Frihetsgudinnen

Jeg hadde vært utvekslings student et skole år i USA og da jeg reiste tilbake til Norge hadde jeg en riktig hyggelig sjøreise tilbake. God lesning
——-

Jeg så på Frihetsgudinnen, der vi passerte den, på vei ut av havna i New York. Det blåste en sommerlig bris inn fra Atlanterhavet, solen skinte og jeg gledet meg til å komme hjem til Norge efter et år på ’high school’ i USA. Det hadde vært en artig tid som utvekslings student, men nå skulle jeg hjem igjen.

’Bergensfjord’ var full til siste køye plass og jeg var heldig som hadde fått plass på denne seilingen. Det var en variasjon av passasjerer ombord, familier, gamle og unge om hverandre.

’Til alle passasjerer’ kom det plutselig over høytaler systemet. ’Det blir livbåt manøver for alle passasjerer om 30 minutter. Alle bes gå til sin lugar og hente livbelte, ta dette på og møte på den tildelte livbåt stasjonen som er oppslått på lugar døren, for videre informasjon.’

Ja vel, tenkte jeg. Det kan jo være greit å vite hvor jeg skal møte opp om det skjer nø. Jeg ruslet av gårde til lugaren min, som jeg delte med en eldre mann, tok på livbelte og fant omsider livbåt stasjonen min.

Jeg kikket litt rundt på de andre som hadde møtt frem. En variasjon av ung og gammel, men jeg noterte meg en dame, som kanskje kunne være midt i 30 årene, som stod alene. Hmm, tenkte jeg, hun ser jo ganske flott ut. Som 19 åring hadde jeg hatt litt erfaring og ikke minst i det skole året jeg nå hadde bak meg i USA. Amerikanske jenter er ikke så prippene og uerfarne som man skulle tro. Jeg smilte litt for meg selv og husket spesielt Rosie, som hadde vært ekstra villig til å hjelpe en utvekslings student fra Norge med litt kos i baksete på bilen sin.

Det så ut som om damen i 30 årene faktisk var alene. I alléfall så det ikke ut til at hun hadde en mann med seg.

’Om alle kan høre etter’ kom det fra en offiser som hadde tatt plass foran forsamlingen. Vi fikk beskjed om hvordan nød signalene ombord var, hvordan vi skulle komme oss ombord i livbåter og en masse andre ting. Jeg hadde nærmet meg ’30 åringen’ mens undervisningen foregikk, bare for å kikke litt mer på henne. Hun var definitivt gift så jeg, en stor diamant ring på venstre hånd.

Livbåt samlingen over, gikk alle til sitt og jeg rigget meg til litt bedre i lugaren, hengte opp litt klær etc. Jeg hadde meldt meg på til annen bordsetting og var litt spent på de andre som skulle være ved bordet mitt. Jeg fjonget meg opp så godt jeg kunne og tok en øl i baren før middagen. Snakket litt med mannen jeg skulle dele lugar med på overfarten, som var en hyggelig fyr.

Gongongen gikk over høytaler systemet og det var klart for 2. bordsetting. Ved bordet mitt var det plass til seks personer. Det var to eldre søstere, et gift par og meg pluss en ledig stol. Alle hilste på hverandre og små pratet litt før forretten ble servert.

Vi hadde nettopp begynt på suppen da stolen ved siden av meg ble dratt ut. Hvem andre enn ’30 åringen’ jeg hadde sett tidligere. Jeg holdt på å falle av stolen og slapp skjeden ned i suppe tallerkenen igjen. ’Beklager dere,’ sa hun med anpusten røst. ’Jeg tok en liten lur og våknet for sent. Jeg heter forresten Berit,’ sa hun og nikket til de andre ved bordet og satte seg.

Hjertet banket helt opp i halsen min. Hun, eller Berit som hun het, hadde på seg en sort, eftersittende, utringet kjole, som viste det meste. Hun var ikke akkurat slank, men du verden, proposjonert var hun jammen.

Jeg kjente jeg ble varm rundt halsen. Vanligvis har jeg ikke problemer med å prate med folk, men nå kunne jeg ikke tenke på et ord å få frem der jeg satt og så ned i suppen min.

’Kan du være så snill og sende meg pepper og salt’ hørte jeg plutselig. Jeg snudde meg mot henne og følte at jeg rødmet helt opp i hår roten. Nø så dumt. Jeg forsøkte et smil og gav henne salt og pepper karene.

