Fra Begynnelsen av

Mine første erotiske opplevelser startet vel rundt den tiden jeg fylte 16. Jeg var ganske sen i avtrekket når det gjaldt sex, men tok det hurtig inn senere. Jeg hadde nok lekt litt med meg selv fra tid til annen, men det var vel min jevngamle fetter som satte det hele i gang. Han forsøkte så ofte som mulig å få et gløtt av min nakne kropp, og ofte snek han seg inn til meg om kvelden når han overnattet hos min bror, for å beføle meg rundt på kroppen og i skrittet ettersom han trodde jeg hadde sovnet. Jeg syntes det var utrolig spennende og deilig, og lot bare som jeg sov videre. Jeg sov alltid naken, og ofte la jeg meg til rette i en stilling hvor jeg visste at han lett kunne komme til fitta mi, – det var bare så deilig!
Men en natt ble han ekstra modig og begynte å stikke en finger forsiktig inn, – så to, og det ble så utrolig deilig at jeg ikke klarte å holde meg i ro lenger. Da den andre fingeren kom inn og han presset på, fikk jeg plutselig noen voldsomme krampetrekninger i hele underlivet, og jeg trodde jeg holdt på å besvime. Jeg spratt opp i senga, men min fetter fikk beroliget meg med at det var helt normalt, og dessuten var det jo helt himmelsk for meg.
Etter det ble det slutt på de nattlige besøkene til fetteren min, men nå hadde jeg fått blod på tann. Jeg hadde en ganske stor, tykk kulepenn som ble flittig brukt etter at lyset var slokket, og jeg utforsket alle krinkler og kroker inni meg selv til stor glede. Men jeg var ganske nysgjerrig på hva min fetter hadde i buksene sine også, så en dag fikk jeg overtalt ham til å vise fram sitt erigerte lem. Det var så stort at det nesten skremte meg, og gav meg en merkelig avmaktsfølelse i hele kroppen på et vis. Så da han bad meg ta på den, følte jeg meg nesten panisk, og fikk helt plutselig en voldsom orgasme. Etter det våget jeg meg ikke ned i buksene på fetteren min mer, men synet forfulgte meg i lang tid, og var en god inspirasjon til mine flittige kosestunder under dyna.
En dag måtte jeg på sykehuset for å få fjernet mandlene. Det var en grusom opplevelse og svært ubehagelig en periode, til jeg traff på en eldre fyr på sykehuset som var innmari grei og tok seg god tid med meg. Vi spilte kort og pratet hele ettermiddagen, og da han bad meg med på en tur i kjelleren, ante jeg ingen uråd. Det var mye rart å se i kjelleren på sykehuset, men så tok han meg med inn i et tilfluktsrom, og spurte om jeg ville beføle ham på pikken. Jeg ble ikke redd, han var bare så altfor grei, og i grunnen syntes jeg jo det var litt spennende selv. Men med min fetters pikk i erindringen, var det ikke fritt for at jeg ble både kald og varm av spørsmålet, og ikke så ganske lite opphisset.
Han tok frem pikken som ikke var så stor som min fetters, og viste meg hvordan jeg skulle gjøre for at det skulle gjøre godt for ham. Jeg begynte å dra frem og tilbake i forhuden hans, og jeg syntes det var utrolig spennende å se og føle på. Da han spurte om jeg ville ta den i munnen, vegret jeg meg litt. Det syntes jeg var ekkelt. Jeg fortsatte å runke ham etter oppskriften han hadde gitt meg, mens han tok meg på de bitte små brystene som ikke var særlig utviklet, samt i fitta og området rundt. Han stakk et par fingre inn i meg, og jeg ble bare mer og mer våt. Det var så utrolig deilig! Jeg varierte litt med tempoet på pikken, og snart sprutet han utover både meg og ham selv. Jeg ble litt overrumplet, – en pikk som sprutet hadde jeg aldri sett før, og da fikk jeg problemer. Det bare kom for meg i en herlig orgasme, og jeg sank skjelvende sammen på gulvet i det store tilfluktsrommet.
