Svare på en profil

Du har funnet en profil du syntes virker interessant, dere har mange felles interesser og du syntes profilbildet virker spennende.

Hva gjør du da?

Vel, du kan sende et blunk eller et kyss, de fleste nettsider tilbyr en slik funksjon.

Eller du kan være mer direkte og sende en melding..

Fordelen med å sende en melding er det er vanskelig å bli oversett og det øker muligheten for en respons betydelig, i forhold til å bare sende et blunk eller et kyss.

Men før du sender en melding bør du se over profilen igjen…

Er du innenfor det vedkommende søker?

Feil kjønn eller feil alder er to faktorer fasinerende mange syntes å ikke forstå….

Dersom du ikke er innenfor søkeområdet, bør du ikke sende en lang melding med håp om noe mer, siden du umiddelbart har fremstilt deg som for dum til å klare å lese hele annonse/profil teksten.

Det du KAN gjøre er å sende en liten «flotte bilder» melding eller noe i den duren, da åpner du for at den andre kan ta initiativ til videre dialog.

Men ikke bli overasket om du ikke får noen respons.

Dersom du er innenfor det som søkes, bør du uansett lese gjennom profilen en gang til.

Så sette deg ned å skrive en ordentlig, individuell melding hvor du sier litt om deg selv, litt om hvorfor du sender en melding (hva du likte ved profilen du kontakter) og sørger for å besvare eventuelle spørsmål som måtte komme frem i profilen du kontakter.

Litt humor er aldri feil og kraftig undervurdert, alt for mange er dønn seriøse og tørre, det er utrolig mye enklere å svare på en melding dersom man trekker litt på smilebåndet når man leser den.

Bruk stavkontroll, se over meldingen før du sender den, rettskrivning og godt språk er viktig og gir et godt inntrykk av deg som person.

En annen ting er at dersom du har et galleri (som du bør ha) med bilder av ansiktet, åpne det for vedkommende.

Om du ikke får noen respons i løpet av noen dager, kan du utestenge vedkommende igjen, eventuelt skifte passord…

Å si at du har et galleri, men ikke åpne det er bare dumt, hva ønsker du da å oppnå? At vedkommende skal spørre pent om å få se?

Dersom du tar kontakt, ønsker du å selge inn deg selv og da bør du gjøre det ordentlig…

Oddsen for at du skal få en melding tilbake, øker KRAFTIG dersom du gjør disse tingene.

Det er ikke dermed sagt at du kommer til å få flere dates hver dag, du må fortsatt være forberedt på en del «nei takk» meldinger.

Det du IKKE bør gjøre er:

1: Å sende korte, intetsigende meldinger av typen «vil du ha sex?» eller «jeg er kåt»

Det er faktisk fortsatt mange som sender slike meldinger og som tilsynelatende er overasket over manglende respons…

2: Bruk en standard melding du sender til alle du finner interessante.

Slike meldinger er som oftest veldig enkle å oppdage, siden de sjelden eller aldri gir noen direkte respons på det som faktisk står i profilen du kontakter, men er skrevet mer generelt.

Det er sjelden interessant å bruke tid på å sende melding til andre som åpenbart ikke gidder å ta seg tid til å skrive en ordentlig melding.

Dersom du skal svare på en ren annonse, så gjelder akkurat de samme reglene, men da er det viktig å skrive litt om hvorfor du svarer på den annonsen og hva det er som tiltaler deg ved annonsen.