Første møtet

De står med ansiktene mot hverandre på det varme hotellrommet. Ingen av dem viker en tomme for å ta på hverandre, men to små lure smil ligge i munnviken på dem begge. En intens stemning er i ferd med å bygge seg opp mellom dem og begge er begynt å puste småtungt selv om ingenting har skjedd enda. Ren forventning ligger i lufta.
– Kle av deg skjorta, sier hun.
Smilet i munnviken hans blir enda litt lurere og det glimter i de lyseblå øynene hans. Han gjør som hun sier og trekker den svarte skjorta over hodet og slipper den ned på gulvet. Så står han der, i bar overkropp fremfor henne. Han vet at han ikke er noen fotomodell, men han vet, og kan se det på glimtet i øyenkroken hennes, at det ikke spiller noen rolle for henne.
– Gjør det samme med buksa. Hun er frempå igjen med en liten kommando, vet at han liker at hun bestemmer av og til. Ser hendene hans åpne lærbeltet først, så knappene i jeansen, før den havner på samme plass som skjorta. Så står han der i kun boksern og føler blikket hennes fare over seg. Selv har hun enda alle klærne på.
– Kom hit, sier hun. Han beveger seg de få skrittene mot henne, føler den enorme spenningen som ligger i luften idet han står så nær henne at han lett kunne kysset henne om han ville, men han lar være.Vil at spillet skal fortsette litt til.
– Vil du kle av meg? Hun hvisker nesten idet hun stiller spørsmålet og det litt blanke blå blikket hennes møter hans. Han sier ingenting men begynner sakte å dra av henne singleten hun har på seg. Den lander på gulvet. Han lar blikket gå over den sorte blonde-bhn hun har på seg, kan ane hvordan brystvortene allerede står stivt under stoffet. Så lar han jeansen gli nedover lårene hennes og idet hun trør ut av den tar han et skritt tilbake så han bare kan nyte synet av denne jenta i sort bh og string, hvordan hun med ett virker litt sjenert, for hun vet at heller ikke hun er noen modell, samtidig som glimtet i blikket hennes forteller at hun ikke har tenkt å la han får kontrollen riktig enda.

Han strekker ut armen og drar henne mot seg. Hun lener seg villig mot han, og de kjenner begge for første gang varmen av den andre sin kropp. De står sånn og nyter en liten stund. Hun legger hendene på baken hans og presser han lett mot seg, så hun kjenner den harde bulen i boksern hans presse mot seg. Han gjør det samme med henne samtidig som han lar låret sitt snike seg inn mellom lårene hennes og kjenner hvordan hun mykt gynger forsiktig mot det. Så greier ingen av dem å holde seg mer, men lar endeli leppene møtes i det første nysgjerrige kysset. Prøvende men krevende leker tungene med hverandre og holder løfter om en natt med mange første ganger…

Men så trekker hun seg unna, vil ikke miste kontrollen helt enda.
– Legg deg på senga, sier hun. Og han følger ordre. Ikke protesterer han heller når hun bruker to pashmina skjerft til å binde fast hendene hans med. Hun trekker av han boksern så han til slutt ligger der helt naken. Hun ser hvordan kuken står strak oppetter magen hans, gynger lett av opphisselse. De smiler til hverandre mens hun lar bhn blottlegge to passelig store pupper med brystvorter som tydelig avslører opphisselsen hun føler. Stringtrusa går samme veien og han ser at hun er nybarbert med kun en liten blond trekant igjen øverst i sprekken. Akkurat slik han liker det. Og når hun kommer opp i senga til han og setter seg over ansiktet hans rykker det litt ekstra i kuken. Hun er deilig varm og dryppende våt og lukter søtt og så utrolig fristende. Dette har han drømt om siden den aller første ertende samtalen deres på internett. Han stikker tunga ut og lar den stryke lett over utsiden av fitteleppene hennes, hører at hun slipper ut pusten i et tungt sukk idet hun lener seg fremover. Han kjenner puppene og brystvortene trykke seg mot magen hans mens ei hand finner frem til kuken, og han må og slippe ut et stønn. De har begge to hatt store forventninger til dette møtet og ingenting annet enn nytelsen står i sentrum denne natten.

Han greier ikke ta det rolig lenger men lar tunga gli inn mellom leppen hennes, kjenner den litt småsalte smaken av henne mens han finner frem til klitoris. Lar tunga ta to tre lange drag opp og ned i sprekken før han konsentrerer seg om knoppen, ser at hun skjelver tungt ved berøringen. Hun har tatt et fast grep om den harde kuken hans og bearbeider han med lange tak. Av og til stopper hun litt og lar bare tommelen gli lett over kukhodet mens den andre handa maserer ballene hans lett, noe som får han til å slippe ut noen heftige lyder, og han jobber enda mer intenst med den deilige fitta hennes. Lar tunga gå på oppdagelsesferd og lar den gli så langt inn i henne som det går, selv om det gjør det litt vanskeligere at han er fastbundet. Men den tanken forsvinner fort ut av hodet hans idet han kjenner de varme leppene hennes rundt kukhodet. Hun tar han så langt inn i munne som hun greier, før hun lar han gli sakte helt ut igjen. Bruker kun tungen rundt og rundt på kukhodet, lar den gli nedover og oppover på hele lemmet hans og nyter å endelig kunne gjøre det hun har hvisket inn i telefonen til han så lenge.

