Haikerinnen

”Hei, hopp inn. Hvor skal du?”

Jeg hadde nettopp stoppet for en haiker som sto ute i regnet. Sludd er kanskje et bedre begrep. Det var et godt gammelt ufyselig høstvær.

”Skal du langt?”

Haikeren klatret opp i hytta på lastebilen, snudde seg og smilte et pjusket, men strålende smil. Da ble jeg klar over at det var en jente. Ved nærmere ettersyn kunne jeg se en slående vakker jente midt i 20 årene.
”Takk for at du stoppet”, sa hun. ”Jeg skal til Oslo, skal du langt?” Jeg skal til Oslo jeg også, svarte jeg. Men rekker nok ikke helt frem i dag. Jeg kan se om det lar seg gjøre å få tak i en kollega som kan kjøre deg helt frem i dag. Men du kan uansett få skyss så langt jeg har kjøretid til. ”Takk, det var snilt” svarte hun.

”Kan du skru opp varmen litt? Jeg er så kald av å stå ut i regnet. Og det kunne være greit å få tørket noen klær.” Naturligvis var det en oppfordring jeg fulgte, det hadde etter hvert vist seg å være en særdeles velskapt jente som var passasjer.

”Det ligger en bag med klær bak setet ditt”, sa jeg. Du kan stikke bak der og se om du finner noe som passer. Det er nok bra for deg å få noen tørre klær mot kroppen istedenfor de våte”.

Det var et forslag hun ønsket å benytte seg av. Hun forsvant bak i ”sovekupeen”, og jeg hørte det romsterte litt til og fra der bak. Jeg satt i egne tanker og tenkte ikke stort over det.

”Tusen takk, det var deilig å få på seg noe tørt” sa hun. ”Jeg heter forresten Silje.” Vi utvekslet håndtrykk, og jeg sa jeg het Knut. Silje var på veg til Oslo for å besøke sine foreldre, men siden det hadde vært fest kvelden før hadde hun verken nådd buss eller tog.

Vi snakket om løst og fast, hun fikk nokså nytraktet kaffe, men hun begynte like fullt å bli søvnig. Jeg ringte noen kollegaer, men det viste seg at ingen hadde mulighet til å ta med Silje videre til Oslo. Jeg fortalte Silje hvordan det var, men jeg tilbød henne å bruke overkøya, så kunne jeg bruke underkøya som jeg pleier. Hun smilte, og syntes det var en og ide.

Da det ikke var mer kjøretid igjen måtte jeg parkere. Gardinene ble trukket for, og jeg lurte på hvordan jeg skulle kunne få denne lekre skapningen til å overnatte i underkøya sammen med meg.

Jeg skulle til å re opp iverkøya da Silje snudde seg. ”Eirik, sa hun, jeg fryser fortsatt jeg.. Kan jeg få ligge inntill deg, tror du?”
”Småklart du kan”, svarte jeg. Lys ble slukket og vi la oss begge under dyna. Jeg iført bokser, Silje skulle det vise seg, var iført kun truse.

Siden jeg ikke ønsket å trenge meg på, lot jeg det være opp til henne å legge premisser for hva som skulle skje. Til å begynne med lå vi helt stille og bare småpludret. Jeg kunne kjenne de bare brystene mot meg. Fra å være søvnig, vandret tankene til helt andre steder.

”Pål?” hørte jeg plutselig. ”Takk for at du stoppet” sa hun.
”Det skulle da bare” Lenger kom jeg ikke før hun stoppet meg med sine bløte lepper.
”Hysj, ikke si noe, ikke gjør noe. Bare ligg helt stille. Jeg har lyst på deg. NÅ!”, hvisket hun.

Først ble jeg litt paff. Så begynte jeg å glede meg. At denne vakre skapningen skulle få lyst på meg? Det var ikke noe jeg heller ville!

Jeg kjente en tunge. Bare en svak berøring på øreflippen. Halsen. Et dempet, begeistret hvin da hun oppdaget mine brystvortepiercinger. Hendene og tungen beveget seg dit. Først den ene brystvorten. Så den andre. En lett berøring med tungespissen, akkurat som om hun skulle kjenne smaken. Lett biting, også litt mer krevende. Jeg kjente at hun likte piercinger.

”Deilig”? Spurte hun med et smil. ”Jah” var alt jeg klarte å si. Munnen og tungen fortsatte nedover magen. Hendene var borte. Den lekne tungen og de myke leppene fortsatte nedover. Først nedover låret, så opp på innsideren. Jo nærmere hun kom der lårene møttes, jo mer tungpustet ble jeg. Jeg tror jeg aldri har vært kåtere en da. Plutselig var hun der. Et lett kyss ytterst på tuppen. Så tungen. Så munnen. Hun begynte forsiktig.. Dem varme munnen omsluttet hodet, hodet hennes beveget seg sakte opp og ned. Det var det deiligste jeg hadde kjent. Jeg ville ha mer. MYE mer. Silje forsto det, for hun ble mer og mer krevende. Hun sugde meg hardt og mykt på samme tid. ”Forsiktig”, sa jeg. ”Det er lenge siden sist”.

