Fysioterapi på si

Jeg kjente henne igjen med det samme jeg tittet ut i venteværelset. Det var hun som hadde stått ved baren på puben og sett på meg. Jeg kjente et sting av spenning i magen. Blikket hennes den kvelden hadde vært bydende, men likevel annerledes. Jeg kremtet og åpnet døren helt.
«Mette Kristiansen, vær så god.»
Jeg fulgte henne innover i behandlingsbåsene, og stoppet utenfor en ledig bås.
«Bare gå inn og kle av deg på overkroppen. Så kan du legge deg på benken, på magen. Det var skuldrene som var problemet, var det ikke det?»
«Jo, det stemmer,» nikket Mette Kristiansen og så litt beklemt ut. Jeg lot som jeg ikke så det, trakk for forhenget og gikk ut. Dette skulle være en helt vanlig fysioterapitime, hvorfor sitret jeg da av spenning?
Da jeg kom tilbake lå Mette på magen og ventet, i bare truse og behå. Jeg la varmeelementene fra meg, åpnet spennen på behå’en og grep håndkleet hun hadde med seg.
«Hva slags jobb har du da, som får plager med skuldrene i så tidlig alder?» spurte jeg mens jeg la håndkleet over ryggen og nakken hennes, la samtidig merke til at hun hadde en fin og spenstig kropp.
«Jeg er sekretær og sitter mye og skriver på maskin,» svarte Mette. «Er vel ikke flink nok til å slappe av i armene.»
«Nei, det er du ikke alene om.» Jeg la varmeelementene oppå skuldrene hennes. «Du må gi beskjed hvis dette blir for varmt,» sa jeg og la et ekstra håndkle oppå for å pakke inn varmen. «Jeg kommer tilbake om femten minutter. Bare rop hvis det er noe.»
«Okay,» svarte Mette og jeg gikk ut av båsen.
Faen og. Hendene mine skalv og musa brant. Skulle det virkelig ikke mer til enn å ta på huden hennes? Den hadde vært kjølig mot mine varme fingre, men så hadde jeg jo nettopp bært varmeelementene… Jeg kjente en brå trang til å stryke huden hennes, kjenne på den kvinnelige mykheten, utforske henne… Jeg ristet på hodet for å få vekk de forbudte tankene. Noe så uprofesjonelt! Jeg skammet meg. Trodde jeg.
Femten minutter senere gikk jeg inn i båsen til Mette. Jeg kastet et tilfeldig blikk på baken hennes og så at trusa hadde en våt flekk i skrittet. Jøss! Det vistes godt, for hun lå med bena litt fra hverandre. Gud, så fristende!
«Ble det varmt nok?» spurte jeg, lot som ingen ting og fjernet varmeelementene.
«Der var deilig,» svarte Mette avslappet. Jeg tørket svetten av ryggen hennes med håndduken. Så la jeg hendene på skuldrene og klemte litt, kjente på musklene og fant den helt normal for ei jente på rundt fem og tyve år.
«Ja, her var det irritert,» sa jeg og gikk bort til hyllene med olje. Jeg fylte håndflatene med olje og gikk tilbake til Mette. Så la jeg hendene mot skuldrene hennes og begynte å massere oljen inn i huden med sirkulerende bevegelser. Mette stønnet svakt, men ikke av smerte.
«Det der var enda deiligere,» sa hun lavt og jeg svelget mens jeg kjente at pusten min ble tyngre. Var det mine bevegelser hver gang jeg presset overkroppen hennes ned og gned, som gjorde at hun pustet tyngre, eller var hun opphisset, slik som meg? Jeg merket at hendene mine ikke oppførte seg fullt så profesjonelt lenger. Det var lite massasje og mer beføling nå.
«Går du ofte på klubben?» spurte Mette plutselig. Jeg så overrumplet på bakhodet hennes og kremtet.
