Etter magedansen

Etter at Else var ferdig med magedansen, som bare var en demonstrasjon for å bevise at hun hadde bestått kurset, sier jeg tusen takk….og dermed får jeg den nydeligste varme klem jeg noensinne har fått. Eller egentlig så var det ikke bare en klem, det var liksom noe mer…. startet som en klem, men den varme pusten hennes, som sikkert skyldtes at hun var blitt varm av dansen var andpusten på en litt merkelig måte. Hun fukter leppene og litt staccato kan jeg så vidt høre hun sier …..’du?’

Else legger en hånd på brystkassen til Petter, og lar den gli nedover, mens hun ser utfordrene på ham.
\’liker du det du ser?\’ \’vil du se mer?\’

Petter er litt overrasket over denne endringen i scenario, riktignok var magedansen svært erotisk, men dette …. Han klarer knapt å få fram et ord, og bare et lite svakt \’ja\’ unnslipper leppene hans…. \’svært gjerne Else\’.

Else smiler igjen til Petter, og dytter ham ned i stolen igjen. Før hun setter kursen mot cd-spilleren og bytter musikk.. Nå er det toner fra Era som fyller rommet som nå ligger i halvmørke..
Sakte, sakte.. i vridende dansende bevegelser begynner Else å trekke toppen oppover magen, mens hun holder blikket til Petter fast med sitt eget. I en brå bevegelse trekker Else toppen over hodet og kaster den i fanget til Petter, som ser litt overasket ut fremdeles… Håret faller som en foss rundt skuldrene til Else, hun ser på Petter med brennende blikk. Hvor lenge klarer gutten å bli sittende?
Fingrene til Else starter med knappene i buksa. Igjen tar hun det med ro.. helt med ro, og hun ser at Petter vrir seg litt på stolen han sitter på. \’Vil du være med å leke gutten?\’ sier hun og snur seg med ryggen til ham.
Else trekker buksa langt ned på hoftene, og vrikker på rumpa i store sirklende bevegelser mot Petter.

Petter sitter nesten som paralysert og ser denne vakre skapningen foran ham som kler av seg. I halvmørket ser han den hvite kroppen hennes bevege seg som en innfødt danserinne til den eggende musikken. Han svarer at han gjerne vil være med å leke. Med et flørtende smil forteller Else: Du blir sittende stille helt til jeg sier ifra! Petter bare nikker. Else lar buksene falle helt ned på gulvet og går lekent ut av dem. Petter er helt hypnotisert av de gyngende bevegelsene som Else gjør med hoftene, og den påvirkningen som det har på de store faste brystene som ser ut som de tilhører en gudinne. En gudinne som bare står noen meter fra ham.

Else danser nå forran Petter kun iført en Hot-pants og bh….
Hun fører hendene bak på ryggen og åpner opp hekten og lar stroppene falle ned over armene.. bh\’n blir hengende av seg selv på brystene hennes. Hun beveger seg mot Petter som sitter som forhekset…
\’Vil du se mer nå?\’ Petter nikker og svelger med store øyne.. \’Vel, da må du gjære noe med tingenes tillstand da\’ smiler Else og vinker Petter opp av stolen….
\’Hva har du lyst til å gjøre med meg Petter?\’

Petter reiser seg, og Else registrerer at dansen hennes har hatt en viss påvirkning på Petter. Han går sakte bort til Else og tar hendene hennes. Han registrerer at Else er en del høyere enn ham og innser at dette blir en ny erfaring. Han åpner munnen som for å si noe, men søker isteden mot de lett adskilte leppene til Else. Et lite kyss og ser henne inn i øynene. Slipper hendene hennes og stryker Else sakte oppover den ene armen, opp til hånden møter BH-stroppen. Dveler, men Else sier…. «Ja…Petter… ta den av». Petter tar forsiktig tak i de to stroppene og drar BH\’en helt av. Brystene som nå er helt nakne rett foran øynene til Petter ser ertende opp mot ham…. og han gir Else nok et lett kyss på munnen.

Else legger håndflatene til Petter mot den bare huden sin. Hun holder ham \’fanget\’ med sine egne hender og styrer hendene hans over kroppen sin. Over magen, opp til brystene, og nedover såvidt innenfor hot-pantsen… og opp på magen igjen… Else smiler mot Petter og slipper hendene hans, som nå beveger seg over kroppen hennes uten sjenanse..
Hendene hennes finner vegen mot hotpantsen og begynner å trekke den nedover kroppen.. Og Petter er straks på pletten og hjelper til…

Petter går ned på kne og drar hotpantsen forsiktig nedover. Else sitt kjønn var nybarbert og han kunne skimte en dråpe fuktighet der inne. Hotpantsen ble dratt helt ned til anklene, Else trår lett ut av den, og dermed står hun der akkurat som gud hadde skapt henne… bare en del mer utvokst, og det på de rette stedene. Petter starter forsiktig med å kysse Elses knær og videre oppover. Hendene følger litt etter. Oppover de deilige lårene, forbi kjønnet og langs hofta. Navlen får et ekstra kyss, Petter reiser seg mer og mer oppover og dermed kan tungen slikke lett, først på undersiden av brystene, så lengre opp helt til den første knoppen stopper munnvandringen som et lite tårn.