’Takk skal du ha’ kvitret hun. ’Beklager, men jeg fikk ikke med meg navnet ditt. Hva heter du.?’

Jeg kremtet og svarte, ’Jeg heter Alex.’

’Ja, jeg heter Berit og skal besøke foreldrene mine i Oslo,’ fortalte hun. Vi spiste litt suppe og jeg må innrømme at hun virket åpen og grei og ganske flott å se på.

Det ble en fin stemning rundt bordet vårt og praten gikk om løst og fast. De to eldre søstrene reiste seg og gikk. Det gjorde også det gifte paret efter kaffen. Berit og jeg ble sittende og nå hadde vi funnet tonen og jeg følte meg atskillig bedre til mote.

Berit fortalte at hun var gift og bodde i Milwaukee, litt nord for Chicago. Det var to år siden hun hadde vært i Norge og hun gledet seg til besøket. ’Forresten, er det ikke musikk i baren oppe,?’ spurte hun. Jo, jeg hadde sett nø om det og sa, ’Skal vi gå opp og ta en titt.?’

Levende musikk og flere par på dansegulvet. Vi fant et bord og jeg spurte om jeg kunne spandere en drink på Berit. ’Hør, jeg er klar over at du er en student. Kan ikke jeg få lov til å kjøpte en flaske vin til oss ?’ spurte hun. Det var greit for meg og vinen kom på bordet.

’Har du lyst til å danse,?’ spurte jeg Berit prøvende. ’Om jeg har. Min mann liker ikke å danse eller gå ut. Kom igjen, jeg gleder meg,’ sa hun og ut på gulvet bar det. Plutselig ble jeg veldig glad for de timene Mor hadde dratt meg med til på danseskolen, som jeg ikke kunne fordra når jeg var mindre.

De spillte en ’Sommer Wind’ som Frank Sinatra hadde sunget inn. Jeg fomlet litt og ventet at Berit skulle holde en viss avstand, men hun smøg seg inntil meg og sa, ’Hold godt rundt meg, så danser vi bedre.’

Snakk om dame med takt, hun var som en fjær på danse gulvet. Selv om jeg ikke var noen danse løve, var dette gøy. Berit satt som klistret mot meg og det var ikke fritt for at jeg kjente det krommet seg litt mellom bena mine. Jeg kunne ikke unngå å kjenne faste bryst og ikke minst kjente jeg en bolle mus som av og til presset mot meg mens vi danset.

Musikken stanset og jeg ville gå tilbake til bordet vårt. ’Nei, ikke gå, vi tar en dans til,’ foreslo Berit. Hun smøg inntil meg igjen og denne gangen var det ikke mulig å få et hår strå mellom oss engang. Jeg kjente hver bevegelse i kroppen hennes og da hun dyttet hoftene mot meg, løftet hun på hodet og gav meg et varmt smil.

Hmmm, tenkte jeg, dette kunne bli interessant og dette er bare den første av ti netter ombord.

’Du danser jo riktig bra du,’ hvisket Berit i øret mitt. Musikken stoppet og vi gikk tilbake til bordet. ’Alex, kan du skjenke i litt mer vin i glasset mitt,?’ spurte hun, mens hun la en hånd på låret mitt. Jeg skjenket i glasset hennes og fikk et varmt smil tilbake. ’Jeg må en liten tur på toalettet,’ sa jeg og skulle til å reise meg opp. Pikken min hadde reist seg og dette kunne bli vanskelig. Jeg kikket på Berit og lurte på hvordan jeg skulle komme meg ut, uten at det ble klart for henne hvordan det stod til med meg.

Berit så på meg og med ett forstod jeg at hun var klar over situasjonen. ’Bare reis deg opp du Alex,’ sa hun. ’Det er såpass mørkt her at det er ingen som ser nø.’ Hun smilte til meg og ut gikk jeg.

Vel tilbake hadde musikken kommet i gang igjen. ’Kom så danser vi igjen,’ sa Berit. Ute på gulvet ble det klart at hun ikke syntes det var nø galt med den bulen som sprengte på mellom bena mine. Jeg kunne kjenne hvordan pikken min presset mot venusberget hennes. ’Hvilken lugar bor du på,?’ hvisket hun til meg. Jeg fortalte at jeg bodde sammen med en annen passasjer. ’Det gjør ikke nø. Jeg er alene på min lugar. Har du lyst til å bli med, så kan vi ta et glass vin hos meg.’ Om jeg hadde.?

