Grønt nummer

Jeg har liksom aldri skjønt det der med grønne nummer, før nå i sommer. Da skjønte jeg endelig hva et grønt nummer er. Og siden da har jeg vært hekta på det.
Hun var som en vårdag. Frisk og vakker, og full av liv på alle måter. Mitt hjertes utkårede gikk og plukket blomster på den lille sletta nedenfor hytta vår. Med nette bevegelser og lyst, langt hår. Jeg satt på verandaen med en duggfrisk øl i neven mens blikket mitt fulgte den vevre kvinnekroppen. Hun var så vakker at halsen min snørte seg, og på denne strålende sommerdagen virket det nesten som helligbrøde å tenke i kåte baner. Kanskje rart at lemmet mitt skulle begynne å røre på seg ved disse observasjoner av jenta mi, men kroppen er nå engang slik. Jeg reiste meg og pikken reiste seg og akkurat da snudde hun seg og så på meg. På oss. Og smilte.
«Jaså, det er sånn fatt?» sa hun med blikket på shortsen min og gikk oppover den smale stien med neven full av nydelige sommerblomster.
«Sorry,» smilte jeg. «Du er så vakker at jeg får tårer i øynene og blod i pikken.»
«Henter du en vase med vann?» Hun så blygt på meg under de mørke, lange øyenvippene sine og jeg adlød. Da jeg kom tilbake med vasen, så jeg med behag at hun hadde tatt av seg den luftige sommerkjolen og sto bare i bikinien. Brystene presset mot det lille plagget og jeg svelget.
«Her.» Jeg rakte henne vasen og strøk henne på magen. «Den er kanskje for stor for buketten din?»
«Da kan du hjelpe meg å plukke flere.» Hun la blomstene oppi, grep hånden min og dro meg ned fra verandaen etter å ha plassert vasen i selskap med den halvferdige ølen min. Jeg fulgte villig etter. Hun bøyde seg, plukket en kløverblomst og snudde seg mot meg mens hun fuktet de røde leppene sine. Blomsten plasserte hun bak øret mitt og leppene presset hun mot mine. Åh, for en dag dette var. Midt i uka, ingen folk i nærheten på helgatur, blomstene strålte i takt med sola, løvbladene raslet svakt, fuglene kvitret og alt var bare herlig her vi sto og kysset hverandre med halvnakne, solvarme, tente kropper.
Vi sank ned blant gress og blomster, hun på ryggen og jeg oppå. Leppene hennes smakte jordbær. Ikke fordi de var så røde og myke, men fordi hun nettopp hadde vært og plyndret villjordbærstedet nederst på sletta. Og jeg? Jeg smakte sikkert øl og var brennende kåt. Jeg kysset meg ned til halsen og fuktet den grundig før jeg fortsatte ned til brystene hennes. Jeg takket i mitt stille sinn de som hadde funnet på å ha sløyfer på bikinien i steden for hekter bak. Jeg smøg en hånd bak ryggen hennes, løsnet knuten og tok imot de store brystene hennes da de spratt fram. Åh, så stive, kåte brystvorter. Lyserøde og struttende med hvite trekanter rundt, før den brune sommerhuden omkranset den melkehvite huden. Jeg klarte ikke dy meg, ville ikke dy meg. Jeg gapte og tok nesten halve brystet i munnen, sugde og lekte med brystvorten med tungen. Hun pustet tungt og vred på hoftene mot kroppen min. Jeg ga også det andre brystet en slik behandling før jeg slafsende slikket meg ned magen og til bikinitrusa. Den smøg jeg av mens jeg lagde fuktige stier nedover det ene låret hennes. Fulgte trusa helt ned til fotbladene, sugde litt på tærne hennes. Så reiste jeg meg opp på knær og tok av meg shortsen mens jeg så på den vakre kvinnen min. Nydelig. Hun lå forventningsfull og vred på kroppen, kåt og glad. Fingrene krøkte hun rundt grønne gresstrå og lårene gned hun mot hverandre. Kåt? Våt? Smilet hennes var like strålende som solskinnet på himmelen. Jeg spredte bena hennes forsiktig og smøg meg oppover. Gresset kilte meg på brystkassen og da jeg la meg ned mellom bena hennes, holdt jeg tilbake et gisp, for gresset var kaldt. Hun lå støttet på albuene og så på meg. Smilte. Jeg la kinnet mot innsiden av det ene låret hennes, nøt varmen og den myke huden, kjælte. Smakte. Spilte opp neseborene, kjente lukten av kjønnet hennes. Salt? Søtt? Deilig udefinerbart og pikken presset mot plenen. Leppene hennes hadde skilt seg og kjønnet gapte mot meg. Der var åpningen hvor saftene kom ut, og like over den lå den lille, blanke, fristende klitorisen. Jeg kilte henne like utenfor åpningen med pekefingeren, hørte at hun stønnet av begjær. Jeg hentet litt fuktighet og gned saftene hennes inn rundt klitoris. Hun vred seg i lyst, så klarte jeg ikke holde meg lenger. Jeg presset tunga mot klitorisen, presset leppene mot kjønnet hennes og kjente smaken av henne. Hun smakte slik hun luktet. Forsiktig krabbet jeg rundt, uten å slippe taket med leppene. Skrevde over hodet hennes og sank ned til en villig, ventende munn. Gud, som hun kunne suge. Jeg stønnet mot musa da leppene omsluttet pikken, nesten nede ved roten. Myke, fuktige lepper. De gled oppover, tunga roterte rundt hodet og jeg stønnet igjen, visste at stønnene mine fikk det til å dirre i musa hennes og at det var godt. Jeg slikket og slikket, lepjet saftene hennes i meg og konsentrerte meg om ikke å komme i munnen hennes, det var så salig godt. Jeg ville inni henne, dypt inni og kjenne musklene hennes melke meg.
Litt etter kunne jeg gjøre drømmen til virkelighet. Hun var så våt og god, jeg gled inn og stønnet da jeg kjente bunnen og musklene hennes klemme rundt. Hun smilte mot meg med sløret blikk, visste at jeg likte dette. Og for en kontroll på skjedemuskulaturen! Når jeg gled ut, holdt hun grepet og slappet av da jeg stoppet for å støte inn igjen. Når jeg nådde bunnen, klemte hun sammen og slik drev vi på mens jeg økte takten, helt til jeg pumpet så fort at hun ikke klarte å holde følge med musklene sine. Det knyttet seg i pungen og alt var bare skjønt. Og da hun boret neglene inn i baken min, heiste jeg meg opp på strake armer for å se på henne når hun kom. Kløverblomsten min løsnet fra øret og datt ned akkurat da hun falt over båtripa og plasket uti et hav av orgasme. Så vill tror jeg ikke jeg noengang har sett henne, og vi har hatt noen ganske heftige orgasmer av og til. Hylet hennes hørtes sikkert helt nede på veien, men hvem brydde seg? Kløverblomsten ble liggende og duve mellom brystene hennes mens kroppen ristet ukontrollert. Musklene hennes klemte rykkende rundt pikken min, og jeg kom som en høststorm og presset meg dypt inn med ansiktet fortrukket i nytelse. Ååååh, så godt, så inderlig godt det var. Så begynte orgasmen hennes å ebbe ut, mens jeg sank ned og pustet ut oppå den nakne kroppen hennes. Slik lå vi en stund, før jeg flyttet på meg og plukket opp den røde kløverblomsten min. Den lå flatklemt og lykkelig mellom to store bryst.
Siden denne gangen har vi ofte benyttet oss av grønne nummer, for hva er vel bedre enn å ha et nummer i det grønne?

Legg igjen en kommentar