Hans .. o r g a s m e – en fremgangsmetode

Jeg hadde akkurat byttet sengetøy. Det duftet friskt og rent i hele rommet. Vinduet hadde stått oppe hele dagen og det var litt kjølig i rommet.
Jeg lukket vinduet og trakk for gardinene. Den lille lampen på kommoden lyste opp deler av soverommet. Jeg skrudde på begge nattbordlampene og kledde av meg tøyet mitt. Plagg etter plagg la jeg omhyggelig på stolen ved nattbordet. En gammel stol i rococcostil, i kontrast til det ellers så lyse og moderne soverom. Vi har skråtak på den ene siden og fire relativt store takvinduer. Det var enda ikke blitt helt mørkt ute og det grå-rosa lyset på himmelen ga vårt deilige, etter min mening, soverom et flott lys. Avslappende atmosfære.

Jeg la meg på sengen, oppå dynene, da min mann entret rommet. Han var naken etter lang og varm dusj.
Jeg var iført behagelig, hvitt undertøy. Småsexy. Enkelt.
Jeg strakte armen min ut etter ham, der jeg satt eller halvveis lå i sengen vår. Min store, sterke og kjempesøte ektemann skulle stelles pent med i kveld, hadde jeg planer om.
Han satte et kne på dynen og steg sakte over meg. Jeg kjente lemmet hans falle slapt og tungt på maven min. Det kilte og jeg lo litt. Den var kjølig i motsetning til de varme lårene hans, som jeg kjente på hver sin side av midjen min. Han lente seg fremover og kysset meg. Først litt forsiktig og ertende. Temmelig snart ble kysset dypere. "Du er en deilig kvinne, du" sa han, mens jeg kjente at det beveget seg oppå magen min. "Og du en herlig mann, .." visket jeg tilbake og smilte opp til ham. Vi kysset og pratet litt løst og fast. Om bilen som trenger nye sommerdekk. Om verandaen som skulle vaskes grundig til sommeren.

Han la seg ved siden av meg. Pakket de sterke armene sine rundt meg og la hodet sitt på brystet mitt. Jeg snuste han i håret som duftet sjampo.
Ett par minutter lå vi slik, før jeg lirket meg ut av grepet hans og veltet han over på ryggen. "Nå må du ligge her litt, lille, store venn", sa jeg og han kikket smilende, spørrende på meg uten å si noe. Bare trakk pusten tilfreds og la seg godt tilrette.
Jeg satte meg ved føttene hans. Strøk han forsiktig fra under føttene og oppover leggene. Nådde akkurat opp til innsiden av lårene hans. Han lå der med lukkede øyne. Pikken hans pekte mot haken hans nå og han pustet rolig og smilende. Jeg strøk ham opp og ned. Kjente hårene på de sterke lårene hans kile innsiden av hendene mine. Sakte beveget jeg meg oppover mot lemmet hans. Svippet såvidt innom pungen hans. Varsomt og tilfeldig. Han var uten ett hår. Helt nybarbert så det ut til.
Så oppover magen. Jeg kysset brystvortene hans. Kilte ogt strøk han på siden og nesten under armene. Han "hmm\'et" og kremtet. Smilet bredte seg og øynene hans forble lukket. Jeg beveget meg sakte og dansende rundt ham. Lot brystene mine berøre huden hans. Kysset ham, strøk og koste med ham.
Jeg grep rundt det knallharde lemmet hans. Varsomt runket jeg ham. Slikket strengen som forbinder hodet og skaftet. Lot forhuden føre fingrene mine opp og ned over deler av hodet og ned så langt det gikk. Varsomt og passe bestemt. Han stønnet og grep etter meg med den ene hånden. Men fikk ikke tak i meg, da jeg svingte meg unna og gapte over hele pikken hans. Han rykket til og stønnet. Jeg beveget hodet opp og ned og lot tungen min leke seg i bevegelsene. Jeg holdt den etterhvert så stramme pungen hans og løftet litt, men forsiktig opp. Slapp den like forsiktig ned og dro varsomt bakover. Hele tiden mens jeg masserte pikken hans med leppene og tungen min. Bevegelser fra roten til hodet. Litt strammere nå. Jeg kløp han med leppene mine og han jamret seg og lente hodet enda lengre bak og ned i puten.
Da jeg merket at han nærmet seg klimaks, saktet jeg farten. Runket ham langsomt. Pirrende og ertende. Jeg grep etter min egen hodepute og lirket den inn under den faste, men dog så myke rumpen hans. Han åpnet øynene og tittet spørrende på meg. Sa ingenting, men løftet på baken, slik at jeg kunne snike inn puten. Jeg hadde brettet den på midten, slik at den laget litt luft mellom madrassen og pungen hans. Jeg dyttet opp begge bena hans, slik at han lå med knærne bøyde. Han skrevte så godt han kunne og jeg kunne kile ham på den deilige, stramme og litt skrukkete pungen hans, uten hinder.

