Ett jule eventyr

Ellen var i et strålende humør selv om omstendighetene kanskje tilsa noe annet. Hun var travelt opptatt med juleforberedelsene, for om 5 dager kom barna hjem på juleferie. Det skulle bli deilig å ha dem rundt seg igjen noen dager, – det var over 4 måneder siden sist nå.
Barna var nesten voksne. Lasse var 19 år og for tiden «i kongens klær», mens Katrine, som nettopp hadde fylt 17, gikk et år på folkehøgskole. Selv hadde hun rukket å bli 37 år, og den siste tiden hadde hun begynt å føle seg gammel. Kanskje hun hadde for mye tid til å tenke på seg selv?
Nå i vinterhalvåret var det heller lite å gjøre på det lille gårdsbruket, og dagene kunne bli lange mens Gunnar var på arbeid. Men nå som det begynte å stunde mot jul, hadde hun fullt opp å henge fingrene i.
Ellen elsket alt styret før julen satte inn, men i den siste tiden hadde hun vært både trøtt og uopplagt, noe Gunnar hadde påtalt både titt og ofte. Spesielt ille var det etter at de hadde lagt seg. Hver gang Gunnar ymtet frampå om sex, hadde hun bare trukket seg unna og skyldt på alt mulig fra den obligatoriske hodepinen til trøtthet, mageondt, mensen osv. Helt til kvelden før da Gunnar var blitt så frustrert at han hadde gått til hobbyrommet og lagt seg.
Ellen slo fra seg de dystre tankene og konsentrerte seg om å gjøre det trivelig rundt om i huset. Hun var ferdig med alt som het vasking og støvtørring, hadde hengt opp nye julegardiner, og nå gjensto bare noe juledekorasjoner hun måtte hente ned fra øverloftetet. Hun likte ikke å gå opp dit alene, da det var så mørkt og ufyselig der oppe, men i dag trosset hun alt.
Hun krøp opp den bratte stigen, løftet av takluken og stirret inn i halvmørket. Etter å ha bodd i huset i over 19 år, visste hun nøyaktig hvor alle ting var, og hun fant fort det hun lette etter. Da hun snudde seg for å gå ned igjen, frøs hun plutselig til is. I siluett mot lyset fra takluken stod en mannsperson og stirret på henne. Ellen ble så perpleks at hun ikke fikk frem et ord, og like plutselig som mannen dukket opp, gikk han plutselig i oppløsning og forsvant foran øynene på henne.
Ellen våget ikke å røre seg med det samme, men da hun kom til fornuft igjen, kom hun seg ned av mørkeloftet så fort hun var i stand til. Hun ristet hele tiden på hodet, – hun skjønte ikke hva som var skjedd der oppe, – kunne hun ha begynt å se syner? Hun hadde bodd så lenge i dette huset, at noe spøkelser umulig kunne komme på tale. Hun fikk lufte det med Gunnar når han kom hjem.
Da klokken nærmet seg halv 5, ringte telefonen. Det var Gunnar som klaget over at han ville bli sein.
– Du vet nå i disse juletider, – butikken er full av kunder, og vi stenger ikke før klokka10, sa han unnskyldende.
– OK, det var fint du sa fra, sa Ellen, og unnlot å si noe om mannen på øverloftet.
Ellen følte seg plutselig sliten igjen og gikk inn i stuen for å slappe av litt på sofaen. Hun lå og grublet på synet hun hadde hatt, men slo det fra seg igjen. Hun var ingen pyse, men likte ikke ting hun ikke kunne forklare. Hun dro pusten dypt, snudde seg over på siden, og akkurat da hun skulle til å lukke øynene, så hun det igjen.
Rett ved siden av peisen stod det plutselig en ung mannsperson rundt 1.70 høy og stirret på henne. Ellen stirret igjen og ventet på at han skulle gå i oppløsning igjen, men ingen ting skjedde. Hjertet begynte å dunke raskere…
– Hvem er du… hva gjør du… jeg mener hvordan kom du deg inn… Ellen stokket ordene, hun visste ikke hva hun skulle si. Men mannen bare så på henne uten å si et ord.
