Fremmed

Hun satt tekoppen fra seg på kjøkkenbenken, gikk bort til vinduet og så på termometeret som hang på utsiden.
To grader! Værmannen på de sene nyhetene hadde spådd nattefrost. Høsthimmelen var overstrødd med stjerner,
og en månesigd var hengt opp mellom dem festet med usynlige tråder. Hun følte veldig for en varm dusj før
hun la seg. Hun savnet plutselig mannen sin, Erik. Han hadde vært på elgjakt i Østerdalen snart en uke, og han kom ikke hjem før om tre dager. Det hadde vært deilig å være kvitt ham de første dagene. Hun kunne gjøre det hun ville, når hun ville det. Være fri! Men nå…

Hun gikk inn på badet, og kledde langsomt av seg. Hennes yppige kropp stod til slutt helt naken foran speilet og hun studerte sitt eget speilbilde. Brystene var ikke store, men faste og med pene brystvorter som pekte rett frem. Magen var fortsatt ganske flat, og under den så hun den lille hårstripa som ledet ned til de nakne kjønnsleppene som tittet fram under skambenet. Hun likte å være glattbarbert der nede, men sparte ei stripe Automatisk gikk hånden hennes ned mot det myke kjønnet. Hun kjente brystvortene ble harde av berøringen og hennes tanker gikk mot sengekos. Hun skrudde på dusjen og gikk inn. Hun skrudde dusjstrålen opp til den ble passe hard, lot
dusjstrålen massere ansikt og nakke før hun lot den gå ned mot brystene. Hun sprutet litt dusjsåpe på overkroppen og lot den ene hånden massere den inn, mens den andre førte dusjen videre ned mot underlivet.
Savnet av Eriks hender til å vaske ryggen var påtagelig. Han pleide alltid å komme inn til henne og overta masseringen på de stedene hun ikke kom til, men…

Dusjstrålen traff kjønnet, mens den andre hånden såpet inn brystene. Litt lenger enn strengt tatt nødvendig. Så tok hun hånden ned, spredte bena litt og åpnet kjønnet sitt for strålene, og hun kjente det ile søtt mellom bena. Den litt harde strålen traff hennes mest følsomme del med den styrken som hun likte, og hun visste at stod hun lenge nok slik ville lysten ta overhånd. Hun skyllet av seg såpen og gikk ut av dusjen. Kroppen var varm av berøringene, og hun kjente det dunke og pulsere der nede. Hun frotterte seg lett. Tankene gikk allerede mot
senga og den deilige leken hun visste måtte bli resultatet av denne oppvarmingen. Hun kastet sengeteppet til side på sin halvdel av senga, og la seg oppå dyna. Hun hadde ikke luftet i deg, så det var varmt i rommet.

– Jeg må huske å sette vinduet på gløtt før jeg sovner, sa hun til seg selv.

Hun skrudde av taklyset, men lot nattbordslampen stå på og kaste sitt duse lysskjær ut over senga. Fra nattbordskuffen tok hun fram siste nummer av Cupido, og den penisformede vibratoren hun hadde kjøpt i sommer. Hun hadde allerede brukt den noen ganger mens hun var alene, og hun var blitt så deilig opphisset av
den! Nå la hun seg godt til rette, åpnet bladet og tok fatt på lesingen. Bildene av nakne menn med mer eller mindre erigerte peniser gjorde henne litt tent, og de erotiske novellene fant hun opphissende. En finger fant veien ned mot skrittet, og snart var den rosa spalten hennes fylt av væte fra hennes lystgrotte. Hun dyppet sin langfinger i fuktigheten og førte den opp til lystknappen. Den ble snart hard og oppsvulmet av den masserende fingeren, og sammen med den deilige novellen ble hun løftet nærmere og nærmere det punktet hvor hun gjerne ville ha noe inn i seg. Hun tok tak i dildoen, og førte den mot skjedeinngangen. Hun skrudde på langsom vibrasjon. Motoren begynte å dure, og hun kjente vibrasjonene bre seg fra hånden ned til den våte spalten. Hun dyppet staven i sine safter, og lot den gli opp og ned i spalten. Lot den berøre klitoris og leppene, og førte den tilbake mot åpningen som lengtet etter å fylles…

Hun kjente «hodet» gli inn i skjeden, lukket øynene og konsentrerte seg om føle…

En hånd fant en hard brystvorte, rullet den mellom fingrene og dro i den samtidig…

Den andre førte silikonpikken stadig lenger inn mens en jevn dur fylte rommet og hennes indre øre…

En liten lyd som ikke passet inn rev henne ut av drømmetilstanden. Hun åpnet øynene. Der i døråpningen sto en mørk skikkelse! En hette var trukket foran ansiktet, med åpning for øyne, nese og munn. Hun kunne se en slags kamuflasjedrakt, mørk grå med sjatteringer. Det var en kraftig person. I hånden hadde han en stor, blinkende kniv. Hun så et ulveaktig smil. Han snerret – Ikke en lyd! og kom bort mot henne. Hun ville gjerne rope, dekke seg til, men var helt paralysert av sjokket. Vibratoren durte i vei mellom benene hennes, men hun enset det ikke lenger! Stiv av skrekk lå hun der mens han rullet henne rundt, surret et tau rundt håndleddene hennes og la henne på magen i senge. Dildoen falt ut, og han skrudde den av. Nå åpnet han skapdøren, dro ut hennes manns silkeslips og bandt benene hennes til sengegavlene på messingsenga med to av slipsene. Armene ble også bundet slik at hun lå som en X på senga, og hun fikk en sokk i munnen. På noen sekunder var hun helt satt ut av spill.

