Forbuden frukt

Vi hadde vært kjærester inntil for åtte år siden. Nå var han gift med Torill og jeg var gift med Tor Bjørn, men til tross for at det ble slutt mellom oss fordi han hadde vært utro, hadde jeg aldri klart å glemme ham. Og nå følte jeg at han egentlig tilhørte meg ennå, jeg hadde jo hatt ham først. Han var fremdeles litt min…

Jeg satt og ventet på ham på avtalt sted, og hadde sittet der i noen få minutter da han kom på sykkelen sin, en stor Honda. Spør meg ikke om kubikk, sånt vet jeg ikke noe om, men sykkelen var maskulin og sexy. Akkurat som sjåføren.
Steinar og jeg var kjærester tidligere, for mange år siden, men gjorde det slutt etter en heftig krangel som følge av at han hadde vært utro mot meg. Med Torill. Ikke lenge etter bruddet fikk jeg høre at han hadde flyttet inn hos henne, og det var fryktelig sårt, jeg elsket ham jo. Med tiden traff jeg Tor Bjørn, som var snill og omtenksom og svigermors drøm, og vi giftet oss etter to år. Det hendte jeg møtte Steinar tilfeldig her eller der, og det stakk i meg hver gang, men jeg klarte å holde masken. Helt til en kveld jeg traff ham ute på en av byens uterestauranter da jeg var ute med jentene fra jobben.
Jeg satt og ante fred og ingen fare, lo og fleipet over noen glass med vin, da jeg plutselig fikk et par hender lagt på skuldrene mine bakfra, og en velkjent stemme hvisket meg i øret : "Du er vakrere enn noen gang i kveld og jeg har forferdelig lyst på deg – for gammelt vennskaps skyld". Jeg snudde meg og så rett inn i de dypbrune øynene til Steinar. Egentlig burde jeg blitt forbannet, og bedt ham holde seg til kona si, og slengt fra meg ett eller annet som; en gang utro, alltid utro, – men smilet hans og blikket hans avvæpnet meg fullstendig, og jeg kjente at hjertet hoppet over et slag. Der og da kunne jeg skylde på vinen og det faktum at den hadde bedøvet fornuften min, men ikke neste dag. Det finnes ingen unnskyldning for det jeg har gjort.
Han satte seg ned ved bordet vårt en liten stund, og under bordet la han hånden på låret mitt og lot fingrene heise opp kjolen til huden var naken under fingrene hans. Det sendte frydefulle gysninger gjennom kroppen min, men jeg jobbet for at de andre ikke skulle oppdage det. Minner om det som engang var jog igjennom meg, og kroppen reagerte spontant. Han lot hånden gli helt opp til trusestrikken, jeg spredte bena så han skulle komme til og han snek fort en finger innenfor, gned den fort over de ytre leppene og klitten og dro den til seg igjen. Så hvisket han i øret mitt; Deilig og våt – jeg ringer deg i morgen. Så reiste han seg og gikk. Og det gjorde han. Vi avtalte at han skulle plukke meg opp med motorsykkelen fordi han ofte pleide å ta småturer med sykkelen på lyse sommerkvelder. Min unnskyldning hjemme var at jeg måtte bort til Inger en tur, hun skulle vise meg noe nytt gardinstoff hun hadde kjøpt.
Og her var han. Jeg samlet skjørtet rundt meg, svingte meg lett oppå sykkelen bak ham og la armene rundt den velkjente kroppen. Satte meg tett inntil ham og så kjørte vi. Vi hadde ikke snakket om hvor vi skulle, men jeg tok som en selvfølge at vi skulle inn til vannet hvor vi ofte hadde hatt små hyrdestunder den gangen vi var sammen. Og helt riktig, han svingte inn på den lille skogsveien etter en ti minutters kjøretur. Jeg kjente hvordan det begynte å krible innvendig og kjønnet mitt var allerede i ferd med å gjøre seg klar til det som skulle komme. Det pulserte og banket og jeg visste at jeg var i ferd med å bli ganske våt.