Han så ikke akkurat farlig ut der han sto, tenkte Ellen. Kanskje det har begynt å klikke for meg, tenkte hun og flirte litt for seg selv. Mannen dro litt på smilet da hun flirte, og Ellen satte seg overrasket opp.
– Unnskyld, men hvem er du… forsøkte hun seg igjen.
– Jeg heter Krutt og er fjøsnisse her på gården, sa han.
Ellen ble først taus, så satte hun i en gapskratt.
– Fjøsnisse!? … Ja om du er fjøsnisse, så er jeg gift med selveste julenissen sa hun og lo så tårene trillet. Humor hadde han i alle fall… nissen.
Mannen, Krutt altså, så litt snurt på henne, og plutselig var han ikke der lenger.
Ellen hoppet opp og stod som forstenet. Hva i… det måtte ha klikket for henne, tenkte hun febrilsk, og begynte å se seg om i rommet. For sikkerhets skyld sjekket hun resten av etasjen også, men hun våget seg ikke opp på loftet. Hun var virkelig blitt urolig nå, og for å stilne nervene litt, gikk hun ut på kjøkkenet for å lage seg en kopp sterk kaffe. Det hjalp bestandig.
Da kaffen var ferdig, helte hun opp en kopp og skulle akkurat gå bort til kjøkkenbordet da hun hoppet til og slapp koppen i gulvet. På motsatt side av bordet satt samme fyren igjen og smilte til henne. Ellen bannet høyt. Kaffen var glovarm, og det hadde sprutet varm kaffe langt opp på leggen hennes.
Ellen ble stående midt på gulvet uten å vite hva hun skulle forholde seg til. Var dette fantasi eller virkelig? Denne fyren, Krutt, hvis det virkelig var det han het, så ganske tiltalende ut der han satt. Han var heller spinkel av kroppsbygning, og sikkert ikke mer enn 1,70 høy, med lyst halvlangt hår. Alderen var heller vanskelig å fastslå, men Ellen tippet på et sted i tyveåra. Mens hun stod der og vurderte fyren, snakket han igjen.
– Du tror sikkert at du er blitt gal, sa mannen, men det er du ikke. Du har bare ikke sett en nisse før…
Nei det siste var i alle fall sikkert og visst, tenkte Ellen.
– Vi nisser har det slik at vi kan vise oss for mennesker om vi vil, men som regel er det aldri noen grunn for å gjøre det.
– Men hvorfor viser du deg da… spurte Ellen nysgjerrig.
– Jo, det har seg slik at jeg ble tatt på fersken i høyet med nissemor for en tid siden, så jeg ble utstøtt fra nisseklanen inntil jeg har godgjort for udåden. For å bli tatt til nåde igjen, må jeg gjøre en god gjerning mot et menneske før jeg slipper tilbake.
Ellen hadde problemer med å holde seg alvorlig nå, – alt var liksom så komisk. Her stod hun og hørte på en nisse som hadde moret seg litt med nissemor, og hun forsøkte febrilsk å ta det som ble sagt på alvor. Hun ville nødig fornærme fyren, men det hele var bare så sprøtt. Hun trodde ikke engang på julenissen!
– Hva er det som er så artig med det da, sa han surt.
– Ikkeno. Ellen tok seg sammen, skrevet over kaffesølet på gulvet og satte seg ved bordet rett overfor nissen.
– Og hva kan så jeg gjøre for deg da? Ellen bestemte seg for å være litt hjelpsom.
– Det er ikke det du kan gjøre for meg som teller, men hva jeg kan gjøre for deg, sa Krutt bestemt. Ellers har det ingen hensikt.
– Og hva kan du gjøre for meg, sa Ellen.
– Jo, sa Krutt og vred seg litt på stolen. Du skjønner det at jeg har da fulgt litt med på hva som skjer rundt om her på gården, og ikke alt er jo like bra vet du…
– Gjør jeg? Hva er ikke så bra…? Ellen så undrende på ham.
