Hvit brud

Vi giftet oss i august, etter å ha bodd sammen i over to år. To år, med inderlig kjærlighet og et variert, spennende og deilig sexliv. Grunnen til at vi passer så godt sammen jeg og Egil, er vel at vi begge tør å eksperimentere, leke, være barn mens vi elsker. Og aldri er redde for å prøve noe nytt – til en viss grad, altså innen normale, akseptable grenser.
Bryllupsnatten hadde egentlig vært så som så. Bryllupet hadde vært helt supert, med en drøm av en kjole og stilig livkjole med flosshatt, super middag og festlig fest etterpå. Alt var vellykket. Og da vi kom hjem og hjalp hverandre av med bryllupshabitten, gikk Egil i seng og sovnet mens jeg sto i dusjen og vasket vekk alt frisøren hadde dæsjet oppi håret mitt for å få det til å ligge rett. Klokka var halv fem og jeg sto i dusjen på bryllupsnatta mi og gråt. Dagen hadde vært full av følelser og jeg hadde holdt tårene tilbake hver gang jeg ble rørt, men nå orket jeg ikke lenger. Tårene rant sammen med vannet, og det var den bryllupsnatta.
Nå var det to uker siden bryllupet. Vi hadde gått og småterget hverandre hele dagen. Egil ved å stryke fort over brystene mine så vortene stivnet ivrig, bare for å bli skuffet da det ikke ble mer, og jeg med å klø ham fort på bulen på buksa, før jeg stakk av innen han fikk tak i meg. Nå var det kveld og begge visste at vi kom til å elske innen vi sovnet for natten. Mens jeg satt her med hekletøyet mitt, begynte jeg å tenke på bryllupet og den natten som ikke ble som forventet. Jeg reiste meg, gikk inn på soverommet og fant fram brudesløret. Kjolen hadde vært leid, men sløret var kjøpt. Det var nydelig og langt, nådde meg nesten til baken. Og i skuffen lå det hvite undertøyet jeg hadde kjøpt. Hvite strømper, hvit truse, hvite hofteholdere og et hvitt strømpebånd. Ingen behå, for kjolen hadde krevd enten behå uten stropper, eller ingen i det hele tatt.
Jeg satt på dobbeltsengen med sløret i hendene og smilte plutselig bredt mens det kilte i magen. Når bryllupsnatten hadde vært så laber, fikk vi heller gjøre det om igjen – på den riktige måten. Jeg kledte fort av meg, dro ut hårstrikken og lot håret flomme fritt nedover den nakne ryggen min, akkurat slik Egil likte det best. Så tok jeg på meg hofteholderen, en lekker, blondete liten sak som sto i stil med trusene jeg hadde brukt i bryllupet, men som jeg unnlot å bruke nå. Så tok jeg strømpene og strømpebåndet på, festet holderne og tok med meg sløret bort til speilet.
– Ikke kom inn nå, Egil, mumlet jeg til speilbildet. – Vent i stua, så får du en overraskelse.
Jeg festet brudesløret. Det satt godt rundt hodet med en tynn bøyle ned i panna og kam i bakhodet. Hvite korketrekkere flommet ned foran det tynne sløret på ryggen, like langt som håret mitt og fra tinningene og ned, hang det tynne tråder med perler og hvite tøyblomster. Sløret ble dandert slik at det lå rundt skuldrene. Jeg smilte og forsøkte å se yndig og uskyldig ut. Det lyktes ikke helt, for jeg var heller ganske hissende i dette utstyret. Så gikk jeg inn på stua.
Jeg stoppet like bak dørkarmen, før Egil kunne se meg.
– Egilstumpen?
– Ja? svarte Egil fra stua og jeg tittet fram. Egil satt og løste kryssord og smilte da han så meg. Et lite, forbauset utrrykk spredte seg i ansiktet hans da han så hva jeg hadde på hodet.
– Du har fått besøk av en uberørt, nervøs liten jomfru, sa jeg og trådte fram slik at han kunne beskue hele meg. Øynene hans ble større, han satte visst pris på det han så.
– Jøss, Mette.
– Hun er litt redd, for hun har aldri vært med på noe sånt før, fortsatte jeg og så sjenert ned i teppet mens jeg foldet hendene på ryggen, la hodet på skakke og blunket uskyldig mot ham. – Vil du hjelpe henne?
– Klart det, smilte Egil og reiste seg. – Jeg hjelper da så gjerne den lille jomfrua mi. Er du redd, du da? Han begynte å ta av seg buksene og jeg stirret storøyd på ham.
– Jaaa, det er så mye rart som foregår i kroppen min, skjønner du, mumlet jeg og fuktet leppene da han tok av seg på overkroppen og kom mot meg.
– Og hvor i kroppen foregår det?
– Mellom… Jeg trakk pusten da han la hendene på skuldrene mine og trakk meg litt nærmere. -… bena og… inni, liksom inni meg… Og i hodet, det er så vanskelig å tenke klart… Jeg pustet litt tyngre nå og Egil var blank i øynene. Han smilte varmt med øynene fulle av kjærlighet blandet med et voksende begjær.
– Jaså, lille jomfrubrud… Sjenerte, lille frøken… Egil snudde meg varsomt rundt så jeg ble stående med ryggen til ham. Jeg hørte av lydene at han tok av seg trusene også. Da han presset hoftene mot baken min, kjente jeg at han hadde en alvorlig, seriøs hevelse i lysken. Den stanget mot baken min og virket svært så ivrig. Egil smøg hendene rundt meg, strøk magen min og klemte meg inntil kroppen sin, jeg kunne kjenne hjertet hans banke hardt bak brystkassen som ble presset mot ryggen min.
