Flaskepanteren

Lenge satt vi der, så utover havet og kjente vinden på kroppen.
Vi begynte begge å bli varme i huden, og vannet slo konstant mot steinene rett nedfor oss.
Klokken var nok passert 11 da vi kom ned på stranden jeg og min kone. Solen var på vei frem bak treet vi lå under. Nå sto den midt på himmelen og stekte.
Det må minst ha vært 3 år siden vi hadde vært på stranden alene, uten å bli forstyrret av mas om brus og is. Det lå flere par rundt oss, ingen av dem hadde tøy på.
Naturiststrender skal være slik.. Jeg åpnet kjølebaggen og dro frem en iskald Cola. La flasken tilbake og sukket oppgitt. «jeg tror jeg tar meg et bad» og tittet på Janne.
Janne så sløvt bort på meg. «Kommer snart jeg også, skal bare få i meg røyken her».
Jeg trakk på meg badesandalene og gikk ned mot vannkanten. Jeg merket blikkene fra de som lå rundt oss. Jeg hadde trent godt i vinter og fått frem vaskebrettet tydelig.
Vannet var iskaldt, kjente håret reise seg. Og mannen kom sakte men sikkert frem i meg og jeg lot kulden fra vannet stige oppover langs kroppen. Da vannet nådde navlen la jeg meg på svøm. Jeg snudde meg over på ryggen og så folk myste ut mot der jeg nettopp hadde sluppet meg ut. Janne satt med boken i hånden og røyken i den andre. Smilte ut mot meg og jeg ga et tegn om at jeg skulle svømme en tur.
Jeg la meg over på maven og svømte i godt tempo mot «bøylen». Jeg hadde gjort dette i mange år, svømt denne turen. Det var fascinerende og se folk ligge bortover strandlinjen.
Da jeg var halvveis over til dit jeg pleide å svømme så jeg et par som «koste seg».
Damen som bar en stråhatt lå å strøk mannens pikk. Jeg ble nysgjerrig og svømte litt nærmere. Hun så jeg kom nærmere og til min store overraskelse gikk tempoet opp fortere. Jeg kjente pikken min ble hard i det kalde vannet. Jeg svømte videre mens jeg hele tiden tittet mot paret ved vannkanten. Jeg kunne jo ikke bare bli stående som en hund i vannet og titte så svømmetakene økte i et litt fortere tempo, for målet til den siste «bøylen» skulle jo nås.

Da jeg nesten var fremme så jeg en person som tuslet rundt og samlet tomflasker.
Personen hadde langt hår og en fiskehatt på hodet. Så det var ikke lett å se om det var ei kvinne eller en mann. Men jeg antok selvfølgelig at det var en mann.
Jeg snudde ved «bøylen» og svømte tilbake den veien jeg kom. Med tanken på «paret» som hygget seg ved vannkanten.
Da jeg hadde svømt et stykke kom paret mer og mer tilsyne og jeg kunne se at det sto folk skjult bak en busk eller bak en stein og tittet. Dette fikk meg til å bli mer gira på hva jeg kanskje ville komme til å få se. Det var da jeg så det, damen satt på kne og sugde mannen sin.
Jeg kjente pikken min stramme seg. Jeg svømte igjen veldig sakte for å få med meg mest mulig. Mennene som sto bak busker sto og dro i pikken sin. Synet av det hele fikk meg til å bli skikkelig kåt.
Nå hadde jeg svømt såpass langt at jeg hadde hodet veldig på skakke. Armene mine begynte å bli delvis numne av det kalde vannet. Jeg rettet på hodet og tenkte på paret helt til jeg nesten var inne ved land igjen.
Janne lå der og var våt på ryggen. Hun hadde vært i vannent hun også, men jeg visste at hun sjeldent svømte langt. Jeg ble stående litt i vannet til Pikken min hadde slappet av, så reiste jeg meg opp og gikk inn mot håndkle og under treet.
Janne snudde seg og sa » Var det godt?».
«Svømmeturen ja, det var det, men tungt på slutten, vannet er fremdeles veldig kaldt» svarte jeg.
Jeg slapp meg ned på handkle og tenkte på paret.
Janne sa plutselig «Du Tor, vi har glemt solkrem, jeg tror jeg reiser bort og kjøper ei flaske, jeg ville ikke reise bort dit når du var i vannet».
Jeg kan godt gjøre det jeg, svarte jeg.
«Nei ligg her og få igjen varmen du, så er jeg tilbake om en times tid, er det noe annet vi trenger?
Kjøp med en flaske Cola, min er nesten tom. svarte jeg.
Hun tok på seg tøyet, puttet en hundrings i lomma og hadde bilnøkkelen i handa.
«Straks tilbake» sa hun
«Ja, vær forsiktig» svarte jeg

