Gode naboer – Resten av kvelden

Etter dusjen var kvelden begynt å falle på og vi trakk stuen. Hun hadde tatt på seg kjolen igjen og satt seg i sofaen med et glass rødvin. Jeg hadde frivillig tatt på meg å rydde etter maten og stod på kjøkkenet. Det var en liten jobb siden vi bare var to som hadde spist.

– Nå har jeg det godt… sa hun idet jeg satt meg ved siden av henne.

      Solen var på vei ned i havet og det var en varm sommerkveld.

– Jeg begynner å bli kåt igjen, sa hun og strøk hånden opp på innsiden av lårt mitt.

Rolig masserte hun meg i skrittet utenpå shortsen. Pikken svarte og ble raskt hardere.

– Kle av deg igjen, hvisket hun i øret mitt.

Hun dro også av seg kjolen. Nakne satt vi og tok på hverandre. Jeg strøk henne over brystene hennes

– Ta på deg selv, sa hun.

Jeg lystret og lot den høyre hånden stryke over pungen. Pikken vokste seg hard. Jeg tok tak rundt staken og drar forhuden tilbake slik at hodet kom frem. Holdt slik til jeg kjente jeg var knallhard. Etter hvert begynte jeg å runke i rolige bevegelser, mens jeg så på henne.

– Du er så deilig å se på, sa hun.

Den ene hånden hennes masserte det venstre brystet, og den allerede harde brystvorten. Den andre fant veien ned til det deilige, våte og glatte kjønnet. Hun fant klitoris og begynte å stimulere seg selv. Igjen stønnet hun veldig. Det er utrolig opphissende å se på kvinner som onanerer. Må være en fetisj jeg har…

Hun la seg ned i sofaen slik at hun lå mer komfortabelt. Fingrene hennes glinset av saftene hennes og brystvortene var knallharde og røde. Hun masserte kjønnet målbevisst mens ble tyngre og tynge i pusten. Utrolig erotisk! Selv satt jeg og runket mens jeg masserte ballene. Jeg måtte virkelig ta meg samme for å holde tempoet nede.

Så kom hun i en deilig orgasme, mens fingeren jobbet som besatt. Jeg satt ikke lengre unna enn at jeg kunne stryke henne på brystene og nedover magen og lårene. Hun lå på ryggen en stund og nøt etterdønningene, mens jeg fortsatte å stryke henne. Pikken stod som et spett!

Hun åpnet øynene og blikkene våre møttes. Jeg så kåtheten lyse i øynene hennes. Uten å slippe tak i pikken krøp jeg bort til henne, stilte meg på kne foran henne og kjørte pikken inn. Kjønnet hennes møtte meg med en slags blanding av hennes safter og min sæd fra forrige utløsning. Jeg holdt rundt anklene hennes og begynte å bevege meg ut og inn av henne i seige og rolige bevegelser. Hun var sanseløst kåt igjen og blikket hennes var sløret og fjernt. Jeg bøyde meg forover over, slik at føttene hennes lå opp over skuldrene mine. Hun var nesten bøyd i to, og jeg kjente at staken presset mot livmorhalsen når jeg kjørte den inn i henne.

– Jeg vil ha deg i munnen, sa hun og jeg trakk meg umiddelbart ut av henne.

Jeg reiste meg opp, slik at hun nå stod på knærne foran meg. Begjærlig grep hun pikken og lot en ertende tunge leke med hodet. Jeg stønnet av nytelse, og hun lot meg gli inn i munnen sin. Med den ene hånden runket hun meg, men den andre lekte pungen og det deilige området bakover mot anus. Jeg kjente en finger stimulere analåpningen. Det fikk meg til å stønne av nytelse, noe gjorde at hun fortsatte med dette. Det ble for godt, og jeg kom enda en gang. Orgasmen skyllet gjennom meg, mens jeg leverte den varme sæden i munnen hennes. Plutselig tok hun den ut av munnen, og runket de siste strålene med sæd utover brystene sine. Jeg satte meg smilende ned ved siden av henne, og hun så ertende på meg, mens hun smurte sæden utover de deilige brystene slik at de glinset som av solkrem. Deretter bøyde hun seg frem mot slik at jeg kunne slikke dem. Det var deilig å kjenne min egen smak. Samtidig førte jeg hånden inn mellom beina hennes hvor fant et vått lengtende kjønn. Jeg lekte ikke lenge med klitten før hun kom i en deilig orgasme.