Hos gynekologen

Jeg kledde av meg bak et lite forheng. Jeg var litt nervøs, og merket at jeg skalv litt da jeg tok av meg trusen. Jeg lot klærne ligge igjen på stolen, og gikk ut i værelset igjen. Jeg var kun iført en tynn hvit t-skjorte, ingen bh. Gynekologen så opp på meg i et brøkdel av et sekund og ba meg om å sette meg opp i stolen, før han snudde seg bort og begynte å bla i noen papirer. Jeg ble nesten litt forenærmet. Jeg er absolutt vant til å få oppmerksomhet fra gutter og jeg syntes han kunne ha spandert et litt lengre blikk da jeg halvnaken skred fremfor han.

Jeg satte meg opp i stolen, spriket litt med bena og presset rumpa litt frem, slik jeg hadde hørt fra mine venninner at det skulle gjøres. Jeg var fremdeles litt irritert fordi han ikke hadde vist noe mer interesse, men jeg konkluderte raskt med at han sikkert var sliten etter en lang arbeidsdag, og halvnakne jenter gikk vel ut og inn av kontoret hans hver dag. Dessuten var jeg nok litt i yngste laget for han. Andreas Torgersen het han, og jeg anslo at han måtte være rundt 35 år, kanskje litt eldre. Han var ganske høy, kraftig og veldig kjekk.

-» Jeg ser av papirene mine at det er første gang du er hos meg», sa han mens han snudde seg mot meg og gav meg et beroligende smil. Jeg nikket forsiktig for å bekrefte. -«er du nervøs?» uten å vente på svar fortalte ha at jeg ikke hadde noen grunn til å være nervøs. Jeg var i de beste hender og dette skulle bare være en rutine undersøkelse. Han spurte videre om jeg hadde snakket med noen andre og hadde et visst bilde av hva som skulle skje. Jeg nikket forsiktig. -Fint hvis du har noen spørsmål eller opplever deler av undersøkelsen som ubehagelig så må du bare si ifra», sa han med en rolig dyp stemme mens han senket stolryggen slik at jeg ble liggende å se i taket.

Han gikk rolig rundt stolen og satte seg ned foran meg, jeg forsøkte å løfte overkroppen for å se om han gav litt mer respons når han så min nybarberte lille fitte, men jeg klarte ikke å få øyekontakt. Isteden spurte han meg rolig om jeg var seksuelt aktiv. Jeg svarte at jeg hadde vært seksuelt aktiv, men at jeg for tiden verken hadde kjæreste eller fast sexpartner. Han festet noen stropper rundt lårene mine som hjalp til med å holde benene mine atskilt.

Torgersen reiste seg opp foran meg og sa med sin rolige profesjonelle stemme at han satte pris på at jeg var nybarbert, det ville gjøre arbeidet hans en del lettere. Jeg poengterte at det ikke var grunnen til at jeg hadde barbert meg. Jeg merket at jeg flau med en gang jeg hadde sagt det. Hvordan kunne jeg klare å si noe så dumt? Men Torgersen tok det med et smil. -«Nei jeg antok vel at det egentlig ikke var på grunn av meg at du barberer underlivet, men du skal vite at en nybarbert mus er noe de aller fleste gutter setter stor pris på». Jeg ble et øyeblikk litt usikker til hvordan jeg skulle forholde meg til Torgersens fordomsfri og noe uformelle tone, men han fikk det til å virke veldig naturlig, og da han spurte om jeg likte oralsex falt det seg omtrent like naturlig for meg å svare ja på det.

Han tredde på seg hansker satte seg igjen ned foran meg. Plutselig gikk det opp for meg at jeg var blitt litt opphisset av hele settingen, og var derfor blitt klissvåt i underlivet. Jeg prøvde å unnskylde meg, men han sa at det ikke var noe å være flau over, dette var noe han opplevde hver dag, og dessuten ville det bare bidra til at undersøkelsen ble lettere og mer behagelig. Han skilte leppene mine forsiktig og lot en finger gli forsiktig inn. -«Du kan ikke ha vært så veldig aktiv for her var det fremdeles svært trangt», sa han. Fremdeles med en nesten irriterende rolig stemme. Jeg valgte å ikke svare, isteden lukket jeg øynene og nøt følelsen av Torgersens tykke finger som var på oppdagelsesferd langt inne i fitta mi. Snart presset han inn en finger til inn. Det var tydelig trangt og han presset fingrene sine fra hverandre slik at det skulle bli litt bedre plass. Deretter jukket han meg noen ganger i varierende tempo for å teste muskelrefleksene mine. Jeg måtte bite tennene sammen for å ikke få en orgasme. Da han kunne konkludere med at refleksene fungerte tilfredsstillende fortsatte han å undersøke resten av kjedepartiet. Etter en liten stund fant han et punkt som var så følsomt for berøring at jeg ikke klarte å holde orgasmen tilbake lengre. Torgersen lo fornøyd for seg selv, han var nok veldig klar over hva behandlingen ville gjøre med meg.