– Jo… dette med sex du vet… du og Gunnar altså.
– Hva i alle dager vet du om meg og Gunnar!? Hveste Ellen surt.
Ellen var mektig vred nå, og følte seg på et vis både avslørt og utlevert. Hadde den lille nissen stått og lurt på dem mens de hadde holdt på med sine aller mest intime ting? Ellen ble flau ved tanken.
– Hysh! Ikke rop slik, sa Krutt og så seg engstelig rundt. Folk kan tro du er gal som sitter og snakker ut i tynne luften. Ingen andre kan nemlig se eller høre meg, så det er best om dette blir mellom oss to…
– OKey, OKey. Jeg ble bare litt snurt ved tanken på hva du har bedrevet fritiden din med, sa Ellen kort.
– OK, jeg tenkte bare at ettersom du ikke er noe tess i senga for tiden…
– Ikke noe tess..!?! Ellen var virkelig fornærmet nå. Hva var det den lille nissen tillot seg! – Jeg er bare litt uopplagt for tiden, unnskyldte hun seg med.
– Nettopp, uopplagt! sa Krutt forstående. – Så, dersom jeg nå sørger for å hisse deg opp slik at mannen din får nok knull før jul, så slår jeg jo to fluer i en smekk, og kanskje blir jeg tatt inn i varmen igjen av nissefar, sa han og pustet lettet ut. Endelig var det sagt.
Ellen trodde ikke sine egne ører, – satt ikke denne perverse nissen og la an på henne, og fikk det hele til å høres ut som en barmhjertighets gjerning!? Riktignok så han ganske kjekk ut, men det fikk da være grenser. Hun gikk da ikke på noe slikt, hun som aldri hadde rørt en annen mann enn Gunnar de siste 20 åra?
Ellen likte ikke å innrømme det, men hun følte seg underlig i kroppen av denne mannen foran henne, hele situasjonen, og alt snakket i den forbindelsen. Men hun stålsatte seg og feide alle tanker til side. Som om Krutt hadde lest tankene hennes forsvant han plutselig opp i røyk, og Ellen ble sittende igjen alene. Det føltes med ett helt tomt ut i rommet.
Da Gunnar kom hjem like før klokken 10, våget ikke Ellen å nevne noe om besøket tidligere på kvelden. Selv om Gunnar hadde en livlig fantasi, ville han nok ikke tro på det hun hadde å fortelle, og det ville bare ende med en ny krangel.
Etter litt overtalelse fikk hun omsider Gunnar med på å sove hos henne den natten, – hun hadde ikke lyst til å sove alene med en kåt nisse i huset. Men Gunnar misoppfattet selvsagt hele situasjonen, og trodde hun ville gjøre godt igjen for kvelden før. Skitt au, tenkte Ellen, og da Gunnar begynte å ta klærne langsomt av henne, lot hun det bare stå til.
Det var tydeligvis lenge siden Gunnar hadde fått noe som helst som kunne ligne på sex, for han var helt svett og skjelven på hendene. Ellen kjente et stikk av dårlig samvittighet. Hun begynte å løsne på skjorta hans og dro den av med vante trekk. Hun åpnet gylfen i buksa hans, og i det hun dro av ham buksene, la hun seg på kne slik at hun fikk det stive lemmet hans midt ut for ansiktet.
Hun så på den harde svulmende pikken, og lurte på hvordan pikken til nissen så ut. Herregud, tenkte hun, jeg må ha blitt aldeles skrullete… Så gapte hun opp og tok den i munnen mens hun la en hånd over testiklene og masserte dem rolig. Hun slikket litt på pikkhodet før hun lot hele staken gli helt inn til roten. Og mer skulle det ikke til før det kom et brøl fra Gunnar, og han sprutet den ene seige ladningen etter den andre langt ned i halsen på henne. Det var ikke små mengder heller. Hun ble så overrasket at hun satte noe i halsen og hostet så spermen fosset ut både gjennom munnviken og nasen.
