Hjelperen min

Jeg kjenner verdens skjønneste jente. Hadde jeg ikke visst bedre så tror jeg jaggu med at jeg er litt forelsket i henne. Hun har et nydelig ansikt, halvlangt blondt hår, og grønne gnistrende øyne. Hun har pene nusselige små ører, og har som regel håret bundet fast i en hestehale.

Hun er ca 160 cm høy, og er tynn av natur. Men hun har likevel den deiligste lille rumpen jeg noen gang har sett eller tatt på for den saks skyld. En liten rumpe som er stram og fin etter år med trening. På framsiden finner vi en deilig fitte, pent barbert slik at det er kun en stripe med lyst hår i sentrum av sprekken hennes. Hun er trang.

Jeg har et behov som er over normalen, og denne jenten har tatt på seg oppgaven med å hjelpe meg i å ikke klikke helt over. Jeg har nemlig en samboer som nok elsker sex, men som aldri gjør noe for å få det. Jeg har for tiden rett og slett gått litt lei av henne, og følgelig blir det ikke noe kos med mindre det er jeg som setter i gang.

Tine som jeg traff for noen måneder siden er også i forhold, men føler vel det samme som meg. Hun er uansett glad i meg sier hun, og liker meg utrolig godt. Sammen har vi hjulpet hverandre, og her skal du få høre en historie om oss to.

Bare rett innom
Hun hadde egentlig ikke tid, men skulle se om hun fikk tid likevel. Jeg var alene hjemme, og hadde nettopp ringt henne på mobiltelefonen, og hadde spurt henne om det var en sjanse for at hun kunne hjelpe meg litt, underforstått noe med sex.

Hun hadde mye å gjøre hadde hun svart, men samtidig kunne jeg nærmest høre hvordan det knakte i hodet hennes der hun prøvde å finne ut om hun kunne komme innom.

«Er du kåt nå da?» spurte hun meg om. «Ja jeg er ordentlig kåt. Jeg sitter her med verdens største kuk, og det hadde vært så deilig om du kunne ha kommet innom. Om ikke for noe annet enn for en «hjelpende hånd». Tine begynte å le i telefonen, sa jeg var en frekkas, og sa hun skulle se hva hun fikk til. Vi avsluttet samtalen, og jeg gikk tilbake til skrivebordet mitt. Jeg har kontor hjemme, så jeg satte meg ned igjen på stolen min.

Jeg hadde kun en morgenkåpe rundt meg, og ellers var jeg naken. Jeg slapp venstre hånden ned mellom lårene mine, fant pikken min, og begynte å rolig runke meg selv. Jeg fant en pornofilm på datamaskinen min, og satt der og hisset meg opp da det ringte på døren.

Jeg syntes det var litt tidlig, og trodde vel egentlig ikke at det kunne være Tine. Jeg åpnet opp døren, og der sto hun faktisk. «Jeg klarte å få en annen til å overta, så jeg har ca en time på meg, hva kan jeg hjelpe deg med?». Jeg låste døren bak henne, og dro morgenkåpen til sides slik at hun kunne se den halvstive kuken min. Hun så ned på kuken min, gikk bort til meg og grep rundt den med den ene hånden sin.

«Kom med meg inn i stuen, så skal vi se om ikke jeg kan gi dere to litt hjelp» sa hun. Tine slapp ikke taket i kuken min, men nærmest dro meg etter seg inn i stuen. Hun ba meg om å sette meg på kanten av stuebordet, noe jeg også gjorde. Tine satte seg ned på kne foran meg, blåste på de kalde hendene sine før hun grep etter kuken min som nå sto rett opp.

«Jeg er litt kald på hendene mine» sa hun, men jeg bare svarte at det var bare deilig. Jeg kjente den ene kalde hånden hennes gripe rundt stammen min, og hun dro forhuden nedover kuken min. Et stort blodfylt kukhode dukket frem, og Tine kunne uten vanskeligheter se at jeg var kåt nå. To-tre dråper piplet ut fra kuken, og rant seigt nedover kuken min.

Tine grep hardere rundt kuken min, og begynte å sakte runke meg. Jeg spredde beina enda litt mer slik at hun hadde fritt innsyn på hva jeg hadde mellom lårene mine. Tine reiste seg litt opp og fram mot meg mens hun hele tiden runket meg opp og ned. Jeg skulle til å si noe, men Tine kom meg i forkjøpet.