Han reiste seg opp foran meg smilte til meg. Jeg smilte tilbake. -Det ser ut som om alt var i sin skjønneste orden der nede, men jeg ser at du også nylig har vært aktiv analt, var det en positiv opplevelse?» spurte han. Jeg ristet på hodet. -«ikke?» Han så undrende på meg. Jeg fortalte at jeg hadde debutert analt kvelden i forveien, og at det hadde vært en ganske smertefull opplevelse.

Torgersen mente at det nok var best at han tok en titt på analen min også for å forsikre seg om at jeg ikke hadde pådratt meg noen skader i debuten. Det er lett å skade seg hvis man er litt uforsiktig fortalte han. Han satte seg nok en gang ned foran meg og skilte forsiktig rumpeballene fra hverandre. -«Du har en utrolig fin rumpe, sa han mens han presset den ene fingren sin helt inn i meg. Selv om fingren fremdeles var fuktig etter å ha vært inne i fitta mi måtte han bruke ganske mye makt for å få den inn. Jeg skrek høyt, og han holdt fingren i ro helt jeg roet meg. Dette gjør bare vondt fordi du er veldig hoven etter gårsdagen, forklarte han.

-«Det er viktig at du ikke lar en negativ førsteopplevelse setter en stopper for fremtidige positive anale opplevelser», sa han med en litt streng stemme. Han mente at når jeg var så heldig at jeg hadde en så fin rumpe som det jeg hadde så ville det bare være for dumt om jeg ikke brukte den. -«Det faktum at det fremdeles er veldig trangt er et godt tegn, det tyder på normal god muskelsammentrekning», sa han, igjen var stemmen hans rolig og profesjonell. Videre spurte han meg om hvilke hjelpemidler vi hadde benyttet. Jeg måtte innrømme at vi ikke hadde benyttet noen hjelpemidler utover fingre og tunge.

Torgersen forklarte at når man er så trang som det jeg var, så er det ekstra viktig å benytte seg av noen hjelpemidler slik at det ikke blir for smertefullt. Han gikk bort til en stol og fant frem en ganske kraftig buttplugg. -«Denne her er kanskje litt i største laget for deg, men jeg vil likevel at du prøver den», sa han og så meg rett inn i øynene. Jeg prøvde å forklare at jeg ikke hadde lyst, men han forklarte at det var helt nødvendig å åpne meg opp litt mer slik at han fikk undersøkt meg ordentlig. Han smurte inn buttpluggen meg en slags glidekrem og presset pluggen mot analåpningen min, først litt forsiktig, før han presset den helt inn i et langt kraftig støt. Jeg skrek høyt og klemte hardt rundt håndleddet hans. Selv om det gjorde ubeskrivelig vondt gikk det raskt over. Snart føltes det nesten helt naturlig å ha pluggen der. Torgersen forklarte at vanligvis var ikke det å sette inn en buttplugg assosiert med smerte, men siden jeg var litt hoven, og fordi pluggen nok var litt stor i forhold til min lille rumpe, så gjorde det litt vondt.

Det var langt mindre smertefullt å ta pluggen ut enn inn. Det var nesten litt morsomt for det kom en kraftig hul lyd idet pluggen ble dratt ut. Torgersen studerte hullet lenge og konstaterte at alt var som det skulle, før han fant frem et speil slik at jeg selv kunne se hvor stor åpningen var blitt. Åpningen var nesten like stor som buttpluggen, og rundt var det hovent og rødt, men mer interessant en hva jeg så i speilet var det jeg så ved siden av speilet. Torgersen hadde nemlig fått en kraftig erigert penis som ikke lot seg skjule lengre.