– Jeg beklager, sa Gunnar ulykkelig og pustet tungt, – men det var så lenge siden… jeg klarte ikke å holde meg lenger… Gunnar var så ulykkelig at Ellen syntes rent synd på ham der han tørket henne forsiktig rundt munnen og nasen med hånden, mens han unnskyldte seg i høye toner.
– Legg deg her, så skal jeg gjøre det godt igjen, sa han og la henne kjærlig ned på tvers av den brede senga. Ellen lot ham gjøre som han ville.
Gunnar tok av henne resten av klærne, og la seg over henne og kysset henne ømt på munnen. Han så bare så god ut der han lå, at Ellen nesten fikk tårer i øynene og kysset ham mykt tilbake. Han begynte å kysse henne nedover halsen, hun snudde hodet til siden, og der stod nissen Krutt igjen, like ved sengeenden. Ellen hoppet til, og Gunnar skvatt til.
– Gjorde det vondt? Spurte han uforstående.
– Æh… det rykket plutselig i ei tann… løy hun og tok seg forsiktig til munnen.
Gunnar så tydeligvis ingen nisse, – han så bare skuffet ut. Han trodde vel det var en av de mange unnskyldningene hennes for å få slippe unna.
– Ikke bry deg om det, sa Ellen raskt. – Æsj, det er i alle fall borte nå…
Gunnar så litt på henne og lysnet straks opp og fortsatte sin behandling da han forstod at alt var OK.
Først stod Krutt bare der og så på dem der de lå nakne på tvers av senga. Ellen merket plutselig at hun ikke var helt upåvirket av å ha tilskuere tilstede, og da Gunnar hadde nådd ned til hennes super følsomme brystvorter, var de allerede stein harde. Gunnar gryntet fornøyd idet han sugde en inn i munnen.
– Å ja… stønnet hun… ååh…
Gunnar ble oppmuntret av hennes lyder og intensiverte munnarbeidet vekselsvis mellom det ene og det andre brystet, mens han lot hendene vandre rundt. Ellen kjente at hun var i ferd med å bli skikkelig kåt for første gang på riktig lenge. Hun så opp på Krutt igjen som hadde begynt å ta av seg klærne, og Ellen holdt på å ta aldeles av ved tanken. Hun presset knærne så langt ut til sidene hun kunne, og begynte å gni den glatte og fuktige fitta si mot magen til Gunnar.
Krutt hadde tatt av seg den grå ullgenseren og ei rødrutete skjorte, og stod med bar overkropp. Han var ganske glatt uten et eneste hår på kroppen. Så begynte han å kneppe opp den rustrøde jeansen og dro den av. Under hadde han ingen ting, og Ellen fikk se en medium pikk som stod stamt og pekte rett opp. Dette ble for mye for Ellen, og et stønn kom over leppene hennes.
Gunnar hadde nå kysset seg videre nedover og holdt på rundt magen og i navlen. Ellen var så følsom rundt navlen, så hun klarte ikke lenger å ligge i ro.
– Kryp lenger opp så du får hodet over kanten av senga, kommanderte Krutt plutselig.
Ellen så på Gunnar som ikke gav inntrykk av å ha hørt noen ting. Så tok hun spenntak og gled litt lenger oppover, slik at hodet kom utafor sengekanten. Gunnar oppfattet det som et hint om å komme seg lenger ned, så han krøp lenger ned mellom beina på Ellen og begynte å slikke og småbite henne på innsiden av lårene. Krutt gikk rundt senga og stilte seg på kne rett foran ansiktet til Ellen som var helt fiksert på den deilige pikken hans. Hun ante hva som kom…
– Åhh.. jeg tror…jeg blir…gal…stønnet hun.
Krutt tvang pikken inn i munnen på Ellen akkurat i det Gunnar slikket et langt drag over fitta fra hullet og helt opp til klitten. Han lepjet i seg Ellens safter som en katt og vispet rundt med tungen. Ellen stønnet så godt hun klarte med Krutts pikk i munnen. Det føltes helt perverst, og hun var desperat av kåtskap. Pikken smakte fantastisk, og da Krutt bøyde seg fram og begynte å suge og slikke henne på brystene, klynket hun nesten som en hund. Tanken på at Gunnar ikke hadde en ide om hva som forgikk rett foran nasen på ham, var bare så utrolig opphissende.
