Hva skjedde egentlig?

dag klokken halv ni var været litt kaldt, og litt snø, men ellers var det bra med trafikk.

Det var da jeg fikk øye på fruens veninne, da hun gikk ut av en bil på vei inn til jobben sin. Hun smilte lurt til meg og vinket. Hvorfor smiler hun alltid så lurt til meg? Det ser ut som hun gjemmer på en hemmelighet i øyekroken. Hva er det hun vet som hun ikke vil røpe? Det er noe lett rødmende og pikant over uttrykket hennes.Tar jeg meg selv i å se at tungen hennes glir mot fortennene. Hvordan i all verden rekker hun å sette opp håret og pynte seg sånn tidlig på morgenen, med alt ungemaset tenker jeg. Det er noe litt horete over håret hennes i dag, men veldig smart. Sammen med lebestiften og øyenskyggen hennes inviterer det liksom til noe slikt som; kom og se på meg, kom og lukt på meg, kom å spis meg,- hvis du forstår hva jeg mener. Selv med den sorte pelsen som skjuler hennes brystfagre barm og en rompe som alle menn garantert ville elske å ha mellom hendene, eller som de drømmer om stå med ståpikk bak.

Er det noe med meg, eller er det noe med kona mi hun tenker på? Ja, for de var jo på tur sammen til Mallorca for ikke lenge siden. De hadde vist sovet i samme seng der også. Det var så lett å sove sammen med kona mi, for hun ligger så stille og sover visstnok, og hun snorker ikke heller. Ja, for en gang hun var hjemme hos oss tittet hun lurt på meg og spurte; – Geir, hun ligger vel ikke like stille alltid kona di? – Neida, svarte jeg ut i lufta uten å vite hva jeg egentlig svarte på. Etterpå forstod jeg jo hva hun mente, men da var det for sent å vitse tilbake. Hun mente selvfølgelig at når vi knuller ligger hun ikke stille, og det stemmer jo, men hun er ikke så veldig vill heller akkurat. Det er da jeg begynner og fantasere om hva det lure blikket kan bety………

Har hun sett kona mi mens hun ikke har ligget stille? Fy fillern!! Vi har aldri hatt noen tilskuere til vårt sexliv, så da må det ha skjedd sammen med henne et sted i tilfelle? Har kona mi ligget og beveget seg opp og ned i senga sammen med andre? Og hvem er "andre"?? Snakker vi om en innfødt med en gyllenbrun glinsende hestekuk, er det en svart neger, en het spanjol, eller snakker vi om en hvit, solbrent eller brun skandinavisk turist som har forført henne? Har forførelsen skjedd med veninna som øyenvitne? Har de delt på en mann, eller har de delt på to menn? Har de vært ute på byen og danset, flørtet, besvart en kåt skandinavs kyss, eller en innfødt tunge, og senere havnet i senga og rørt seg sammen? Har de hatt gruppesex, eller vanlig sex? Har det vært en varmblodig med sydlansk temperament, eller har har det vært en stiv nordmann som har mistet oppdragelsen og alle hemninger i feriefylla? Eller har fruen blitt sjarmert i senk av mørke øyne og skrevd med hele seg, etter å ha blitt vartet opp etter alle kunstens regler. Har hun hatt deiligere sex og mer spenning enn det vi noen ganger har hatt kanskje?

Er det dette konenes venninne ser for seg når hun smiler så lurt, eller er det helt andre episoder? Har hun overrasket kona mi ridende og stønnende oppå en annen mann, i et tempo som minner om kåte hingster og trav eller gallopp? Da ville jeg bli forundret, for den ømme og rolige misjonærstillingen er hennes favoritt. Og hvilken stilling har i tilfelle kona mi gått med på? Har hun virkelig prøvd ut hele registeret mens venninna har sett på, eller vært med på leken? Da blir jeg skikkelig misunnelig. Hvor nær elskeren har hun vært? Har han holdt henne under rompa stående, mens hun har glidd opp og ned, opp og ned, opp og ned på kukstaken hans, mens han har gitt henne alt i ett brøl, mens hun har kommet med et langtrukkent gledeshyl iblandet litt smerte, salig smerte? Eller har hun blitt så lidderlig kåt at hun til og med har gått med på å bli knullet i anus, noe som jeg aldri har fått lov til. Og har veninna hjulpet til med å smøre henne inn og gjøre henne klar?