Ettersom vi bodde langt utpå landet, var jeg nokså ensom i oppveksten, – bortsett fra min bror da. Vi var utrolig gode venner og delte alt både av godt og vondt. Min bror slet fælt for å følge med på skolen, mens jeg som var to år yngre måtte hjelpe ham med leksene. Jeg lå langt foran alle andre i min klasse, og trivdes nok bra de første åra på skolen, men de siste åra var bare et eneste langt gjesp! Den eneste utfordringen jeg fikk var å hjelpe min bror med leksene.
Jeg gikk ut av ungdomsskolen med topp karakterer i de fleste fag unntatt historie og samfunnsfag, til tross for at jeg knapt orket å lese lekser den siste tiden. Mine foreldre var stolte som haner, og ville at jeg skulle fortsette på videregående skole omgående, men jeg var så lei at jeg nektet blankt. Jeg var så understimulert på skolen at jeg ikke orket tanken på mer, men etter mye diskusjoner gikk jeg med på å gå et år på folkehøgskole, – mer for å holde kunnskapsnivået ved like og kanskje bli litt mer voksen og selvstendig.
Jeg fylte 17 år like etter at jeg begynte på folkehøgskolen, og til tross for høy IQ, var jeg både naiv og barnslig når det ble snakk om gutter og følelser. Vi hadde levd en nokså isolert og beskyttet tilværelse på landet, og faktisk gikk jeg langt bedre sammen med lærerne på skolen enn med elevene. Jeg var utrolig beskjeden og sjenert, men oppveide det på andre måter, og snart var jeg formann i elevrådet på skolen, og redaktør for skoleavisa. Det passet meg som hånd i hanske, og endelig hadde jeg følelsen av å gjøre noe som jeg måtte anstrenge meg litt for å mestre.
Jeg var utrolig umoden for min alder, og det var ikke en gutt som så i min retning til tross for at jeg slett ikke ser så aller verst ut. (Men det fikk jeg først erfare effekten av senere.) Jeg hadde riktignok oppdaget en gutt som jeg tente litt på, men han var selvsagt sammen med en annen jente, så jeg slo tanken fra meg. Derimot var det en pike på skolen som jeg ikke helt kunne få øynene bort fra, – en lyshåret skjønnhet med fyldige former og store, yppige bryster som formelig duvet når hun gikk.
Jeg hadde lagt merke til Signe fra første dagen jeg kom på skolen, men tenkte ikke mer over det enn at hun så utrolig sexy ut. Jeg kunne ikke la være å glo på henne i smug, og håpet at ingen merket noe, – dessuten var hun 25 år gammel og svært moden. Hun hadde startet på omskolering etter en vanskelig oppvekst med mye bråk hjemme, og virket så voksen og verdensvant sammenlignet med de andre elevene, at jeg ikke våget i alle fall ikke å snakke til henne.
Etter to måneder på skolen måtte hun som jeg delte rom med dra hjem pga noe sykdom i familien, og hvem andre ble overflyttet til mitt rom enn Signe! Jeg var vettskremt bare ved tanken på å ha henne så nær innpå meg, og følte meg helt beklemt når hun begynte å kle av seg første kvelden. Hun så virkelig lekker ut, og jeg våget ikke å se på henne en gang av redsel for å bli tatt for å glo på henne.
Signe viste seg å være en meget trivelig pike, – riktignok hadde hun et voldsomt temperament som kunne svinge fra den høyeste lykke til den dypeste depresjon på få minutter, men det bekymret ikke meg. Derimot fant Signe fort ut at jeg var en meget solid støtte å ha i vanskelige stunder, og etter hvert grodde det fram et utrolig godt vennskap mellom oss. Jeg hjalp henne med lekser og oppmuntret henne i tunge stunder, – kjærlighetssorg var en av de hyppigste årsakene til hennes depresjoner, for kjærester byttet hun like ofte som andre byttet skjorte. Til gjengjeld tok hun klesvasken min, ryddet rommet og andre praktiske gjøremål som jeg ikke kunne fordra 🙂 Men vi hadde hver vår omgangskrets på skolen, og var lite sammen til daglig.
