Gjør mot din neste..

Der gikk det i nabodøren.
Så er hun nok på vei ned trappen. Litt tidligere enn dagen før, noterer jeg meg.
Må skynde meg om jeg skal få se henne i det hun tar ut posten. Skulle vel akkurat rekke det om jeg lar pysjbukse være pysjbukse…er jo moderne å bruke det i disse dager, uansett.
Den kaffe-fargede kimonoen hennes skinner i sollyset og fremhever konturene på den silke draperte kroppen hennes akkurat som dagen før. Særlig fremheves brystene, store, -sikkert en E cup. Hoftene er brede og stikker tydelig frem tiltross for at avrundingen der bak er stor og velformet. Vidunderlige kvinnelige former i XL størrelse, helt etter min smak. Selv maven er ganske stor selv om også innsvingningen så absolutt er der.
Alt dette og det lange ravnsvarte håret brenner seg igjen fast på netthinna, så jeg snubler nesten i det siste trappetrinnet.
Plutselig snur hun seg og sier med et underfundig smil; –Hei og god morgen,– igjen.
Ja, hei, hei,—hm, ja det må vel være tredje dagen på rad at vi møtes slik, ved postkassene?
Hjertet mitt hamrer nå. Hadde hun skjønt det. At nettene mine var fulle av henne i de deiligste stillinger og posisjoner. At jeg var dyvåt dag og natt ved tanken på henne og alt det jeg ville gjøre med den store, myke kroppen hennes…
Jeg kjenner at jeg blir varm nå. Titter sidelengs på henne og forsøker å lese av øynene om hun aner noe…
Idet hun skal til å låse postkassen skumper hun borti hånden min med noe mykt og fast. Et øyeblikk er det som om det ene brystet ligger i hånden min. Jeg vil ta tak og kna, rive av henne kimonoen som jeg har gjort så mange ganger før i tankene…men behersker meg og later som ingenting. Underlig nok blir hun stående slik. Ser meg så rett inn i øynene.
—Skal du på jobb eller har du lyst til å bli med inn på en kaffe? Igjen denne underliggende tonen av et eller annet.
Men jeg er jo ikke dum, dette er allerede mer enn jeg hadde håpet på.
—Elsker kaffe, jeg. Så ja, ja takk!
Jeg låser postkassen litt brennfort og får gå etter den guddommelige bakenden opp trappa til annen etasje.
Igjen føler jeg hvor våt jeg er. Det har begynt å renne nedover det høyre låret og jeg føler det som om jeg sikler fra alle åpninger.
Hun ser på meg igjen, når hun holder døren åpen.
Trykker hun seg mot meg eller er det bare innbilning?
Den deilige kroppen føltes tett inntil armen min. Jeg må stoppe opp litt, for å sjekke…jo hun lener seg mot meg, -med hele seg, det kan ikke være innbilning.
Jeg lener tilbake. Så vender jeg ansiktet mot hennes og møter et lekent blikk.
—Er du like våt som meg? Hvisker hun mot kinnet mitt.
Jeg klarer bare nikke til svar. Kjenner meg tørr i munnen og vil gjerne leske meg på det hun har å tilby.
Innenfor døren er det som om jeg får frie hender. Dessuten har jeg gjort dette før, igjen og igjen i alle tenkelige scenarier har jeg kledd av denne kvinnen.
Det tar meg under ett sekund å løfte ut det ene brystet. Absolutt en E cup, men med en brystvorte så stor og hard at jeg ikke kunne ha sett det for meg. Jeg suger meg fast, men kan ikke la være å la den andre hånda mi vandre nedover for å sjekke om hun snakker sant.
Dyvåt! Akkurat som hun hadde sagt.
Fitta hennes er stor og våt og klar for å bli slikket. Jeg ramler ned på knærne og ber om å få lov til å smake litt.
Hun løfter kimonoen til side og jeg ser rett inn i det jeg har drømt om. Hun er frodig med hår over, men fra leppenes begynnelse og bakover er det glattbarbert og skinner av all fittejuicen. Hun tar nå to fingre på hver side og løfter seg frem mot munnen min. Jeg formelig kaster meg inn i det aller helligste og forsyner meg. Hun lukter og smaker som en saftig kvinne på hennes alder bør gjøre og jeg registrer at dette er bedre enn alle mine fantasier.
