Gift var hun

Gift var hun, men hun hadde vel fallt i den samme fellen som så mange andre gifte par, den intime delen av forholdet forsvinner fort ut gjennom vinduet når man blir sambønede eller gifter seg. Små forskjeller kommer fort til overflaten og skaper problemer.

Nå satt hun på skrevs over meg, med kjolen dratt opp så langt hun kunne og red frenetisk på den harde kukken min. Vi hadde ikke hatt tid til å få av oss alle klærne, så kåte som vi var. Karin hadde trusa av seg idet vi gikk gjennom døren til rommet mitt og før jeg fikk summet meg, hadde hun dratt ned glidelåsen på buksene mine, løsnet beltet og der stod jeg med bukser og boxer rundt anklene med en stå kukk som fikk Karin til å gispe høyet.

‘Ohhh Alex’ stønnet hun og grep begjerlig rundt jernet mitt, der vi stod. ‘Jeg kan ikke vente lengere. Jeg må ha kukken din inn i meg nå. Det er så lenge siden sist’ – hun pustet tungt og tok et par runke tak på kukken min.

Jeg skulle tilbringe et par dager sammen med en venn for å se på et par mulige hytte tomter ved sjøn like utenfor Kristiansand. Vi hadde bestillt rom på et av de sentrale hotellene i Kristiansand og jeg hadde sett frem til et par dager med gutte prat og hyggelig samvære.

Jens skulle fly ned fra Bergen og møte meg på hotellet. Jeg kjørte ned fra Oslo og kom til hotellet ved 4 tiden på Fredag eftermiddag. Som det hadde seg, måtte Jens bli over til lørdag da han ikke ble ferdig med møtene sine. Jeg tok en dusj og gikk ned for å spise litt ved 7:30 tiden.

Det viste seg at det var også booket inn en familie konferanse på hotellet denne week-enden og hotellet var faktisk fullt med deltagere og nøn andre tilreisende. Middagen var allerede godt igang da jeg kom ned i restuaranten og jeg kunne ikke ungå å merke at 90% av de som var der, var kvinner. ‘Hmmmm’ tenkte jeg og smilte litt til meg selv. Det ble ganske lystig rundt bordene til deltagerene efterhvert som tiden gikk og diskusjoner kom igang.

Som ensom mann, ble det vist meg en viss oppmerksomhet og da nabo bordet med 8 kvinner, inviterte meg over for å sitte med de, kunne jeg vel ikke si nei. Jeg bestillte vin og det ble et lystig lag. Karin, som satt på min høyre side, var en velformet kvinne på rundt 35 år. Hun fortalte at hun var mor til 2 barn og at hun hadde vært gift i 9 år. Jeg tenkte mitt, da jeg har hatt dårlig erfaring med faste forhold.

Som vi satt og pratet hyggelig rundt bordet, merket jeg at Karin hadde beveget benet sitt tett intil meg. Først trodde jeg det bare var en tilfeldighet, men da hun dyttet forsiktig mot meg et par ganger, forstod jeg fort at her var det en flørt på gang.

Det var dans i klubben i underetasjen og de fleste havnet der efter middagen. Det gjorde mitt bord også.

‘Kom, la oss danse’ sa Karin og dro meg ut på gulvet. Vinen hadde nok gjort sitt til å myke opp damene. Karin la hele kroppen mot meg og jeg kunne kjenne konturene av en myk kvinne kropp, med to faste bryst og en anelse av en bolle mus, som dyttet mot meg.

Vi svinge oss rundt på gulvet og nå kjente jeg at kukken min hadde begynt å reagere på bevegelsene til Karin. Jeg kikket ned på henne der vi danset og hun sendte meg et stort smil tilbake, med en liten bevegelse av underlivet mot kukken min.

Karin var god å danse med og hadde fin takt. Hun hadde halv-langt mørkt hår og var kledd i en gul sommer kjole, som satt som støpt på kropen hennes. Hun hadde kansje en kilo eller to for mye, men du verden, hun så meget bra ut og vi dro mange blikk der vi danset sammen, som vi ikke hadde gjort nø annet i lang tid.

