Hos fysioterapauten

Jeg åpner døren inn til fysioterapeutens trenings rom og ser at Sven, "min" fysioterapeut er i gang med å instruere en gammel dame i et av apparatene. Han hilser smilende på meg og jeg kjenner hvordan det kiler i magen. Han er bare utrolig nydelig. Selve prototypen på høy og mørk! Han sier noen forklarende ord til den gamle, så viser han meg inn et av avlukkene der behandlingsbenken står.

Han legger på rent laken og senker benken for meg. "Da kan du bare gjøre deg klar, så kommer jeg straks inn igjen" sier han og går ut. Jeg kjenner hvordan det sitrer i kroppen, jeg har vært betatt av han helt siden jeg begynte å gå til behandling for min vonde rygg. Men han er gift, så det blir nok bare med fantasiene jeg koser meg med etter jeg har lagt meg om kveldene.

Først drar jeg genseren over hodet, så løsner jeg hempene på den nye, rosa BHen jeg kjøpte i går. Jeg kjenner hvordan brystvortene stivner i møte med den kalde luften og stopper opp et øyeblikk mens jeg nyter følelsen. Så legger jeg det flortynne plagget godt synlig oppå genseren, bare sånn i tilfelle han ser bort… Det nystrøkne lakenet kjennes kjølig mot de følsomme brystene mine i det jeg legger meg på benken.

Hører døren går opp og Sven kommer inn. Vi småprater litt mens han henter kremen og gjør seg klar. Så kjenner jeg de varme, følsomme hendene hans på ryggen.

Han starter med nakken, fast og bestemt, men gud så følsom! Han masserer med faste, profesjonelle tak, ned ryggsøylen og ut mot sidene. Jeg klarer knapt å ligge rolig, har bare lyst til å snu meg og rive han ned på benken til meg. Konsentrerer meg om å puste sent, er redd for at han skal høre hvor kåt jeg er!

"Jeg tror at du må trekke ned trusa så jeg ikke griser den til med krem," sier han, "så kan jeg heller legge et laken over mens jeg konsentrerer meg om den nederste delen". Jeg lirker trusa ned over rompeballene mens han legger et nytt, kjølig laken over meg. Jeg hører at han tar mer krem på hendene, så kjenner jeg varmen aller nederst på ryggen. Ligger og nyter det noen minutter, men plutselig merker jeg han lar hendene gli lenger ned en strengt tatt nødvendig! Han begynner å stryke meg i toppen av sprekken med den ene hånden, mens den andre tilfeldig viser på den ene rompeballen! Å herregud, hva er det som skjer?

Tør knapt puste, mens jeg venter på hva som skjer nå. Han nøler litt, så lar han begge hendene gli under lakenet, og begynner å massere rompa mi med faste tak. Et lite stønn unnslipper meg, men klarer med en kraftanstrengelse å ligge rolig. Nå har han tatt vekk hele lakenet og lar en finger gli langsomt langs sprekken et par ganger. nærmere og nærmere musa. Trusa ligger fremdeles rett under rompa og hindrer meg i å sprike med bena, men nå tar han heldigvis og lirker den forsiktig av meg.

Jeg er ikke lenge om å spre bena og gi han bedre plass. Fingrene er glatte av krem og glir lett. Jeg løfter litt på baken, for å gi han bedre tilgang til det aller helligste og han er ikke sen om å ta imot invitasjonen. Han lar hele hånden stryke forsiktig over musa et par ganger før han finner klitoris og begynner å massere forsiktig. Jeg hører at han tar mer krem på den andre hånden og plutselig kjenner jeg at han stryker forsiktig over det bakerste hullet. Å hjelp! dette har jeg aldri vært med på før! Han smører godt før han forsiktig presser en finger inn. Samtidig lar han tommelen massere tappen min, mens de andre fingrene finner veien inn i musa. Det er så fantastisk at jeg gisper etter pusten. Han stryker og masserer, jeg kjenner de nydelige fingrene hans gli ut og inn i takt mens jeg nærmer meg klimaks. Akkurat når jeg kjenner at det er rett før jeg kommer, trekker han begge hendene tilbake.

Et skuffet stønn unnslipper meg, "Vil du ha mer?" hvisker han. Jeg klarer bare å grynte til svar. Da hever han benken enda mer og drar meg bakover, så jeg står med bena på gulvet, bøyd frem over benken. Jeg hører at han fomler litt med beltet, så kjenner jeg den stive staken hans. Først lar han den gli over rumpehullet, så fører han den sakte inn i den dyvåte musa mi. Han glir sakte inn helt til han fyller meg helt opp. Så står han stille litt mens fingrene kretser rundt rumpehullet. Så støter han kraftig til samtidig som han stikker fingeren helt til bunns i rumpa! Jeg klarer ikke å holde tilbake et høyt stønn, tankene streifer så vidt de andre pasientene som er rett bak en tynn vegg, men heldigvis er det ikke så sjelden at noen stønner under behandling! Jeg kjenner at han er skikkelig kåt, han er så hard at det kjennes ut som at jeg har en jernstang inni meg!

Så begynner han å støte, først med lange seige tak, så fortere og fortere. Han trekker fingeren ut av hullet og griper meg fast rundt hoftene mens han støter så hardt at jeg må holde meg fast i benken. Jeg kjenner at klimaks kommer og jeg føler at jeg flytet og flyter, glemmer tid og sted bare nyter han. Tilslutt kommer han med med et stønn, kjenner hvordan han skjelver. Han lener seg over meg, ligger slapt over ryggen min, kysser meg i nakken og sier: "Føler du at jeg har løst opp spenningene dine?"

Jeg går gjennom trenings rommet med skjelvende bein og blussende kinn. I morgen har jeg ny time.