Han lå nå med hodet lavere enn hofteområdet og det var akkurat det jeg hadde planlagt.
Jeg strøk han med begge hendene mine på hver sin innside av lårene. Sakte nærmet jeg meg pungen og med fingrene lekende nedover de varme innsidene, bøyde jeg hodet mitt ned mellom dem og snappet pikken hans med munnen. Dyttet forhuden ned over hodet med munnen og leppene mine. Kjente at jeg hadde utrolig lyst til å tre meg på den store staken. Men jeg klarte å holde meg unna. Istedenfor presset jeg pekefinger og langefinger inn under pungen. Beveget opp og ned i følge med hånden som runket pikken hans. Presset hardere og hardere. Han stønnet høyere og pustet raskt. Det dunket i lemmet hans og han gav fra seg ord og lyder som tydet på at han atter en gang nærmet seg orgasmen. Jeg stanset, igjen.
Jeg spyttet på figrene mine og smurte rumpehullet hans. Dyttet begge føttene hans i været og spyttet han igjen, direkte i rumpen. Spyttet rant nedover. Over anus. Jeg dyttet lårene hans opp igjen og lot den lille tungen min leke seg over anus og over pungen. Pikken hans pekte rett i været og han hadde grepet rundt den med sin egen hånd nå. Jeg visket opp til ham at han skulle ta det rolig, rolig. Forsiktig og uforberedt stakk jeg tungen min inn i anus. Jeg formet den i en liten spiss og stakk den inn. Bare en centimeter. Så ut igjen. Sleiket han grådig over hele åpningen. Nå stakk jeg inn en finger. Spyttet mere rundt fingeren og rumpehullet hans. Sjokkerende men deilig, og i forsiktig, raske bevegelser inn og ut.
Han stønnet høyt og rev meg i håret.
Pungen hans beveget seg, huden strammet seg om mulig enda hardere rundt testiklene og jeg sleiket han en gang og han dyttet meg av i det jeg nesten satt ei gang orgasme hos ham. Jeg kjente smaken av saft fra staken hans og jeg kysset ham vått og dypt. Han grep etter meg og prøvde å føre kroppen min over hans. "Kjære, jeg er så kåt! Sett deg oppå meg. Vær så snill!" sa han bedende. Jeg sa ingenting og beveget meg ned mellom bena hans, som han enda holdt opp i luften, men en nitti graders vinkel ved knærne. Jeg runket ham langsomt, langsomt nå, mens jeg stakk en finger helt inn i baken hans.
Nede i rumpen hans. Jeg slikket rundt fingeren min og rundt hullet. Kjente huden hans mot tungen min.

Inne i anus kjente jeg et litt hardere punkt enn det myke. Mannen min var nå helt ved randen av orgasmen. Det dryppet blankt og deilig fra hodets åpning. Jeg masserte forsiktig og fast på den lille kulen inni anus mens jeg bøyde meg frem over pikken hans og sleiket i meg dråpene. Jeg så at pikken hans beveget seg. Rykket liksom. Han pustet raskt og ansiktet var spent. Han krøllet tærne og grep i madrassen og dynen, mens han sa heseblesende og uforståelige ord. Han stønnet og jeg masserte ham nå ganske hardt inne i anus og jeg kjente at rumpemusklene strammet seg og pikken nærmest strakk seg mot taket. Så kom han i en sterk og høylytt orgasme. Han nærmest skrek og det pumpet ut sæd fra det svulmende, dunkende pikkhodet. Jeg lot fingeren min gli sakte ut av anus, mens jeg holdt rundt roten av pikken hans. Strammet til i støt mens hans orgasme var på vei nedover igjen. Han jamret seg og vred kroppen,..for så å synke litt sammen..

Jeg la meg inntil ham. Snudde meg rundt og grep etter våtservietter i nattbordskuffen. Jeg tørket av fingrene mine, en etter en. Så krøp jeg enda nærmere han og kysset ham på halsen.
Han lo. Og lo.. Lavt, men hjertelig..

Vi sovnet. Smilende.