg, tenker hun! Det blikket der sa….det sa…det sa sex! Oi..er han sammen med noen her tro? Tenker hun…Han står jo alene! Hun kler av ham med blikket…ser en fast og deilig rumpe…mmm….den var lekker…også det blikket da!
Hun kjenner at noe tennes i henne, nesten litt skremt av hennes reaksjon! Tenk det..å tenne slik direkte på et blikk! Deilig rumpe hadde han også, tenker hun.
Uff..bare synd jeg er sammen i kveld med daten. Må jo være litt date tilbake.. Og kanskje er han ikke ledig på markedet heller!

Han klynger seg fast til ølen sin…holder den hardt..som om han holder en vakker kvinne han er livredd for å miste. Han klarer ikke holde blikket borte fra denne kvinnen, må følge henne. Ser hvordan hun beveger seg bortover gulvet, ser hennes hofter duve..klarer ikke unnga å titte på konturene av brystene hennes utenpå blusen….mmm….han begynner å kjenne en pirrende følelse i kroppen. Hører sidemannen prate, men ordene bare flyr forbi, hans oppmerksomhet er en helt annen plass akkurat nå. Den er fanget hos denne kvinnen.

Hun kjenner hvordan hans sexy blikk følger henne…og hun nyter det! Nyter å vite at han, akkurat han, titter på henne med det blikket. Hun kjenner igjen det blikket, akkurat det samme som hun gir ham! Hun møter hans blikk igjen, og kjenner hvordan blikket hans biter seg fat i hennes indre følelser! Hvordan det pirrer hennes nysgjerrighet, hvordan det får henne til å ville møte blikket…på nært hold..på to manns hånd! Ikke ofte slikt skjer..men her gjør det altså det! Føler han akkurat likeså, eller er det bare blikket hans som er slik? Hun kan ikke unngå å fantasere..og gruble… Hun kjenner jo han ikke, ikke vet hun heller hva han heter. Hun vet absolutt ingen ting om denne mannen! Men hun vil vite…mer enn gjerne vite..

Han beveger seg ut i rommet, vekk fra baren. Kan jo ikke stå her hele kvelden, tenker han. Men tankene er i virkeligheten opptatt med henne, denne mystiske og sensuelle kvinnen. Denne sexy og nærmeste forføreriske kvinnen. Han har mistet blikkontakten med henen, mistet henne av syne! Har hun gått?? Har hun forduftet sammen med sin type, han som hun stod sammen med?? Vel..kanskje var det bare øyeblikkets magi som var der, for så å forsvinne ut i løse luften, som et øyeblikks intens deilig og pirrende opplevelse av blikkflørt. Hmm, han sukker nærmest høylydt og forsvinner innover i lokalet. Han går mot toalettet. Akkurat da han nærmer seg, kommer hun ut av toalettet. Var det der hun var, tenker han! De møter hverandres blikk, intenst. Ingen vil vike blikket, ingen vil trekke det til seg. Akkurat nå finnes det ingen andre i verden. Verden består i dette øyeblikk kun av de to. I hvertfall den verden de akkurat nå bryr seg om! De stopper opp…det utveksles ikke et ord..men blikk kan si mer enn tusen ord, sies det. Om det er sant, så blir det sagt mange tusen ord mellom de akkurat nå. I trengselen stryker han seg tett inn til henne i det han passerer henne. Han lar liksom tilfeldig hånden berøre så vidt hennes ene bryst. Kvakk hun til, undrer han. Han merket i hevertfall berøringen i sin kropp. Hun lot sin hånd berøre hans mave…slik tilfeldig liksom..den nærmest gled over maven, for med stor fart var det ikke de passerte hverandre. Hele tiden med blikkene dypt festet i hverandres øyne.
Han går inn på toalettet og tar frem sin pikk for å tisse. Den er ikke vanskelig å finne innenfor buksen, der den står småklar til moro.. Heller ikke den er ubemerket av møtet.. Han kjenner at lemmet hans er fylt av blod, klar til å gjøre sin mannlige plikt om sjansen byr seg! Men, ingen andre enn denne kvinnen kunne fått anledning til å gjøre ham til mann i kveld. Og det uten at han vet hvem hun er! Han står det slik i sine egne tanker og hører hvordan urinen fyller toalettet… Tør nesten ikke ta for hardt i lemmet, redd for at det skal avfyre… han er skikkelig tent på denne kvinnen, som han ei vet hvem er!
Han gjør seg ferdig og putter lemmet tilbake på plass innenfor buksen. Vasker hendene og går ut av toalettet.