Hun hørte ham romstere bak henne, men så ham ikke. Hun kjente sjokket gi seg litt, og bli erstattet av frykt! Hva
ville han? Hvem var han? Ville han la henne leve? Hvordan var han kommet inn uten at hun hørte det? Mens hun var i dusjen? hvor lenge hadde han sett på henne!?

– Hvor har du gjemt smykker og verdisaker!! Han hveste ordene frem. Hun kunne ikke svare slik hun var blitt kneblet. Hun forsøkte å snakke, men det ble helt uforståelig. Han åpnet kommodeskuffen og hev hennes silketruser, BH’er og strømpebukser rundt i rommet. I den tredje skuffen fant han smykkeskrinet, og hun hørt ham tømme alt ut. Han flirte fornøyd. Snart så hun bena hans ved siden av seg.

– Så var det oss to, da! Er du forsatt kåt, ditt nek!
Hun ristet energisk på hodet, og hun kjente frykten forsterkes! Hun ble nok en gang lammet av skrekk! Hun så han løsne snora som holdt buksene oppe, og langsomt avslørte han et par muskuløse ben. En liten truse skjulte en stor bul der kjønnet hans presset mot det elastiske stoffet.

– Jeg ble så kåt av å se deg leke med deg selv, hvisket han hest og dro ned trusa til knærne. Pikken hang halvstiv mellom bena hans.

– Nå tar jeg ut knebelen din, men hører jeg skrik fra din munn får du smake annet enn denne! snerret han til henne.

Hun nikket at hun forsto. Han tok ut sokken av munnen hennes, og stakk pikken sitt bort til ansiktet hennes. – Slikk den! sa han.

Hun stakk motvillig ut tungen, redd for at den ville smake sur urin og gammel sæd. Hun ble overrasket av at den smakte nyvasket! Hun kunne se den vokse foran sine øyne, og hun lukket munnen rundt den.

– Biter du, er det slutt!

Han holdt henne i håret. Men hun sugde videre. Snart var den hard og bankende av pulserende blod. Han trakk seg tilbake, gikk bak henne og la seg over ryggen hennes. Hun kjente den stive pikken over rumpeballene sine,
ned i rumpesprekken og ned mot hennes to hull. Først banket pikkhodet mot bakdøra hennes, men hun knep igjen det hun maktet. Neste støt traff det våte hullet som nylig hadde hatt besøk av en vibrerende stake, og hun kjente han gled inn i hennes fortsatt våte kjønn.
Hun løftet hoftene mot ham, for å gjøre dette enklest mulig for dem begge. Hun kjente frykten slippe taket litt. Hvis han bare fikk som han ville, kom han vel til å gå? Hun kjente ham støte inn og ut av henne og hun var nesten flau over de smattende lydende som kom fra henne der nede. En slags lystfølelse bredde seg i underlivet, og hun måtte støte litt mot ham! Hun var overrasket over sine egne reaksjoner.

Han trakk seg ut av henne. Hun kjente den våte pikke komme oppover ryggen hennes. Han løsnet på slipsene i sengestolpen som bandt hendene hennes, snudde henne rundt, og bandt henne igjen. Så gjorde han det samme med bena, og igjen lå hun bundet som en X i senga, men nå med magen opp! Han dukket hodet inn mellom bena hennes. Hun kjente en våt tunge i spalten.

– Nei, hun ville ikke!
Men hun torde ikke rope, og fikk ikke beveget armene ned for å dra ham vekk. Hun kastet på underkroppen, men det gjorde ham bare mer djerv med tungen. Hun ble rolig igjen. Uvegerlig kjente hun at hun reagerte på hans berøring. Tungen roterte vilt rundt hennes lystknapp, og hun løftet automatisk på hoftene. Snart tok hun seg i å nyte berøringene og smattelydende der nede fra hennes underliv. Han fant vibratoren hennes i senga, skrudde den på, og lot den leke sammen med tunga i spalten. Så bet han lett i hennes oppsvulmede klitoris, mens tunga av og til streifet opp og ned i spalten. Dildoen havnet inne i henne, på full vibrasjon! Hun kastet på underlivet og jukket mot munnen hans.

– Nå skal du få fylt opp musa di med skikkelig mannfolkpikk, hvisket han hest.