Ja, for det er en annen mulighet. Har kona mi og veninna hennes ligget i samme seng og ikke bare ligget stille? Hvis de ikke har ligget stille sammen, har de da slikket, sugd, fingerpult og onanert hverandre så inderlig at kroppene deres har skjelvet, vibrert og eksplodert i en vill orgasme, med skrik og hvin? I tilfelle tror jeg det går for meg bare jeg tenker på det. Jeg kjenner at jeg får ståpikk i trusa mi bare jeg ser det for meg. Min kone og venninna med tungene i hverandre, nesene i hverandre, fingrene i hverandre, ja jeg holdt på å si kneet og låret i hverandre, eller med hårduskene vislende og knitrende mot hverandre, mens brystvortene står stive som ståpikker? Ja, jeg bare lurer. Å se min kones ansikt begravd i venninnens fitte, se henne suge og bite i de store brystvortene hennes, mens hun selv får en kjærlig behandling.Har venninna slikket og sugd henne på tærne først, for deretter å nærme seg hennes rosenrøde hage og få fritt innsyn i det aller innerste hvor hun bare har kunnet forsyne seg av alt?

En ting forstår jeg ikke. Hvis det var derfor hun spurte om kona mi alltid ligger like stille, kan jeg ikke skjønne hvordan hun fikk henne med på å ikke ligge stlle i senga, jeg mener ride ride ranke ronke. Hva utløste en så grenseoverskridende feriesex? Har hun betrodd seg til henne om noe jeg ikke har fått vite? Har hun snakket om at jeg er en litt dvask og lat mann, og at vi elsker for lite? Eller har de fått i seg litt for mye vin, og så har ting bare skjedd i senga? Har de kledd av seg og kysset godt natt og plutselig skjønt at de ville noe mer, enn å ligge stille i senga, eller har de gått og siklet på hverandre lenge og vært avstands forelsket, til og med når vi har vært sammen hjemme hos oss? Har de bare ventet på en anledning til å reise bort og elske vilt og heftig uten å bli forstyrret kanskje??

La oss si at det er det siste alternativet som er det sanne, for jeg kan ikke tro at hun har bedradd med med en annen mann. Hun er ikke typen til det, men hvis veninna har fått henne på gli og varmet henne opp kan jo alt skje. Men forbudt sex er ikke noe hun ville arrangere selv. Det er verre med veninna som er skilt. Hun er forresten mer trent enn kona mi, og har drevet mye med idrett, så jeg mistenker henne for å være utrolig utholdende. Hvis hun har fått kona mi til å elske i et vilt tempo, må hun nesten ha segnet om, for ikke å si at hun nesten må ha besvimt når tærne har krøllet seg. Statistikken sier jo at annenhver kvinne går rundt og har lyst til jentesex, bare de ikke blir oppdaget.

Samtidig er jo kona mi en omsorgsfull person, så det kan jo hende at den skilte barndomsvenninna har søkt trøst og hjelp hos kona mi. Omsorgen og hennes moderlige instinkt har gått over i romantikk og erotikk, kanskje som et resultat av at de har holdt rundt hverandre i sofaen. Kanskje veninna mi har ligget i sengen og snufset, og så har kona mi lagt en arm rundt henne og spurt hva som var galt. Og hva fikk hun til svar? Kanskje venninna svarte: Jeg har så lyst på deg, jeg er forelsket i deg, men jeg tør ikke si det, men nå har jeg sagt det. Og istedenfor sjokk og en kald skulder, har kona mi følt seg beæret, beundret og som kveldens midtpunkt. I det huns reiste seg opp på albuen i senga for å si; -Ikke gråt, ikke vær lei deg, jeg forstår deg, du har jo gått gjennom så mye i det siste, og du er min beste veninne, kom legg deg inntil meg så skal jeg holde rundt deg, men du vet jo at jeg er gift. Har du fått litt for mye vin jenta mi, hihi?

Det er nok da det skjedde. Det lille trøstekysset ble akkurat litt for langt. Det sitret i mellomgulvet deres, pusten økte, hjerteslagene dunket, det ble hesere, ingen sa noe mer, men de ble liggende og ta på hverandre, der bare menn skal ta. De tok på hverandre, først med lette strøk, så ble de bare mer og mer kåte. Tungekyss, sukk, og fingring. Plutselig ble de helt nakne og for første gang møttes naken kvinnehud mot naken kvinnehud. De ble forskrekket over hvor himmelsk deilig det var, og de bare sank ned i hverandres hud og safter. Jeg tror det først gikk for kona mi ganske fort, for det er ikke mye som skal til ved åpningen hennes før hun begynner å vugge og lage samleie bevegelser og fortelle meg at jeg bare kan komme. Men så gjorde de det om igjen, og om igjen og om igjen, helt til de ikke greidde å la være å begjære hverandre. Tipper at de ikke greidde å holde fingrene unna hverandre på stranda heller. De har nok smurt hverandre inn så fittesaft og sololje har glinset i sammen. På slutten av ferien ble de mer og mer krevende, og det hendte at de nesten rev tøyet av hverandre, og de ble hesere, råere og mer og mer dirty med hverandre

