Home Party

Jeg er glad og takknemlig for at jeg får tjene deg. Din omsorg for meg er mer enn jeg fortjener. Jeg er hengiven og glad for å være din. Jeg sitter på huk midt i sengen, med rak rygg og med blikket rettet frem og ned ser jeg håndflatene mine. Jeg ser mansjettene som jeg bærer og på naken hud over lakenet som dekker sengen. Fra soverommet kan jeg høre at alle gjestene er kommet, venninnegjengen er samlet i stuen hos vertinnen. Jeg er hos min Domina Janne. Jeg sitter og venter, på ordre fra deg.

Ble venninnene svært overrasket, eller er det en annen grunn til at du venter med å kalle meg inn? Spørsmålene farer gjennom hodet men stemningen fra stuen er munter og høy. Det gjør meg trygg på at alt er bra og at venninnene trives i ditt selskap. De har blitt invitert til mat og drikke, for å se på sexy klær, leketøy og annet som hører et Homeparty til. Det ble stille i starten, det var vel da du forklarte at også vi var til stede, en mannlig slave og en kvinnelig tøs. For å teste ut diverse leketøy og andre saker om dere vil, det hørte jeg deg si. Venninnene kjenner interessen din for BDSM, og tar jeg ikke feil er flere av dem som deg, dominante.

Det tok ikke lang tid før noen ville se tøsen og Sigrun ble kalt inn. Når døren åpnes på gløtt får jeg en pekepinn på hva hun brukes til. Først ser jeg bare en venninnegjeng samlet rundt matbordet som hygger seg og ler. Mellom oss står et mindre bord, dekket av et sort blankt laken og med masser av leketøy liggende omkring. Sigrun er ikke å se men jeg forstår fort hvor hun er. Tone, den eneste jeg kjenner og som sitter lengst unna, ved kortenden av bordet himler med øynene. Hun er rød i kinnene og beveger seg rundt på stolen mens hun både stønner og ler. De andres øyne er festet på henne. Sigrun er under bordet og Tones ansiktsuttrykk gjør det enkelt å forstå hva som skjer. Hun er flink med tungen, og nå bruker hun den nok flittig på noe som er vått. Tone drar stolen nærmere slik at underlivet kommer lenger ned under bordet, biter seg i leppene. Det er tydelig at hun har et godt og lett å se hva som er i ferd med å skje. En bekreftelse får jeg vel når Janne og de andre nærmest i kor oppfordrer henne, ”la deg rive med, la spenningen utløses, la den lille tøsen få kjenne at du kommer så hun får litt fred”. Tone retter seg litt opp, hun er varm og rød i kinnene og stirrer rett foran seg nærmest som i transe. Så løfter hun kroppen litt opp før hun bikker hodet ned og nesten stanger i fatet. Hun klamrer seg til bordplaten med begge hendene mens hun skriker og banner om hverandre. Det er ikke en forbannelse men skrik av lyst og glede, hun lot seg rive med. De andre jentene applauderer og ler, før en av dem avbryter med ”dette er ikke noe for slaven din”. Hun sparker foten i døren og den smeller igjen. Jeg ser ikke mer.

