Fantasi blir virkelighet

Det hadde vært sextørke lenge i forholdet vårt, først for at hun ikke hadde lyst, etter den tid var det en kombinasjon av den manglende lysten hennes og at jeg var lei av at jeg alltid måtte ta initiativ til alt.

Vi hadde forsøkt det meste alt fra parterapi til sexolog, nå som et siste forsøk så skulle hun forsøke testosteron tilskudd, for å se om det kunne ha noen effekt. Det hadde gått en uke siden hun hadde startet med behandlingen, men jeg hadde ikke merket noe enda. Jeg begynte å innse at årsaken sikkert var enkel, hun tente ikke på meg. Jeg hadde gått ned i vekt, handlet ny garderobe og jobbet med utseendet mitt, men det så ikke ut til å ha noen effekt.

Vi lå der i hver vår ende av den store sofaen vår, satt der og tittet på reprisen av første sesong av Hotell Cæsar, jeg kjente jeg begynte å bli søvnig der jeg lå. Etter en uke med nattevakter, så skulle det ikke mye til før jeg sluknet på sofaen.

Jeg våknet av at tungen til kjæresten min lekte med rumpehullet mitt, hun brukte hele bredden, lekte seg oppover, før hun tok pikken min i munnen og begynte å suge. Jeg kunne ikke huske sist hun gjorde det, det må sikkert ha vært 10 år siden. Hun tok hele staken i munnen, lot pikken min gli inn og ut, mens hun lekte med tungen mot penishodet. Hun fuktet fingeren og lot den gli inn i rumpesprekken.

Hun tittet på meg med de vakre smaragdgrønne øynene sine, man kunne se kåtskapen lyse av hele henne.

– «Er du kåt nå?» sa hun mens hun lot tungen leke med ballene mine, jeg hikstet frem et lite ja mellom dønningene som gikk gjennom kroppen min. Hun ba meg om å legge meg på magen, ga meg et kraftig slag med håndflata over rumpeballene, jeg kjente den herlige sviende følelsen spredde seg i hele kroppen. Nå var jeg virkelig kåt, jeg ville reise meg og knulle henne. Hun dyttet meg forsiktig ned igjen, før hun ga meg et nytt dask på baken.

Hun lot den nakne kroppen sin leke over ryggen min, før hun med bestemte hender smurte hele kroppen min med varmende massasjeolje, med lekne hender strøk hun over ryggen min før hun igjen lot tungen jobbe seg inn i rumpehullet mitt. Nytelsen var nå så stor at jeg ikke helt viste hvor jeg skulle gjøre av meg, stønnene mine kunne nok høres på den andre siden av byen. Hun tok frem en tube med glidemiddel og fylte rumpen min til randen før hun forsiktig presset først en finger inn, så tre, så hele hånden. Jeg elsket følelsen av at det sprengte i baken min, jeg elsket å føle meg brukt.

Hun trakk forsiktig hånden ut igjen, lot tungen leke i det gapende hullet, før hun med harde bestemte bevegelser knullet meg med fingrene. Hun tok først frem en liten butplugg, jeg kunne nesten ikke merke den, jeg kjente jeg ble litt skuffet, men ville ikke si noe. Hun merket nok det fort, for det tok ikke lang tid før hun fant frem den største dildoen vi hadde. Hun presset litt, og med et lite svupp så skled den greit inn. Hun knullet meg med den dildoen som hun aldri hadde gjort noe annet før, hun masserte fitten sin med den ledige hånden sin og ga fra seg noen forsiktige stønn. Lot tungen leke med hele kroppen min, kysset meg forsiktig, mens hånden igjen masserte meg med forsiktige og selvsikre bevegelser. Jeg kunne tydelig kjenne at åpningen trakk seg sammen når hun tok ut den gigantiske dildoen, jeg ville ha mer, dette kunne ikke være alt.

Med bestemte bevegelser så snudde hun meg rundt på ryggen igjen, lot tungen leke med pikken min, mens hun satte seg slik til at jeg kunne slikke henne. Jeg brukte hele tungeflaten, lekte med fitten hennes, sugde forsiktig på klitoris som nå nesten var hardere enn pikken min, hun stønnet høyt. Jeg tok den store dildoen og begynte å knulle henne med den, mens jeg fortsatte tungearbeidet. Hun lekte fortatt med pikken min, så tok hun frem et leketøy jeg aldri hadde sett før. Det var en gigantisk rabbit vibrator med roterende kuler og hode. Hun presset den inn i meg og knullet meg hardt, før hun skrudde den på fullt og lot den gjøre jobben der nede, hun så meg nok en gang i øynene og hvisket -«nå kan du knulle meg, kjæresten min».