Hun stønner, faller mot veggen og sklir ned på gulvet. Nå sprikende foran meg, er drømmekvinnen med en vidåpen gjennomvåt fitte. Under en deilig rund og solbrun mave blir fitta hennes liksom enda hvitere og våtere. Brystene faller litt til siden og jeg må gripe tak i begge to, mens jeg tungeleker med klitoris. Jeg kjenner at hun beveger seg som en buktende ål når jeg suger meg fast og skjelver hver gang jeg puster på knoppen hennes.
—-Fingerpul meg, kommanderer hun.
Jeg slipper det venstre brystet motvillig og lar to fingre finne veien inn mellom fløyelsmyke lepper. Det gikk veldig lett, så jeg tar fire fingre.
— Hele hånda, hvisker hun, hele..
Jeg har aldri fistet noen før og tror det først ikke når hele hånda mi forsvinner inn i den klissvåte varme grotta. Nå begynner hun å stivne til og jeg tar tak i klitoris med myke bestemte lepper. Hun får en kjedereaksjon, hele den store kroppen vibrerer og jeg bare nyter synet.
Fitta mi er brennhet og lengter etter oppmerksomhet nå. Jeg stikker en finger ned i pysjbuksa og tror ikke jeg har kjent den så våt noen gang.
Jeg trenger å sette meg over henne. Trenger å se denne skjønne kvinnen spise meg. Ikke før har jeg tenkt tanken så kjenner jeg to hender som griper mine to D-cup.
I øret mitt hører jeg ord som får det til å svimle.
—Nå skal du spises som aldri før, jeg skal ha deg i hele fjeset mitt, du skal drukne meg i fitta di. Så skal jeg fingerpule deg foran og bak før jeg knuller deg med dildoen min.
Vi råkliner nå. Hun slikker meg rundt munnen og tar tak i brystene mine, kniper brystvortene hardt og begynner å slikke meg nedover halsen, mellom brystene, småbiter i magen som heller ikke er en sixpack. Endelig jeg går i bue for å møte henne idet hun drar av meg buksa.
Hun drar så bena til side og sitter og ser på meg og blir helt fiksert på den våte åpne fitta mi. Kjønnet mitt brenner enda mer av all oppmerksomheten.
Sakte nærmer hun seg, puster kaldt på knoppen. Alt jeg vil er å ta og kjøre munnen hennes mot fitta mi. Jeg orker ikke vente lenger. Hører meg selv bønnfalle henne om å
— Ta meg, ta meg, nå.
— Slikk meg, knull meg, hva som helst, bare gjør noe, drømmekvinne, om du visste…
Så får jeg det beste og mest pirrende slikket noen gang. Hun leker rett og slett med meg. Gudinnen må ha gjort dette hundre ganger før. Og jeg som trodde jeg kanskje var for nytenkende for henne. Kunne ikke ane at hun minst måtte være bi- kanskje tom lesbisk.
Midt i det som føles som minuttet før jeg kommer, reiser hun seg.
Jeg ynker meg. Er ikke vant til ikke å få viljen min…

Det er en strap-on! Hun kommer mot meg med en tanke i hodet og ber meg stå på alle fire. Jeg sier jeg må få nyte synet litt til først. Jeg tar tak i gummipikken og suger lett mens jeg stikker hånda mi inn bak dildoen og finner den ennå våte fitta hennes. Smører inn alle fingrene før jeg så stryker dem av på dildoen. Så slikker jeg igjen og denne gangen kjenner jeg at jeg blir våtere og veldig klar for den store gummigaven hun har til meg.
— Slik ? Spør jeg og stikker baken opp mot henne.
— Perfekt! Sier hun
Så kjenner jeg uventet en tunge som suger i seg de nyeste dråpene før hun reiser seg og sender den store dildoen bit for bit innover i meg til jeg kjenner det butter. Da rir hun meg. Samtidig leker hun med det andre hullet mitt, med pekefingeren, først, bare på utsiden helt til jeg bønnfaller henne om å la den gli innenfor. Jeg klarer ikke mer her står jeg på alle fire med drømmekvinnen som knuller meg og fingerpuler meg samtidig i rumpehullet. Jeg segner om i et eneste stort hyl.
Timer senere ligger jeg igjen og suger på alle tilgjengelige knopper.
Dette kommer til å bli et fantastisk naboskap..