G-punktet og sexleketøy

Markedet er fullt av sexleketøy som sies å skulle gi deg de beste G-punkts-orgasmer du noensinne har hørt om. Vi kikker litt på hva som finnes og hva som fungerer.

Vi har allerede skrevet litt om G-punktet og bruk av sexleketøy under «hvordan stimulere G-punktet» men siden markedet for produkter som er laget for å stimulere G-punktet på det nærmeste har eksplodert, skriver vi litt til…

Det finnes G-punkts-vibratorer, dildoer, plugger og dobbelvibrerende vibratorer laget i alle mulige tenkelige materialer. Det man bør ha i bakhodet når man skal kjøpe noe som man ønsker å bruke mot G-punktet er at det kan være behov for et relativt hardt press. Noen greier seg med bare litt, men de aller fleste trenger altså ganske hardt press, alternativt dyp vibrasjon. Derfor kan vi uten videre avskrive de fleste G-punkts-vibratorer laget i myke materialer, for disse vil bøye unna om du prøver å presse mot G-punktet. Ikke dermed sagt at disse vibratorene ikke har sitt bruksområde, flere og flere har oppdaget at en vibrator med en bøy på er mer velegnet for å stimulere klitoris enn en klassisk rett vibrator. Dessuten er det noen G-punkts-vibratorer som er laget i myke materialer som har vibratoren plassert i tuppen; dette vil gi en langt kraftigere vibrasjon der den trengs og vil oppveie at man ikke kan få presset så hardt. De fleste vibratorer har selve «motoren» plassert langt ned; dette er greit om man bruker vibratoren til penetrering, siden man da vil få den delen som vibrerer kraftigst ved skjedeåpningen, men om man ønsker å stimulere G-punktet, er denne utgaven mer eller mindre verdiløs.

De vibratorene som kalles dobbelstimulerende eller high tech-vibratorer er velegnede hjelpemidler om man ønsker å stimulere G-punktet. Det er stor individuell forskjell på dem, men de fleste har det til felles at de er utstyrt med et roterende hode. Dette hodet både presser og vibrerer, så her får man i både pose og sekk. Dessuten er disse vibratorene nesten alltid utstyrt med en klitorisstimulator slik at man virkelig får alt man kan drømme om. Klitorisstimulatoren har også en liten ekstra effekt. Siden G-punktet svulmer opp ettersom kvinnen blir stadig mer opphisset, vil G-punktet bli lettere å finne (og mer følsomt for stimulering) etter hvert som man holder på. Bare ikke forvent at det er bare å sette vibratoren på plass, så finner den veien selv, den må rettledes i minst like stor grad som en hvilken som helst partner…

For dildoer, i større grad enn vibratorer, gjelder det at de myke er mer eller mindre ubrukelige. Her det de harde som gjelder og da er det ingenting som slår de som er laget i herdet glass. Glass har egenskaper som gjør det til et svært godt materiale når det gjelder sexleketøy.

1: Det leder varme og kulde svært godt, noe som er viktig siden produktet da raskt tar opp varme fra kroppen. Man har også mulighet til å forvarme (eller avkjøle) dildoen i vann.

2: Dildoer laget av glass er svært hygieniske; materialet er ikke porøst, noe som gjør det mye enklere å renholde, samtidig som risikoen for «gjemte» ulumskheter er eliminert.

3: Dessuten er en dildo i glass pen å se på – man skal ikke undervurdere effekten av det visuelle!

4: Dessuten (og det er det viktigste når det gjelder G-punktet) er dildoer i glass så stive og såpass tunge at de er perfekte hjelpemidler når du skal prøve deg frem.