Jeg var ikke vanskelig å be, hun satte seg på pikken min og begynte å ri meg, først forsiktig, så hardere og hardere. Hun rev meg i håret i det gikk for henne, det tok ikke mange sekunder før jeg pumpet henne full av varm deilig sæd. Hun snudde seg og slikket på den overfølsomme pikken min, mens jeg slikket i meg mine egne safter som rant ut av den våte fitten hennes. Vi lå der lenge og bare tittet på hverandre, før hun igjen tok frem dildoen og begynte å knulle meg. Det varte ikke lenge før vi var i gang igjen med en ny deilig orgie.

Vi byttet plass og jeg tok henne bakfra i doggie, jeg tok et godt tak i de deilige store brystene hennes og støtet så langt inn som jeg klarte. Hun masserte hele tiden fitten sin og ga fra seg noen deilige klynkelyder, som gikk over i et høylydt stønn i det jeg pumpet henne full av sæd. Jeg lot tungen leke med den vide fitten før jeg lot pikken gli forsiktig inn i rumpen hennes, vi hadde aldri hatt analsex før, men nå ville jeg vise henne hvor deilig det faktisk var. Jeg elsket å leke med min egen rumpe, men mest av alt elsket jeg at hun lekte med den. Jeg støtet henne med forsiktige bevegelser, mens hun fingret seg selv. Jeg kunne tydelig merke at hun likte det, jeg tok henne hardere nå, hun stønnet og viste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg, hun ga nok en gang fra seg et kraftig stønn i det jeg fylte den trange rumpen hennes med den deilige sæden min.

Hun tittet på meg og sa forsiktig, -«nå er det min tur vennen». Hun ba meg stille meg i doggie og hun tok nok en gang frem et leketøy jeg ikke hadde sett før. Det var en gigantisk dobbel-strapon, hun lot den ene enden gli inn i fitten sin før hun lot den andre enden gli inn i rumpen min. Nå var det hennes tur til å gi nytelse, hun støtet meg hardt, jeg elsket det, jeg kjente tydelig kontorene av den gigantiske dildoen gli inn og ut av meg. Nå var det min tur til å stønne høyt, hun stoppet ikke for det, hun elsket å gi meg nytelse. Hun grep rundt pikken min og begynte å onanere meg mens hun fortsatte jobben der bak. Det varte ikke lenge før sofaen ble fylt av sæd. Hun smilte til meg før hun trakk seg forsiktig ut, jeg kunne nok en gang kjenne den ømme rumpen som trakk seg sammen. Hun bøyde seg ned, tok pikken min i munnen og slikket i seg hver eneste dråpe.

Hun la seg nok en gang sammen med meg og søvnen tok oss til slutt, slitne etter flere timer med hemningsløs sex.

Når jeg våknet opp på sofaen neste morgen så klarte jeg nesten ikke gå, det kjentes ut som om det skulle gå for meg bare jeg bevegde meg.

Jeg tittet på kjæresten min som fortsatt sov søtt, jeg kysset henne forsiktig mens jeg hvisket «jeg elsker deg» i øret hennes. Hun gløttet på øynene og smilte til meg, før jeg gikk i dusjen.

Det tok ikke lang tid før jeg kjente et kaldgufs i det døren gled opp, den deilige nakne kjæresten min åpnet dusjforhenget og kom inn til meg. Hun bøyde seg ned og sugde pikken min mens jeg skyllet ut sjampoen jeg allerede hadde tatt i håret. Hun kysset seg hele veien opp fra den stive pikken min og opp til munnen, vi klinet før hun forsiktig lot pikken min trenge inn i henne.

Jeg knullet henne hardt langs dusjveggen, før vi begge sank sammen og lot vannet renne ned langs kroppene våre. Hun ga meg igjen det fantastiske smilet, det var det smilet jeg forelsket meg i første gangen og det smilet som gjorde at jeg ble varm i hele kroppen.

Følelsen av gårsdagens knull satt i hele kroppen gjennom hele arbeidsdagen, og det viste seg at det ble nye muligheter så snart jeg kom hjem fra jobb denne dagen.