Lydene forteller hva som skjer. Jeg hører Sigrun blir hentet frem og får ros. Det er visst tid for å teste ut oljer, glidemidler og mer. Jeg hører at hun blir plassert på det lille bordet og kan levende forestille meg det. Som meg bærer hun bare mansjetter, halsbånd og ellers de få ting som smykker en slavinnes kropp. Sigrun er yngre enn meg, rødhåret og med små stramme bryster som gjør seg godt på den lille kroppen. Hun er ikke hetero, lesbisk eller bie. Hun er slavinne, tvers gjennom underdanig med et seksuelt sinn i en vakker kropp. Jeg tenker at hun koser seg nå, mens varsomme kvinnehender utforsker hennes og gjør henne glatt og fin. Jeg kan så vidt ane lyden av en vibrator som er på, det er kanskje flere også. Etter hvert blir det ganske tydelig at flere bearbeider henne. De kåter henne opp og leker. Oljer, varsomme fingrer og vibratorer kan gjøre mye med en slavinnekropp. Av lydene å dømme har de trengt inn i henne også. Jeg kan høre Sigruns kåte stønn, som når Janne tar på seg strap-on og gir henne pikk slik bare en kvinne kan. Sigrun blir så varm i hele kroppen da, hun vrir seg og klarer ikke ligge stille, fitta hennes renner over når hun blir så kåt, øynene blir blanke og så trygler hun om tillatelse til å komme. ”Nei, du får absolutt ikke orgasme nå, jeg tenker vi tar pause”, det er Janne som snakker. Et øyeblikks stillhet avbrytes av at døren inn til meg blir slått opp.

”Beveg den ynkelige kroppen din inn hit ditt krek, og det med en gang”. Jannes tonefall kan ikke misforstås og et knapt sekund senere står jeg rett opp og ned i stuen. En bestemt kvinnehånd griper tak i den høyre brystvorten min. Janne vrir til så hardt bare en ekte Domina kan. ”Hendene bak hodet og bena ut til siden før jeg får deg i kne”. Jeg lystrer så raskt jeg kan. Hun slipper taket i brystvorten min. ”Det var slaven sin det. Ser du tøsen som du satt ved siden av i sted? Hun har problemer med å holde på orgasmen sin, slikt er ikke bra”. Jeg gløtter raskt bort på Sigrun. På veien flimrer venninnenes ansikter forbi. De ser glade ut, lystne og forventningsfulle. Jeg ser Sigrun ligge på rygg. Kroppen hennes er våt av olje, hendene ligger på siden med håndflatene ned, bena er trukket litt opp mens rumpeballene hennes berører lakenet. Foran henne står en av min Dominas venninner, hun smiler mens hun masserer innsiden av Sigruns lår med olje. I den andre holder hun liten vibrator som hun terger henne med. Den durer og går på den våte tappen og jeg ser at Sigrun sliter for å holde kontroll. Hun vrir seg og beveger underlivet sitt, i rundinger, fra side til side, opp og ned. ”Hun er så kåt så kåt stakkar” bryter venninnen inn. ”Men hun får ikke lov til å komme, da er mye mer gøy å se henne kåt” kommer det fra Janne.

Et klaps over kinnet får meg til å fokusere på Dominaen min. ”Nå skal dere se” sier hun før hun stiller seg ved siden av meg. Jeg føler meg som et demonstrasjonsobjekt på en messe. Janne holder i gag`en min som henger løst rundt halsen. Hun forklarer når den skal på før hendene hennes beveger seg lenger ned. ”Mansjettene han har er av god kvalitet, både de rundt håndleddene og de rundt anklene kan han bindes med. Om han er riktig dum kan de brukes til opphengning i taket også” forklarer hun. ”Apropos ting som henger ned, hva er denne saken til?” En av venninnene drar lett i lærbeltet jeg bærer rundt midjen. Det har metallringer innvendig og holder underlivet mitt i et stramt grep. ”Det er for at han ikke skal leke med seg selv når han blir kåt”. Janne tar grep om beltet. Hun drar det ikke ned men løsner det bare så mye at venninnene kan se hvordan læret og ringene tvinger pikken ned. ”Kyskhetsbelte for kåte slavegutter. Uansett hvor kåt han blir og pikken blir stiv tvinges den ned. Den slippes kun fri når jeg vil”. Venninnene ler.

