Hytteturen

”Natta!”
Merete gjespet og strakte seg under dynen. Et svakt lysskinn fra stjernene trengte inn gjennom gardinene. Utenfor lå fjellet mørkt og stille. I hytta var det varmt og lunt, og lukten fra middagen og stearinlysene hang fremdeles i luften. I sengen luktet det rent og friskt etter at sengetøyet hadde hengt ute til lufting siden de kom ved lunsjtider. ”De” var hun selv, Heidi og Bjørn – venneparet hun hadde dratt på fjelltur med, etter at hytta ble tilgjengelig gjennom jobben for noen uker siden.

Merete hadde truffet Heidi og Bjørn i studietiden. Heidi var en liten og slank jente på 28 år. Sprek og utholdende etter mange sesonger med friluftsliv og fjellturer som hobby. Hun hadde gutterumpe, kortklippet, lyst hår, ring i navlen, små snertne pupper, en nese som krøllet seg når hun smilte, og en åpenhet og direkthet som sto i en sjarmerende kontrast til det konservative jusfaget hun hadde valg.
Bjørn var mer lavmælt. Han var en mørkhåret vestlending, men likevel utadvendt og inkluderende. Han likte ikke å trene, sa han, men magen var da såpass flat og lårene så stramme at han neppe hatet det heller. Han hadde vært tynnhåret siden han fylte 30, sa han. Men de siste fem årene hadde han klippet seg helt kort-kort, og så barsk og macho ut i turklærne.
Merete selv var i særklasse den mest feminine av kvinnene med sitt lange mørke hår, litt over middels store bryster som lente seg bløtt mot canada-skjorten, og kvinnelige hofter. Magen var flat under beltet, men i motsetning til Heidi hadde Merete slike hofter og lår som en mann kan drukne seg i uten at noen ville tenke på at hun var det grann overvektig. Hun hadde bollemus, smilehull og brune øyne, og var Heidis rake motsetning.

Det var på grunn av beliggenheten at de hadde fått hytta så enkelt. Akkurat denne bedriftshytta lå to timers gange fra parkeringsplassen, og med ti-femten kilo på ryggen i til dels bratt og ulendt terreng, fristet den ikke alle på jobben.
Alle tre var vant til å ferdes ute i fjellstøvler og med pakning, så gåturen hadde aldri vært avskrekkende. Tvert imot fristet tanken på å stikke av fra hverdagen, til et sted der det ikke sto folk i kø. Og da de tre kjente hverandre ut og inn og gikk godt overens, plaget det dem ikke at hytta var liten.
”Jeg får se en annen vei når Bjørn kommer fra badet”, hadde Merete spøkt. Alle tre hadde ledd av dette, men samtidig hadde hun signalisert for vennene at hytta var av en størrelse som ga lite rom for skjermet privatliv. Stuen var romslig nok, kjøkkenet var velutstyrt og det vesle badet tilstrekkelig komfortabelt. Men soverommene var i praksis ett rom, bare med en knekk på midten og en lav hems i ansiktshøyde.
På mange måter ville de dele soverom, og Merete var ikke upåvirket av tanken på hvordan det ville være dersom de to vennene skulle få lyst på hverandre av fjelluften og fridagene. Hun hadde et svært nært forhold til Heidi, og de to hadde mange ganger pratet uhemmet over vinglassene. Derfor visste hun mer om Bjørn enn han kanskje ante. Men dette vill uansett være annerledes. Hvis…

Da de vadet uti tjernet bortenfor hytta samme ettermiddag, kun iført undertøyet, hadde Merete gransket både rumpe og kropp på mannen til venninnen. Hun hadde småsnublet i en stein på bunnen da hun så litt for mye gjennom den våte bomullen i shortsen hans da han gikk opp av vannet foran henne. Merete forsto at Heidi ikke hadde tatt munnen for full da hun en gang hadde snakket litt for indiskret om kjærestens utstyr. Hun skjøv tankene raskt unna. Men da de tørket seg på land etterpå, var det ikke all fuktighet hun klarte å fjerne med håndkleet. Og de knoppede brystvortene var det ikke mulig å gjemme. Merete syntes Heidi så tankefullt på henne mens de kledde seg.
Hun var rød på øreflippene, rotete i hodet og hadde en rar følelse i magen da hun fulgte de to andre tilbake til hytta. To meter foran henne så hun høyrehånden til Bjørn gli ned fra Heidis midje og legge seg rundt den ene rumpeballen hennes. Uten at venninnen lot til å bry seg om det, lot han fingrene krumme seg slik at to-tre fingertupper lå lenger inn mellom lårene enn hva som kunne kalles helt uskyldig.
Det hogg til i underlivet hennes idet Bjørn så tilbake på henne over skulderen og sendte henne et blidt blunk.