Berit hadde en første klasse lugar som var stor og romslig. Døren klappet igjen bak oss og jeg hadde Berit i armene. ’Kyss meg,’ kommanderte hun. Dette var nø annet enn de tenårings jentene jeg hadde trenet på. Myk og varm, fant tungen hennes veien inn i munnen min og hoftene hennes presset mot stå pikken min.

Berit trakk seg bort fra meg og slo av tak lyset, så snudde hun ryggen mot meg og sa, ’Dra ned glidelåsen for meg.’ Sakte dro jeg den ned og hun tro ut av kjolen. Jeg trodde jeg skulle miste pusten da jeg så hva hun hadde under. Det var sorte blonder over alt. En liten hofteholder som holdt sorte strømper oppe over en liten sort truse. Der stod hun med høyhelte sko og så på meg. Dette var nø for en 19 åring. Jeg fikk plutselig vanskeligheter med pusten når jeg så henne stå der i den dunkle belysningen.

Berit strakte ut en hånd og koppet den rundt bulen i buksene mine. Smilende, åpnet hun beltet, dro ned glidelåsen i buksene mine og de falt ned på gulvet. Jeg trodde jeg skulle sprute ut en ladning der og da. ’Ta av deg skoene,’ sa hun og dro ned underbuksene mine. Pikken min spratt ut og Berit sukket tungt da hun lot en hånd gli sakte over stangen min.

Jeg sparket av meg skoene, fikk av meg jakken og fikk hjelp av Berit til å få av skjorten. For en opplevelse.

Berit tok pikken min i begge hende og dro huden bort fra kukk hode. Jeg måtte lukke øynene og prøve å tenke på nø annet, ellers ville det gå for meg. Berit fortsatte å klemme, dra og runke på pikken min og det var som hun forsto hvordan jeg hadde det. Hun la seg på knærne og uten videre tok hun jernet mitt helt inn i munnen. Tungen hennes roterte på kukk hodet og jeg følte at en ladning med sperm var på vei.

’Berit,’ hikstet jeg, ’jeg kommmmer.’

Hun strammet taket rundt roten på pikken min, og runket meg raskere. Da skjedde det for meg. Pang !! Det fosset ut av pikken min og inn i munnen hennes. Jeg jokket mot henne og la begge hendene rundt hodet hennes og lot alt gå. Bena mine var som gele der jeg stod med ryggen mot døren og ble sugd av en skjønn, erfaren kvinne.

Pikken min gled ut av munnen til Berit. ’Var det deilig?,’ spurte hun og så på meg med et skøyeraktig smil. Jeg så ned på henne, der hun fortsatt lå på knærne, med den stive pikken min i hendene. Hun hadde ikke klart å svelge alt det jeg presterte å sprute ut og jeg så at det hadde dryppet sæd ut i munnvikene hennes.

’Ohh Berit,’ hvisket jeg hest, ’jeg har aldri opplevd nø som det.’

’Nå som du er kvitt det værste presset, er det min tur,’ hvisket hun mykt til meg. ’Vent litt, jeg må bare skylle munnen min litt. Det var jammen litt av en ladning du presterte.’ Hun forsvant inn på badet et øyeblikk.

Jeg kjente ’Bergensfjord’ rulle lett og kikket fort ut i natte mørket. Ingen ting var å se, ikke et eneste lys.

Berit kom ut og så farlig deilig ut i det sorte undertøyet hun hadde på seg. Hun smilte og kikket ned mellom bena mine, der pikken min stod som en stake. ’Kom, så går vi inn på soverommet,’ sa hun og tok et fast tak i pikken min og dro meg med.

En stor dobbelt seng møtte øynene mine. ’Alex, jeg vil at du skal ta av meg,’ kommanderte Berit med fast stemme. Dermed stille hun seg opp midt på gulvet, med armene ut til siden og ventet – det trengte hun ikke vente lenge på.

Den sorte BH’n gikk først og to velformede bryst ble frigjort. Brystvortene var store og pekte rett ut. Jeg kunne ikke dy meg og tok hver av de forsiktig i munnen. ’Ohhh, deilig,’ hørte jeg mykt fra Berit.

De sorte strømpene forsvant sammen med den litte hofteholderen. Da jeg dro den lille trusen ned, vrikket Berit utålmodig på hoftene og tro ut av det lille plagget. Med mine 19 år hadde jeg aldri sett en så deilig kvinne kropp. Dette hadde jeg bare sett på bilder og runket til.