– Kjennes det her også? hvisket han inntil øret mitt og kysset øreflippen mens hendene hans fant brystene mine og knadde med langsomme, runde bevegelser. Det sitret i de pirrete brystvortene og jeg stønnet.
– Jaaa… Jeg bøyde hodet tilbake, lukket øynene og hvilte på skulderen hans. Han roterte like langsomt med hoftene som med hendene, gned det knallharde lemmet mot baken min. Jeg var så hoven mellom bena, musa hadde svulmet opp og når jeg gned innsiden av lårene mot hverandre, kjente jeg at saftene hadde rent nedover. Kåt! Jeg la hendene mine oppå hans, fulgte hans bevegelser, fulgte med den ene hånden da han strøk nedover til magen, over hofteholderen og ned til kjønnshårene på venusberget.
– Var det her det var mens plagsomt? Der var tunga hans såvidt inntil øret, fikk gåsehud til å løpe nedover halsen. Jeg gispet da fingeren hans gled inn mellom sprekken. Jeg skalv i lårene, hadde lyst til å legge meg rett ned, bare synke ned i armene hans, spre bena og la ham smake på meg før han trengte inn og tok meg hardt. Men dette var bryllupsnatten. Det skulle gjøres riktig! Dessuten økte det tenningen, å dra det ut.
Fingeren hans gled lenger inn mellom kjønnsleppene, fant en hard, liten klitoris og lot fingertuppen gli over med forte, lette tak. Det rykket i kroppen og jeg strøk ham oppover låret, smøg hånden bak meg og fant ereksjonen hans. Jeg grep rundt den, rundt hodet, lot ham gli fram og tilbake i hånden min og runket ham forsiktig. Egil stønnet inntil øret mitt og fikk nye ilinger til å løpe nedover halsen.
– Åååh, stønnet jeg – Så stor den er, jeg vet ikke om jeg tør å la deg bruke den på meg…
– Ingen fare, sa Egil og førte en finger langosmt inn i åpningen min. – Jeg skal være så forsiktig så. Dessuten er du så våt at den ville glidd inn om den så var dobbelt så stor. Ville du likt det, å ha en knallhard pikk som var dobbelt så stor, hva?
– Åh, ja… Jeg fuktet leppene og snudde meg, la armene rundt ham og sto på tå slik at lemmet hans fikk vippet seg mellom bena mine. Når vi beveget på hoftene, ble pikken hans gnidd mot klitoris og ga oss begge nytelse mens vi kysset hverandre vått og sultent. Jeg kunne ikke huske sist jeg hadde vært så tent på Egil, eller sist han hadde vært så tent på meg.
– Dægern, mumlet han plutselig mot leppene mine og avbrøt kysset. – Vet du hva vi glemte da vi kom hjem på bryllupsdagen? Han ventet ikke på svar, tok meg i hånden og dro meg ut på gangen.
– Egil, hva gjør du? Jeg sperret opp øynene da han åpnet ytterdøren og dro meg med ut. – Er du gal? Hva om det kommer noen? Du splitter naken med pikken i været og jeg utkledt som halvnaken, hvit brud!
Vi bodde i tredje etasje i en seksetasjes blokkleilighet. Sannsynligheten for at noen skulle komme og se oss var ganske stor. Jeg så forferdet på ham.
– Jammen, vi glemte jo dette, jo, gliste Egil og bøyde seg ned, la en arm rund baksiden av knærne mine og løftet meg opp. Han lo mot meg der jeg lå i armene hans. – God gammel tradisjon, ikke sant?
– Jada, din galning, lo jeg tilbake. – Bare bær meg inn, du, før det kommer noen. Flaks for deg at døra ikke har smekklås, for da hadde vi stått her til alles beskuelse.
Det var kjølig i yttergangen, brystvortene trakk seg sammen og struttet ut i det fri mens Egil åpnet døren og bar meg over terskelen. Han slapp meg ikke ned, men dyttet døra igjen med foten og fortsatte inn på stua, og videre til soverommet. Der la han meg forsiktig ned i senga, tok av meg brudesløret og la seg godt til rette mellom bena mine med et fornøyd grynt.
Vi elsket i en time. Alle mulige slags stillinger. Han kledte av meg resten av utstyret etterhvert, kysset hver lille bit av kroppen min og tok fornøyd imot samme behandling. Vi smakte på hverandre, sugde, småbet, masserte og slikket. Bakfra, sekstini, misjonæren… Vi boltret oss også i et utall stillinger vi aldri hadde hørt om og alt var bare deilig. Da vi til slutt sovnet i armene på hverandre, ganske utslitte og en smule såre på pikk og i mus, var vi fornøyde med bryllupsnatten, selv om den hadde vært litt forsinka. Jeg hadde duften av pikken din på fingrene, hadde smaken av deg i munnen. Du hadde tørket av haken din, som var innsmurt og blank av sekretene mine. Du var sliten i tunga av å slikke, jeg var klar i kjevene av å gape over lemmet ditt. Men vi sovnet lykkelige og våknet neste dag i armene på hverandre. Og med en gryende kåthet i kroppen. På’n igjen, med andre ord. Ja, livet var herlig som nygifte.
Et godt råd til slitne brudepar på den store dagen: Spar bryllupsnatten til siden, når energien er på topp. Da får dere så mye mer igjen for den, begge to.
Og jeg snakker av erfaring!