Hvordan redde ett dødt sexliv?

foto av: Trevor Watson

Det er mange måter å forsøke å få i gang ett sexliv som tilsynelatende er dødt, men det er dessverre vanskeligere enn å bare lese en ABC guide, hvor sexlivet gnistrer som aldri før når dere har kommet gjennom hele alfabetet.
Det som fungerer for noen, fungerer ikke for andre…. Her tar vi for oss en måte som mange i utgangspunktet stiller seg skeptiske til, men som veldig ofte fungerer.
Nemlig avholdenhet fra sex.

Ett forbud mot sex, når den ene eller begge parter har mistet alt som kan minne om sexlyst høres kanskje bortkastet ut, men det er en metode som brukes av terapeuter og sexologer for par som har problemer i sexlivet, om det er hennes mangel på orgasme, hans utløsning som er for rask, eller om det er manglende lyst.
Men man trenger ikke gå til behandling for å følge opplegget, det eneste man trenger er at begge parter er villig til å sette av en times tid ett par ganger i uken og en viss porsjon selvdisiplin.

Prinsippet er å sette av tid til å bli bedre kjent med hverandre og hverandres erogene soner. Ved å sette en grense som forbyr sex, så vil begge parter bedre bli i stand til å nyte berøringene for det de er, kjærtegn, og ikke en oppvarming til sex slik det dessverre oppfattes av mange.
Formodentlig har både du og din partner en rekke erogene soner som dere ikke engang kjenner selv.
Vi nevner: Siden av halsen, helt ut til skuldrene, øreflippene, pannen, nakken, innsiden av lårene, nederste delen av ryggen, føttene, baksiden av knærne og innsiden av anklene.
Dette er bare noen forslag, antakeligvis finner dere mange flere.
Vel, over til hvordan man går frem…..

1: Bli enige med hverandre om å sette av en time, fast to dager i uken, fks. Onsdag og lørdag. Ingen unnskyldning er god nok for å skulke unna…. Og bestem dere for at nå er det null sex i en måned fremover. Om behovet skulle bli for sterkt så kan man muligens lempe litt på reglene og nøye seg med å si at det ikke skal være noe samleie på en måned….
2: Når dagen kommer og tiden er inne, napper dere ut telefon kontakten, demper lyset på soverommet, kler dere nakne og hopper til køys. Ikke under dynen, men oppå, slik at dere kan se hverandre. De første par gangene så kan stemningen føles litt rar, ett lite tips kan være at litt humor kan løsne på stemningen.
3: Legg dere inntill hverandre, rygg mot mave. Den som ligger bakerst, holder rundt den andre. Lukk øynene og prøv å puste likt. Bruk litt tid på å slappe av og å finne roen.
4: Når dere har funnet roen, kan den ene part legge seg på maven ( eller ryggen), med øyene lukket og armene hengende langs siden. Det eneste den som ligger skal gjøre er å konsentrere seg om berøringene som kommer, slappe av å nyte intimiteten. Den andre skal så bruke de neste minuttene på å kjærtegne den som ligger. Man kan bruke hender, tunge, hår, nese og om man vil, føtter.
5: Etter noen minutter så er det på tide å legge seg rygg mot mave igjen. Den som nå lå stille legger seg bakerst. Pust dypt, slapp av.
6: Når dere igjen slapper helt av, kan den som masserte tidligere legge seg på maven ( eller ryggen) Rollene er byttet om, men berøringene er de samme. Prøv å finne nye soner som din partner liker at du kjærtegner.
7: Gjenta det hele ett par ganger i uken, dersom dere vil kan dere jo også ta å bruke litt massasje olje for å øke nytelsen…. Husk bare at sex er tabu, først når dere begge begjærer hverandre slik dere gjorde første gangen dere hadde sex er det på tide å gå videre.

Det viktigste er allikevel å tenke selv, dessuten må det kommunikasjon til.

 

Legg igjen en kommentar