Fredags ettermiddag

Fredags ettermiddag. Endelig ferdig på jobben etter en lang uke med mye kjas og mas om både det ene og det andre. Drømmen om en stille og rolig helg hjemme i fred og ro virket utrolig forlokkende. Ingen irriterende telefoner og ingen kranglete personer som på død og liv skal diskutere dette og hint. Uten noen dypere mening enn å få hevdet seg selv gjennom en krangel. Så nå så det endelig ut til at helgen skulle bli rolig. Det eneste man skulle bekymre seg om var hva man skulle spise og hva som var på tv. Og om man skulle hvile føttene i stolen eller på bordet.

Jeg åpnet døren hjemme og gikk inn. Ikke en eneste lyd. Kanskje var du på butikken, eller kanskje du lå og sov? Jeg kikket meg rundt omkring i leiligheten, men du var ikke å se noen plasser. Jeg løsnet slipset på uniformsskjorten og tenkte at det kanskje ville være litt godt å stille stresslessen godt tilbake og nyte avisen i fred og ro. Som tenkt så gjort. Jeg gadd ikke engang å skifte, bare slapp med ned i stolen og kjente at jeg ble fylt av ukesluttens ro. Etter kun en liten stund i stolen kjente jeg at jeg begynte å bli litt døsig. Men jeg tenkte at det kunne da ikke være så farlig, jeg hadde ikke noe spesielt jeg skulle eller måtte gjøre.

Jeg våknet med et brak. Du var kommet hjem. Og måten du gjorde det på var å kaste en av sofaputene midt i fleisen på meg. Ikke det; vi hadde ofte våre små putekriger, men dette var vel for drøyt. Jeg skulte bort på deg der du stod og smilte ertende til meg. Det for en liten djevel i meg, og jeg fant ut at jeg skulle gjengjelde angrepet. Jeg kastet puten alt jeg klarte mot deg, men du dukket i siste liten. Du stod der bare midt på stuegolvet og geipet hånlig mot meg. Dette kunne jeg da ikke finne meg i? Jeg hoppet opp av stolen og bykset mot deg. Du hylte halvt av glede, halvt av skrekk, og løp ut i gangen. Jeg spurtet det jeg kunne etter deg. Jeg nådde deg igjen akkurat i det du skulle vri om nøkkelen i baderomsdøra. I siste liten. Jeg brøt meg inn og festet et skikkelig livgrep rundt deg og drog deg ut i gangen og inn mot stua. Du sprellet vilt og gjorde hva du kunne for å komme deg løs. Du prøvde til og med å klype og sparke etter meg, men jeg huket meg godt sammen og fikk deg til slutt inn i stua.

Jeg fant ut at jeg virkelig skulle ha det morsomt med deg. Du har alltid vært veldig kilen, og jeg fant ut at dette var tiden til å finne ut akkurat hvor kilen du egentlig var. Problemet var at du ville jo faen ikke ligge stille! Uansett hva jeg gjorde eller hvilket lem jeg bendte på fikk du alltid løs en av armene dine. I frykt for at du skulle treffe strakk jeg ene handen bak på ryggen min og åpnet tasken hvor håndjernene lå. Jeg vippet dem ut og fikk rullet deg over på magen. Det var tydelig at du skjønte hva som var i ferd med å skje, for du strittet ennå mer i mot enn før. Men til slutt fikk jeg kontroll på deg og fikk festet håndjernene rundt håndleddene dine bak på ryggen. Endelig kontroll. Nå var det min tur til å flire hånlig. Du lå på gulvet og freste mot meg og forlangte at jeg skulle slippe deg løs. Men jeg kunne jo ikke det. Ikke ennå i hvert fall.

Jeg satt rett over knærne dine mens du lå rimelig hjelpeløst på magen. Jeg kikket oppover deg, og måtte virkelig innrømme at du så riktig så flott og veldreid ut. Akkurat passe fin i formen som jeg liker det. For å være morsom klappet jeg deg en gang over baken. Bare for å kjenne hvordan det føltes mot hånda mi. Du hoppet til og forsøkte å vri deg løs igjen. Jeg bare tok tak rundt armene dine slik at du skulle skjønne at det var nytteløst. Full av pågangsmot over å få et slikt lett bytte løsnet jeg på knappen i buksa di. Kjente at du protesterte, men jeg tok ikke særlig notis av det. Stadig mer ivrig dro jeg buksa di litt ned slik at hele baken din ble blottlagt. Uansett hav du sa eller gjorde, du kunne ikke komme deg løs nå. Du var min, og det var jeg som bestemte hva som skulle skje.

Jeg strøk deg litt forsiktig over baken, kjente varmen fra huden din og hvordan musklene strammet seg i protest. Jeg nøt makten dette ga meg. Protestene dine ble svakere, men ikke helt borte. Jeg lot handen falle over den ene rumpeballen din. Jeg skvatt litt av den høye lyden som kom når den traff. Det var jo ikke så hardt? Du sprellet litt, og jeg kunne se hvordan huden din fikk en svak rødfarge akkurat der hånden landet. Til min overraskelse kjente jeg at jeg begynte å bli opphisset. Ikke bare det, men skikkelig kåt. Jeg lot hendene mine ta tak i hver sin rumpeballe, klemte, kjente, og nøt følelsen av dem i hendene mine. Jeg bøyde meg ned og kysset deg lett akkurat i overgangen fra korsryggen og ned til rumpa di. Jeg spredte dem forsiktig og lot tungen gli sakte fra toppen av sprekken din og ned. Jeg merket at protestene dine nesten var borde. Et nesten umerkelig stønn kunne høres fra munnen din. Du var så hjelpeløs der du lå på magen på gulvet med begge hendene godt festet bak på ryggen. Hva kunne du egentlig gjøre?