Jeg ble stående litt paff et øyeblikk, men kom fort til meg selv da Berit tok et fast tak i jernet mitt og dro meg mot sengen. Hun var læremesteren og jeg eleven.

’Mmmmm,’ sa Berit og så ned på stå pikken min. ’I natt får vi det hyggelig sammen,’ hvisket hun og la seg på sengen.

Ivrig som jeg var, ville jeg inn i den våte sprekken jeg skimtet mellom lårene hennes, men nei, Berit ville nø annet.

’Har du hatt munn sex med en kvinne før,?’ spurte hun. Jeg måtte bare innrømme at det hadde jeg ikke. ’Da skal du få lære nå,’ sa hun og åpnet bena enda litt til. ’Du skal åpne kjønnsleppene mine med begge hendene, bruk tomlene dine og brett forsiktig ut. Så vil jeg at du slikker oppover hele sprekken min og spesielt vil jeg at du suge forsiktig på klitorisen.’

Hjertet mitt banket og blodet fosset fra hjernen til pikken min, som var så hard og stor at jeg måtte ta et tak rundt jernet mitt for å virkelig kjenne efter. Jeg la meg mellom bena til Berit og snuste inn lukten fra musa hennes. Som hun hadde sagt, brettet jeg ut kjønnsleppene og så inn blant hud follene, hvor det glinset vått. Prøvende stakk jeg tungen inn og hørte et langt sukk fra Berit.

Oppmuntret av Berit som tydelig likte det jeg gjorde, fant jeg frem til klitoris, som hadde svulmet opp og var som en liten hard knapp å suge på. ’Ohhh ja,’ kom det fra Berit og hun vrikket hoftene mot munnen min. ’Alex,’ hvisket Berit hest, ’stikk en finger inn i meg samtidig som du suger.’

Langefingeren fant sprekken og gled inn i den varme, våte musa hennes. Forsiktig rullet jeg fingeren rundt inne i henne og plutselig kom det en kort liten sprut med veske ut av musa hennes. Merkelig, dette hadde jeg aldri opplevd med noen av mine tenårings venninner. Jeg fingret forsiktig videre inne i musa, samtidig som jeg sugde på klitoris.

Smaken jeg fikk i munnen fra musa hennes var faktisk ganske deilig. Jeg rullet tungen godt rundt på klitten igjen og spør om jeg ble overrasket, da Berit plutselig kom med et langt, dypt grynt og hoftene hennes drev mot munnen min. Jeg ble nesten litt redd. Hun vred og vrikket, sukket og ropte. Enda en sprut kom ut av musa hennes. ’Ohhhh, jeg kommmmer!!!, ropte hun. Berit hev efter pusten, ropte og rev meg i håret.

’Sett pikken din i meg nåa!!!, ropte hun og dyttet munnen min vekk fra musa, hvor det rant ut klar veske ned mellom lårene og ned i rompe sprekken.

Opp på knærne mellom bena hennes, satte jeg pikken mot sprekken og gled til bunns i musa hennes i ett støt. For en opplevelse, hun var varm, våt og jeg kjente hvordan musklene i musa klemte rundt pikken min.

Berit så ut som hun var i en annen verden. Oyenene var halv-lukket, hun kastet hodet frem og tilbake og mumlet nø uforståelig til meg. Hoftene hennes presset opp mot meg og plutselig roper hun, ’Ja, knull meg, knull meg. Gjør det hardt. Bruk den store kukken din på meg.’

Jeg lot meg ikke be to ganger og banket kukken inn og ut av musa hennes med lange, harde tak. Det piplet veske ut av musa hennes hele tiden og jeg følte det presset seg ut langs pikken min. Bra var det at Berit hadde sørget for at jeg allerede hadde hatt en kraftig utløsning, ellers hadde jeg kommet for lengst.

Plutselig slenger Berit bena rundt ryggen min og presser musa si mot kukken min. Litt i villrede, forstår jeg at nå skjer det for henne. Hun ble liggende stille et sekund eller to, så eksploderer hun. Det spruter ut saft fra musa, som presser seg ut rundt pikken min, hun rister i hele kroppen og hoftene hennes vrir seg frem og tilbake.

