Hvordan tilnære seg et par

Denne artikkelen er skrevet for par som ønsker kontakt med andre par, men som er usikre på hvordan de bør gå frem for å komme i kontakt med andre par på en swingersklubb.

For det første: Det er neppe noen grunn til å bekymre seg for om man skal komme i kontakt med andre par dersom man besøker en swingersklubb.
De som ferdes i miljøet er generelt svært sosiale mennesker og alle er der av samme grunn: å komme i kontakt med andre mennesker.
Så med mindre dere signaliserer med kroppsspråket at dere ikke ønsker kontakt, vil dere mest sannsynlig komme i kontakt med mange mennesker.

Den enkleste måten å bli kjent med folk, er å komme ganske snart etter at klubben åpner.
På den måten har man mulighet til å hilse på folk etter hvert som de ankommer klubben, samtidig som de som jobber på klubber normalt er behjelpelige med å introdusere nye gjester ovenfor hverandre/ovenfor de mer erfarne.
Husk at de som jobber på en swingersklubb er der for å hjelpe til å gi dere en hyggelig opplevelse, så ikke vær redde for å spørre de dersom det er noe dere måtte lure på.

Dersom man ser noen man syntes virker spennende, så kan man ganske enkelt gå bort og si hei.
Ofte er det alt som skal til.
Man kan følge opp med ”vært her ofte” og da er samtalen som oftest i gang.
Dersom det er snakk om et par med litt/mye erfaring, husker de garantert hvordan de opplevde det første gangen selv og vil i 9 av 10 tilfeller gjerne slå av en prat å få dere til å slappe av.

Noen tips:
1: Ikke drikk dere fulle verken før dere ankommer klubben eller på klubben, folk som må drikke seg til mot er sjelden sjarmerende.
2: Dersom du og din partner er uenige om noe, ta diskusjonen utenfor klubben, fortrinnsvis hjemme.
Ingen ønsker å bevitne par som ryker i tottene på hverandre og etter en krangel vil de fleste holde seg langt unna dere, siden ingen ønsker å være involvert i den slags drama.
3: Dersom dere gjør tilnærmelser ovenfor et annet par, sørg for å kommunisere med begge parter.
Få ting er så usjarmerende som par som sier de ønsker kontakt med par, men som egentlig ønsker kontakt med en singel kvinne eller en singel mann.
Av samme grunner det meningsløst å kaste bort tiden på mennesker som åpenbart er ute etter bare en av dere.
4: Forsøk aldri, noensinne å treffe en part av et par bak ryggen på den andre parten, det vil garantert ende på en ufin måte.
Alle swingersklubber er underlagt taushetsplikt, men dersom du eller noen andre forsøker å skille et annet par, vil det bli kjent i miljøet.
5: Viktigst av alt, ha hele tiden åpen kommunikasjon med partneren din, dersom hun/han ikke er komfortabel med noen du liker, så er det på sin plass å gå videre.

Swinging er ingen egotripp og vær forberedt på at det kan ta litt tid å treffe noen dere begge føler dere komfortable med.

 

 

 

 

Dersom dere bestemmer dere for å ta skrittet helt ut og treffe noen, eventuelt besøke en klubb, vil dere på et eller annet tidspunkt komme i en situasjon hvor dere treffer mennesker som åpenbart er interesert i dere, men som dere ikke er interessert i.

Det betyr naturligvis at man sier nei, men hvordan gjøre det på en måte som ikke virker uhøflig?

Jeg hører noen av dere som leser dette lure på hvorfor det er så farlig å være uhøflig, det er to grunner til det.

Grunn 1 er at kutymen i miljøet er at man er hyggelig, også mot de man ikke ønsker å ha sex med.

Noen ganger er ikke ting slik de ser ut til med første blikk og selv om de ikke er potensielle sexpartnere, øker muligheten betydelig for å treffe noen man føler man klaffer med, dersom man konsekvent fremstår som hyggelig og sympatisk.

Grunn 2 er at swingersmiljøet er relativt lite, spesielt i Norge.

Alle kjenner noen som kjenner noen som kjenner noen og muligheten for at dere skal treffe de menneskene igjen på en annen fest eller i en annen erotisk sammenheng er så absolutt tilstede.

Da vil dere neppe være kjent som de som ikke er spesielt hyggelige?

Så da er vi enige om at det er en god ide å være høflige.

En ting man ganske fort lærer, er at mennesker i dette miljøet er raske til å plukke opp signaler, noen vil kanskje si FOR raske.

Av egen erfaring kan vi si at vi har opplevd at mennesker har avskrevet oss, siden de følte vi sendte signaler om at vi ikke ønsket ytterligere kontakt…

Så enkle signaler holder normalt.

Man kan fks. Spørre partneren, ”skal vi gå å sette oss der borte?” eller ”skal vi setet oss ved baren” eller ”skal vi ta en dans”

Det er naturligvis meningsløst for alle å bruke flere timer på å sitte å snakke med noen man uansett ikke har noen interesse av å ha sex med, det sender bare feil signaler.

Det er bortkastet tid både for dere og de dere snakker med.

Dersom man er på et sted hvor fysisk berøring er en naturlig del av settingen, boblebad eller badstue, så holder det normalt lenge å bare flytte seg litt unna dersom noen legger en hånd fks. På låret ditt, eventuelt, flytte hånden diskré.

Dersom det ikke holder, så er det på sin plass med et lavt ”ellers takk”

Dersom DET heller ikke virker, så er det på tide å se bort fra punkt 1, om høflighet.

Husk at seriøse swingers alltid begynner fysisk kontakt med berøring på et ufarlig sted, nettopp for å gi deg en mulighet til å signalisere om det er greit eller ikke.

Det samme bør du/dere gjøre, begynn forsiktig og følg med på reaksjoner og kroppsspråk.

På denne måten er det enkelt både å ta initativ og avvise uten at noen skal føle seg fornærmet.

Det er helt akseptert å avvise uten at man behøver å gi noen grunn.

Alle som har ferdes i swingersmiljøet en stund har opplevd å bli avvist noen ganger.

Det å spørre om hvorfor man blir avvist er direkte uhøflig og et klart tegn på at vedkommende som spør ikke er så veldig opptatt av hvordan han/hun oppfører seg.

Da kan man ganske enkelt svare: ”Det at du i det hele tatt spør om hvorfor, er grunn nok”

Helt til slutt:

De fleste som besøker en klubb for første gang blir positivt overasket over hvor godt de blir tatt i mot og hvor enkelt det er å forholde seg til andre gjester.