«Du Marcel, du vet at jeg ikke har så all verdens erfaring. Jeg vet ikke om jeg har sagt det, men jeg har aldri hatt en slik som dette i munnen. Jeg prøvde en gang, men da holdt jeg bare på å spy». Jeg spurte henne om hun ville prøve nå, og hun nikket forsiktig i det hun litt flau sa ja på spørsmålet mitt.

«Hør» sa jeg. «Jeg kan vise deg, husk at du ikke skal ta mer enn det du vil. Poenget er at det er du som bestemmer hvor mye eller hvor langt inn kuken skal i munnen din. De fleste får nemlig brekninger om man presser hele kuken inn med en gang».

Jeg ba henne om å sette seg nærmere meg, jeg rettet meg selv litt opp, og ba henne om å holde i kuken min. «Først skal du som sagt trekke forhuden helt tilbake slik at hodet dukker frem. Så holder du fast rundt kuken, og plasserer munnen din mot kukhodet».

Tine flyttet på seg, og jeg så på da hun grep rundt kuken min, og bøyde hodet sitt over kuken min. Hun plasserte tuppen mot munnen sin, og jeg kjente med ett et par bløte lepper mot kuken min.

«Nå må du åpne opp munnen din, og slippe litt av den inn. Kanskje bare hodet, men ikke det en gang om du ikke vil. Ta det som du mener selv går bra, føl deg frem, jeg har nemlig god tid». Tine mumlet noe til svar i det hun åpnet opp munnen sin, og jeg kjente at litt av meg gled inn i den varme munnen hennes. Jeg fortalte at hun kunne bruke tungen sin til å rotere rundt eller bare for å kjenne etter hvordan det var å ha en kuk i munnen. Hun lagde noen lyder jeg ikke forsto, og kjente at jeg gled enda lengre inn i munnen hennes.

Hun lot meg forsiktig gli helt inn munnen hennes, og jeg var nøye med å ikke presse på. Hun trakk seg av kuken min, og runket meg litt før hun så på meg, og spurte om hun hadde vært flink? Jeg sa hun hadde vært kjempeflink. Jeg fortalte så videre hva hun kunne gjøre.

Tine grep rundt kuken min, og jeg skalv i lårene da jeg kjente at Tine lot meg få gli halvveis inn i den våte og varme munnen hennes. Hun prøvde det jeg hadde fortalt, og jeg kjente hvordan hun formet munnen som bokstaven O.

Hun holdt pungen min i et fast grep med sin venstre hånd, mens hun sakte begynte å runke meg igjen mens hun hadde meg i munnen sin. Tine prøvde så godt hun kunne, og hun var tydeligvis en som lærte fort. Snart hadde hun satt opp tempoet, og kuken min gled fortere og fortere inn og ut av munnen hennes. Jeg kjente at jeg snart ville komme, og spurte henne om jeg skulle sprute i munnen hennes eller om jeg heller skulle sprute henne på puppene? Det var jo tross alt første gangen så?

Forståelig nok ville hun at jeg skulle sprute henne på puppene, så Tine sluttet å suge meg og tok ut kuken fra munnen sin. Hun satte opp tempoet mens hun hele tiden hardt knadde pungen min. Jeg spente kroppen min, og jeg kjente at det knep i pungen min før kaskader av sæd og safter sprutet ut av kuken min, og traff Tine over brystene hennes.

Jeg sprutet et par ganger til før jeg var helt ferdig med å få alt ut, før jeg lente meg bakover på bordet. «Fy faen så deilig du er Tine. Det der trengte jeg, det var dritgodt». Hun begynte å le, og sa hun var litt stolt over seg selv som hadde sugd en mann for første gang. Jeg takket for hjelpen, men hun sa selv takk, og lo litt.

Timen var nesten over, så vi kysset litt og holdt rundt hverandre før hun var nødt til å gå igjen. Vi avtalte at vi skulle prøve å også treffes dagen etter, men at vi skulle ringes. Døren lukket seg etter at hun forsvant ut døren, og jeg hadde allerede begynt å drømme om å ta henne bakfra dagen etter. Men det får bli en annen historie.