”Men nå skal vi teste ut noen strafferedskaper” kommer det fra Janne. Med noen raske håndgrep har hun kommandert meg til å stå i skammekroken, rett under kroken i taket. Repet som henger ned blir festet i mansjettene og armene heises opp til jeg står på tå. Jeg foretrekker ikke en mine men biter tennene lett sammen når Janne begynner. ”Disse er harde å ha på” sier hun kort. To stramme metallklyper smekker om brystvortene mine. Det sender en varm strøm av smerte gjennom kroppen min før den fordeler seg ut og går over i varme. Så tar hun tak i pungen min og drar begge ballene litt ned før hun fester klyper i dem også. Først en i hver, så en til og så en tredje. 8 klyper totalt, det får meg til å spenne kroppen min. Så knebler hun meg. ”Gag`en må på” er alt hun sier mens kulen fyller munnen min og hun strammer den så hardt at ikke et pip kan slippe ut. ”Nå skal han få smake den nyeste pisken, dere er også velkomne til å gi han noen rapp”. Janne peker på kroppen min og klyper meg på rumpeballene mens hun instruerer. Hun holder en stor dressurpisk i hånden. ”På stumpen er det bare å slå, på sidene og nyrene er forbudt men bak på ryggen må han gjerne få striper”. Det første rappet kommer uventet og hardt. Det rammer meg over baken. Så kommer et nytt litt svakere før det tredje rappet som er hardest til nå. For hvert slag som treffer baken min klemmer jeg øynene sammen, ser noen imaginære røde stjerner og kjenner varmen fare fra baken og ut i alle deler av kroppen. De første slagene er alltid litt uventede og vonde. De neste som kommer gjør meg varm, kåt og lydig. Det er derfor jeg takker for dressur og for straff, jeg vil være varm, kåt og lydig som det er mulig å få til. Tankene mine blir avbrutt av en av jentene;”Det blir da riktig så vakkert”. ”Ja han kler røde striper på stumpen min lille slavegutt” kommer det fra Janne mens hun smiler og løfter litt på haken min.

”å, å, ååååå!” all fokusering om meg blir avbrutt av et høylytt, dramatisk og nærmest uendelig stønn fra bordet ved siden av. Venninnen som lekte med Sigrun har fortsatt med leken sin og en alt for kåt liten tøs mistet til slutt kontroll. Jeg vet ikke om det var kombinasjonen av en dildo som kjørte inn og ut av den våte fitta mens en vibrator sto masserte klitten, om det var lyden av slagene som traff baken min eller noe annet som brakte henne dit hun var nå. Men Janne måtte i alle fall se at tøsen ikke klarte å holde på orgasmen, og når hun kom ejakulerte hun. Spruten traff rett på armen til hun som hadde lekt seg til nå. Sigrun ejakulerte ofte når hun fikk komme men det var sjelden jeg hadde sett det gå så voldsomt. Det var som om spasmer red den lille tøsens kropp til både bevegelser og lyder forsvant som når et slakt treffer bakken. Hun lå rett ut og stirret i taket, totalt utmattet av orgasmen. Så la hun hodet på siden og kikket bort på oss. At hun var lei seg var lett å se, en tåre trillet ned et lysende rødt kinn mens øynene ba om unnskyldning. Det som skjedde gjorde at jentene glemte meg og stumpen min. Stående på tå med hendene bundet i taket ble jeg vitne til at Sigrun fikk straff. Men 8 klyper og noen rapp over baken var ingen ting i mot det hun skulle få.

