Fredags besøket

Jeg ventet besøk av deg en fredag. Hele dagen gikk jeg med sommerfugler i magen. Trodde aldri at ettermiddagen skulle komme. Fikk ikke gjort mye på jobben den dagen. Men jeg kom meg da endelig hjem. Hoppet i dusjen og tok full barbering. Ville jo gjøre meg fin for deg.

Ikke lenge etterpå ringte det på døren og der sto du endelig. Vi smeltet sammen til et langt deilig tungekyss. Kjente jeg tente og ble kåt med en gang. Kjente at du ikke var helt uberørt heller. Jeg sa at du kunne ta deg en dusje mens jeg gjorde ferdig middagen.

Vi satte oss til for å spise og drikke rødvin. Belysningen var dempet med stearinlys på bordet. Men vi klarte ikke helt å la hverandre være i fred. Måtte kysse og kjæle litt under hele måltidet.

Vi hadde ikke før blitt ferdig med å spise før vi havnet på soverommet. Det var ikke mye tvil om hva vi ville begge to. Klærne forsvant ganske kvikt. Jeg var først ferdig og la meg på ryggen i senga og ventet på deg.

Du startet med å kysse leppene og halsen. Jeg kjente jeg bare ble kåtere og kåtere. Du bare fortsatte ned til brystvortene mine som ropte etter munnen din. Ååååh hvor deilig du sugde og beit i dem. Du fortsatte å friste resten av kroppen min, men ikke der jeg ville du skulle. Fitta mi brant etter tungen din. Jeg var helt sprekkferdig av kåthet.

Så la du deg på ryggen og sa det nå var min tur. Jeg startet også med å kysse å bite deg på munn og hals. Fortsatte ned til brystvortene dine. Kjente hvor stive de ble når jeg sugde og bet i de. Slikket meg nedover, men jeg klarte ikke å gå forbi pikken din. Jeg bare måtte smake på den. Hmmm det var så deilig å slikke på den. Kjenne hvor klar den var for meg. Jeg lot tungen slikke hele pikken og ballene før jeg lot den skli sakte inni munnen min. Jeg kjente hvor den vokste enda mer.

Du sier at vi skal legge oss i 69 og jeg er ikke vond å be. Det ble et himmelrike da jeg endelig fikk kjenne tungen din på min kåte glattbarberte fitte. Det var som å få strøm gjennom hele kroppen. Jeg fukter fingeren min å leker med anusen din. Lar fingeren forsiktig trenge inn. Hører på deg at du liker det. Du gjør det samme med meg. Vi er begge på randen til en kjempe orgasme. Det går ikke lenge før vi kommer samtidig. Du spruter meg langt ned i halsen………

Vi blir liggende å kjæle med hverandre en stund slik at vi får tilbake pusten. Så sier jeg at jeg har en overraskelse til deg. Jeg tar frem en liten vibrator (junior). Nå skal han innviees. Du setter deg slik at du har full oversikt, og ber meg kose med meg selv. Jeg slår på vibratoren og lar den gå over mine litt ømme brystvorter. Åååh det er deilig. lar den kjæle meg nedover magen og til klitorisen. Jeg rykker til når den berører klirotisen. Blir enda kåtere når jeg ser du sitter å koser med deg selv samtidig som jeg gjør det.

Det går ikke lenge før jeg sier at jeg er nødt til å ha deg inni meg. Men jeg vil ha deg i anus. Du smører både meg og deg selv godt inn med olje. Jeg legger meg på siden med ryggen til deg. Du trenger deg sakte inni meg. Det gjør litt vondt med det samme, men det er ikke lenge før smerten går over i ren nytelse. Du vil jeg skal ta vibratoren i fitta. Jeg kjenner hvor fylt jeg er i begge hull, og at det ikke kommer til å gå lenge før det går for meg. Du sier at det ikke er så lenge før du og kommer. Så det tar ikke lang tid før vi begge kommer i en enorm orgasme….
Vi bare detter sammen og er helt utslitte. Vi ligger tett inn til hverandre og koser med hverandres kropper til vi sovner…..