Tilbake i hytta hadde ikke stemningen forsvunnet. Heidi hadde gått på badet først – alene. Hun hadde vrengt skjorten over hodet så de små brystene hadde strittet rett ut i rommet, og gått for å dusje med håndkleet i hånden og trusene som det eneste plagget. Bjørn hadde også tatt av seg, og selv om de hadde vært like avkledt i vannet for få minutter siden, føltes det likevel annerledes å kle av seg slik inne. Mer intimt liksom.
Men Merete minnet seg om at venninnen var der, og at de hele tiden hadde vært klar over at de ville komme til å bo tett på hverandre. Så når kameraten sto i stuen sammen med henne, bare iført den våte shortsen han hadde badet i, kunne ikke hun være dårligere. Mens hun forsøkt å ikke stirre på bulen i skrittet hans, kneppet Merete opp skjorten og la den over en stol, før hun skrittet ut av nikkersen og dro av seg strømpene. Med trusestumpen til værs og dinglende bryster satte hun fyrstikken borti opptenningsbrikettene på peisen og fikk skikk på bålet.

”Deilig”, hadde Heidi sagt da hun kom ut i stuen.
Merete hadde stirret. Venninnen tørket håret mens hun gikk, og det eneste tekstilet som var å se var håndkleet. Nakenheten lot ikke til å sjenere henne, og hun var akkurat så naken nedentil som hun mange ganger hadde fortalt at hun foretrakk. Så glatt var kjønnet til Heidi at hun måtte ha barbert seg samme morgen. Merete syslet selv med høvel og hårfjerningskrem, og var godt vant til å ha glatte kjønnslepper. Men å fjerne alt… Merete svelget og tok seg i å stirre når Heidi gikk opp på tå foran Bjørn og kysset ham slik at et glimt av en tunge ble synlig. Idet kjæresten lo og gikk mot badet, fant hånden hennes shortsskrittet hans og et lynraskt klem med hånden ble bare så vidt skjult av mannens bevegelse i retning baderomsdøren.
Da det omsider ble Meretes tur til å bruke badet, var hun glad for å få summet seg noen minutter. Foran speilet lot hun den ene hånden finne frem mellom lårene sine, og grøsset da hun oppdaget hvor åpen hun gapte mot luften som var mettet av damp etter to dusjrunder. Hun lukket øynene og førte først én finger, så to, inn i den varme, glatte hulen – før hun tok seg sammen, ristet på hodet av sin egen tåpelighet og fant såpen.

Middagen hadde vært deilig, samtalen hadde gått lett og den erotiske spenningen fra tidligere på dagen hadde lettet. Ikke forsvunnet. Merete var fremdeles opptatt av de mange åpne knappene i Heidis flanellsskjorte, og hun så det når Heidi lot hånden hvile i Bjørns fang og hvordan bulen under jeansen hans var litt for stor på feil sted når han reiste seg for å hente en flaske vin til. Men det var likevel annerledes, og praten gikk uanstrengt i flere timer. Hytta var lun og koselig, peisbålet spraket og maten smakte slik mat bestandig gjør på fjellet, når man har gått langt tidligere på dagen. Derfor var de alle avslappet, mette og tilfreds da de slukket lysene og gikk og la seg.

Madrassene på hemsen var dårlige greier, derfor hadde det endt med at de hadde lagt seg på samme gulvplan. Bjørn og Heidi i en halvannenbreddes seng, hun selv i en annen – plassert delvis rundt hjørnet i det L-formede rommet, men ikke mer skjermet enn at de kunne smile til hverandre fra putene.
Merete hadde tenkt lynraskt da Heidi kledde helt av seg. Uten pyjamas. Ikke engang truse! Men da Bjørn like selvfølgelig dro av seg undertøyet, hadde hun ikke noe valg. Merete fikk et glimt av en pen, fyldig pikk idet han krøp under dynen, og bestemt smøg hun sine egne truser ned. Så smatt hun under sin egen dyne og ropte godnatt. Hun rakk ikke tenke mer før fjelluften, maten, vinen og den lange dagen overmannet henne. Merete sovnet.

