Fem tips for bedre sex i bil

Hvis du er av den eventyrlystne typen har du kanskje tenkt på å ha sex i bilen. Selv om det ofte er noe ekshibisjonister gjør, så trenger du ikke være ekshibisjonist for å prøve det.  Det er ikke en gang sikkert du gjør det for å bli oppdaget eller sett av noen, men i stedet gjør det for å oppfylle behovet for sex og akkurat derfor bør du følge disse tipsene.

 

Rett sted

Dersom du ikke vil bli oppdaget så må du finne den rette plassen. Da menes det en plass som er stille med lite trafikk. For eksempel en avsides skogsvei eller en plass hvor det er lite bebyggelse. Husk, du vil ha sex i bilen, men du vil ikke forstyrre folk som er i området. Du bør ikke gå for private parkeringsplasser som ved kjøpesentre, fordi det der ofte er kameraovervåkning og/eller vakthold.

 

Rett tid

Dersom du ikke har vært heldig nok til å finne en plass uten trafikk, da bør du heller vente til mørket har senket seg. Det er mye bedre å prøve ut bil-sex eskapader i mørket siden biler som passerer ikke så lett vil oppdage dere. Husk å skru av lys og radio, selv om dere befinner dere på en øde plass. En parkert bil med lys på, vil tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.

 

Hold bilen ren

Bil-sex er ikke akkurat av den mest komfortable typen, om du ikke kjører en stor bil. Det er bare ikke nok plass i en vanlig bil, så du må utnytte plassen. Måten å gjøre dette på er å holde bilen ren. Du vil ikke ha tid til å begynne å rydde bilen når du er klar for å ha sex. De to foregående tipsene handler om ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet, og om du starter å rydde bilen, så er det akkurat det du oppnår.

 

Ha med beskyttelse

I disse tider er det viktig å ha beskyttelse. Husk derfor å ta dette med. Kondomer må ikke oppbevares i bilen, da disse da blir utsatt for svingende temperaturer og sollys, hvilket gjør at de mister sin fleksibilitet og ikke lenger er trygge. De kan til nød oppbevares i hanskerommet i maks et døgn.

 

Lovens lange arm

Det er greit å vite at det finnes risiko ved å ha bil-sex. Dersom du blir sett av lovens lange arm, så risikerer du håndhevelse av loven. Dette kan bety at du kan få bøter og bli registrert i strafferegisteret. Enhver som bivåner en slik akt, kan anmelde forholdet til politiet, fordi de kan føle seg krenket.