«Nei, jeg… syns bare det er litt godt av og til å ta en øl med likesinnede. Hva med deg?» Hendene mine strøk Mettes ryggmuskulatur og beveget seg langs siden av kroppen hennes. Hun stønnet svakt igjen, heiste seg opp på albuene og snudde seg mot meg. Behå’en hang bare fra overarmene hennes og dekket ikke de små, faste brystene.
«Det var første gang i går kveld.» Hun så på meg med blanke øyne. «… og jeg turte ikke gå fram til deg og snakke engang, for jeg var redd du ville tro at jeg la an på deg.»
«Var det ikke det du ville, da?» spurte jeg og fuktet leppene mens jeg strøk med en finger langs den ene skulderen hennes, nedover armen og skjøv stroppen på behå’en lenger ned.
«… jo…» Svaret var nølende, men det var et svar godt nok. Mette løftet armen, smatt stroppen av, satte seg opp og strakte seg etter meg. Den grønne drakten jeg brukte på jobb besto av joggebukse og t-skjorte, og var lett å få av. Fem sekunder senere sto jeg i bare trusa og nøt blikket hennes over kroppen, det var som et kjærtegn. Brystene mine var større og de brune ringene rundt brystvortene mørkere enn hos Mette, men jeg likte det jeg så. Da hun stirret på dem og fuktet leppene langsomt, stivnet knoppene ivrig og musa ble ullen av lyst. Jeg skjøv henne varsomt ned på benken før jeg satte meg overskrevs over hoftene hennes, strøk magen med oljeglatte hender, oppover til brystene hvor jeg masserte lett med runde bevegelser. Brystvortene stivnet mot håndflatene mine og Mette stønnet lavt igjen mens hun strøk lårene mine. Fingrene hennes jagde gåsehud over deler av kroppen min.
Vi hørte stemmer fra båsen ved siden av oss, en annen behandling pågikk og vi måtte være stille. Dette kunne koste meg jobben hvis det ble oppdaget. Jeg presset tunga inn i håndflatene hennes, først den høyre, så den venstre da hun la hendene på kinnene mine og strøk, dro fingrene gjennom den kortklippede luggen min og gned venusberget mot baken min. Jeg sank ned, la meg oppå henne og nøt kroppsvarmen, følelsen av hud mot hud, hendene som strøk meg på ryggen, armene rundt meg og bena som strøk oppover leggene mine, oppover lårene…
Vi kysset hverandre med våte tunger. Sultent. Hendene hennes var ikke like glatte som mine da de fant brystene og masserte, men herremingud, så godt det var. Hun grep brystvortene mellom to fingre, rullet dem og dro litt i dem, dyttet meg over på ryggen og lot leppene og tungen overta mens jeg dro trusestrikken hennes lenger ned. Hun var så god og varsom, så deilig øm. Jeg bøyde kneet, smatt tærne under trusestrikken og dro trusa hennes med foten min, helt ned til anklene, hvor hun selv hjalp til å smette den av. Jeg strøk låret hennes, tok tak under det, fikk henne til å løfte kneet og legge låret over hoften min slik at jeg kunne stryke henne på baken og finne godsakene.
Gud, så våt hun var. Det var sikkert merke på lakenet hennes som lå over fysioterapibenken, kjønnssafter som hadde piplet ut av åpningen, fulgt sprekken ned til anus og videre ned til lakenet. Og fingrene mine fant et plaskvått kvinnekjønn, sank inn i lutter glede, dypt inn i den søkkvåte, varme grotten hennes. Veggene lukket seg rundt fingrene og Mette gispet i nytelse.