Jeg forsøke å dra meg unna, men det gikk ikke. Hun sluttet å suge, og sa; ”Ligg rolig og kos deg”. Dette var noe hun kunne, og det virket som om hun gjorde alt hun kunne for å få meg til å komme. Det begynte som en liten kribling i tærne. Før jeg visste ordet av det lå jeg og ristet. Jeg forsøkte å holde igjen, men et lite, bestemt puff med hånden, og jeg ble liggende og nyte. Og jeg kom. Jeg formerlig ristet der jeg lå og sprutet alt jeg hadde å gi. Silje var ikke lettskremt, hun fortsatte å suge meg til hun hadde melket meg tom. Jeg var halvveis i koma, og klarte ikke annet en å ligge og få igjen pusten. Hun kikket skøyeraktig opp på meg; Var det godt?, spurte hun. Jeg kunne ikke annet en å nikke, samtidig som jeg sa at det var det beste jeg hadde kjent. Du vet at du har verdens beste munn?, sa jeg da hun kom og la seg i armkroken min. Takk sa hun, plutselig litt sjenert.

Vi ble liggende og kysse, og nå var det min tur til å gå på oppdagelsesferd. Jeg sa at hun skulle ligge stille og at det var hennes tur til å nyte. Hun lå på ryggen med halvåpne øyne, og jeg kunne høre pusten gikk tyngre og tyngre mens hendene og munnen min utforsket ansiktet, halsen, brystene og magen. Mellom bena var hun barbert, bortsett fra en liten stripe som strakk seg oppover mot der trusekanten skulle være. Da munnen min nærmet seg hennes ømmeste punkt var hun veldig tungpustet. Jeg begynte forsiktig med å følge skamleppene med tungen. De smakte deilig og friskt. Forsiktig leking med tungen i åpningen, og da jeg begynte med litt lett biting og suging på hennes klitoris hadde hun problemer med å ligge stille. Jeg ble mer og mer krevende med tungen. Stønningen ble mer og mer høyrøster, noe som fortalte meg at jeg var på rett veg. Da jeg stakk en finger inn gikk hun opp i bro og skrek.

Jeg vil ha deg, sa hun. NÅ. Jeg kunne ikke vente. Ingenting i hele verden kunne stoppe meg i å ha sex med denne skjønne kvinnen. Legg deg, sa hun. Hun satte seg over meg, styrte meg på plass, og sank ned. Åhhh. Så glatt, og så trang. Vi passet som hånd i hanske. Hun satt rolig noen sekunder, liksom som for å kjenne hvordan vi passet. Så startet hun å bevege seg. Først sakte, prøvende. Hun stønnet. Jeg stønnet. Ynket oss er nok en bedre beskrivelse. Hun småristet, og det virket som om hun hele tiden var på grensen til en stor orgasme, men at hun ikke helt kom i mål. Jeg kjente også at ting var i ferd med å skje. Snu deg, sa jeg. Hun forsto at jeg ville ha henne bakfra. Hun snudde seg fort, la seg på magen, og løftet den sexy baken mot meg. Jeg kunne se det glinset i skrittet hennes. Et fast grep om hoftene hennes, pikken gled inn helt på egen hånd, og tempoet økte. Hard. Fort. Fortere. Vi enset ingenting der vi holdt på inne i bilen. Jeg var som et stempel i en motor på høyt turtall. Jeg kjente jeg umulig kunne klare å holde ut stort lenger, og idet jeg lurte den ene hånden under henne og traff klitorisen hennes, eksploderte hun formerlig under meg. Sprut meg full, skrek hun samtidig som jeg kjente skjeden hennes trakk seg sammen i krampetrekninger. Og jeg sprutet. Jeg sprutet så jeg trodde jeg skulle bli vrengt og ende opp med innsiden ut. Jeg hadde følelsen av at jeg falt fra toppen av et fjell. Stjerner og måner kom og gikk. Vi ble liggende en stund ute av stand til å gjøre annet en å trekke pusten.

Etter den runden hadde ingen av oss ork til å gjøre annet en å sove. Det er vel unødvendig å si at dagen derpå startet friskt med et morgenknull før vi kom oss videre. Og haikere tar jeg opp fra tid til annen, men dessverre har jeg ikke truffet flere av den sorten.