Falske orgasmer

De fleste kvinner har på et eller annet tidspunkt gitt inntrykk av at de har fått orgasme under sexen når de egentlig ikke har fått det. Noen har gjort det én gang, noen gjør det en gang i blant, men det er også mange kvinner som gjør det hver gang. Kvinner som har vært gift i både 20 og 30 år uten å noensinne ha fått en orgasme er dessverre ikke en sjeldenhet. Det er derimot svært sjelden at deres ektemenn er klar over at de aldri har opplevd det…

Hvorfor faker mange kvinner en orgasme?
1: Mange kvinner gjør det for å unngå å skuffe partneren sin. Enhver mann ønsker jo som vi alle vet å gi sin kjære en orgasme i sengen… Det er for ham en måte å vise at han faktisk er god i sengen; det dreier seg rett og slett om mannens ego! Så for at han ikke skal føle seg «mindre mann» er det mange kvinner som later som om de får orgasme.

2: Andre kvinner later som om de får orgasme for å rett å slett bli ferdig med sexen. Etter en orgasme har de liksom en grunn til å si «åhhh… nå orker jeg virkelig ikke mer.» Dessuten er det en del menn som holder igjen og ikke lar seg selv få orgasme før den de har sex med har fått en orgasme, så dersom kvinnen rett og slett ikke greier å komme, later hun som, for da slipper i hvert fall HAN seg løs.

3: Noen kvinner gjør det for å «belønne» mannen. Kanskje han har jobbet både lenge og intenst for å gi en henne en orgasme, da er det en del kvinner som (om de ikke kan få en ekte en) later som om de får en. Denne grunnen er en mellomting mellom å unngå å såre hans ego, samtidig som også hun håper på å få noe igjen for det… Tross alt, dersom han TROR han kan få det til, så kan det jo hende han prøver ENDA hardere neste gang.

4: Dessverre er det også slik at en del kvinner simulerer at de får orgasme fordi samfunnet har lært oss at en kvinne som ikke kan få en orgasme er mindre «kvinne» enn en som kommer om du ser på henne på den rette måten.

Hvordan kan du oppdage om en kvinne simulerer at hun får orgasme? Å kjenne det er nesten umulig, det kan variere fra gang til gang hvordan orgasmen arter seg. Den beste måten å se det på er hvordan hun ter seg etter at hun «har fått orgasme». Dersom hun umiddelbart etterpå er full av fart og energi, så er det en mulighet for at hun ikke fikk en orgasme. De fleste kvinner blir avslappede og kjælne etter en orgasme, akkurat på samme måte som de fleste menn syntes det er fristende med en liten høneblund. Dette er biologisk betinget, etter hvert som den seksuelle spenningen bygger seg opp, bygges også adrenalinnivået opp. Når man får en orgasme, så er det en utladning og kroppen produserer en rekke stoffer for å få adrenalinnivået ned igjen. Dette arter seg for menn som at de gjerne vil slappe helt av, kvinner vil slappe av, kose og nyte litt nærhet. Så om hun spretter opp og syntes det er en god ide å ta litt husarbeide eller lage litt kaffe bør det ringe noen varselbjeller.

Spørsmålene «kom du?» eller «var det godt for deg?» er i de fleste tilfeller bortkastet. Det er mer sannsynlig at hun blir irritert enn noe annet. Ingen kvinne trenger noen gang å stille et slikt spørsmål, derfor virker det for henne som et idiotisk, bortkastet spørsmål. Dessuten, om hun simulerte en orgasme setter du henne i en posisjon hvor hun nærmest tvinges til å lyve deg rett opp i ansiktet. For mange kvinner er det en betydelig forskjell mellom å late som om de får orgasme og det å faktisk påstå verbalt at de fikk en orgasme. Om hun skulle si nei, så fører i de fleste tilfeller heller ikke det til noe godt, for menn flest har et ego som er større enn både pikken og skonummeret til sammen. At hun ikke kom, når han trodde hun kom, kan ofte tas som et personlig nederlag og den påfølgende diskusjonen kan fort ta en retning som er alt annet enn konstruktiv.

Så hvordan løse problemet? For la oss kalle en spade en spade, om hun simulerer at hun får orgasme, så er det et problem. Kommunikasjon. Ett lite ord, men det ene ordet er det som skiller et godt og et dårlig sexliv fra hverandre. Snakk sammen og lytt til hverandre. Ikke etter at dere har hatt sex, men etter en bedre middag når dere sitter å slapper av foran peisen med hvert deres glass vin. Spør henne om hva du kan gjøre bedre, spør henne om hva hun føler mangler. Hun vil antageligvis aldri ville si at hun ikke har fått orgasme, det er å forvente for mye, men kanskje hun vil åpne seg såpass at hun sier at hun ikke får det så ofte som hun kunne ønsket.

Kan hun få orgasme på egenhånd, så la henne rettlede deg. Det kan ta mye tid, og dere får det kanskje ikke til de første gangene, men med tiden vil hun kunne lære ham hva som må til. Hans favorittverktøy, pikken, er kanskje totalt ubrukelig når det gjelder å gi henne en orgasme. Det er regelen snarere enn unntaket, lær å leve med det! Fingre, tunge og eventuelt noe sexleketøy kan gjøre susen. Noen sverger til avanserte vibratorer, noen syntes f.eks. en liten dildo er det som gir best resultat. Det finnes dessverre ikke noe fasitsvar, ingen kan si at «gjør det og det, så kommer hun som en rakett.» Men om dere snakker sammen om tingene og prøver dere frem sammen, vil løsningen dukke opp. DET er den eneste måten å løse problemet på!