Dette klarer ikke jeg lengre og kjenner at en ny ladning er på vei opp gjennom kukken. Jeg kommer som skudd ut av en kanon!!. Berit hylte da hun kjente kraften det kommer med. Jeg pumpet i vei det jeg var god for og kjente den ene spruten efter den andre smelle inn i musa hennes. Det surklet og sprutet om hverandre og jeg kjente at musa hennes ble som varm lava. For en opplevelse!!!

Til slutt sklir bena hennes ned fra ryggen min og hun ser på meg med blanke øyne, ’Det var den beste orgasmen jeg har hatt på lenge Alex. Du har en stor, deilig kukk, som jeg vil ha mer av,’ hvisker hun til meg. Jeg trekker pikken ut og det surkler igjen og vi smiler til hverandre.

Vi blir liggende en stund å kjæle. Berit ser med store øyne på kukken min som forsatt står som en påle. ’Hvordan klarer du å holde deg så stiv,?’ undrer hun og tar et fast grep rundt pikken min. ’Tenk at vi har hele ti dager før vi kommer til Oslo. Vi kan ha mye hygge sammen de neste dagene,’ smiler hun til meg. ’Jeg ble forresten så varm og svett. La meg ta en rask dusj. Kanskje du har lyst til å bli med,?’ spør hun og smiler.

Berit skrur på vannet og venter til det blir varmt. Jeg står like bak og den stive tenårings pikken min kiler henne rett i rumpe sprekken. Berit fniser og rekker en hånd bak seg og gnir pikken min opp og ned i rumpe sprekken. ’Ohhhh,’ kommer det fra henne idet hun slipper meg og trår inn i dusjen. ’Kom da vel,’ smiler hun til meg.

Litt trangt er det i dusjen, men hyggelig var det allikevel. Vi vasker så skummet fyker, kjæler og kysser. ’Har du lyst på et glass vin,’ spør Berit når vi har tørket hverandre. Klart jeg har og vi setter oss i sengen med en flaske rød vin og to glass.

Vi sitter mot hverandre med bena i kors og i det dunkle lyset ser jeg musa hennes, hvor kjønnsleppene så vidt har åpnet seg litt. Jeg finner det fascinerende og kan ikke få øynene bort fra henne. Jeg kjenner at det rykker lett i pikken min igjen og Berit smiler da hun ser at den beveger seg.

’For en ung gutt må jeg innrømme at du klarte sannelig å tilfredsstille en ’gammel dame’. Hun strakk frem en varm hånd og løftet på ballene mine, rullet de forsiktig rundt og klemte lett på pikken min. Mer skulle det ikke til før jeg var på vei til en ny stå pikk. Berit så med under på pikken min og sa, ’Du har en stor, deilig kukk Alex og jeg vil gjerne ha mer av den.’

Ivrig som jeg var, ville jeg kaste meg over henne igjen, men hun stoppet meg. ’Legg deg ned på ryggen,’ kommanderte hun med fast stemme. Dermed satte hun seg på skrevs over meg, åpnet kjønnsleppene med en hånd og styrte kukken min mot åpningen.

Hun var ikke fullt så våt som tidligere. Berit vrikket og vred på hoftene litt og sakte gled hun ned på meg. Varmen som grep rundt pikken min gjorde meg enda kåtere og det var som om jeg vokste enda større inn i musa hennes. Berit må ha kjent det, for hun åpnet plutselig de halv-åpene øynene og presset frem et ’Ohhh jåa, Alex.’ Dermed begynte hun å ri sakte opp og ned på meg. Hun lente seg frem over meg, hun lente seg bakover og litt rett opp og ned.

’Det er så skjønt å bare knulle sakte,’ hvisket hun der hun skle opp og ned. ’Når jeg lener meg bakover, så er det akkurat som du treffer et veldig følelsesmessig punkt. Kanskje det er G-punktet mitt,’ smiler hun og lener seg ekstra langt tilbake og lukker øynene og nyter den varme følelsen.

Efter hvert som Berit rir på meg, kjenner jeg at musa hennes blir mer og mer våt. Hun øker takten litt og med en finger finner hun klitten, som hun masserer i små sirkler. Hun henter litt saft fra musa og gnir det rundt på klitten og sukker og ynker seg, smiler.

Plutselig dirrer det i hele kroppen hennes og musklene i musa hennes spenner seg rundt pikken min, akkurat som tidligere. Hun kaster hodet bakover og presser hoftene ned mot pikken min så hardt hun kan. Hun blir sittende stille litt, så faller hun ned på brystet mitt og løfter musa opp litt. Da kjenner jeg at det flommer saft ut av henne igjen og ned over pikken og ballene mine.

