Får ikke sove

Joda. Jeg kan godt lukke øynene jeg. Forsøke å slappe av og stenge alle tanker ute. Men hva hjelper vel det når kroppen slett ikke er innstilt på å sove? Du ligger ved siden av meg og er godt inne i drømmeland allerede.

Urettferdig. For det første at du sovner så fort. For det andre at jeg ikke er trøtt i det hele tatt. For det tredje at jeg skal tidlig opp i morra, og det skal ikke du.

Det kan hende det bare er noe jeg har funnet på selv, i nattens mulm og mørke for å ha en unnskyldning for å gjøre det jeg skal gjøre nå. Eller så har jeg (helt sikkert) lest det et sted, eller hørt det av noen andre. Er du søvnløs, hjelper det ofte å onanere.

Jeg akter å forsøke det rådet, og begynner å fingre litt med meg selv. Sprer bena forsiktig og stryker musa mens jeg lytter til din taktfaste pust. Du ligger på ryggen og i det lyse sommermørket aner jeg en forhøyning på dyna der lemmet befinner seg under. Og mens jeg driver og fingrer med meg selv begynner en idè å ta form i tankene. En spenning som sprer seg i kroppen mens kjønnet blir litt varmere og kåtheten ulmer svakt i det fjerne. Jeg smiler og kjenner hjertet slå fortere. Væte har begynt å sive ut, mest på grunn av tankene og ikke for fingringa. Skal jeg? Tør jeg? Blir du sur? Men det driter jeg i, for du kan sove lenge i morra og det kan ikke jeg. Du skal hjelpe meg å sovne, skal du.

Jeg smyger en hånd bortover lakenet i din retning. Møter litt luft i åpent lende da den smetter ut fra dynene mine og innunder dyna di. Så stopper jeg. Puster tungt. Er virkelig kåt nå, av spenningen. Strekker hånden litt til, kjenner hud mot fingertuppene og har nådd fram til hoften din. Holder pusten og lytter, men du puster like normalt og merker ingenting. Oiii! Jeg legger meg litt bedre til rette. Kravler forsiktig lenger ned, bytter hånd så jeg kan støtte meg på albuen. Håper ikke du våkner når det kommer kjølig luft under dyna di, når jeg må lage ei lita glippe for å løfte hånden og føle meg fram til lemmet, som sikkert er slapt men som snart skal vokse seg stort og sterkt.

Det kiler i magen og musa trekker seg sammen rundt åpningen idet fingertuppene møter kjønnshår. Gud, nå er det like før jeg når fram. Bare litt til, og så kjenner jeg den myke huden på et slapt lem. Jeg stopper og lytter spent igjen, men du sover uskyldig videre. Sekundet etter har fingrene mine lukket seg rundt hele bajasen din, og den har allerede begynt å vokse. Jeg smiler og merker forandring i pusterytmen din. Om du ikke våkner, så gjør i alle fall kroppen din det. Som et spett står den i hånda mi, og jeg tar sjansen og dukker hodet innunder dyna di. Snuser på pikkhodet og gaper over. Hører at du stønner i søvne og føler trang til å le midt i kåtheten. Suger deg en liten stund, før jeg ikke akter å vente lenger.

Vekk med dyna og skreve over! Og enda har du ikke våknet. Selv ikke når jeg trer meg nedpå spettet og lukker den inne i all min våte kvinnelighet. Jeg klemmer sammen musklene i skjeden og du stønner igjen. Så begynner jeg å bevege hoftene mens jeg stirrer spent på ansiktet ditt for å se når du våkner. Klarer jeg å komme uten at du våkner? Neppe! Jeg fukter fingrene og masserer min varme mus mens jeg beveger hoftene fram og tilbake, og heiser meg litt opp og ned. Intensiteten i kroppen stiger og takten øker, du stønner og plutselig gisper du mens øynene slås opp. Jeg smiler frekt og fortsetter å ri deg mens du ser forvirret på meg, før du lukker øynene og stønner. Hendene begynner å stryke mine lår og jeg nærmer meg, nærmer meg…

Jeg faller sammen over deg i overgivende hulk mens jeg masserer meg til endes i orgasmen, med dine never på rumpeskalkene og hoftene dine hardt arbeidende under meg. Staven jager inn og ut, og ikke lenge etter stivner du selv og spruter i meg.

Når jeg stiger av og du smetter ut, er du fremdeles forvirret, men jeg har fått ro i både kropp og sjel og kan endelig få sove.

Takk for hjelpen.

Legg igjen en kommentar