Følelsene av ren kåthet og varme som driver gjennom kroppen hennes er ubeskrivelig akkurat da og hun kjenner at det bygger seg opp i underlivet. Han har og merket det, hører det på pusten og den velkjente hurtiggående stønningen hennes som han har hørt så mange ganger gjennom mobilen. Han skjønner at hun er i ferd med å komme og bruker tungen enda raskere, og idet hun presser seg ekstra tungt mot munnen hans tar han tak i klitoris og suger på den. Hun kommer som et uvær. Hun kjenner hvordan alle muskler strammer seg og hun stivner et øyeblikk helt før hun begynner å riste uten kontroll. Den varer lenge. Det har den bestandig gjort når han har fått henne til å komme over telefonen, og hun jubler inni seg over at den gjør det nå og. Hun har falt sammen oppå han, blir liggende litt for å samle seg før hun trekker seg unna. Lar han kommer løs fra skjerfene og smyger seg inntil han.

Han er stiv og hard etter behandlingen hennes og, ansiktet hans er fullt av hennes safter som hun nå kysser av han. Sørger for at han er helt ren før hun lar leppene sine møte hans igjen. De presser seg mot hverandre og ruller rundt i den store dobbeltsenga til han havner øverst. Han trekker seg litt unna og ser på henne.
– Jeg vil at du skal se på meg, sier han og holder blikket hennes. Hun viker ikke et øyeblikk.
– Ta meg, knull meg nå. Har venta altfor lenge på dette, hvisker hun hest. Og han, som elsker å høre henne snakke sånn, tar tak i den stive kuken, setter den mot hennes rennende våte åpning og lar den gli sakte inn mens han holder blikket hennes. Hun slipper pusten ut i et langt tungt stønn, og han nyter hver millimeter av den varme fitta hennes som omtrent drar han inn i seg. Når han endelig er helt inne møtes de i et hett kyss mens hun lar neglene klore han lett på ryggen. Hun legger bena mot baken hans som for å få han enda lengre inn, og han greier ikke holde tilbake noen heftige lyder når han kjenner hvordan fittemusklene klemmer og maserer kuken. De har begge vente så lenge på dette og all elektrisiteten som svirrer i lufta må bare få en utløsning snart.
– Dette kommer til å gå fort, du har gjort meg så utrolig kåt, sier han litt unskyldende. Hun ler og sier:
– Det gjør ingenting, vi har jo hele natta på oss. La det gå fort og hardt.
Han begynner først rolig, vil ihvertfall prøve å få det til å vare litt, men han kjenner kjapt at dette ikke går. Fittemusklene som maserer han og gjør den varme grotten enda strammere trundt kuken hans holder på å gjøre han gal, og han greier ikke annet enn å bare øke på. Hun kjenner hvordan han øker tempoet og møter de heftige støtene hans. Mumler usammenhengede hvor godt det er å kjenne han gli inn og ut av henne, hvordan han fyller henne helt opp, og hun kjenner enda en orgasme begynner å bygge seg opp. De stønner høylytt nå begge to, og lydene forsterker bare opphisselsen.
– Kom nå. Jeg vil du ska komme med meg, sier han mellom stønnene.
Hun klemmer enda hardere med fittemusklene og støter enda mer intenst mot han, vil møte han i orgasmen. Og hun kjenner hvordan eksplosjonen begynner innerst i ryggraden, hvordan den sprer seg i hele kroppen og alt hun greier å få frem er:
– ja, ja, nå, nå…aaaaaaaaahhhhh!!!
Mens hun klamrer seg til ryggen hannes så han bare kjenner hvordan neglene klorer seg fast. Og mens hun rister i orgasmens nytelse under han må også han gi tapt og setter i et voldsomt stønn som de på naborommet ikke kan unngå å høre. Mens han stivner over henne og tømmer seg langt inni fitta hennes, faller han sammen oppå henne. Og mens han kjenner de siste deilige sammentrekningene hennes rundt kuken, blir de liggende å holde rundt hverandre og puste skjelvende ut.

Hun kysser han mykt og møter blikket hans.
– Nåh, godkjent? Han ler og kysser henne, og de begge vet at etter en kort pause vil denne natta bli uforglemmelig og absolutt noe å leve på, og å snakke om over telefonen. Til neste gang de møtes.