«Jeg må få smake på deg,» hvisket hun. «Må få kjenne smaken av deg, vær så snill…» Hun satte seg opp, dro trusene mine av og strøk meg på innsiden av lårene. Jeg spredte bena villig, la meg bedre til rette og måtte holde pusten for ikke å rope av nytelse da munnen hennes fant kjønnet mitt og tunga strøk over klitoris. Jeg fikk ett kne på hver side av hodet. Mette senket underlivet ned mot ansiktet mitt og jeg gapte, tok imot med hele tunga. Lepjet kjønnet hennes fra venusberg til anus og kunne kjenne hver muskel i kroppen hennes spenne seg mens hun klynket anstrengt og stille for å dempe sine egne nytelsesfulle stønn. Jeg visste hvordan hun hadde det, vi hadde det slik, begge to. Og sjokkert oppdaget jeg at det hisset meg mer opp å vite at arbeidskollegaene mine var så nær mens jeg og Mette elsket. I tankene så jeg forhenget ble dratt såvidt til side og noen tittet inn. Jeg stønnet krampaktig stille da blikkene ble fylt av begjær og bukselyskene fikk bulk. Leppene hennes, den lille, spisse, ivrige tunga…
«Mette, snu deg, jeg vil kysse deg…»
Vi slo armene rundt hverandre igjen, kysset grådig og kjente smaken av hverandre. Med en hånd mellom bena lå vi tett sammenpresset og masserte den andres dampende kjønn.
Mette kom først. Hele den spenstige kroppen ble spent da orgasmen ristet gjennom henne og hun klemte meg inntil seg og holdt pusten for å unngå å skrike. Og da spasmene ga seg, satte hun inn dobbelt hastighet på fingrene. Svake, våte lyder lød i båsen vår. Jeg håpet desperat at gutta som gikk forbi trodde det var lyder fra behandlingen. Hadde de sett inn i båsen nå, hadde de fått sjokk – og jeg fått sparken. Jeg kunne se sjefen for meg. Han dro forhenget til side og stirret på oss mens han dro ned glidelåsen i buksa si. Jeg kjente sitringene overta kontrollen i underlivet mens sjefen begynte å runke foran oss. Jeg bet meg i håndbaken da kroppen ristet ukontrollert i deilige, nytefulle spasmer. Mette masserte iherdig og pustet tungt i øret mitt med tunga rundt øreflippen. Og hun ga seg ikke før jeg ba henne om det, ikke før klitorisen kjentes så øm ut at den brant. Men slik var jeg alltid etter en voldsom orgasme.
Vi lå en stund og strøk hverandre. Huden hennes var myk og deilig, musklene veltrenet og kroppen slank og stram. Kroppen min var frodigere enn hennes. Så reiste vi oss opp og kledte på oss med lure blikk og smil.
«Jeg må tilstå at jeg har lurt deg,» sa Mette og så uskyldig på meg. «Jeg visste at du jobbet her.»
«Jeg vet det,» smilte jeg dovent tilbake. Det var lenge siden kroppen hadde kjentes så tilfredsstilt og avslappet ut. «Tror du ikke jeg kjenner forskjellen på stiv og normal muskulatur? Hvis jeg ikke hadde skjønt det da jeg masserte skuldrene dine, kunne jeg funnet meg en annen jobb.»
«Så du er ikke sint da?» Mette smilte lettet da jeg ristet på hodet og lo.
«Sint? For en herlig dag på jobben? Langt i fra.»
«Men du…» Mette grep hånden min idet jeg skulle til å fjerne forhenget som skjermet oss fra omverdenen. «Vi stopper ikke her, vel? Jeg mener… Vi kan vel treffes igjen og gå ut sammen og sånt… kanskje?» Jeg slapp taket i forhenget og strøk henne ømt over håret.
«Klart vi kan treffes igjen,» sa jeg. «Og gå ut sammen. Eller bare sitte hjemme hos en av oss og slappe av med et glass rødvin eller to, en god middag og kanskje peiskos etterpå?»
«Og litt fysioterapi på si’,» smilte Mette forsiktig og kysset meg lett før hun dro forhenget til side. Fysioterapitimen hennes var over – for denne gang. For vi visste begge at det kom til å bli mange behandlinger på Mette.
Og for en gangs skyld kom jeg til å ta med jobben hjem.