Hersker

Hører du kommer inn døren på soverommet, kjenner du trekker av meg dyna. Kjenner en sval luft bre seg over meg, merker berøringen din. Hånden din som ”kjærtegner meg på innsiden av låret, du trekker opp nattkjolen (sort, sexy). Kjønnet blir blottet, fingeren din glir videre oppover sikter seg mot kliten, du sprer leppene og kjenner etter. Våt….

Kroppen min gjør små rykninger, et smil spres om min munn. Mmm. Brått kom jeg tilbake til virkeligheten fra din myndig bestemte stemme. Men samtidig en myk stemme som sier jeg må våkne og knele foran deg. Raskt skjønner jeg at må adlyde, trøtt men gjør som du sier. Steller meg på kne foran deg, du stryker meg i håret. Lar meg få lov å kjenne varmen fra låret ditt noen få sekunder, står inntil deg og kjenner den utrolige varmen og tryggheten
”Ned på alle fire, din tispe” du vet hvem som bestemmer her? Og du ønsker en bekreftelse.

Ser på deg, mens jeg steller meg på alle fire slik du ønsker. Jeg nikker og sier tydelig.
Du bestemmer Hersker. Jeg er din tispe og tøs. Du nikker fornøyd, går noen skritt bakover og setter deg i stolen i det ene hjørnet av soverommet. Vinker til meg med tegn på at jeg skal krype bort til deg. Du sprer bena, og viser hvor jeg skal stå.

Jeg krabber bort lydig, vet du ønsker blikk kontakt og jeg prøver så godt jeg kan der jeg krabber bort til deg. Du liker det du ser, du har kontroll. Men enda må mye læres, du er enda ikke fornøyd – kommer aldri til å være det heller. Alt kan bedres, men du har tålmodighet.

Jeg venter på neste beskjed, du gir tegn på at jeg skal reise meg opp. Du napper i nattkjolen, og jeg vet at det er signalet for at jeg skal ta den av. Jeg tar den av, tar hendene over hodet og drar nattkjolen over hodet. Jeg steller meg med spredte ben og armene ned, står foran deg slik du vil jeg skal stå. Du ser brystvortene har knuppet seg, et kjølig drag i rommet tilsier at det kan være grunnen. Du spør meg om jeg er kåt, jeg svarer Nei jeg er ikke kåt Hersker.
Lar hendene dine gli nedover magen din, sirkulerer nedover til kjønnet mitt. Kliten er overraskende stor sier du, til at jeg ikke er kåt….og ser mistenkelig på meg. Og ikke nok med det er du våt i tillegg, uten lov…fortsetter du.

Kjenner sitrende følelse spre seg over hele meg, jeg nikker forsiktig og sier at jeg kanskje er litt våt. Hvorfor??! Har du spurt meg om lov da? Du rister på hodet og stemmen din gjør at jeg rister på hodet forsiktig og spør svakt : Hersker, beklager at jeg er våt uten lov. Men får jeg lov til å være våt Hersker. Du sender meg et blikk, som omtrent går tvers imellom meg.
Du må lære deg å ha kontroll der nede, og gir meg et smil som tilsier at du fryder deg over at jeg må læres opp enda mer. Kjenner hånden din over den barberte fitta, du legger to fingre mellom fitteleppene og ber meg knipe 6 ganger. 1-2-3-4-5-6

Du klyper litt i kliten, og blir mer overrasket. Det renner nedover på innsiden av låra mine. Du rister på hodet, skjønner ikke hvordan du skal få kontroll over dette her. Du tar hånden din mot boksershortsen og tar ut kukken din. Runker den et par ganger, og jeg ser den har vokst. Du bare nikker til meg, og befaler meg på kne foran deg. ”Spre bena litt og gjør den stor og stiv” sier du med stemmen din som gjør meg enda mer ør. Lydig går jeg ned på kne foran deg, sprer bena litt og tar den lille uskyldige hånden min rundt kukken din. Åpner min munn, fører kukken din inn og lukker leppene rundt den. Du kjenner den varme munnen min lukke seg rundt kukken din, tungen som sirkulerer rundt kukkehodet ditt. Du nyter den nakne kroppen som står på kne foran deg. Du lukker øynene dine av ren nytelse og kjenner at kukken din vokser i munnen min.

Jeg er ser på deg, slikker i meg dråpene som pipler ut av kukken din. Suger deg i lange drag, langt nedpå kukken din. Blodet fylles i hele kukken din, det å pumpes ekstra i kukken din. Jeg hører dine deilige stønn og jeg vet du elsker å bli sugd. Spesielt av ei tøs, ei tispe som du har kontroll over. Kjenner hånden din stryke over håret mitt, du presser hodet mitt lenger innpå kukken din. Jeg kjenner den butter, nesten i ferd med å brekke meg. Men du tar hensyn til det, kjører den ikke så langt inn at det blir ubehagelig. Fordi du synes jeg suger deg så godt, jeg hører dine stønn som tilsier at du er fornøyd. Du trekker meg tilbake, fast grep om håret mitt.