Hva med siste kvelden de gikk ut? Var det fortsatt bare de to, eller har de kjent seg så bifile, at de har vært på jakt etter feirepikk i byen også? Dette blir nesten for mye for meg. Å se for meg en annen pikk i konas hender, en pikk som etterhvert smører brystvortene hennes med en våt veske, en pikk som stiv og glinsende finner veien inn mellom fittteleppene hennes for så å si dunke rett til bunns og fremkalle alle slags elskovslyder, så bare det hvite i øyet sees når det går, for jeg har sett hvitøyet hennes når det går for henne. Men kan hun ha ridd på en annen manns pikk, mens veninna har kjælt for brystene hennes og kysset henne. Har de begge to slikket feriepikken rein i sammen, eller snakker vi om to pikker?

Jeg må stanse litt her, jeg river meg i brystvorta og tar og klemmer meg på pungen. Aller helst vil jeg tro at det bare er damene.Jeg kan høre sengen på Mallorca knirke, og jeg kan fornemme de elskendes lyder i natten, der jeg skjult bak en dør på gløtt, står med ståpikk i hånda, og drømmer om å knulle veninna, men også kona som vinker til meg med et lurt smil og sier; kom og legg deg her mellom meg og Siri, du hører til her skatten min. Du elsker henne også, gjør du ikke? Kom la oss elske Siri, hun behøver oss begge. Kona mi legger seg på ryggen under henne, og Siri legger seg oppå henne, men jeg legger meg bak Siri og oppå henne. Kona mi sier: – Lla henne få kjenne pikken din. Hun har så godt av det. Når jeg er ferdig med henne, og hun med meg, kan du få knulle meg akkurat hvordan og hvor du vil vennen min! Eterpå skal vi vaske deg, og fortelle eventyr for deg før du sovner.

Jeg hadde ikke godtatt at kona mi hadde kommet hjem og sugd en annen manns pikk, men visst hun hadde lepjet og drukket fittesaft skulle jeg tatt imot henne med åpne armer og ståpikk. Om en annen jente hadde brukt en dildo på henne skulle jeg også godtatt. Jeg hadde også godtatt at kona mi hadde fått sugd fitta si av en annen mann, og at han hadde brukt dildo på henne, bare hun ikke lar det bli en vane. For noen deler har jeg lyst til å ha for meg selv. Jeg vil hun skal tro at jeg har den beste pikken i hele verden, selv om jeg vet at den ikke er det,hehe.

Hvis det motsatte var tilfellet,og en annen mann har fått være med på ferieeventyret, så har jeg blandede følelser. Eneste muligheten og en fantasi jeg kan drømme om, er at en annen mann skulle få pule fitta hennes og sprute sæd inn i henne, visst jeg får være tilstede samtidig og pule venninna til kona mi og sprute sæd inn i henne, i full overenskomst med alle involverte. Den kan jeg kjøpe! Nei nå vet jeg ikke hva jeg ville ha gjort, men jeg har intet å tape og alt å vinne, så jeg hadde nok uansett tilgitt henne og vært fornøyd med restene og all ny tilegnet kunnskap, så nå tror jeg at jeg går og tar meg en dusj og en skikkelig deilig runk. Mens jeg venter på en god og varm konefitte å slikke og å sprute i får jeg bare la sæden gå til spille denne gangen. Jeg ser for meg at sæden treffer rompa, eller brystene til veninna, og at når hun endelig suger meg av, så treffer en stråle også det oppsatte jålete flotte horete håret hennes også, mens hun smiler lurt til meg og spør om vi skal dusje sammen. Skal vi dusje stille sammen, eller skal vi lage lyder?

Kona mi er ute i kveld, hos veninnen. Hvem vet hva de to holder på med akkurat nå? Ligger de og puler slik bare kvinner kan? Ett er sikkert: De ligger ihvertfall ikke stille. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhhhhhhhh, nnnååååååååååååååå gååååååååååååååååårr deeeeeeeeeeet, jeeeeg kooooooooooooommmmeeeeeeeeeeer. JJJaaaaaaaaaaaaahhh. Jeeeeeeeeeg eeeeeeeeeeeeelskeeeeeeeeeeeeeer deeeeeeeeeeeeeeeeeg jeeeeenta miiiiiiiiiii!!!!!!!