I andre enden av lokalet står hun og tenker, tenker på ham, tenker på berøringen, tenker på hånden hans som berørte hennes bryst. Var det en helt tilfeldig berøring tro? Eller var det en skjult invitt? Vel, hun er her jo sammen med sin date. Ikke mulighet for å utforske dette helt eller fullt. Men et merke i henne har han lagt igjen…hun kjenner den pirrende følelsen..kjenner hun tenner på tanken av ham. Kjenner at det er klenge siden et blikk har pirret så mye. Hun snur seg og ser utover lokalet, ser etter ham, ser etter blikket, etter den sexy rumpen. Han står ti meter bortenfor, og ser henne inn i øynene. Heller ikke han klarer å tenke på annet. Der står de, på hver sin plass…og ser hverandre lekent inn i øynene. De står og nærmest kåter hverandre opp med blikkene. Hun leker med tanken om å kunne nyte ham, kunne klemme på rumpen hans..mmm.
Han nyter synet av hennes bryster innefor blusen, han ser hun puster tyngre, ser det på brystene hennes. Ser de beveger seg opp og ned av pusten hennes, innenfor blusen. Tenk å kunne klemme de, kysse de, leke med de, tenker han. Mest av alt har han lyst til å gå bort til henne og bare ta hennes hånd og forsvinne der i fra! Men, hun er der med en fyr. Kan ikke ta sjansen. Tenk å dumme seg skikkelig ut, tenker han. Men jeg må få vite hvem hun er!

«Skal vi gå?», spør hennes date, mens han tar hennes hånd. «Gå hvor?» Spør hun tydelig forfjamset. «Videre, til den plassen vi egentlig er invitert i kveld» sier han. Hun skjønner at hun må følge ham. Hun har jo sagt ja til å være hans date. Nesten som om han er sent ute, tar han hennes hånd og leder henne fort ut av lokalet. Hun henger etter, febrilsk letende med blikket etter mannen med blikket. Hun ser ham ikke, får ikke tatt farvel med blikket sitt!
Fort rusler de ut av lokalet.
Han ser at hun forsvinner, men vet ikke hvorfor. Han blir nesten ute av seg. Var det hele bare en høyst uskyldig flørt med blikkene? Bare lekte hun med ham?? Og hvor skulle de nå? Skulle de hjem til en av de…og gjøre det…gjøre det som…som..som han mest av alt ville gjøre? Han henter jakken sin og tusler stille ut av lokalet. Her er ikke mer for meg å hente, tenker han. Kvelden vil ikke være noe morsom etter dette! Jeg tusler heller hjemover, hjem til min tomme seng.

Han ligger i sin seng og tenker på henne, denne fantastiske kvinnen han så på festen. Klarer ikke å få tankene over på noe annet. Klarer ikke å få hjernen koblet ut, ikke slik at han er i nærheten av å få sove i hvertfall. Han kjenner hvordan pikken hans står som et spett under dynen. Står klar som om hun bare var en tur ute på badet for å gjøre seg i stand.
Fy faen hvor kåt jeg er nå! Han sukker tungt, vel vitende om at her blir ingen moro i natt.
Pikken får bare stå der og demonstrere.

På andre siden av byen står hun og tenker på ham på festen. Hun enser ikke de andre hun er sammen med. De merker nok at hun er stille, for hennes venninne spør» Er det noe galt?»
«Hæ?» «Noe galt?» «Nei slett ikke, bare veldig trett» svarer hun. Hennes date foreslår at de går hjemover, ettersom hun er så trett. «Ja beklager at jeg ikke er mye til selskap i kveld» » Ikke tenk på det! Er bare glad for at jeg klarte å invitere deg med ut!» «Kanskje vi skal ta det igjen en annen gang? En gang du er mer opplagt?» «ja..kanskje det. Hadde vært hyggelig»
De drar hvert til sitt, i hver sin taxi.