Ber meg ta av boksershortsen din, smidig drar jeg av deg boksershortsen mens du holder meg fast med ditt grep i håret mitt. Du tar ene hånden min og plasserer den på låret ditt, gir tegn på at jeg skal legge den andre hånden på det andre låret ditt. Kjenner hendene dine stryke meg og du sirkulerer deg rundt brystene mine. Til tross for din kåthet og våthet din tispe, så er niplene dine lette å ta tak i. Kjenner du klemmer til, kniper begge mellom dine fingre. Drar litt i de og jeg ynker meg litt. Ser på deg med bedende blikk, men du bare smiler tilbake.

Du klarer ikke en gang skjule hvor kåt du er, din tøs. Med det slørete blikket der, røper du alt.
Hvem bestemmer når du skal være våt og kåt? Du Hersker bestemmer når jeg kan være våt og kåt…svarer jeg høyt og tydelig og ser deg inn i øynene dine. Kjenner ”smerten” når du kniper ekstra i niplene mine, samtidig som det sprer en deilig varme inni meg som bare roper etter mer mer mer.

Hvem sin tøs er du? Jeg er din tøs Hersker og gir fra meg et stønn. Du rister på hodet og fryder deg over makten og kontrollen nok en gang. Ynke kan du tøsa mi, våt kan du også bli…og suge er du også flink til. Du presser brystene mot hverandre, drar i niplene og nikker mot kukken din. Jeg lener meg fremover, lar deg legge kukken mellom brystene og ser kukken går frem og tilbake, opp og ned mellom brystene mine. Sug meg til det går for meg tøs!! Igjen kjenner du varmen fra munnen min som lukker seg om den stive kukken din.
Hendene dine har du rundt hodet mitt, hendene mine ligger fortsatt på hver av dine lår. Kjenner du strammer lårmusklene hver gang kukken glir inn i munnen og ut.

Det tar ikke lange tiden får du kommer, kjenner den varme sæden fylle munnen din. Du ser på meg mens jeg svelger, slikker kukken din ren. Vet at jeg ikke skal søle, ikke en eneste dråpe lar jeg falle. Du nikker fornøyd, klapper meg på hodet og sier at tispa skal få sitt når tiden er inne. Takk Hersker for at du tenker på meg sier jeg.

Kle på deg og gjør dine plikter. Jeg kommer tilbake, men i mellom tiden får du også huske hva slags oppgaver du skal gjøre for meg. Du skal gi meg rapport for hver oppgave er gjort,
og du skal tenke på din Hersker når du gjør disse oppgavene. Reis deg opp nå!
Og stå i posisjonen…

Reiser meg opp raskt, står med spredte ben, armene til siden. Du stryker meg lett over brystene mine, kjenner hånden din på kjønnet mitt. Du sprer leppene og stikker to fingre inn. Jeg higer etter pusten av kåthet, sitrer enormt i hele meg. Du smører inn brystene med saftene mine, og ber meg slikke fingrene dine rene. Slikker og kjenner smaken av mine egne safter.

Du nikker og gir tegn på at jeg skal kle på meg. Min lengsel og kåthet har ikke blitt noe mindre, det vet du. Men det viktigste er jeg har tilfredstilt min Hersker og hans ønsker.
Jeg neier pent, takker min Hersker for hans nærvær. Du nikker tilbake, plukker opp boksershortsen og går ut av døren. Igjen står jeg der, mer kåt enn før, lengselen av å få det. Men vet det er forbudt å tenke slik. Kler på meg, og setter i gang pliktene mine.

Og i løpet av dagen gjør jeg mine knipeøvelser og napper i brystene slik at de blir stive. Tankene går til min Hersker når jeg gjør oppgavene som jeg har blitt bedt om, kjenner en slik attrå nedentil. Går konstant våt hele dagen. Men jeg vet at jeg kan takke min Hersker for dette. Det er han som gjør meg til ei tøs, ei tispe som skal læres opp på best mulig måte for å tilfredstille Herskerens sine lyster. Før vi treffes igjen, skulle jeg skaffe meg egg vibrator eller kuler til å ha i fitta. Enda flere oppgaver å passe på. Men som min Hersker sier, det er viktig å holde fittemusklene ved like. Brystklemmene bruker jeg hver kveld, 10 minutter. Intens smerte, men enorm lyst å kjærtegne meg nedentil. Og jeg blir stadig påmint at jeg tilhører min Hersker via sms eller mail og ikke minst når jeg gjør oppgavene jeg har blitt bedt om fra min Hersker.

Og kanskje jeg en dag får min belønning…