Det var alt det tok for meg og jeg kommer med en kraftig sats med sperm igjen. Hoftene hennes glir opp og ned på kukken min, som fortsetter å sprute krem inn i musa hennes. ’Ohhhh, jeg blir gå!!’ stønner Berit. ’Gi meg mer kukk, ta meg hardt,’ ynker hun. Jeg ruller henne rundt på ryggen og sprer bena ut så langt jeg kan. Kukken min er fortsatt inn i henne og jeg reiser meg opp på strake armer. Berit jobber med hoftene mot meg og ynker seg mer og mer. ’Hardt Alex, ta meg hardt.’

Musa hennes griper rundt kukken min og jeg smeller inn og ut av henne, så det knaker i sengen. ’Jaaa,’ roper hun, ’jeg kommer igjen!!’

Endelig rør vi oss ned og Berit åpner det ene øyelokket og kikker på meg. ’Jeg vil at du skal gjøre nø annet med meg,’ hvisker hun. ’Tror du at du klarer å presse den store kukken din inn i meg bakfra.?’

Hva mener hun tro.? Jeg forsto ikke riktig, men så går det opp et lys for meg. Hun vil at jeg skal inn i rumpa hennes. Dette hadde jeg bare hørt om, men om hun ville prøve, så var jeg gjerne med på det også. ’Vent litt, jeg må finne nø på badet,’ sier hun og svinger bena ned på gulvet.

’Her, klem dette inn i meg bak,’ sier hun med hes røst og gir meg en tube med krem. Berit tar stilling på alle fire med rumpa mot meg, bretter ut bena, legger seg ned på albuene og sier. ’Gjør det.’

For et syn som møter meg. En deilig rumpe sprekk og under den en fyldig fitte som har åpnet seg litt. Jeg presser krem inn i hullet bak og gnir det utover i sprekken hennes. Litt på pikken min som blir glatt og dermed setter jeg kukk hode mot hullet.

Med en hånd på hver av rompe ballene hennes, åpner jeg så mye jeg kan. Hode på kukken min glir sakte inn og Berit puster tungt. ’Mer, dytt hardere,’ hikster hun og jeg skyver på. Trangt er det, men sakte, sakte glir den harde kukken min inn. ’Ohh, vent litt,’ Berit hiver efter pusten.

Jeg venter og litt om litt kjenner jeg at hun åpner seg og jeg presser kukken enda litt lengre inn i rompa hennes. ’Pul meg,’ hikster hun og sakte drar jeg pikken tilbake og så inn igjen. Berit møter meg forsiktig med baken og med hvert støt åpner hullet hennes seg litt mer. Dette var nø nytt og igjen kjenner jeg presset fra ballene som har en ny ladning klar.

Jeg griper krem tuben og klemmer ut mer krem på kukken min og inn i rumpa hennes. Det glir som aldri før, Berit hiver efter pusten og jeg ser at hun har en hånd mellom bena, på klitorisen, som hun masserer med runde, raske bevegelser.

’Ohhh, Berit’ grynter jeg frem. ’Jeg kommmmer!!!’ og dermed spruter jeg en sats inn i rumpa hennes. Berit hviner og presser mot meg idet jeg fyller rumpa hennes med sperm. Tid og sted er glemt og jeg pumper i vei i rumpe hullet hennes, som endelig har utvidet seg så jeg kan få hele den harde kukken min inn.

Endelig faller vi fra hverandre og blir liggende på ryggen. Noen minutter går og Berit ruller mot meg og gir meg et varmt, langt tunge kyss. ’Det var herlig, men jeg tror jeg blir litt sår av den stor kukken din, spesielt om du skal ta meg bak,’ smiler hun til meg.

Vi blir liggende og holde rundt hverandre og til slutt sovner vi. Neste dag rekker vi akkurat lunch før de stenger matsalen. Berit måtte ha en morgen knull og hvem var jeg til å si nei til en ny hyggelig opplevelse med henne.?

Ti dager senere er vi i Oslo og Berit blir møtt av sin familie og jeg av mine foreldre. Jeg vinker til Berit idet vi går for å finne bilen. ’Hvem var det da ?’ spør Mor.

’Bare en dame som satt ved samme bord som meg,’ svarer jeg.

Mor og Far skulle bare ha visst hva jeg lærte på turen hjem.

Hilsen
Alex