En uke er gått, men hun klarer ikke få han ut av sine tanker. Ingen hun diskret har spurt, har visst hans navn. Hun som så mer enn gjerne skulle møtt ham igjen. Tankene har nesten hele tiden vært hos han, vært på hans tunge og sugende blikk, vært på hans deilige rumpe. Hun har tenkt på ham mens hun har trent. Tenkt på ham mens hun har spist, og ikke minst tenkt på ham når hun skulle sove. Tenk å være så besatt av en man ikke vet hvem er da? He he, hun må le av seg selv. Han har sikkert glemt henne, tenker hun. Han var sikkert bare en flørtejens, en slik som bare må flørte med alle på fest. Sikkert ikke noe seriøst i blikket hans…
Får prøve å bare glemme han…

I andre enden av byen går tankene i samme retning. Der finnes en kar som heller ikke klarer å glemme denne kvinnen han flørtet med forrige helg. Hun sitter som brent fast i hans tanker. Som en okkupant i hans erotiske fantasier, fantasier klare til å leves til fulle. Men, sukk, det er nå bare fantasier da, tenker han. Dog, han har endelig fått vite hennes navn! En bekjent av en kompis visste hvem hun var! Og nå. Nå har han slått hennes navn opp i telefonkatalogen.no.
Når som helst er han klar til å ringe..om han bare tør! Hun hadde jo en type ved sin side, selv om kompisen mente at det ikke var noe seriøst i mellom de to. Man kan jo aldri vite, og det vil se dumt ut. Tenk om hun rett og slett har glemt meg? Tenk om jeg nøye måtte ha forklart hvem jeg var, og hvordan jeg hadde fått tak i hennes nummer?? Hmm..han har sittet på nummeret i over et døgn, bare så lyst til å slå det..men motet har holdt ham borte fra det.
I kveld, mens han satt på møte, så tenket han bare på denne kvinnen! Satt faktisk og ble kåt, midt under møtet! Det som er med henne, hun rett og slett gjør meg sprengkåt! Bare ved tanken på hennes blikk..på hennes bryster der under blusen, og hva han drømmer om befinner seg under hennes klær. Mmm.. Han må bare ta seg en kald dusj før han legger seg. Klarer bare ikke å legge meg slik!

Nettopp hjemkommet fra treningsstudioet etter en sen aerobictime, gjør hun seg klar for dusjen. Bare spise litt først. Ikke den mest effektive aerobictimen hun har hatt. Tankene har gått til ham hver gang mannen foran henne bøyde seg fremover. Og det til tross for at mannen fremfor ikke hadde noen som helst sexy rumpe heller! Men..hun tok seg i å late som om det var den mystiske mannen fra festen som stod der.
Hun går inn i kjøkkenet og smører seg to brødskiver og heller opp et glass melk. Tar det med ut i stuen, og setter seg ned i godstolen foran tv kassa. Slår det på slik at hun får med seg de siste nyhetene før hun går i dusjen. Hun bare ser at nyhetene løper over skjermen, får ikke med seg noen av de. Spiser opp de to blingsene, heller i seg melkeglasset og går mot dusjen.
Kler av seg treningstøyet og setter på dusjen. Stiger inn i det varme vannet som renner nedover hennes kropp. Kjenner hvordan det smeiker hennes hud. Kjenner hvordan de varme vanndråpene for brystvortene til å stivne, ikke av vannet i seg selv, men fordi han finnes der med henne i tankene. Hun klarer ikke annet enn å tenke på han. Kjenner hvordan vannet beføler hennes kropp, og hvordan hun leker ned tanken at det er hans hender som beføler kroppen hennes. Hun sukker svakt. Lar vannstrålene direkte vete hennes bryster. Nyter det, og nyter tanken. Men kjenner også kåtskapen bluse skikkelig opp. Hun har øynene lukket, og drømmer seg vekk. Tar dusjhodet og lar vannet massere kroppen. Lar vannet vandre rundt på kroppen hennes mens hun fantaserer om han. Tar hodet ned til sitt våte kjønn. Og lar vannet treffe kjønnet. Hun merker hvordan hun blir kåtere og kåtere av sin egen lek. Later i sin fantasi, at det er hans tunge som leker med kjønnet hennes, ikke vannstrålen fra dusjen. Lar fingrene hjelpe til. Lar de gli mellom leppene…lar vannet smeike klitorisen..nyter det varme vannet som danser rundt kjønnet hennes. Hun lener seg mot dusjveggen..og reiser av sted i sin fantasi. Skulle tatt med meg dildoen inn i dusjen, tenker hun. Hun beveger seg mot dusjstrålen…nesten som om hun skal sette seg på den, som hun setter seg på en pikk, klar for elskovens eget ritt. Men dusjstrålen kan ei gjøre den jobben fullgodt!
Fy faen om han hadde vært her nå! Han skulle få knulla meg hardt og brutalt! Innen behov for noe forspill! Hun skrever ut…drømmer om hans pikk som kommer mot henne….drømmer om hvordan han hardt hadde tatt henne der, der mot skittentøysdunken! Hvordan hun hadde tatt et grepa tak i hans deilige rumpe og dyttet han på plass i fitta si! Hvordan hun skulle klemt seg fast i rumpa, og bare dyttet han inn på plass! Sørget for at han holdt takten, at han knulla henne hardt og sanseløst! Slått bena rundt ham, sørget for at han bare måtte fullføre knullet!
Ikke sanset noe annet rundt henne, bare nydt hans taktfaste knulling. Inn og ut…i faste bevegelser…bare venette på å kjenne sæden hans pumpe inn i fitta hennes. Kjent hvordan hans blodfylte pikk jobbet deilig og intenst inne i fitta….hun har mest lyst til å skrike høyt ut av kåtskap! I kveld skal i hvertfall dildoen få gjennomgå, tenker hun. Er det noen gang jeg bare må tilfredsstille meg selv, så er i det kveld!

