Hvordan suge, en enkel guide

foto av: Trevor watson

Hvorfor de fleste menn setter så stor pris på å suges skal være usagt, for et faktum er at så altfor mange kvinner ikke er spesielt dyktige i å behandle hans edleste deler med munnen. Men det er kanskje det tabubelagte, det å suge på hverandres kjønnsorganer, eller kanskje det er fantasien om å sprute i kvinnens munn, eller ansikt, inspirert av utallige pornofilmer, som er drivkraften? Det er uansett ikke noe vi ønsker å komme frem til her. Men kanskje, bare kanskje at du som kvinne har noe å lære her? Ett eller to små triks, som kan bringe dine ferdigheter enda et hakk videre? Ja, vi er klar over det, du er ekspert, du er den beste, den dyktigste. Akkurat som vi har til gode å treffe en mann som ikke kan slikke en kvinne til himmelen og tilbake, har vi til gode å treffe en kvinne som ikke kan suge en mann minst like langt. Alle kvinner er dyktige. Men ta en kikk, man vet aldri hvor gode ideer kan dukke opp. 

Først en liten påminnelse: Mannens penis, pikk, stav, whatever, er et følsomt organ, og må behandles deretter. Altfor mange kvinner er for uforsiktige med tennene, eller røsker og river i forhuden så man skulle tro de hadde som mål å slite den av.

Dette er et kunstig scenario, men det inneholder mange små detaljer, og som kvinne har du vel syn for de små, gode tips?

Forbered deg; en romantisk middag, litt fyr i peisen, og som dessert får du ham til å legge seg på rygg, naken, på et teppe foran peisen. Begynn forsiktig, stryk over kroppen hans med hendene dine, nedover bryst og mave. La hendene gli rundt pikken og nedover innsiden av lårene. Kyss ham på munnen, og la håndbaken såvidt berøre pikken hans, bare så han kjenner at du ikke har glemt ham. 😉  Stryk over ballene hans med fingertuppene. Forsiktig, som med en fjær, lar du fingrene gli oppover langs skaftet. Grip om det, klem det forsiktig, og nyt hvordan den hardner til under grepet ditt. Trekk forhuden sakte bakover, og blottlegg hodet. Se på det, begjær det, elsk det.

Uten å slippe hans lem aker du deg ned på maven mellom bena hans. Bøy hodet ned mot hans underliv, berør ham såvidt med leppene, og nyt hvordan kroppen hans rykker til. Se opp mot ham, fang hans blikk, og vis ham at du elsker det du holder på med. Menn (som kvinner) trenger å vite at partneren liker det de gjør … Smil til ham, og før munnen ned til hans stive lem, for så å føre tungespissen fra roten og oppover langs blodåren. Med én hånd retter du pikken hans opp, kaster et kort blikk oppover maven hans, smiler om han ser deg, og lar tuppen gli inn mellom leppene. Jo glattere det blir, jo bedre, så la for all del sikkelet renne …

La bare tuppen finne veien inn i munnen, og mål den med tungen. La tungen gli over det lille hullet, for så å sirkle sakte over hodet, samtidig som du trekker forhuden tilbake. La tungen følge kanten rundt hodet. Så lenge du bare bruker tungen kan du presse ganske hardt, men vær hele tiden obs på tennene; en liten berøring kan spolere altfor mye. Fortell ham at han smaker godt, at du blir kåt av ham, og lukk munnen din om lemmet hans. La leppene gli nedover skaftet, så langt du kan. Om han presser underlivet opp mot deg, så legg en hånd nederst på maven hans, og hold igjen. La ham kjenne at du gjør som du vil, at du ikke gjør det bare fordi han ønsker det, men også fordi du selv ønsker å nyte ham.Fortell ham gjerne at han skal ligge stille, fordi det er du som bestemmer.

Så er det på tide å gå hardere til verks. Stram leppene om pikken hans, og begynn å bevege deg opp og ned, runk ham med munnen, samtidig som tungen din beveger seg rundt på hodet. Grip om ballene hans med en hånd, og kjærtegn med den. Og så vær så snill, ikke glem at baller er ømme saker, du kan fort klemme dem for hardt og ødelegge hele opplevelsen. Ømhet og forsiktighet er stikkord. Grip om pikken hans med en hånd, og runk ham samtidig som munnen forblir lukket om hodet. Beveg hånden og hodet i takt. Så et lite triks som de fleste kvinner ikke synes å være klar over: Om du beveger hodet og hånden motsatt vei, så kan du få en forrykende effekt, altså – når hånden glir ned mot ballene, lar du munnen gli oppover.

Følg med på pusten og kroppsbevegelsene hans. Menn har en tendens til å være litt roligere enn kvinner under sexakten, så det er uhyre viktig å lytte til hans reaksjoner under "behandlingen". Når du kjenner at han begynner å hive etter pusten, så kan du øke tempoet ørlite grann, eller stramme leppene enda litt hardere, men om du nå skraper borti ham med en tann, så er det rett tilbake til start (egentlig burde det vært rett i fengsel). En hånd som glir ned langs roten av ballene hans eller en fingertupp som kiler ham i rompa kan virke som en rakett, og du skal vite at hans G-punkt ligger i gjemt der inne. Så om han er villig til å prøve … så kan han få seg en opplevelse han aldri vil glemme.

Om han tillater det, og du vil, kan en finger der bak gi ham et lite ekstra kick. Du kjenner når han kommer, kroppen hans vil skjelve, kanskje han stønner høyt, og du vil kjenne hvordan lemmet hans svulmer opp. Om du vil la ham komme i munnen din eller ikke er ditt valg. Mange kvinner misliker følelsen av spruten i munnen, da de får en drukningsfornemmelse. Et lite tips kan være å legge tungen på oversiden av hodet, slik at spruten hans står mot undersiden av din tunge. Eller du kan rett og slett ta vekk munnen, og bruke hånden, men da er det viktig å ikke fjerne munnen for tidlig …

Om du svelger eller ikke er også din sak; om du ikke liker det, så la være. Det skal visstnok være mulig å forandre smaken, i hvert fall til en viss grad, men mer om det siden. Den siste feilen kvinner gjør, er å slutte i samme øyeblikk som mannen kommer, eller straks han ikke spruter mer. Hvorfor ikke fortsette litt til? Gjør det, og tenk over hvordan klitten din kjennes like etter at du har kommet – ganske følsom, ikke sant? VELDIG forsiktige berøringer med tungen er tingen. Kjæl med ham, og vis ham at han ikke var den eneste som nøt det hele. Lag dine kåte koselyder og fortell ham at du elsker å nyte ham på denne måten.