Hvordan stimulere G-punktet

Den enkleste måten å stimulere G-punktet på, er å gjøre som man gjorde når man fant det… Men om man først vet hvor det er, kan man med suksess kombinere G-punktsstimulering med f.eks. oralsex…

Den klart enkleste og mest brukte metoden for å stimulere G-punktet på er å bruke en finger eller to, uavhengig om man er alene eller sammen med en partner. Vi tar med at mange kvinner ikke er i stand til å finne det med sine egne fingre, da det rett og slett er fysiske grenser for hvor langt inn de kommer med egne fingre. Et hett tips er å legge seg på ryggen og bøye knærne opp og mot maven. På den måten kommer man gjerne den ekstra cm inn som trengs.

Ekspertene anbefaler å føre inn pekefingeren til omtrent det andre knokeleddet og gjøre en «kom her»-bevegelse mot forsiden av vaginaveggen, slik at fingertuppen presser mot en større del av skjedeveggen. På denne måten er det lettere å lokalisere nøyaktig hvor det «føles best» for å på den måten kunne fokusere stimuleringen på det rette punktet senere. Du må eksperimentere med hvor hardt du presser og om du f.eks. bør lage små sirkelbevegelser for å finne ut hva som føles best for deg. Husk at G-punktet er så godt som umulig å lokalisere dersom hun ikke allerede er opphisset. Det er også verdt å notere seg at mange kvinner sier at følsomheten varierer til forskjellige tider i måneden, så dersom du ikke finner det på første forsøk, ikke gi opp, men prøv på nytt om noen dager.

Det finnes et utall vibratorer, dildoer og plugger på markedet som er ment å skulle stimulere G-punktet. Det finnes også et utall kvinner som kun kan få en G-punkts-orgasme med en vibrator. Det har ikke nødvendigvis noe med verken en eventuell partner eller egne fingerferdigheter å gjøre. En vibrator med kraftig vibrasjon gir en dypere og mer intens stimulering enn selv de mest iherdige fingre, og en del av de G-punkts-vibratorene på markedet er faktisk svært gode produkter.

Vi vil nevne noen få: Gyro G-spot-vibratoren er laget i hardplast og har en SVÆRT kraftig vibrasjon. Noen opplever den som FOR intens, men heldigvis går det an å justere styrken. G-ormen er et tysk kvalitetsprodukt laget i silikon, og har i flere år vært en av de mest populære vibratorene på det norske markedet. Enhver sexbutikk med respekt for seg selv fører dette produktet. Det finnes også en tilsvarende, litt mer avansert utgave som lyder navnet kålormen eller twist’n shake. Det finnes også en del dildoer som egner seg utmerket for stimulering av G-punktet. Styr klar av de som er laget i jelly eller latex (de er for myke), men det finnes en serie laget i glass. Disse er perfekte dersom man ønsker et mykt, jevnt press.

Noen opplever at G-punktet får all den stimuleringen det trenger under et samleie. Enkelte posisjoner er naturligvis bedre enn andre, men dere kan selv finne ut hvilken posisjon som passer DERE best når dere vet hvor G-punktet er plassert. Favoritter innbefatter stillinger hvor hun ligger på ryggen med baken litt i været (eventuelt med en pute under rumpa) og med bena på hans skuldre. Dette gir dyp penetrering, men også god stimulering av G-punktet. Et annet alternativ er at hun ligger på maven og han ligger oppå. Her kan «treffpunktet» justeres ved at han flytter seg oppover eller nedover, slik at vinkelen på penis endres. Det gjelder å prøve seg frem, poenget er at penis skal stimulere det nå så mye omtalte området på fremre skjedevegg.Fasongen på penis spiller selvfølgelig en viss rolle, noen har en veldig bøyd penis og det gjør at stillinger som passer for de med en rett en ikke nødvendigvis fungerer like godt og visa verca.

Det er for øvrig helt normalt at ved stimulering av g-punktet får du følelsen av å måtte tisse. Dette er en imaginær følelse. Som de fleste kvinner (og menn) har erfart, blir man opphisset nok er det langt fra lett å tisse.
Tipset er å slappe helt av å bare tisse i vei, for å sid et slik. Det vil nemlig ikke komme urin, det KAN komme væske, men dette er da den væsken som en del kvinner spruter ut i forbindelse med en G-punkts-orgasme. Denne følelsen av å måtte tisse har fått svært mange kvinner til å «rygge ut» og dermed gå glipp av en intens opplevelse.

Husk at selv om man ikke oppnår orgasme første gang G-punktet blir stimulert, er det ingen grunn til å gi opp.
De fleste trenger litt «trening» og mange opplever sin første G-punkts-orgasme først etter to eller flere ukers øvelse.