Jeg tok tak rundt hoftene dine og løftet deg litt opp slik at munnen min kunne komme skikkelig til. Jeg begravde ansiktet mitt i baken din. Smakte på deg, kjente lukten din, lot tungen min utforske hver eneste lille centimeter den kunne finne. Det var tydelig at dette var noe du likte. Jeg brukte hendene mine og spredte bena og rumpa di fra hverandre slik at du ble skamløst åpen mot meg. Lot tunga mi knulle rumpa di mens fingrene følte seg fram inni deg. Kjente våtheten din og det flotte muskelspillet innvendig. Jeg lot fingrene mine jage inn og ut av musa di mens leg lot tunga leke med baken og rumpa di. Jeg strakte meg bakover, åpnet kofferten min og tok fram gummibatongen jeg alltid hadde med meg på jobb. Jeg lot den sakte gli opp og ned i sprekken din mens jeg brukte den andre hånden til å massere klitten din. Kjente at du var våt og klar. Jeg satte den mot åpningen din og lot den sakte gli inn. Jeg kunne merke hvordan du strakk deg bakover for å møte den. Dem sorte gummien ble farget sortere av alle væskene dine.

Jeg løsnet på beltet mitt og slapp buksa ned på knærne. Jeg la deg over på siden slik at du kunne komme til med munnen din. Batongen gjorde jobben sin i musa, men jeg ville at du skulle smake pikken min. Jeg tok tak rundt kjevene dine og åpnet munnen di, presset meg inn i varmen. Kjente hvordan tunga di lekte på undersiden av hodet mens jeg lot pikken gli sakte inn og ut av munnen din. merket at du ville ta på meg, men dette var ikke tiden til å slippe deg løs.

Jeg stilte meg bak deg, tok tak rundt hoftene dine og løftet deg opp i knestående. Jeg bøyde meg ned, kysset baken din, nøt formene dine, lukten fra deg. Jeg tok tak rundt pikken og styrte den inn i musa di. Du var så våt at den gled helt til bunns med en gang. Jeg tok tak rundt hendene dine bak på ryggen og trakk deg mot meg mens jeg tok deg bakfra. Først litt rolig, men stadig hardere og hardere. Jeg slapp armene dine, tok tak rundt hoftene dine og presset deg mot meg, i et lite forsøk på om jeg kunne komme ennå lengre inn i deg. Jeg ble ekstra kåt av lyden av våtheten din og av lyden når ballene mine slo mot baksiden av det ene låret din. Lyden av hud som treffer hud. Jeg løftet hånden min og lot den falle med på den andre rumpeballen din. Samme lyd og samme rødfarge, men denne gangen var det tydelig at du nøt det. Kjente varmen spre seg i takt med at pikken min ble hardere og hardere. Og støtene dypere og dypere. Jeg kjente at det var like før jeg ville komme. Jeg saknet litt på farten ville at du skulle være med meg. Jeg bøyde meg ned og fant batongen på gulvet. Lot den bevege seg opp og ned langs rumpesprekken din. Det var ennå våt fra musa di så den gled lett opp og ned. Jeg stoppet opp når tuppen av den var på høyde med rumpehullet ditt. Ville du gjøre dette da? Jeg lot den leke litt i åpningen før jeg sakte forsøkte å presse den inn. Du stønne svakt, men jeg kunne ikke merka at du gjorde antydninger til at det var vondt. Jeg kunne tydelig kjenne batongen mot pikken min, kun skilt av lite lag med våt hud. Jeg kjente at det bryggete seg opp igjen hos meg. Måtte øke takten igjen, fortere, hardere, dypere, bedre. Du lagde deilige lyder nå, kunne høre hvordan du hikstet etter mer luft. Jeg kjente at orgasmen var i ferd med å bygge seg opp. Det var som om det var en høyspent ledning mellom ballene og pikken min og hjernen. Akkurat nå fanter bare vi to, kjønnene våre og kåtskapen. Alt var smeltet sammen i en felles reise i kåtskapens verden.
Jeg kjente at saftene mine forlot ballene, gjennom skaftet og spylte innsiden av musa di. Jeg ropte høyt ut og tok så hardt rundt hoftene dine at jeg var sikker på at det ville bli tydelige merker. Jeg tømte meg totalt innvendig i deg, hvert eneste støt en ren nytelse, og hver berøring som et elektrisk støt. Du støtte hardt mot meg og ropte navnet mitt. Jeg kunne kjenne hvordan musklene i musa di trekk seg rytmisk sammen. Jeg falt sammen over ryggen din mens jeg kysset deg som besatt på halsen og munnen din. Til slutt klarte vi ikke å holde oss oppreist og falt sammen over på siden.

Jeg løsnet hendene dine, og vi ble liggende og holde rundt hverandre helt til det nesten var blitt mørkt ute. Vi trengte ikke si noe til hverandre. Bare holde rundt og kjenne varmen fra en annen kropp. Kjenne tryggheten og gleden av å være sammen med en annen. Lenge.