Alt fungerte som det pleide, – helt til en dag en sambygding av Signe begynte å spre dårlig rykte om henne på skolen. Hun begynte å legge ut om hvordan Signe angivelig skulle ha ligget med hele hjembygda etc, og om personlige problemer hun hadde hatt hjemme. Det gjorde meg forbannet, og jeg fortalte det til Signe som sporenstreks eksploderte og fløy rett i synet på sin sambygding. Det ble et voldsomt slagsmål, – jeg ble bare sittende på rommet og gremmet meg over hva jeg hadde satt i stand, inntil Signe kom inn og slamret igjen døra etter seg. Nå er det meg som skal få svi, tenkte jeg engstelig, og forberedte meg på det verste!
Signe begynte å legge ut for meg om alle sine dårlige og negative sider, og kunne bekrefte at alt som var sagt om henne var sant. Hun ventet tydeligvis på at jeg skulle fare opp og ta avstand av henne, men ikke all elendighet i verden kunne fjernet den glorien jeg hadde satt på Signe, så jeg bare satt der og lyttet tålmodig og oppmerksomt. Til slutt brøt hun sammen og begynte å storgråte. Hun satte seg ned ved siden av meg, og jeg holdt rundt henne og strøk henne over håret til hun roet seg litt ned. Plutselig så hun rett på meg og sa med ettertykk:
– Lillie, du er det beste menneske jeg noen gang har truffet!
Jeg så inn i de alvorlige blå øynene hennes, og plutselig hogg det til i magen som om jeg hadde fått en knyttneve i mellomgulvet. Jeg følte meg plutselig varm og rar i hele kroppen, og hjertet begynte å galoppere ukontrollert. Hei og hallo! tenkte jeg, – hva er det som skjer?! Hun kysset meg lett på munnen og strøk meg over kinnet, – jeg var i den syvende himmel! Hun må ha merket hva som var i ferd med å skje, for hun fortsatte å stryke meg over kinnet og så rart på meg. Jeg satt som forstenet mens tanker og følelser raste rundt i et evig kaos!
Hun reiste seg plutselig opp, og jeg kunne ha kastet meg over henne og holdt henne tilbake, men jeg rørte ikke en finger. Hun gikk litt fram og tilbake som for å gjenfinne fatningen, men så ble vi avbrutt av at det banket på døren. Rektor ville snakke med Signe og sambygdingen hennes, og dermed var fortryllelsen brutt.
Samme kveld var det pinlig stille da vi kledde av oss for å gå til sengs. Vi lå litt og småpratet om skole og lekser, mens tankene mine var helt andre steder. Plutselig spurte Signe om hun kunne få legge seg hos meg litt, og det kunne jeg jo ikke godt si nei til. Hun la seg inntil meg og lå bare der og så på meg en lang stund mens hjertet mitt slo kolbøtte over en lav sko. Så begynte hun å stryke meg lett over kinnet, nedover halsen og brystet, mens hun bad meg uttrykkelig om å si ifra dersom hun gjorde noe jeg ikke riktig syntes om. Jeg bare nikket stumt, og nøt hver minste lille berøring i fulle drag, mens det gikk ilinger opp og ned av ryggen og magen knyttet seg sammen.
I dag kan jeg se at det ikke var første gangen hun var sammen med en pike, – hun visste akkurat hva hun skulle gjøre for å bringe meg til grensen av hva jeg kunne tåle, – men det hadde jeg ingen ide om da. Hun fortsatte bare sin behandling rolig nedover brystene, magen, sidene, lårene, og jeg var så kåt at jeg holdt på å sprenges. Hun strøk og kysset seg nedover, tok en og en brystvorte i munnen og sugde og småbet lett i dem, og da hun var kommet til skrittet, dro hun låra mine lenger fra hverandre, og begynte å slikke meg grådig i fitta hele veien fra hullet, langs revnen og opp til klitten og tilbake igjen. Jeg stønnet av vellyst, – jeg holdt på å bli gal, og aldri hadde jeg sett eller opplevd noe lignende. Det var bare så fantastisk, – det rant av meg i strie strømmer, og jeg vred meg og stønnet så hun måtte hysje på meg flere ganger! Vi var tross alt på en ganske så piritistisk skole!