Jeg opplevde det som utrolig tilfredsstillende å se at Torgersen ikke lengre klarte å opptre 100% profesjonelt i forhold til kroppen min, noe jeg selvfølgelig også måtte fortelle han. Han smilte litt brydd og forklarte at det var utrolig opphissende å tenke på at noen hadde fått lov til å pule den perfekte lille rumpa mi. -«Hadde vedkommende som pulte deg like stor pikk som meg?» spurte han mens han gikk opp ved siden av meg. Jeg ble et øyeblikk satt litt ut av spørsmålet hans, men lot raskt blikket falle ned på den store bulen i buksen hans. -«det er litt vanskelig å vurdere, sa jeg. Han tok langsomt av seg buksa slik at jeg skulle få se den bedre, og i neste øyeblikk sto han fremfor meg med den største og kraftigste pikken jeg noensinne hadde sett. Den var godt over 20 cm og den stod rett opp. Jeg klarte ikke å få sagt et eneste ord, men bare ristet på hodet for å forklare at den var større -«Nå vil jeg vise deg at analsex kan være utrolig deilig, hvis det gjøres riktig!» -«Hvis du tillater». Jeg var helt satt ut av tanken på at Torgersens enorme pikk skulle inn i min rumpe at jeg ikke klarte å få frem et ord før Torgersen rakte meg et rødt kondom. -«Jeg vil at du tar på meg denne slik at du kan føle deg trygg» sa han, og rakte meg kondomet. Jeg gjorde som han sa og trakk på han kondomet, fremdeles helt fascinert av den utrolige størrelsen på lemmet.

Jeg merket at kondomet hadde en kraftig jordbærlukt og etter at jeg hadde tredd det helt på han tok jeg hendene opp til nesen for å se om lukten hadde satt seg på fingrene mine. -«Beklager, men smakskondomer er det eneste jeg har her for tiden» sa han lett leende. -«Du kan godt få smake hvis du har lyst», la han til. Jeg nølte litt før jeg tok tungen bort til pikken hans og lot tungespissen gli oppover skaftet. Det var en ganske tydelig jordbærsmak og jeg trakk fornøyd hodet tilbake. -«Nei, nei, nei, jeg mente smake ordentlig, du vet vel hvordan du suger en mann?» Jeg merket at jeg ble irritert. Litt fordi jeg ikke hadde forstått hva han ville, men først og fremst fordi han turte å stille spørsmålstegn ved om jeg visste hvordan man sugde en mann. Selvfølgelig visste jeg det! Faktisk var jeg blitt ganske flink til å suge. Jeg tok et godt grep rundt den kraftige pikken hans og lot leppene mine skli raskt nedover skaftet. Jeg sugde han hardere, raskere og mer aggressivt enn jeg noensinne har sugd. Jeg lot meg ikke engang stoppe av at leppene mine sprakk litt opp og begynte å blø av den kraftige belastningen. Tvert imot opplevde jeg smaken av blod blandet med jordbær som svært erotisk der og da. Det tok ikke lang tid før Torgersen var nødt til å trekke seg ut for ikke å komme for tidlig.

Han gikk bort fra hodet mitt og stelte seg isteden foran stolen. Han fant frem noe glidekrem som han smurte inn pikken sin og rumpehullet mitt med. Selv om buttpluggen hadde gjort åpningen betydelig større var det ingen tvil om at det vill bli en stor påkjenning å få presset den store pikken hans opp i analen min. Jeg bad han om å være forsiktig, men han bare lo og sa at han skulle være nøyaktig like forsiktig som jeg var da jeg fikk lov til å suge pikken hans. Jeg merket at jeg ble redd og prøvde å rive meg løs, men lårstroppene holdt meg på plass. Han tok tak med begge hendene rundt puppene mine og presset overkroppen min ned mot stolryggen mens han med imponerende presisjon manøvrerte pikken sin inn mot analåpningen min. Han klemte hardt rundt puppene mine idet han presset pikken sin inn i meg.

Jeg gav fra meg et kraftig stønn, men var egentlig mest overrasket over hvor lite vondt det gjorde. Han gled helt inn i meg på første støtet, og etter hvert som han begynte å pule meg begynte det faktisk å bli ganske så behagelig, selv om jeg mer at det fremdeles var svært ømt bak der. Da han merket at jeg ikke lenger gjorde motstand flyttet han hendene sine ned rundt hoftene mine. Dette resulterte i at han klarte å få mye mer kraft i hvert støt når han pulte meg. Dessuten klarte han nå å øke takten betraktelig. Han pulte meg raskt og aggressivt og jeg ble helt henslukt av denne kombinasjonen av smerte og nytelse. Da han tok tre fingre og presset inn i fitta mi samtidig som han masserte klitoris med tommelen så måtte jeg kapitulere for den kraftigste orgasmen jeg noensinne har opplevd. Jeg merket at han kom samtidig og fylte kondomet med sperm langt inne i rumpa mi, noe som bidro til å gjøre opplevelsen enda mer utrolig.

Da han løsnet stroppene som hadde holdt meg fast, merket jeg at jeg knapt hadde krefter til å holde meg oppe, og Torgersen var nødt til å hjelpe meg på med klærne. Da jeg skulle gå hjem sa han at han syntes jeg hadde vært kjempeflink og at jeg kunne være stolt av meg selv. Jeg var også litt stolt, men først og fremst var jeg glad og takknemlig fordi Torgersen hadde vist meg hvor deilig analsex kan være