Else lar en hånd kjæle med nakken til Petter, og sukker dypt over den deilige behandlingen.. Else begynner å trekke litt i klærne til Petter…
Hun skjelver på hendene og han ser fort at skal det bli noe fart i sakene må han hjelpe til selv…
Så mens Petter fjerner klesplaggene, setter Else seg i sofaen og erter ham ved å la fingrene leke med seg selv…
Hun ser at blikket hans blir intenst ved synet av at hun leker med seg selv, og skiller beina for å la ham se tydligere hva det er hun driver med…
Hun lar to fingre gli inn i seg, mens en tredje leker rundt knoppen…
\’Vil du hjelpe meg?\’

«Selvfølgelig vennen», svarer Petter og setter seg på knærne mellom de adskilte beina til Else. Legger en hånd på hvert lår og sprer beina ytterligere. Else klynker forsiktig over den behandlingen hun gir seg selv, og et andpustent «slikk meg Petter» kan høres idet Petter forsiktig nærmer seg de ivrige fingrene til Else. I det nesetippen til Petter berører baksiden av Elses hånd trekker hånden seg unna og den deilige musa med knoppen er bare noen centimetre unna. Elses skamlepper er lett adskilt og Petter begynner en forsiktig tungedans helt øverst på de fyldige leppene, rett ved gledesknoppen.
Petter ser forsiktig opp og ser at Elses hender nå har flyttet seg til de tunge brystene mens øynene hennes er lukket og tungen leker lekent langs de hvite tennene.
Petter kremter litt, får Elses oppmerksomhet og spør: «Tør vi dette da? Ingen vei tilbake om vi fortsetter nå…»

Else ser på Petter med store øyne….
Vil du ikke….? er det noe galt?….

«Joda søte Else…. tenkte på deg jeg», har tenkt på dette lenge jeg. Petter flytter hendene bakover slik at han kan holde og kna litt på de deilige rompeballene, og fortsetter dermed å slikke de saftfulle skamleppene.
«Ååh… Petter…. deilig…. fortsett»…

Else vrir seg, og stønner under Petters kyndige hender..
Noe.. så.. deiiiliiig…. *klynk*
Tungen hans vandrer rundt, killer og erter skamleppene, før han uten forvarsel streifer klitoris… Else rykker til i hele kroppen hver gang dette skjer..
Ååå… Ja… Petter… du er så gooood…. Hikster Else frem, og gir kroppen over i dagens første orgasme…

Else vrir seg, og stønner under Petters kyndige hender..
Noe.. så.. deiiiliiig…. *klynk*
Tungen hans vandrer rundt, killer og erter skamleppene, før han uten forvarsel streifer klitoris… Else rykker til i hele kroppen hver gang dette skjer..
Ååå… Ja… Petter… du er så gooood…. Hikster Else frem, og gir kroppen over i dagens første orgasme…

Petter ser hvordan Else rister i det orgasmen river i henne, og smiler tilfreds.
For at Else skal få noe sekunders ro setter han seg ved siden av henne i sofaen og holder rundt henne mens han kysser henne forsiktig i nakken. Else har fortsatt øynene lukket, puster andpustent og lar hånden stryke oppover Petter sitt lår.

Else bruker noen sekunder på å få igjen pusten før hun glir ned på gulvet på kne forran Petter…
Med begge hender smler hun håret i nakken, og gaper over ham.
Hun lar tunga leke rundt hodet, og kysser det grundig før hun, senker hodet ned på ham.
Petter stønner over behandlingen, og oppmuntret av stønnene, lar Else hodet bevege seg opp og ned i et hurtig tempo en stund. Før hun igjen lar bare hodet være innenfor leppene og lar tungen danse mot den følsomme huden.. Else trekker pusten dypt og senker hodet, og kjenner at Petter støter mot ganen… hun prøver å få ham lengre inn i munnen, og gulper etter luft. Petter er nå så langt inne at hen kan kjenne at Else svelger og svelger for å unngå brekninger…

Petter kjenner den ubeskrivelige følelsen nå Else presser seg så langt ned hun klarer. Plutselig lar hun pikken gli nesten ut av munnen, før hun på ny presser seg ned igjen. Elses ene hånd har begynt forsiktig å kjele med den hårløse pungen, og Petter begynner å stønne… «Deilig deilig Else …. fortsett… ikke stopp…ikke stopp». Else stopper ikke, men begynner å la munnen gli hurtig opp og ned mens den andre hånden holdet godt om skaftet. Petter kjenner at det begynner å nærme seg, og forteller Else at dersom hun fortsetter nå så kommer han til å sprute i munnen hennes.