Etter noen minutters intens behandling av Signes grådige tunge og krevende hender, kjente jeg at orgasmen var på full fart fra beina og oppover i skrittet og utover i hele kroppen. Så stakk hun inn et par fingre i hullet og begynte å fingerknulle meg i et stadig økende tempo. Jeg klarte ikke å holde igjen mer, men grep febrilsk fatt i hodeputa og presset den ned over ansiktet mens jeg formelig brølte ut min forløsning. Jeg ristet og skalv så hele senga dirret, og Signe så nesten skremt ut der hun lå og slikket i seg de siste dråpene. Hun var helt blank og våt i ansiktet, og hun så utrolig deilig og dyrisk sexy ut!
Signe var nå blitt utrolig kåt av å slikke fitte, og jeg forsøkte så å gjøre gjengjeld etter beste evne. Det var noe uvant for meg å slikke fitte, men smaken var ikke avskrekkende. Jeg jobbet det beste jeg kunne og forsøkte å kopiere så mye som mulig av det som Signe hadde gjort med meg. Og noe må jeg ha gjort riktig, for hun ble mer og mer urolig, og kom snart i en brakende orgasme, – om enn litt mer stillferdig enn det jeg hadde gjort.
Det ble flere slike hyrdestunder på meg og Signe de siste ukene før skolen sluttet og vi måtte dra hjem hver til sitt. Siden har vi aldri truffet hverandre eller gjort noe forsøk på å ta kontakt med hverandre igjen! Avstandene er store, og vi ble vel for opptatt med hvert vårt etter hvert. Men den dag i dag kan jeg ligge og drømme meg tilbake til nettene med Signe, – de var noe helt spesielt!
Ettersom jeg hadde vært elevrådsformann og redaktør for skoleavisa, var jeg så heldig å få tilbud om ei ukes leirskole i Danmark etter skolens slutt. Alle utgifter var dekket, men lommepenger måtte jeg holde selv. Jeg var fyr og flamme, og meldte meg på omgående. Hadde noen visst hvor mye seksualundervisning både i teori og praksis vi skulle få den uka på leirskolen, ville nok både rektor og mine foreldre ha protestert høylydt.
Jeg måtte ta fly til Oslo, og så var det ferje derfra til Hirtshals. Vi var 8 stk + leder som dro fra Norge, og allerede på danskebåten begynte moroa. En gjeng engelske soldater på vei hjem fra øvelser i den norske fjellheimen var jo midt i blinken for oss to jenter som var med. Lise som hun het, var noe høyere og kraftigere enn meg, og hun forsvant snart med en (eller var det to?) av soldatene. Selv hadde jeg forgapt meg i en mørk skjønnhet, en slik damenes Jens som jeg egentlig anså for å være en ordentlig flørt, men det passet meg bra den gangen.
Roy var en utrolig kjekk kar og vi forsvant både titt og ofte ut på dekk bak «noe skrot» et eller annet sted. Husker ikke helt hva eller hvor det var, og helt edru var jeg heller ikke, men jeg husker at vi klinte noe så inn i granskogen, til tross for at det gikk folk forbi fra tid til annen. Jeg husker spesielt en gang hvor jeg sugde pikk for full hals og det kom noen forbi, men vi gadd knapt å skjule hva som foregikk. Det pirret mer enn det skremte oss, og jeg ville ikke se etter hvem det var en gang. Jeg hadde bare på meg en liten topp og et lite skinnskjørt, og hvor det ble av trusa mi etter hvert, ja det aner jeg ikke!
Vi var vel mer avkledt enn påkledt i perioder, så vi forsøkte å stikke oss bort ulike steder på båten så godt det lot seg gjøre. Dessverre var jeg innlosjert sammen med reiselederen, – ei eldre noe bister dame i 50-års alderen, så i lugaren kunne vi ikke være. Da jeg omsider våknet om morgenen, alene i min seng med klærne på, var jeg blå av sugemerker over hele halsen og langt ned på magen, samt innsiden av lårene! Jeg må ha vært langt fullere enn jeg ante!
Roy var søt og fyllesyk neste morgen, og vi spiste frokost sammen i en heller stille og taus forsamling. De andre leirdeltagerne mobbet meg som hadde funnet meg type så fort, og jeg følte meg litt ille til mote da jeg ikke helt husket alt som hadde skjedd kvelden før. Jeg ble plutselig utrolig genert igjen ved tanken på hva de kunne ha sett i løpet av natta. Roy tok en rørende avskjed med meg, og noen timer senere ankom vi skolen vi skulle tilbringe uka på, – denne gangen med jernbanen.