Jeg åpnet kjølebaggen og drakk opp resten av Colaen. La meg deretter ned på håndkle og lukket øynene. Tankene gikk tilbake til paret ved vannkanten. Jeg kjente igjen Pikken stivnet før jeg sovnet.
Det kan ikke ha vært lange tiden jeg hadde lukket øynene før det sto en skygge over meg.
Jeg snudde meg fort, og fikk se et menneske som pekte på flasken min. Jeg hadde solen rett i øynene og så ikke helt klart. Pikken min reiste seg og jeg ble helt flau og bare strakte personen flasken.
«Tank yu» sa en kvinnestemme.
Jeg kjente jeg ble veldig skjelven og sa forsiktig «u welcome»
Hun snudde ryggen til og jeg tok på meg capsen. La bena ned slik at pikken kom i klem mellom låra. Tittet fremover og så at det var «mannen» på den andre siden, som samlet tomflasker. Hun hadde på seg et skjørt og en blå topp og en sliten dongrijakke. I hendene hadde hun en stor sekk med flasker. På ryggen hadde hun en skinnsekk.
Kvinnen tittet bort på meg igjen og jeg rødmet.
Hun hadde sett at jeg hadde ståpikk. Jeg ble tent av tanken.
Hun satt seg ned, tok av seg den lille sekken hun hadde på ryggen og dro frem et håndkle som hun satte seg ned på. Jeg prøvde å ikke stirre på henne. Dro capsen litt lenger ned i pannen. Med hodet litt på skakke for å kunne se litt.
Hun tok ikke av seg noe tøy, men satt med bena mot meg. Kun tre meter bortenfor. Jeg kunne se inn i skjørtet hennes. Hun hadde ikke truse på seg. Hun spredde litt på bena slik at lyset slapp til samtidig som hun strakk seg etter sekken og dro frem en avis.
Solen skinte rett inn på fitta hennes og jeg kjente pikken min presset seg mot håndkle under meg. Jeg ble så fascinert at jeg ikke kunne la være å se. Hun så på meg og smilte.
«Fanken» tenkte jeg. Er dette sant? Skjer dette meg? Det fosset tanker igjennom hodet.
Jeg kjente plutselig forhuden skli bakover og glansen kom til syne mellom låra mine.
Lå det noen under meg? Jeg snudde meg og der lå det en eldre dame med hodet ned i madrassen.
«Puhhh» tenkte jeg. Jeg tittet fort bort på den mystiske kvinnen. Hun hadde dratt skjørtet mer opp og spredde bena mer. Jeg så rett inn i herligheten hennes. Det kokte i kroppen min.
Hun var barbert, ikke en hårdott å se. Pikken presset ned mot underlaget og jeg kjente den dunket. Jeg klarte ikke dy meg, øynene skled mot kvinnen kjønn igjen. Hun bladde i avisen og med ett, slapp hun en hånd ned mot kanten av skjørtet. Fingrene beveget seg mot fitta og strøk over leppene. Jeg snudde hode raskt rundt og la merke til at de andre satt uberørt av dette.
Jeg så ikke noe annet enn fitta hennes og hvordan fingrene beveget seg opp og ned over leppene. Jeg følte en trang for å se ansiktet hennes, jeg løftet blikket.
Hun så meg rett i øynene og ga fra seg det skjønneste smil jeg har sett.
Benene mine spredde jeg sakte fra hverandre. Pikken var steinhard. Jeg løftet rumpa litt og skled forsiktig ned igjen og kjente pikken mot håndkle. Blikket lå hvilende på kvinnens kjønn. Hun trakk opp skjørtet mer og satt nå bar bak avisen. Fingrene skled igjen over leppene før en av fingrene hennes fant veien inn. Nå beveget hun fingeren inn og ut. Fingeren kom ut igjen glinsende. Jeg beveget igjen rumpa opp og ned i sakte bevegelser, kjente at utløsningen var nær på. Hun stakk to fingre inn og ut og i det øyeblikket kjente jeg en herlig følelse i kroppen. Kjente sæden pumpe ut av pikken. Jeg så litt flau opp på henne og hun blunket og ga meg det nydelige smilet.
Hun trakk ned skjørtet, la håndkle ned i sekken, tok tak i posen med flasker og ga meg et vink før hun gikk.
Jeg lå der skamfull. Snudde meg forsiktig rundt og til min store overraskelse lå damen bak meg og tittet på meg.
«Har hun sett dette?» Jeg snudde håndkle rundt. La meg tilbake på maven og sovnet som om ingenting hadde skjedd.
Ikke lange tiden etterpå kom Janne med solkrem. Da brukte jeg ikke lang tid på å komme meg i vannet og fikk vasket meg.
Janne har aldri fått vite noen ting om denne historien, men jeg glemmer det aldri.