Hun tørker seg og tar på seg sin deilige og myke badekåpe. Går ut i stuen for å rydde det siste på plass, før hun endelig tar kvelden.
I kveld legger hun seg i evas drakt, vel vitende om at hun har et stevnemøte med dildoen.
Hun finner den frem og legger seg under dynen. Ligger først og smeiker seg selv, leker med fingrene langs skamleppene…later som om det er en mannshånd som berører de.
Da..brått ringer hennes telefon på nattbordet! Hvem er det som ringer så sent, tenker hun.
Hun løfter av røret og sier forsiktig sitt navn. I andre enden er det han som endelig har tatt mot av seg og ringt til henne. Han presenterer seg og lurer på om hun husker ham fra festen. «Ja selvfølgelig husker jeg deg» sier hun! Husker blikket du sendte meg, husker hvordan jeg ble nysgjerrig på det» Han ler i andre enden. «Godt! Så er vi to som la merke til det!»
«Må si» sier han. «Må si at du satte enorme spor frøken!» «Å?? Hvordan da?»
«Vet ikke om jeg tør si det, men jeg ble rett og slett tent på deg der og da» Sier han. Hun sukker høyt! «Det var på samme måte for meg du!» » Veldig glad for at du ringer!»
«Ja, du skjønner at jeg klarte ikke sove. La her bare og tenkte på deg frøken! Og vet du…jeg fantaserer om deg! Gjør du? Sier hun. «Hva slags fantasier da? Seksuelle fantasier vel! Jeg blir kåt bare av å tenke på deg kvinne! Kan ikke huske sist noen gjorde meg så kåt!» Hun stønner høylydt så han hører det. «Noe galt?» spør han. «Nei!! På ingen måte, jeg er kåt på deg selv! Har lekt med tanken på hvordan det hadde vært å…å….å…rett og slett blitt knulla av deg!» Hun rødmer av sine egne ord. Rødmer av at hun ligger med telefonrøret i den ene hånden, og dildoen klar i den andre.
«Så deilig da! Mmm…må innrømme..ligger her naken i sengen min..og pikken min står som en påle! Du kunne fått den her og nå! Kunne få gjøre med den hva du ville! Mener du det??
Jeg skulle gjerne brukt den nå ja! Ligger her naken i sengen selv. Har akkurat tatt meg en dusj…og da fantaserte jeg om deg…har tatt frem dildoe min…og den må nok spille din rolle i kveld! Oi oi! Dette liker jeg» Sier han. «Liker tanken din du..og du gjør meg bare enda kåtere….herregud! To tak og jeg kommer til å sprute rett i været! Ligger og småronker meg selv her..later som om det er din munn! Ja gjør det vennen! Jeg skulle gjerne sokket pikken din! Blir du kåt av at jeg sier det! Kåt ja!! Herregud! Sprengkåt! Spruteklar! Vil du få meg til å sprute mens du hører på? Ja gjerne!» Hun nesten rødmer igjen av sine egen bekreftende ord. Men skitt au.. Vi er voksne begge to..må da kunne nyte dette her og nå! Nyte telefonsex med han som hun har drømt så mye om.
«Ja, jeg vil gjerne få lov å få deg til å sprute! Mmm…kjenner du hvordan jeg lar leppene mine omslynge pikken din? Kjenner du hvordan tungen min roterer rundt kukkhodet ditt, og hvordan hendene mine ronker deg..opp og ned langs skaftet? Ja!! Fortsett! Fortsett!!