Jeg måtte danse med nøn av de andre fra bordet ‘mitt’ også og det ble fort klart at det kunne være flere av damene som kunne tenke seg litt mere enn en dans. Døren stod på gløtt hos flere. Synd at Jens ble sittende i Bergen på en kveld som denne.

Karin dro meg ut på danse gulvet igjen og nå kastet hun all blyghet overbord. Hun lå som klistret mot meg og med en stiv kukk som strittet mot buksene mine, kunne hun ikke unngå å kjenne hvordan det var med meg. Hun kikket opp på meg igjen og gav meg et stort smil og et forsiktig kyss på kinnet.

Jeg så ned på henne og sa, ‘Vi skal ikke fortsette med litt vin hos meg da. Det er jo ikke så langt å gå.?’ Jeg fikk et nytt smil fra Karin. ‘La meg bare hente vesken min, så går vi’

Heise døren hadde ikke mer enn så vidt lukket seg, før hun var i armene mine. Jeg fant munnen hennes mer enn villig og vi rå-klinte på vei opp. Jeg lot en hånd gli ned på baken hennes og dro underlivet hennes hardt mot stå pikken min. ‘Ohhhh ja’ hvisket hun. ‘Det kjennes godt, jeg vil ha den’ sa Karin og lot hånden sin ta et godt tak i kukken min, der vi fortsatte å kline i heisen.

Nå, satt hun opp på meg, med kjolen under armene og red på en stiv kukk som hadde banet seg vei opp i en varm og våt fitte. Hun kastet hode bakover og ynket seg svakt der hun gled opp og ned på pikken min. Det surklet svakt i fitta hennes hver gang kukken min var på vei ut. Jeg kjente hvordan musklene i musa til Karin begynte å stramme seg og hvordan det nå randt saft fra fitta hennes, nedover kukken min og ned på ballene mine.

Plutselig kjente jeg en varm stråle med veske som sprutet ut av fitta hennes og traff meg på magen.. Kroppen hennes ristet og hun kom med et langt ‘Ohhhhhh, jååa. Pul meg hardt, meeeer.’ Kukken min jog inn i musa hennes som en torpedo og da den første spruten traff i musa hennes, gikk Karin ‘helt av skaftet.’ Hun rullet med øynene, ynket seg og jokket opp og ned med underlivet sitt, i en rasende fart.

Spruten stod ut av kukken min, fitta hennes fyltes opp og jeg kjente at det begynte å renne sæd nedover staven min. Karin var utkjeort og fallt ned over meg, mens kukken min fortsatt satt som et spett i musa hennes. Hun beveget fortsatt hoftene sine sakte rundt og nøt å ha pikken min langt inne i seg. Karin klemte til med musklene i fitta si og jeg følte hvordan det pulserte langt inne i musa hennes.

Hun løftet seg av pikken min og det dryppet sæd ut av henne og ned på meg. Hun smilte varmt til meg og så ned på kukken min som fortsatt stod stiv og stram. Karin lente seg over meg og lot tungespissen leke over kukk hode mitt. Derefter dro hun kjolen sin over hodet, løsnet BH’n og to deilige bryst spratt ut i det fri.

‘Oh, det var deilig’ hvisket hun til meg. ‘Det er så lenge siden jeg har hatt en skikkelig orgasme og den du gav meg var toppen. Jeg var til himmels og tilbake flere ganger.’

Varme som vi hadde blitt, hoppet vi i dusjen. Vi såpet og vasket hverandre, fant to varme håndklær og tørket hverandre.

Rommet mitt hadde en liten balkong med utsikt utover havnen og siden det var en varm sommer natt, fant vi to badekåper og satte oss ute med en flaske vin. Vi skålte og Karin reiste seg og fant en pute som hun la på gulvet mellom bena mine. Badekåpen ble drat til side og frem kom kukken min. Hun dyttet bena mine ut og begynte å kjæle med pikken min, som begynte å vokse. Karin stakk frem tunge spissen og lot den gli lett over kukk hode som nå var stort og fyllt med blod. Hun pustet tungt og tok hode inn i munnen og lot det gli forsiktig inn og ut nøn ganger.