– Ååh… Krutt…Gunnar…knull meg…knull meg…nå… jeg må ha pikk…mer pikk… Ellen viste ikke lenger hva hun sa, og Gunnar trodde hun snakket over seg da alt var så utydelig p. g. a. pikken hun hadde i munnen. Aldri hadde han sett henne så kåt som i kveld.
Han lot tungen vispe rundt noen runder til før han krøp opp og satte pikken mot den glatte, våte åpningen hvor det formelig fosset ut med blank og glinsende væske. Han trykket til og gled inn med det samme, – helt til bunns. Han lå still et øyeblikk til Ellen begynte å presse seg imot med utålmodige bevegelser mens hun masserte pikken hans med sin kraftige muskulatur langt der inne.
– Kom an… knull meg… fort… hardt… ah…det kommer…snart…ja…. kooommer nååå! pep hun, mens Gunnar begynte å banke pikken ut og inn av den hete grotten.
Skjeden trakk seg plutselig voldsomt sammen og hele kroppen hennes spentes i en bue, hodet gikk fra side til side, og hun rystet som et jordskjelv. Alt var bare et mørkt gnistrende teppe, den ene orgasmen etter den andre bølget, og så sank hun brått sammen mens hun hev etter pusten. Sammentrekningene i underlivet pumpet ennå, og hun vred seg løs og over på magen.
– Ta meg i rumpa, peste hun. – Vær så snill…rapp deg…ååh… jeg er så kåt! Hun red ennå på etterdønningene av den voldsomme orgasmen, og var helt ustoppelig.
Gunnar løftet henne opp på alle fire i senga og satte pikken raskt mot det trange hullet bak. Hun var så våt og glatt at han røk inn nesten med det samme. Ellen stønnet først av smerte, så av vellyst, og Gunnar måtte roe det ned litt for ikke å sprute med det samme. Det var utrolig trangt og varmt der inne. Så begynte han å bevege seg ut og inn i rolige tak, – nesten helt ut og så inn i et kraftig rykk igjen.
Ellen var helt vill nå, og støtte kraftig imot for hvert jukk han tok. Nissen var helt glemt inntil hun så noen som ålet seg på ryggen inn under henne og begynte å slikke henne mellom beina. Pikken hans stod fortsatt stram mot magen, og hun bøyde seg ned og tok den i munnen mens Gunnar pumpet på i rumpen hennes der bak. Krutt måtte ha lang tunge, tenkte hun, for han knullet henne så deilig og dypt med tunga. Hun tenkte plutselig på den lange, sleipe tunga til ei ku og fikk varme og kalde gysninger gjennom hele kroppen. Det hele var bare så sprøtt!
Så begynte en kjedereaksjon. Idet hun klemte leppene om pikkhodet på Krutt og sugde til, kjente hun plutselig hvordan pikken hans vokste til, og så sprutet han stråle etter stråle inn i ganen på Ellen som forsøkte febrilsk å svelge unna etter hvert. Det smakte søtt, rakk hun å konstatere, før alt knyttet seg sammen i fitta og rundt tunga til Krutt.
Så braket hun løs som et uvær. Gunnar merket visst at noe var på gang og med et brøl pumpet han den ene spermladningen etter den andre langt opp i rumpen på Ellen, mens hun sank skjelvende sammen med Gunnar over seg. Og Krutt? Han var ikke der mer… Alt hun merket var den tunge pusten til Gunnar i øret, og sine egne hamrende hjerteslag.
Som alle gode eventyr endte også dette godt. Krutt ble tatt til nåde og opptatt i nisseklanen igjen, mens Ellen for ettertiden aldri var helt sikker på om de virkelig var alene i soverommet eller ei.
Kanskje er det en liten fjøsnisse på lur et eller annet sted i ditt soverom også i disse juletider? Aldri godt å vite… For snipp, snapp, snute… i jula er alle nissene ute.