Liggende på rygg tvers over det lille bordet ble hender bøyd bak og bundet fast. Hodet hennes hang utenfor bordet og ble holdt godt fast av bestemte hender. Begge bena ble bundet med ankel til lår og rep ut til sidene sørget for å holde dem i en vid V. Et siste rep tvang bena opp og bakover så rumpeballene og kjønnet ble løftet opp i været. ”Nå skal du se hva slik ulydighet fører til” kom det strengt fra Janne. Etter litt hvisking venninnene imellom var straffen klar og to venninner tok plass foran, en ved hodet bak. En liten dildo fikk først en omgang glidemiddel før den raskt og brutalt ble kjørt inn i tøsens bakerste hull. Et lite stønn var alt som kunne høres. Den neste dildoen var unaturlig stor og grov. Det var nok takket være orgasmen at Sigruns fitte var blitt såpass vid at de klarte å trenge den på plass. Tone som tidligere hadde fått glede av Sigruns tunge og munn sto bak. Hun hadde kledd av seg nedentil og med et bestemt grep ble Sigruns ansikt tvunget ned og inn mellom bena. ”Pul meg med tunga ditt lille krek” kom det bestemt. Det var ikke tvil om at det var en dominant som hadde Sigruns hode i klemme. De to andre startet med forsiktig puling av begge hull men etter hvert som dildoene fikk god glid utviklet det seg raskt til et skikkelig dobbeltknull. Til slutt var det som om ikke bare fitta og rumpehullet fikk pikk, men som om hele underlivet ble knullet i senk av dildoene der nede. På siden sto Janne og så ned på tøsen sin. Hun holdt tre brennende stearinlys i den ene hånden og sakte førte hun den over Sigrun. Jeg kunne høre Sigruns svake klynk når den første varmen traff den hvite magen. Dråpe etter dråpe falt de ned, først på magen, deretter fikk hvert bryst en runde varm stearin før Janne flyttet hånden ned. Stearinen rant som i strie strømmer og la seg under navlen og på venusberget før den ble dandert rundt fitta. Stearinen størknet først inn men løsnet fort igjen. Bevegelsene fra dildoene som nå kjørte ut og inn i et mekanisk tempo forplantet seg i den lille kroppen så ikke en muskel lå stille.

To lys ble overlatt i hånden til en venninne, det siste beholdt Janne selv. I den andre hånden holdt hun en spiss nål som hun nå førte bort til flammen før hun hevet stemmen. ”Jeg varmer en nål nå. Jeg skal bruke den på deg slik at du kan bære ring i brystvorten. Du er tøsen min. I tillegg til at jeg merker deg på denne måten kan det også brukes til straff. Om du ikke er snill kan jeg dra i ringene, og jeg kan henge lodd på når du står i skammekroken din. Hører du min lille tøs? Svar nå”. Sigruns kropp vred på seg av behandlingen hun fikk men klynket ikke lenger. Av ansiktet til Tone var det klart at hun fikk god behandling nedentil. Hun likte tydeligvis ikke at Sigrun ble avbrutt i jobben og ga streng beskjed om å snakke fort når hun for et øyeblikk fjernet fitta si fra Sigruns munn. ”Jeg er veldig lei for at jeg har vært ulydig. Jeg er tøsen din og du bestemmer over meg.” kom det kort men klart fra Sigrun.

”Så fortsett å pule med tungen”. Tone fikk raskt plassert henne tilbake mellom lårene og klemte til. Og det var nok godt at hun ble holdt fast. For like etter kjente Sigrun en glødende nål penetrere den ene brystvorten sin. Et skrik trengte seg opp gjennom lungene men ble effektivt dempet av Tones fitte. Kroppen som stivnet fra topp til tå viste imidlertid godt at dette var en straff som ville sitte i minnet en stund. Da den andre brystvorten rett etter fikk samme behandling kunne jeg også kjenne ilingene som for gjennom kroppen. Fra Sigrun kom bare et langt men dempet skrik som gikk over i et stønn deretter tok form av en blanding av gråt og uling. Så ble alt stille. Venninnene trakk seg ut og bort. Sigrun ble liggende fastbundet på bordet mens tårene falt i strie strømmer. Janne bøyde seg ned over henne, uten å foreta noen annen berøring enn et lett kyss på Sigruns munn. ”Du er forløst nå, jeg skal slippe deg fri, gi deg trøst og stelle deg. Jeg skal ta vare på deg som den lydige slavinnen min”. Jeg så Sigruns tårer i et nytt lys nå. De representerte glede i et lykkelig sinn.

Legg igjen en kommentar