Iveren overtook Karin og med hvert drag hun tok på kukken min, gled den legre og lengere inn. Hode hennes gikk opp og ned, opp og ned, taken økte mens hun runket meg med hånden. Det kjente presset i ballene begynte som en liten storm på horisonten og sakte men sikkert bygget stormen seg opp til en orkan. Karin forstod hva som var i ferd med å skje og hun økte taken med munnen og runkingen samtidig.

Å holde det lengere klarte jeg ikke. Jeg lente meg bakover i stolen og dyttet kukken min enda lengere inn i munnen til Karin. Sjerner og raketter om hverandre, jeg kom som et skudd og Karin runket ivei, svelget og ynket seg, slikket og gryntet efterhvert som jeg sprutet ladning efter ladning inn i munnen hennes. Det rant sæd nedover staken min. Karin hadde den andre hånden mellom bena sine og masserte klitten sin med rasende tempo.

Jeg måtte få kukken min inn i fitta hennes nå.! Jeg løftet henne opp, snudde henne rundt og ba henne holde godt i rekkverket på balkongen. Hun forstod hva jeg ville og spredte bena samtidig som jeg la badekåpen opp over ryggen hennes. Der så jeg musa hennes, våt, varm og villig. Med et jern som forsatt piplet sæd, satte jeg det mot åpningen til Karin. Stor og rund som kukken min var, så jeg hode forsvinne inn blandt kjønsleppene hennes og da jeg presset på for å få resten av kukken min inn, gispet Karin høyt ‘Du sprenger meg, ohhhh’. Jeg trakk meg litt ut av henne, men da skjøv hun musa si mot meg og med et svup var jeg helt inne.

Her skulle det pules. Karin holdt seg i rekkverket, mens jeg kjørte kukken på ‘overdrive’ så det sprutet og surklet. Det knaket faretruende i rekkverket, der pikken min bunnet i fitta hennes med hvert kraft støt.

‘Ohhhh Alex, bena mine klarer ikke mer’ ynket hun seg. Jeg så knerne hennes var som gelle av knullingen vi bedrev. Jeg var ikke ferdig og Karin ville ha mer også. Jeg tok henne rundt livet, med kukken min fortsatt godt plassert i fitta hennes, løftet henne opp og bar henne inn til sengen.

Opp på sengen på alle fire, med kukken fortsatt solid inne i fitta, brettet jeg ut bena hennes enda mer. Jeg så hvordan det rant saft ut rundt kukken min, som hadde fyllt opp musa hennes med 19 cm med stein hard pikk. Karin forstatte å ynke seg mens hun jokket mot kukken min og vi satte igang igjen. Med lange drag pulte vi, jeg så hvordan kukken glinset der den jog ut og inn av den hårete fitta hennes. Jeg tok et godt tak i hoftene hennes og dro henne mot meg, mens stangen min gikk som et stempel i den våte musa hennes. Karin gurglet og ropte og da skjedde det for henne – hun eksploderte fulstendig. Hun ulte som besatt og jeg kjente hvordan musklene i fitta hennes jobbet rundt kukken min.

Jeg sendte et par stråler med krem inn i fitta hennes, som fikk henne til å flyte fulstending over. Det surklet og randt, Karin hikstet og jeg så stjerner.

Utmattet, falt vi fra hverandre og ble liggende på sengen, til vi fikk pusten tilbake. Karin smilte fra øre til øre. ‘Jeg har aldri opplevd makan, men musa mi er sår efter det monsteret du presset inn i meg.’ Hun kastet et blikk ned på jernet mitt, som var på vei ned og smilte videre.

Som det ble, overnattet Karin hos meg og vi hadde en deilig morgen knull, før jeg gikk for å møte Jens og Karin gikk til sin konferanse. Jeg syntes at hun gikk litt rart da jeg så henne senere på dagen, men det kunne vel bare være et synsbedrag.