Garderobe mannen

Jeg står i døråpningen og ser på han. Han er svett etter treningen, og han tørker seg i pannen med et håndkle. Han skvetter til når han ser meg stå der. Han ser på meg som om jeg skulle ha gått feil. Jeg legger hodet litt på skakke og ser han inn i øynene. Også går jeg inn i garderoben og lukker døren bak meg. Det ser ikke ut som han helt forstår hva jeg driver med. Jeg går sakte mot han. Så smiler jeg lurt til han. Jeg strekker ut den ene hånden og lar den gli over musklene som buler ut innenfor t-skjorta. Jeg lar fingertuppene stryker forsiktig over magen. Slipper han med blikket og lar det gli over kroppen hans.
Jeg sier ingenting. Jeg bare dytter han ned på benken bak han. Han lener seg raskt inn mot veggen. Jeg setter meg over han. Jeg lener meg mot han, og kysser han ømt. Han lukker øynene. Og jeg lar hendene mine stryke nakken hans, masserer forsiktig. Hendene mine glir forsiktig opp i håret hans, leker. Han lener seg inn mot veggen, jeg kjenner at noe vokser og blir hardt, så jeg drar han litt mot meg, stryker hendene nedover ryggen hans, tar tak i t-skjorta hans og drar den av han. Han er fortsatt brun etter sommeren som dro for ikke så lang tid tilbake. Jeg sprer fingrene og lar fingrene stryker over den deilige kroppen hans.
Jeg går av fanget hans, setter meg foran han på knærne nede på gulvet. Jeg tar tak i shortsen hans, drar litt i den. Han tar hintet og løfter seg litt opp. Jeg trekker den av han. Og jeg mister nesten pusten av det jeg får se. For det var ikke bare bare som kom fra der. Jeg lener meg sakte ned mot han. Han strekker ut armene og drar litt i toppen min. jeg trekker den fort av meg og kaster den vekk. Jeg vil ha han, tenkte jeg stille mens jeg lente meg over fanget hans, jeg dro bena hans tilside og satt meg lenger inn. Så kysset jeg forsiktig på den store pikken hans. Lot tunga gli sakte over hode, leke litt i hullet på toppen. Jeg puttet så mye jeg klarte inn i munnen. Han så ut til å like det for han lente seg inn mot veggen igjen og lukket øynene. Jeg presset tunga opp mot kuken hans mens jeg dro den ut av munnen igjen. Suttet som om det hadde vært en kjærlighet.
Jeg sutter mer og lar tunga leke fritt. Jeg koser med den ene hånden på pungen hans. Klemmer forsiktig og stryker. Så tar han tak i meg, under armene og heiser meg opp igjen. Jeg reiser meg og han trekker litt forsiktig i treningsboksa mi. Jeg tar et steg tilbake og trekker den av meg. Han rekker ut hånden og trekker meg inn mot seg. Han samler bena så jeg kan sitte oppå han. Så trekker han meg inn i mot seg, holder meg fanget. Så løfter jeg meg sakte opp og lar den våte fitta mi gli forsiktig nedover han. Jeg kan ikke noe for å gi i fra meg et lite klynk i det han når bunnen. Jeg lukker øynene og lener meg bakover mens han holder rundt ryggen min. jeg støtter meg på armene mine på benken. Og beveger meg fram og tilbake, så til siden et par ganger før jeg går helt rundt.
Jeg fortsetter litt fortere. Men så går jeg av han. Jeg kryper ned på gulvet og klynker svakt til han slikk. Og han kommer ned over meg. Han stryker de store hendene siden over magen min og han koser med puppene mine. Han klemmer forsiktig. Så lener han seg nedover, og kysser hele kroppen min. Han stryker med hendene på innsiden av lårene mine. Jeg kjenner hvordan saftene mine renner ned på gulvet. Han stikker prøvende to fingrer inn i meg. Jeg lukker øynene og ber han ta flere. Så tar han en til. Jeg sukker dypt og ønsker det aldri vil ta slutt. Detter var virkelig noe han kunne. Så kjente jeg den våte tunga hans gli over musa mi. Han lekte, pirret meg. Så stakk han tunga inn. Han rotet litt rundt der inne før han trakk den ut igjen. Han masserte klitten med den ene hånden. Mens han slikket som en gud.

Jeg klynket svakt og så høyere. Før klynkene ble til stønn. Jeg lot hendene rote rundt oppi håret hans, stryke han i nakken. Det lyse håret hans var fuktig. Også kom han over meg igjen. Han la hele den tunge kroppen sin over meg. Sånn lå han en stund, og kysset meg i nakken og koste med håret mitt. Så så han meg dypt inn i øynene og hvisket klar? Jeg bare nikket til svar. Så stakk han den store pikken sin inn i meg igjen. Aldri i hele mitt liv har kjent noen knulle som han. Han støtet inni meg, bånda meg helt. Han lente seg ned mot meg og kysset meg lenge. Jeg kjente at denne mannen skulle gjøre meg veldig lykkelig. Han fylte hele meg og jeg merket at det hadde ikke vært plass til mer. Han presset på og jeg trodde jeg skulle sprenges. Jeg trodde at han ville revne hele meg.
Jeg kom i en eksplosjon av følelser og kåthet. Han sprutet sakte inn i meg. Jeg kjente den varme sæden hans fylle opp det som ikke allerede var fylt opp. Jeg prøvde å holden stønnene inne men det gikk ikke. Han gjorde noe med meg som gjorde at jeg ikke klarte noe annet enn å skrike. Han presset seg lenger inn i meg i det han kom. Også slapp han kroppen over meg og kysset meg lenge. Så lå han å så meg inn i øynene. Så smilte han. Han strøk meg over håret. Vi reiste oss og gikk i dusjen. Vi stod tett sammen og kysset hele tiden mens vannet rant over de slitne kroppene våre.
Jeg gikk ut av garderoben med et smil om munnen og tenkte at fra denne dag av skulle jeg alltid gå sist ut i garderoben sammen med denne mannen.