Ja, jeg skal fortsett, men du må love meg en ting. Ja! Hva som helst! Når det går for deg, når pikken din spruter og pumper sæden din, så vil jeg at du skal ta telefonrøret ned til pikken din, slik at jeg kan høre det, og nyte lyden av det! Ja! Det skal jeg gjøre! Ok..så sokker jeg deg med lange tunge tak. Nyter å ha pikken din i munnen min. Nyter smaken av pikken din. Lar leppene sluke hele pikken din, og suger på den. Leker med fingrene lang roten av den, mens jeg beveger munnen opp og ned på kukkskaftet. Faste tak..opp og ned…med stor nytelse…ÅÅåå…jeg drømmer om å sokke deg på ordentlig! Jeg fortsetter….ronker deg med hendene..lar pikken din fylle hele munnen….kjenner at du nyter det! Ååå…nå kommer jeg snart, sier han. Ja…bare kom….kom i strie strømmer! Nå…nå….» han tar telefonrøret ned til pikken…og hun hører hvordan han stønner i bakgrunnen…hun kan formelig høre hvordan pikken pumper ut sæd! Hun hører splisj..splasj..ettersom han ronker seg tom for sæd!
Hun har dildoen dypt inne i seg, og kommer nesten selv av lyden, av viten om at hun har fått han til å komme!
«Å fy faen du er god kvinne! Dette var en deilig orgasme..og det uten at det var noen fysisk tilstede! Jeg må få lov til å gjengjelde! Hva vil du jeg skal gjøre?? Jeg er klar for pikk!! Vil rett og slett bare ha pikken din dypt inne i fitta mi! Ok!! Så kåt du også ja! Vel…så reiser jeg meg fra fitta di, etter å ha slikket deg…med mer..vet du har en deilig smak på fittesaftene dine! Jeg kryper opp til deg…og lar pikken ligge ved fitta di….lar den kjenne kåt kvinne! Lar den sakte gli inn i deg! Du hjelper til å styre den på plass! Forsiktig begynner jeg å knulle deg. Med dype tak..forsiktig..mens du tar tak i rumpeballene mine, og hjelper meg med takten. Kjenner hvordan jeg legger meg oppå deg, lar deg kjenne hele min tyngde! Jeg kyssr deg ømt..og hardt..og vilt! Men pikken min skrur opp takten og knuller deg ahrdt! Øker tempo…kjører pikken min hardt inn og ut av fitta di! Med taktfaste tak knuller jeg deg. Deilig..knuller deg hardt. Kjenner hvordan fittemusklene dine strammer om pikken min! Kjenner hvordan du nyter pikken min. Hvordan du nyter at jeg knuller deg ghardt og brutalt..og kjenner hvordan du slår bena rundt meg, og kluper meg hardt i rumpeballene!
Kjenner du pikken min? Ja! Ja! Å ja!! Jeg kommer snart! Jeg kjenner hvordan pikken din jobber i meg! Sprut i meg! Sprut i meg!
Ja..jeg kjenner jeg er i fred med å komme i deg! Jeg kjører pikken knallhardt inn og ut….jeg råpuler deg! Kjenner hvordan det begynner å stramme…ååååå….kjenner hvordan jeg skal sprute…fitta di full av sæd! Kjenner du det? Kjenner du det kvinne?? Nå kommer jeg!! Jeg kommer!! Jaaaaaaa!!!!…det gjør jeg også, klynker hun..
Hun kjenner hvordan han har klart å få henne til å få en herlig orgasme over telefon!
Dildoen var livlig hans pikk….og hun rødmer…rødmer når det hele er over….rødmer over å ha hatt telefonsex med en ukjent.. han merker at hun blir flau, så han sier. Kjære du..hva med og møtes på ordentlig?? Vi må vel det nå? Må vel se om vi klarer å bli like kåte face to face??
Hun ler, ja..jeg må møte deg…og kjenne deg på riktig…..
Så blir vi enige om det! Sove søtt da! Ja..nå kan jeg sove..og endelig slappe av…