Brystvortene strittet mot stoffet i blusen min og det rue stoffet i olajakka hans. Jeg klemte meg enda hardere inntil ham, og lot hendene gli litt nedover magen hans mens vi kjørte rolig innover den humpete veien til vannet "vårt". Jeg hadde lyst til å begynne og kneppe opp smekken hans med det samme, men tenkte det ville være smart å vente til vi hadde parkert og kommet oss av sykkelen. Da han svingte av veien og stoppet sykkelen på det vanlige stedet var jeg ikke sen om å hoppe av. På setet hvor jeg hadde sittet kunne jeg ane en våt flekk som fort fordunstet i varmen. Steinar satte støtten på sykkelen og tok meg i armene. Vi kysset begjærlig etter de åtte årene med fravær fra hverandre. Jeg lot hendene mine krype ned til smekken i jeansen hans og kneppet den fort opp og dro fram den bankende staken hans. En lite dråpe blinket mot meg på tuppen og jeg bøyde meg fort ned og kysset den bort. Den smakte salt og godt. Jeg gikk ned på kne og kysset og slikket dette deilige pikkhodet som en gang var mitt, men som jeg dessverre hadde mistet rettighetene til. Han la en hånd bak hodet mitt og trykket meg tettere inntil seg, og jeg lot hele staken gli inn i munnen. En av de tingene jeg husket at han satte ekstra pris på med meg, var min evne til å sluke hele stasen uten å brekke meg. Og nå lot jeg den gli helt ned i svelget på meg, og gjorde et par svelgereflekser som jeg visste ville sende ham halvveis til himmelen. Og reaksjonen uteble ikke. Han stønnet høyt og tok tak i hodet mitt med begge hender og presset pikken sin enda lenger ned i halsen på meg. Jeg visste at han ville komme fort hvis jeg lot dette fortsette, så jeg trakk meg vekk fra ham og reiste meg. Så tok jeg hånden hans og leide ham inn på stien inn til vannet. Han fulgte etter som en lydig hund med pikken svaiende ut fra den åpne smekken. Det var ikke mer enn et par minutter å gå til den gamle plassen vår. Vi snakket ikke på den lille turen, og jeg kunne høre at pusten hans hadde en liten skjelving. Jeg var truseløs og kjente en liten bekk som rant nedover innsiden av det høyre låret mitt. Jeg hadde barbert meg nedentil kvelden i forveien etter at jeg kom hjem fra byturen med kollegene, så det var ingen ting der til å holde på fuktigheten.
Da vi nådde stedet vårt dro han meg hardt i hånden slik at jeg nærmest smalt inn i brystkassa hans. Han slapp hånden min og dro meg hardt inntil seg. Pikken hans sprengte mot magen min og han kysset meg grådig mens han holdt rundt hodet mitt. Jeg løftet på skjørtet mitt og bente det bankende lemmet hans nedover og inn mellom lårene mine. Der ble det liggende i spenn mot den glatte og våte fitta mi. Jeg visste at hvis jeg rørte på meg bare litt nå så ville det gå for meg, så kåt var jeg, så jeg stod bom stille. Vi kysset stadig grådigere og jeg kjente hvordan han ble hardere og større mellom lårene mine. Jeg måtte ha ham! Måtte kjenne ham stor og bankende inni meg. – Løft meg opp å tre meg innpå deg, ba jeg, og han var ikke vond å be. Han tok tak i begge rompeballene mine og løftet meg opp. Jeg hjalp til med å styre pikken rett og så gled han inn i meg i hele sin lengde. Med meg trædd ned på seg gikk han mot nærmeste tre og presset ryggen min mot den rue stammen. Så begynte han å knulle meg; først sakte, så fortere og fortere. Knærne mine hvilte på innsiden av albuene hans og hendene hans hadde et godt tak i rompeballene mine. Ryggen min støtte og gned mot furustammen jeg hadde i ryggen og jeg hørte på pusten og lydene hans at det var like før han eksploderte. Bevegelsene hans ble intense og han boret pikken sin dypt inn i meg, – hardt og fast og i dype tak. Jeg kjente at det bygget seg opp inne i meg, og jeg hvisket med hes røst at han skulle sprute meg full. – Gi meg alt du har! Sprut meg fuuulllll…. og så kom jeg i kaskader av kramper og sammentrekninger og i samme øyeblikk slang han hodet bakover og ulte som en ulv mens sæden hans klasket i veggene inni meg. Jeg kunne kjenne hvordan sammetrekningene hans sendte varme sædstråler ut i hulrommet mitt.
Han slapp taket i meg og jeg seg ned i stående på skjelvende ben mens jeg klamret meg til skuldrene hans for å holde meg oppreist.
Se her, sa han og kikket ned på seg selv. Han hadde beholdt buksene på under hele seansen og nå hadde han en stor våt flekk rundt pikken sin der hvor mitt plaskvåte underliv hadde klasket mot ham. – Du må kle av deg og legge den til tørk, sa jeg, og dro buksen ned over bena på ham, – og for at du skal slippe å være naken helt alene så skal jeg kle av meg også. Jeg tråkket ut av skjørtet og kneppet opp knappene i blusen min. Brystene mine struttet mot ham da blusen falt og jeg så at det rykket litt i staken hans igjen. – Kom, sa han, – la oss ta en dukkert. Vi løp ut i vannet og dukket fort under. Det var kaldt og godt på de overopphetede kroppene våre. Etter en kjapp svømmetur krabbet vi opp på land igjen, og la oss rett ut i solen for å tørke. Solen varmet meg i skrittet og dette gjør meg alltid kåt. Jeg la en hånd over det glatte venusberget mitt og trykket en finger mot klitten, og et lavt stønn unnslapp meg. – Litt mer, Madam? spurte han og satte seg opp. Så krøp han inn mellom bena mine og reiste seg opp på knærne. Han tok tak i den slappe og dovne snilepikken sin og lot hånden dra litt i den samtidig som jeg masserte meg selv. Jeg kunne se hvordan han stivnet og ble klar for meg igjen og jeg lot hendene mine spre leppene mine så han fikk fritt innsyn til den våte og varme grotten. Han gikk ned på alle fire og rygget litt bakover. Så dukket han ned mot underlivet mitt med ansiktet sitt. Lot leppene sine leke med mine, og tungen lot han leke med klitten min. Det var ikke lenge før jeg kjente at jeg holdt på å komme igjen. Jeg jukket mot ham og munnen hans ble grådigere og grådigere. Han nærmest spiste fitta mi og lepjet i seg saftene som igjen strømmet fritt fra meg. Like før det gikk for meg trakk han munnen sin vekk og plasserte pikkhodet mot åpningen min. Så gled han sakte inn i meg, helt til bunns. Jeg tok et solid tak i begge brystvortene mine og kløp til og dermed skyllet orgasmen over meg som en elv i vårløsningen. Hele kroppen min ristet uhemmet mens han holdt meg hardt mot seg med et godt tak i hoftene mine. Først da jeg sluttet å riste dro han seg ut, tok tak rundt pikken sin og runket seg selv til en utløsning som sendte den hvite, litt seige sæden hans utover hele forsiden min. Jeg smurte den inn i huden min. Ville ta vare på den. Som en bit av ham. Som en endelig avslutning på det vi engang hadde.