Frist meg, fist meg

Fingrene hans lekte seg i skrittet mitt. Jeg kjente at jeg var ubeskrivelig kåt. Klitten min var som et modent, lite kirsebær og han klasket hånden sin prøvende på den svulmende, lille knotten. Det føltes som små, deilige lyn i underlivet. Han smilte hele tiden, som om han var en guttunge med favorittleketøyet sitt. Det var så lenge siden vi hadde hatt sex med massevis av tid. Tid til sex og ikke bare hurtige knull. Ikke det…, «quickies» er deilig det også. Heftige, hete og impulsive og litt hardhendte knull er noe jeg elsker. Men dette var anderledes. Anderledes enn vi hadde gjordt det og hatt det, på lenge.
Jeg lot hodet mitt falle tilbake på puten og bare nøt. Kjente at han presset på i skrittet mitt. Han presset meg på magen. Helt nederst på magen hadde han lagt den store håndbakken sin og han presset den store flaten varsomt, men bestemt nedover. Med den andre hånden var han på vei innover og innover i fitten min. Det føltes som om jeg måtte tisse. Samtidig kjente jeg at orgasmen ikke var langt unna. Jeg holdt begge hendene mine på mine egne, struttende bryster. Jeg ble mere og mere hardhendt mot meg selv. De små, stive brystvortene pekte oppover mellom pekefingre og tommeltotter. Ett bryst i hver hånd.
Han hadde tatt godt tak i klitten min med leppene og tennene sine. Han stønnet og pustet uten å legge skjul på at han likte det han holdt på med. Jeg klynket i det presset innover i underlivet mitt ble sterkere og det gjorde så vanvittig vondt og var samtidig så ubeskrivelig deilig. Jeg kjente knokene på hånden hans, der fingrene blir til neve. Han slapp opp i noen sekunder. Lot meg få slappe av igjen. Så beveget han hånden sin igjen, i lirkende sirkelbevegelser innover og innover i meg.
Jeg var så våt og så kåt. Jeg strekte den ene armen min med mot ham og skrittet mitt. Ble nesten overrasket over å kjenne hvordan klitten sto i spenn og jeg masserte meg selv mens han nå nesten var helt inne i meg. Og så kom orgasmen. Jeg sprutet. -og skrek nesten i det orgasmen bruste igjennom meg. Han stønnet i det strålen fra meg traff ham på halsen og på brystkassen. Nå presset neven sin inn i meg. I takt med min orgasme danset han hele hånden sin inn.
Jeg hvisket og skrek om hverandre. Gi meg mere. Mere!! Jeg kom i orgasme nummer to. Det ble våtere enn noen sinne. Enda var hånden hans helt inne i meg. Han beveget ikke på den, men slo meg på klitten. «Hardere, hardere!». Han klasket meg hardt nå. Jeg kjente fukten fra megselv renne ned mellom rumpeballene. Orgasmen slapp taket og følelsen i underlivet gikk fra store, overveldene orgasmebølger til en trette og tilfredse sammentrekninger. Enda hadde han hele hånden sin inne i meg. Han smilte og lente seg mot meg. «Er du klar?» visket han og så på meg med et blikk jeg ikke klarte å lese helt. «Jaa… jeg er klar». Ante ikke hva jeg hadde svart ja til. Han lente seg tilbake igjen og kikket på skrittet mitt og på sin egen arm og hånd som pekte rett inn i meg. Jeg holdt et par fingre på klitten og masserte forsiktig. Kjente at han fylte meg til randen. Kjente smertene og pirringen.
Jeg var litt bedøvet av to kraftfulle orgasmer. Han dyttet bort fingrene mine med sine egne og nesten filleristet klitten min. «Herregud..» stønnet jeg og jeg kjente at her kommer jeg, igjen! I det han merket at orgasmen var på vei, trakk han hele hånden sin med èn rask bevegelse, rett ut av meg. Jeg skrek til. Åååååå….. Det var ubeskrivelig smertefult. Ubeskrivelig deilig!! Jeg sprutet og i små støt vannet jeg ham. Han stønnet og tok tak i begge lårene mine og dro meg mot seg. Han satt på huk mellom bena mine og hektet meg på segselv. På den stike kuken som jeg i min egen ekstase helt hadde glemt bort. Jeg var nesten lammet i underlivet nå. Orgasmene og den store hånden hans hadde satt meg litt ut.
Han drog meg mot seg og oppå fanget sitt. Jeg kjente pikken hans, stiv som en stokk mot rumpa og skrittet mitt. Det var deilig å sitte slik, helt inntil ham. Magen min mot magen hans. Vi kysset og alt var godt..
Han gled inn i meg. Inn i anus og det gjorde ikke vondt. Kjente at det strammet og presset på, men det var deilig. Jeg beveget meg sakte oppover og nedover og i fuktigheten fra før, gled han lett. Jeg kysset ham på halsen og oppover mot ørene mens jeg beveget kroppen mitt opp og ned fra fanget hans. Han stønnet og klamret seg til meg. Holdt begge armene sine rundt midjen min. Jeg så på ham og på de bedende øynene hans mens jeg beveget kroppen min opp og ned og lot det stramme anuset mitt gi ham litt glede.. Han ble ivrigere og pustet mere og prøvde å hjelpe meg i mine bevegelser opp og ned. «Nei, nei.. » visket jeg og stoppt opp. Pikken hans var såvidt inne i rupa mi. Han lukket øynene mens han smilte fortvilet. Jeg beveget meg igjen. Foriktig. Kjente pikkhodet hans og jeg lot ham komme inn, helt inn i meg, èn gang. Så stoppet jeg. Løftet megselv helt av ham. Jeg slapp han inn igjen. Bare hodet. Så ut igjen. Helt ut. Jeg lot bare hodet hans gli inn og ut av anus. Han stønnet; «Jeg kommer…». Og jeg beveget meg såvidt. Kjente hvordan han smatt inn og ut av rumpa mi.
Så kjente jeg at han kom. Den varme væsken pumpet inn i meg. Han presset meg med all kraft ned, over seg og kom med et siste, tilfredse «åååhh» og lente seg bakover. Han rykket til et par ganger og sank litt sammen. Smilte tilfreds.

Med ett gikk døren til soverommet opp. Min mann sto i døren med et spørrende uttrykk i ansiktet…