Egentlig husker jeg heller mindre av hele leirskolen i dag, – det var rundt 60 deltagere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland samt en eneste deltager fra Island.. Vi var på noen ekskursjoner i omegnen, hørte på noen foredrag, bl.a om sex og prevensjon, og festet det meste av kvelden og utover natta. Jeg holdt meg mye sammen med en kjekk gutt fra Oslo som var et år yngre enn meg, – det ble noen knull, men ikke noe som det var verdt å minnes egentlig. Men dagen før vi skulle dra hjem ble jeg kjent med Karsten, en 28 år gammel danske som alle syntes så litt rar ut.
Karsten var leder for en dansk gruppe deltagere. Han hadde visstnok en lettere form for Cerebral Parese, – noe som gjorde at armer og bein gikk noe ukontrollert hit og dit, og han hadde litt problemer med å snakke. Foruten de ukontrollerbare bevegelsene, var han en meget pen og kraftig kar, med blondt krøllete hår og usedvanlig pene øyne. Vi ble sittende ved siden av hverandre i kinosalen da de skulle vise en opplysningsfilm for ungdom om sex og samliv. En slik film ville neppe vært lovlig i Norge, og både jeg og Karsten tente enormt på noen av senene vi så i filmen.
Vi satt heldigvis langt bak i salen, – det var ganske mørkt rundt oss, og vi kunne ikke holde fingrene borte fra hverandre. Vi begynte å onanere hverandre etter tur så godt det lot seg gjøre på et offentlig sted, og vi ble etter hvert så kåte at vi måtte gå ut. Karsten presset meg oppetter veggen bak kinobygningen, falt på kne foran meg, og aldri har jeg kjent en fyr slikke fitte som han! Han var så utrolig kåt at han holdt på å sluke alt han så, og jeg ble så tent bare av å se på ham, at jeg kom nesten med det samme. Hadde han ikke holdt meg oppe, ville jeg nok knekt aldeles sammen i knærne.
Etterpå var det min tur å suge ham, og jeg tok pikken hans i munnen og sugde og slikket ham til han bare måtte ha den inni meg. Han snudde meg med fronten mot veggen og trengte raskt inn i meg bakfra. Jeg følte meg helt fylt opp slik vi sto, og jeg ble presset hardt opp mot veggen for hvert jukk han tok. Det kom raskt for meg igjen, og snart sprutet han også sin sperm langt opp i meg under noen dyriske lyder. Så gikk vi tilbake til filmen igjen og forsøkte å late som om ingen ting var hendt.
Den natten ble jeg hos Karsten, og jeg angret ikke et sekund. Karsten var en fantastisk elsker! Jeg hadde etter hvert fått en viss forkjærlighet for eldre menn nettopp fordi de var så mye bedre og utholdende i senga, og Karsten var ingen unntak. Det som tente meg mest med Karsten, var at han ble så utrolig kåt av meg, og aldri har jeg sett noen bli så kåt verken før eller siden! Han kunne slikke meg til en fantastisk orgasme, og når det var over, formelig tryglet og tagg han om å få gjøre en reprise! Et par ganger var jeg knapt borti pikken hans med fitta før han eksploderte langt oppi meg under voldsomme brøl, men da hadde han allerede tilfredsstilt meg en serie ganger. Karsten fant punkter rundt om på kroppen min som jeg ikke ante at jeg hadde, – jeg fikk nesten mer pikk enn jeg kunne makte av den natta, og jeg orket ikke tanken på sex på hele veien hjem.
Da jeg kom hjem fra Danmarksturen, fikk jeg tre kjærlighetsbrev, – et fra Oslo, et fra Roy og et fra Karsten. Jeg fikk trippel dårlig samvittighet og følte meg fryktelig, utrolig sjofel som bare gav dem avslag på grått papir. Spesielt Karsten hadde jeg skrupler overfor. Sannelig hadde jeg forandret meg mye det siste året! Denne sommeren ble opptakten til mange frekke og gode minner i tiden framover. Men det får jeg heller skrive om en annen gang!