Else stopper opp et øyeblikk og ser opp på Petter med sløret blikk… Så la det gå… jeg digger smaken av sæd.. la meg drikke deg… kom for meg… Sier hun før hun lar store dele av skaftet gli inn i munnen igjen…
Og suger hardt, skaper et sugende vakum… Hun kjenner at Petter vrir seg under behandlingen..
Tungen masserer undersiden av skaftet, og sveiper rundt hodet når hun trekker seg tilbake… HOdet henner beveger seg i et hurtig tempo… og hun kjenner at han strammer musklene…

Det hele begynner som en kilende følelse i ballene og mellomgulvet. Else klemmer fortsatt forsiktig på ballene og Petter kjenner at det er like før. Med et slippes orgasmen og Else slår øynene opp i det sæden treffer ganen. Hun fortsetter å runke skaftet slik at hun får melket ut alt sammen. Petter ser at Else svelger uten problemer. Hun lar pikken gli sakte ut av munnen men fortsetter behandlingen med hendene. Da hodet er såvidt utenfor klarer Else å melke ut en siste sprut som havner på underleppene.

Else fisker opp den siste spruten med tungen og smiler ertende til Petter… \’er du litt glad for at vi ikke stoppet eller?\’

Jeg er veldig glad

Petter svarer andpustent…»Veldig glad Else». Tar tak i skuldrene hennes og kysser henne lett på munnen … smaker salt….

Petter ser Else dypt inn i øynene og smiler lystent…. «Vil du ha mer?»

Ja… jeg vil gjerne ha mer…

Else lar Petter ta ledelsen, for å se hva han tenker på.

Petter tar utfordringa og ber Else reise seg opp. Går bak Else, men beveger hendene foran langs magen og opp til brystene…. kysser Else i nakken.
Pikken er nå hard som aldri før og den berører Elses rompeballer. Else søker med hånden mot det stive jernet og runker den lett før hun presser den nedover, setter rompa litt ut og pikken hviler mot de fuktige skamleppene. Elses pupper blir knadd, litt forsiktig, og Else slipper ut en \’mmm…..\’-lyd.
Rumpa til Else vrir litt på seg……

Else vrikker litt på rumpa og kjenner at staken såvidt smetter innenfor leppene… hun stønner…mer… og Petter oppfyller ønsket og skyver seg litt lengre inn…
Else rykker til når hun kjenner hodet massere g-punktet…
Hun synker ned på kne forran sofaen, og Petter følger etter… Bryter ikke kontakten… Else klynker ta meg.. og trykker baken mot Petter..

Det at Else trykker baken mot Petter fører til at Petter lener seg mer over Else og han begynner å bevege seg sakte inn og ut av den plaskvåte musa. «Herregud …. så våt og så trang, og så godt…» tenker Petter. Tempoet er rolig, inn og it, inn og ut. Klynkelydene som Else lager hver gang Petter når bunnen gjør det hele veldig opphissende, og Petter innser at han må ta det enda mer med ro for ikke å sprute med en gang.

Etter en stund skifter Petter stilling slik at han blir stående på knærne, fortsatt uten å bryte kontakten med Else. Else har nå lagt hodet på sofaen, men lager fortsatt de opphissende klynkelydene.

Petter ser ned og ser at han glir inn og ut av Else, med en surklelyd for hvert støt. Tommelen hans søker den lille rosen litt lengre opp og han begynner å massere den forsiktig….

Else gisper, når hun kjenner tommelen der bak… Nnngggh… Å ja…
Petter får tilatelse til å gjøre hva han vil… Else er så tent at alt som kan føre henne nermere en sterk orgasme er velkommen…
Else lar en hånd gli inn under seg, og begynner å kjæle med klitten..

Ta meg Petter… klynker Else, gjør hva du vil… du er så god..

Petter føler seg beæret over denne invitasjonen, og fortsetter å støte inn og ut av det plaskvåte kjønnet til Else.
Tommelen presses dyperer inn og med ett slipper den innenfor…. Else klynker ..\’åja Petter….deilig… fortsett sånn… mmmm…. men ikke noe hardere… har ikke hatt så mye der bak skjønn….ooooh……skjønner du\’.