Han la seg oppå henne og førte den harde pikken sin inn i hennes hete grotte. Så støtte han dypt og rytmisk inn i henne. Hun skammet seg over sin egen lystfølelse, men bestemte seg for å nyte det i den grad det var mulig. Og det var mulig! For denne mannen ga seg ikke… Han støtte og støtte, grunt og dypt om hverandre, men alltid i samme takt. Og hun ble løftet nærmere og nærmere klimaks. Han tok den ene brystvorte hennes mellom leppene sine og masserte den med lepper, tunge og tenner. Hun følte det på grensen til det smertefulle, men det ga ilinger
ned til hennes lystsentrum. Senga hev på seg, hun hørte den rytmiske knirkinga, følte han massere hennes skjedevegger med sin harde pikk til det ble for mye og hun stønnet høyt i det hennes orgasme innhentet henne!
En rosa eksplosjon i hodet og deilige kramper i underlivet sendte henne avgårde på en tur til orgasmens land. Det strømmet kåtsafter ut av hennes kjønn! Hun løftet skjødet sitt mot ham og kjente krampetrekningene i fittemusklene melke hans harde pikk. Følelsen av å ikke kunne røre seg som hun ville var både hemmende og opphissende.

Denne voldsmannen, den fordømte voldtektsmannen, hadde tatt fra henne, men også gitt henne en ny erfaring! Nå kjente hun ham støte hardere, og hun kjente hans sæd pumpe ut fra lemmet som fortsatt var der dypt i hennes kjønn. Det sprutet og sprutet varm sæd mot hennes livmormunn, mens han gryntet dypt fra halsen og beveget hoftene hardt mot hennes underliv.

– Bare han ikke er syk! Bare han ikke smitter meg!

Hun tok pillen, og var ikke redd for annet en dødelige sykdommer. Han lå tungt over henne et øyeblikk, men så
spratt han opp og den halvstive pikken forsvant ut av henne og etterlot seg et tomrom.

– Takk! sa han.

Hun lå der eksponert for hans øyne, med kjønnet fortsatt hovent og med hans sæd og hennes safter piplende ut
mellom kjønnsleppene. Han tok på seg trusa og buksene, knytte repet rundt dem for å holde dem oppe. Fant
kniven sin, tok opp posen han hadde smykkene hennes i og gikk mot døra.

– Du kan ikke la meg ligge slik!!? sa hun med grøtete stemme.

Han snudde seg og gikk mot henne. Hetta på hodet var fortsatt på plass, og det glimtet i blå øyne.

– Hva faen, vil du ikke at jeg skal gå, snerret han mot henne.

– Jo, vel, men kan du ikke løsne hendene mine?
Det kommer ingen hit på en god stund! Hun kjente motet vokse. Han bøyde seg over henne, stirret henne i
øynene og sa:

– For at du skal ringe politiet med dem?! – Neida! I hvert fall ikke på en god stund!

Han løftet kniven, lot stålet blinke kaldt, og kuttet slipsene som var bundet rundt håndleddene! Hun flyttet dem ikke, men lot armene ligge der de lå. Han snudde seg og gikk mot døra igjen. Hun lå fortsatt rolig. Forsøkte ikke å dekke seg til. Han snudde seg igjen i døren. Tok hånden opp mot hetta, løftet forsiktig i den, som for å hilse til hatten.

– Du er deilig, jenta mi! sa han, og dro hetta av seg. – Erik! Faen, faen, FAAAEN! Helvete!!

Du skremte livet av meg! Din gææærning! Jeg kunne dødd av hjerteattakk her! hun var nærmest hysterisk av sinne og lettelse! Erik stod der, mens hun forsøkte å løsne bena sine fra slipsene.

– Jeg har fortsatt kniven her! Ta det helt med ro, nå! Det var jo bare en spøk!
Hun ga opp knutene, kastet seg bakover i senga og lo litt hysterisk av situasjonen! Han kom mot henne, la seg ned på senga mens han holdt hendene hennes. Hun tok dem rundt ham og holdt hardt. Så begynte hun å kile ham, og han hylte.

– Kjente du meg ikke igjen på pikken? Jeg er skuffet!

-Å, jeg trodde alle var like, jeg! Hun lo!

– Kom deg ut i skogen og på jakt igjen, din helvetes jegerslamp!

– Vi har skutt kvota vår, derfor bestemte jeg meg for å gå på beverjakt istedenfor! Var en tur innom Ole, tok badstu og dusjet og prata litt før vi dro hjem. Men når jeg låste meg inn hørte jeg du var i dusjen, og tenkte jeg skulle overraske deg litt. Så tok det ene det andre. Men, jeg visst ikke om at jeg hadde konkurrenter her, sa han og fant dildoen hennes.

– Åh! Den må jeg ha fordi mannen her i huset ikke er noe tess! sa hun og kysset ham.

– Sett opp vinduet og ta meg en gang til, din voldtektsmann!!