Rik er jeg som har en slik god venn.

Nok en mandagskveld..

i min jobb med mye reising har jeg klart å treffe en venn av meg for litt kvalitetstid, en god kollega og en meget god elsker. Det er noe spesielt med denne fjellmannen, noe veldig ærlig, noe veldig godt som gjør meg varm langt inn i hjerterota. Masse betegner denne mannen, en jungel mann, en skimann, en friluftsmann, en god leder, og et sosialt vesen, meget intelligent  og fremtidsrettet skal og nevnes.

 Vi var begge på hotellet etter endte dager med forskjellig gjøremål. Det ble satt på Roger-musikk, og det er alltid tegn på god stemning, særlig når ett random valg av sanger skal slå inn som en innertier.

 Denne mandagen skulle han ett ærend ut, jeg var sliten etter dagen. Dusja meg og la meg ned naken under dyna og leste avisa.  God stemning med god musikk, Fri og Naken, som alltid når jeg skal slappe litt ekstra av. Forrige natt og kveld henger friskt i minnet, Tanken på at han snart skulle komme varmet meg selv om det var litt i kaldeste laget på hotellrommet. Kjente de gode, trygge bestemte hendene stryke meg lenge før han kom.

Hørte det gikk i ett nøkkelkort og døra åpnet, leste litt lenger i avisa enn strengt tatt nødvendig bare for å skjule mine innerste tanker.  For denne mannen tar de før jeg får tenkt de til tider!  Det kan være både flaut og godt samtidig. Men han setter meg fast og det er det ikke mange som gjør. Bruker da å finne ord på det meste. Med den staute fjellmannen men lårmuskler ut av det ville helvete er saken litt annerledes.  Det må være summen av vennskap, av tillit, respekt og sterke følelser.  Da blir en veldig veldig glad i, og det er gull verdt å ta vare på. Og du blir livredd for å miste det. Kjente på det da denne veltrente mannen plutselig meldte om ett operasjonsbord. Småkvalm og redd der jeg ringte.  Slike venner er definitivt ikke til å miste. Skulle heller ikke miste han.

Men akkurat nå, med nesa gjemt i avisa, hengte de innerste tanker rundt en hvis kontrakt som ble undertegnet denne morgenen.   Hadde tusen spørsmål ,men punktene snakket for seg. Dette var underskrevet nå, med skrekkblandet fryd og en glede over arbeidet som var lagt ned.  Ingen tilfeldigheter, og det var ingen tvil om hva det var. En horekontrakt.

  En svakt duft av ett øl jeg ikke gjenkjente,  og som jeg tenkte kom han rett opp i senga og strauk meg akkurat slik jeg drømte om. Noe misfornøyd over min kortere hårmanke, men fremdeles noe å holde fast i om det trengs, strøk han meg lett og godt over ryggen, dveler over rumpen min og jeg kjenner fingrene kjent skli over rumpeballene. Hendene tar noen runder. Du kliner med meg og jeg kjenner på begges pust at vi er ikke ferdige til å gå til middag riktig enda, uavhengig hva klokka skulle vise.  Høytalerne gjengir stadig noen yndlingssanger av Tom Waits. Mulig det i seg selv pirrer meg akkurat der og da. Det er noe med den stemmen din råhet som hører sammen. Begge deler gir meg lik følelse. Jeg velger og ikke å spørre men å nyte. Du spør hvordan det kjennes å være hora di. Helt ærlig føles det veldig bra, vet du tar ikke til takke med hvem som helst. Velger å tro din kritiske sans for kvalitet gjelder også her. En privilegert hore, som har gitt deg hjertet sitt for lenge siden.

 

Punktene i kontrakten farer gjennom hodet mitt mens du snur meg rundt, kliver på kne opp i senga og bruker alt du har for å tilfredsstille hora di.  Du bruker begge hender, den ene på fitta mi, den andre småkliper og masserer mine bryster.

 Bare den posituren du står i der du har all makt tenner meg, kjenner fort at jeg blir så tent at jeg når en litt annen dimensjon i sinn. Du trekker deg tilbake, du går for å skru opp lyden, en afrikansk sang jeg liker veldig godt dundrer nå med litt høyere styrke enn før.. jeg vet hvorfor. Du vet jeg kommer til å rope.  Ser blikket ditt og leser holdninga ,og jeg vet at du og tenker på kontrakten. Litt engstelig når jeg ser blikket ditt, vet du kommer til å bli tøffere. Du presser beina til sies og jeg kjenner på måten du fingerpuler meg at spenningen stiger, du har tenkt å knipse klitten min, og det er ondt-godt. Det er en smerte som ikke vedvarer , men krymper meg for neste..du veksler mellom kose og knipse..samt gi meg noen saftige klask i fitta  det svir litt verre. Vedvarer liksom litt mer og blir ømt, før jeg rekker å si stopp enten koser du godt eller bøyer deg ned og slikker meg god igjen og smerten glemmes til den igjen føles reel. Det tar seg opp og du tester meg, for så hard har du ikke vært direkte mot klitoris og fitta mi før.  Og du jobber med meg grundig, handlingene dine følger mine reaksjoner og trigger grenser. Og jeg må trekke låra sammen av smerte til slutt og du står der i en sexy jeans hvor pikken holder på å trenge seg gjennom stoffet i håp om å få fri. Du fortsetter til jeg kommer og du låser meg slik at jeg ligger vridd med låret ditt akkurat over halsen min. Liker følelsen av å være i fjellmannens fengslende grep. Selvfølgelig kommer jeg… opp til flere ganger.

 Du trekker deg tilbake og kler av deg. Deilig som du er. Lite visste jeg da at jeg skulle oppleve mitt livs orgasme ganske så snart..Etter lekende afrikanske toner kommer nok en tung stødig og god Waits-favoritt . Du legger deg på rygg og kaster meg over deg. Lett for deg og håndtere lille meg akkurat slik det passer deg. Ynker meg i det jeg trer fitta over den deilige stive kuken din. Du hjelper til og presser meg ned. Fitta er så øm, men ønsker seg en egenkontrollert ridetur. Musikken, blikket ditt, de gode følelsene jeg har for deg, råheten og tilliten vi nettopp opplevde i lag gjør at kroppen min egentlig styrer seg selv og rir av seg selv og fitta en våt og god og kuken fyller meg. Stemningen og musikken , samt denne herlige, høyt verdsatte vennen min.  Det gnistrer mellom oss, og jeg kjenner det bygger seg opp til en orgasme som jeg allerede skjønner kommer ut fra ville helvete. Kjenner pulsen i kuken din av stivhet, føles i alle fall slik. Ømheten, gleden av at du er frisk, kontrakten vi underskrev, rått-godt, og nytelsen av nuet der jeg rir deg, nytelsen av å leve å være i livet..over at den underdaninge hora rir sin sjef. Blikk møtes og jeg kommer noe så voldsomt, orgasmen velter i rundkast med kroppen min og det er ikke muskel og nerve i kroppen som er uberørt av det som skjer. Kroppen dirrer, jeg lar orgasmen ta styringen, prøver å holde blikket ditt, men det blir så sterkt. Så sterkt at tårene triller i fryd over opplevelsene, gråter faktisk.

Og jeg ser en tåre i øyenkroken til sjefen, mener bestemt at det er det. 

Han elsker nok den lille hora si.