«Skal være forsiktig jeg Else, men …. musa di er så deilig at jeg ikke helt klarer å slippe … den … ennå…mm..»

Petter trekker seg ut før det går og begynner isteden å slikke de fuktige åpne skamleppene….. Else klynker og sier…. «Nei… Petter… vil ha noe i meg». «Måtte bare roe det ned litt» svarer Petter og stiller seg opp på knærne igjen og styrer pikken inn mellom skamleppene til Else igjen som svarer… «Sånn ja… Petter… sånn ja….mmm».

Petter presser nå forsiktig to fingre inn i rompehullet til Else…

Else blir helt vill under denne behandlingen, og kjenner at hun igjen ballanserer på kanten av orgasmen..
Å ja… Petter du er så good…. Uæææååå jeg kommer snart.. ikke stopp nå…
For guds skyld ikke stopp nå..
Else vrir og vrikker på kroppen under de kyndige hendene…
Hun setter neglene inn i sofaen, og stønner…
Kjenner seg fullstendig blottlagt…. og nyter følelsene Petter bringer framm i kroppen hennes..
Else rykker plutselig kraftig til i kroppen og hyler høyt, mens skjelvingene skyter gjennom kroppen hennes..
Å… jaaaa….Petteeeeer….

Petter øker tempoet for å prøve å holde følge med Else og idet hennes skjelvinger er på det sterkeste kommer den andre orgasmen fort og brutalt, uten sjanse til å stoppes. Sæden sprutes inn i Else og Petter kommer på at han ikke bruker noen form for beskyttelse….
«Du Else….. jeg klarte ikke å holde igjen….. jeg spruta i deg…. obs….» sier Petter med et litt flaut blikk…..
Else snur seg rundt med slørete øyne……

Else ser på Petter med slørete øyne… jeg har ingen sykdommer, håper ikke du har noen….
Og med tanke på barn så vil ikke det skje… jeg har p-sprøyte…
Såå… bare slapp av gutten….

Else strekker seg ut på gulvet og sukker…. du er bare fantastisk Petter… sier hun og trekker pusten dypt…

«Nei, ingen sykdommer nei».
Petter krabber bort til Else, og legger seg ved siden av henne…. hånden søker mot det svulmende brystet, og brystvorten stivner straks igjen.
Reiser seg halvveis opp og ser rett inn i øynene på Else, som ligger med halv-lukkede øyne og ser tilfreds ut. Stryker Elses nese og lepper forsiktig, forsiktig… og legger seg på siden slik at han kan se rett på Elses vakre profil og sier «Else… det var kjempedeilig». Etter å ha ligget slik en liten stund og bare sett på Else….. «Har du noen triks på lager nå?», spør han ertende.

Else smiler og ser opp på Petter som studerer ansiktet hennes…

Har vel kanskje noen gode kort i ermet Bare synd det ermet ligger i en krøll borte i hjørnet

Hehe.. Else…. morsom du…. Du klarer kanskje ikke mer, sier Petter ertende 😉

Elses hånd rører så vidt lemmet som nå bare er halvstivt, og det reiser seg igjen med en gang…..

Else smiler…. jeg klarer meg fint uten en runde til jeg….
Men det er ikke mye som skal til for at jeg skal kunne fortsette

Blir litt opp til deg dette

*poke…* *ertepå*

Else dytter Petter over på rygg på gulvet, og setter seg over ham og begynner å ri uten noen form for innledning.. Petter ser litt overasket ut først, men er straks med på notene…
Det blir et intenst ritt… Else er tent.. veldig tent… Og bruker ikke stor tiden på å bygge seg opp mot toppen igjen.. Blikket hennes er intenst og hun holder Blikket til Petter fanget…
Else stønner og klynker…. Det er bare så deilig… du er så god… Hendene til Petter løper over kroppen hennes…
Ååå jeg kommer.. jeg er der nesten… bare litt til.. klynker Else

Petter holder Else så godt fast han klarer, brystene hopper opp og ned i mottakt med bevegelsene hennes. Kjenner at det begynner å kile i underlivet igjen…. men han er ikke villig til å la det gå enda..ikke enda.
Plutselig skriker Else til og hun begynner å skjelve igjen… og til slutt faller hun over Else pesende og stønnende… ååååh…åååh…. de…deilig… Petter….
Elses hår faller over ansiktet til Petter og han kjenner at hun er svett og har jobbet intenst…. Else rykker tidvis i kroppen mens etterdønningene av orgasmen skyller gjennom kroppen.