God tortur

Endelig var den kommet. Den fredagen jeg hadde venta så lenge på. I ettermiddag skulle jeg igjen treffe min "Nye" mester. Vi hadde truffet hverandre et par ganger før og jeg var nå helt trygg på han. Jeg sto hjemme på soverommet og kikka inn i skapet for å finne det han hadde bedt meg ta på meg. Fant den røde tubetoppen, det blårutede korte skjørtet mitt og en blå jakke til å ha åpen over toppen. Tok dette på meg, tok tak i baggen og småtrippa ut i gangen hvos jeg tok på meg et par høyhelte støvletter. Jeg er ikke noe særlig god til å gå på høye heler, så mester hadde bedt meg øve på dette hver gang jeg skulle ut. Sjekka meg en siste gang i speilet før jeg gikk ut og satte meg i bilen. Det var en kjøretur på over en time, men han hadde full kontrol over nettet og over telefonen når jeg ikke var der.

Jeg satte hele veien og gledet meg til det som måtte komme. endelig begynte omgivelsene å se kjente ut og jeg satte opp farten en liten smule kun ut av forventning. Jeg parkerte bilen i oppkjørselen hans og satt helt stille. Prøvde å roe meg ned ettersom jeg alt kjente at det rant av meg og han likte ikke at jeg var kåt før jeg kom, men dette viste seg ganske umulig så godt som tankene hadde satt seg i meg.

Jeg gikk sakte opp trappa til ingangsdøra for ikke å snuble med de høye helene mine og ringte på døra. Det gikk en stund uten at noe skjedde og jeg vurderte å ringe på igjen selv om jeg visste at hadde han hørt det første gangen så ble han sint. han likte ikke mas. Endelig kom han og jeg klarte ikke skjule et lite smil i det jeg gikk over dørterskelen.

Han snudde seg i det jeg kom inn i gangen og satte fra meg den lille baggen på gulvet. "Du kjenner reglene her" sa han bare og gikk videre ut i stua. Jeg kledde lydig av meg. Så lenge han var alene ville han ikke at jeg skulle ha klær på meg. Da jeg var naken prøvde jeg så godt jeg kunne å tørke bort det våte som rant nedover lårene mine.

"Kommer du?" hørte jeg litt morskt fra stua og bestemte meg for å skynde meg litt. Brettet klærne mine pent sammen og la dem oppå baggen. Gikk rolig inn i stua og stoppa rett innenfor døra. Han kikka bort på meg og så ned på teppet forran der han satt. Jeg fulgte signalene han ga meg og satte meg forran føttene hans og delte bena så han hadde fullt innsyn til min blomst. Jeg var redd han kunne se hvor kåt jeg var og prøvde å slappe helt av.

En halv time gikk, en time, og jeg begynte å lure på hvorfor han ikke så mye så på meg. Var TV\'en så viktig? Jeg drista meg til et lite ord "Mester?". Han kikka sint ned på meg. "Gå å ta på deg utstyret." var alt han sa.

Jeg gikk inn og feste reimene om anklene og håndleddene og gikk tilbake ut i stua hvor jeg stelte meg ved siden av stolen hans. Plutselig reiste han seg og tok tak i håret mitt og dro meg brutalt inn på soverommet. Jeg ble slengt på sengen og armene og bena ble festet i de fire hjørnene. Jeg lå på magen med ansiktet ned så jeg kunne ikke se hva han drev med men kjente at alt ble strammet såpass at jeg nesten ikke kunne bevege en kroppsdel.

Det ble helt stille. Har han gått fra meg tenkte jeg for meg selv, men plutselig hørte jeg et høyt smell og skvatt så det rykka i remmene. Det første slaget smalt over rompa mi. et til. og enda et. 5 slag fikk jeg. så ble det stille. "Kåt uten lov? Snakke uten lov?" 5 til. så en stopp. "Jeg velger når jeg snakker til deg. du holder kjeft til du blir snakka til, og det vet du!" Det kjente smellet igjen. det brandt nå. Nedover låra, på rompa og oppover ryggen. 30 slag fikk jeg før han mente at jeg hadde fått straffen min.

Jeg sank sammen så mye som det lot seg gjøre og jeg kjente plutselig en kjerlig hånd over den ene rompeballen min. "Så så" hørte jeg stemmen hans si, mykere nå. jeg kjente at han løsna på remmene som bandt meg til senga. "Snu deg" Sa han kort, men fortsatt mykt. Jeg snudde meg lydig og la meg på ryggen. han tok tak i armene mine og bandt dem igjen, over hodet mitt denne gangen. Bena ble spredt og bundet de også.

Han satte seg mellom bena mine og jeg kjente at madrassen sank sammen. Jeg var blitt mer kåt en noen sinne nå. Kjente den gode svien fra straffen tidligere på rompa som nå hvilte på den kalde madrassen. Han bøyde seg forrover og jeg kjente nytelsen bølge igjennom kroppen når han lot tunga skli over det våte kjønnet mitt. Lekte med klitoris, stakk tungen så vidt innenfor og ut igjen. Kjærtegnet det hele. Samtidig kjente jeg en hånd på innsiden av det ene låret mitt som strøk og kløp mens den beveget seg opp og ned.

Han stoppet opp og satte deg opp igjen i senga. Jeg tigget han om å fortsette men fikk bare beskjed om at jeg hadde vær så god å være stille hvis ikke så fikk jeg føle pisken igjen. Han krøp litt lenger opp og begynte å bite og sleike i puppene mine. Sakte men sikker behandling av begge to. Plutselig stoppet han og begynte i steden å ta a seg buksa. "Endelig" tenkte jeg. endelig skal jeg få utløp for denne kåtheten. Vær så snill… ikke pin meg lenger… "Jeg vil ha deg"

Et lite klaps på sia av rompa. "Stille!" Han stelte seg over ansiktet mitt og ga meg endelig tilgang til den pikken jeg elska så høyt. Den var allerede stivhard og jeg sleit litt for å få den ordentlig inn i munnen på grunn av måten jeg lå på men det gikk. Jeg fikk endelig kjenne den silkemyke huden mot mine lepper og tunge. Jeg sugde så godt jeg kunne og lot tunga leke opp og ned på deilige blodåren som gikk oppover til hodet. sleika på hodet og kjente den gode smaken av hans kjønn.

plutselig trakk han seg unna og la seg ned over meg og jeg kjente at han pressa seg inn i meg. Det skulle ikke så mye til så våt som jeg var og det tok ikke lang tid før han kom. Han løsned på armene mine så jeg kunne bøye med ned å sleike av han mine og hans safter. Å gud så godt det smakte. Så tok han til å sleike meg igjen og jeg fikk endelig lov til å få den etterlengtede orgasmen. Den skyldte innover meg og jeg mista helt kontroll på tid og sted. Da jeg kom til meg selv igjen satt han der og smilte mot meg. "Flinke søte slavinnen min" sa han.

Resten av helgen passet jeg på å følge reglene..