Da hun våknet var det lysere i rommet enn da hun hadde lagt seg. Merete var desorientert og forvirret inntil hun husket hvor hun var og forsto at lyset skyldtes månen som hadde kommet opp.
Så hørte hun lydene, husket litt mer, og snudde varsomt hodet. På den andre sengen, bare tre-fire meter unna, så hun Heidi sitte overskrevs på Bjørn, og opplyst av måneskinnet red hun ham med buktende hofter. Det jôg til i Meretes underliv da hun uten problemer så den fete pikken gli ut og inn av venninnens glatte kjønn, hvordan det blå lyset ble reflektert i saftene langs det blodfylte skaftet og hvordan ansiktene deres var forvridd av nytelse og undertrykt kåthet. Venninnen hadde lukket øynene mot månen mens hun vred seg under kjærestens hender som knadde brystene hennes. Og hun hadde bitt tennene i underleppene for ikke å lage for mye lyd mens hun spiddet seg selv over det blårøde kjønnet. Bjørn så like salig ut, der han stanget tilbake mot Heidis hofter.
Merete stirret med åpen munn, skjult av skyggene. Men uten å klare å ta øynene til seg. Mens varmen steg gjennom kroppen hennes, kjente hun hvordan det prikket i fingertuppene, hvordan det isnet i korsryggen og hvordan hennes eget underliv smeltet på den velkjente måten under dynen. Da hun lot venstrehånden finne frem dit den ville, var det ingen overraskelse at flommen for lengst hadde startet. Fitteleppene gapte som på badet samme ettermiddag, hovne og sultne – påvirket av mange timers stimulans. Den varme fuktigheten kom fra nesten overalt, og foran strittet den lille erten – og fant fingrene hennes, som uten mostandskraft begynte å massere i små sirkelbevegelser.
Merete bet i dynen og forsøkte å ikke tenke på at hun lå og masturberte til synet av hennes beste venner som elsket.

De hadde skiftet stilling nå, uten at hun egentlig hadde sett det. Nå sto Heidi på alle fire – heldigvis vendt delvis fra Merete. Bjørn sto bak henne og knullet henne bakfra. I månelyset så hun overkroppen hans, hvordan musklene spilte og små svetteperler sildret nedover ryggen. Rumpa strammet seg i takt med støtene han tok Heidi med, og mellom lårene dinglet en tung pung.
Merete hadde vridd seg litt rundt nå, imitert en langsom sovende bevegelse under dynen og blitt vâr hvordan venneparet hadde frosset til i nabosengen da de hørte liv fra henne. Men da de igjen hørte Meretes rytmiske pust, hadde de fortsatt.
Nå lå hun delvis på magen, med høyrehåden begravet under seg og hodet halvt i skjul bak puten. Slik kunne Merete bivåne sexscenene foran henne, mens hånden uten å bli oppdaget kunne grave dypt mellom lårene, hente væte fra den generøse kilden og gni knappen foran på vei mot orgasmen hun måtte huske å bite i seg når den kom.

Merete bråstanset. Hva..!
Bjørn hadde stoppet å knulle Heidi. Hun så hvordan venninnens hånd jobbet mellom lårene hennes, men det var hans bevegelser som opptok hennes mest. Bjørn satt tilbake på sine egne ankler mens han med begge hender sauset pikken inn med noe fra en liten tube. I månelyset glinset staken av behandlingen, men først da han klemte ut enda mer av det blanke stoffet og smurte Heidi med det, forsto Merete hva som skulle skje. Og mens hun bet i puten og fingerpulte seg selv med krummet hånd, turde hun knapt puste av åndeløs og sjokkert…forventning?
Og det skjedde. Med fingerbevegelser som vitnet om rutine, førte Bjørn pikkhodet mot Heidis bakende nok en gang. Men denne gangen mot et punkt noen centimeter bak det forrige stedet han hadde knullet henne. Og idet han etter et par-tre forsiktige styrestøt sank mot kjærestens ende, visste Merete at kameraten i nabosengen var i ferd med å knulle bestevenninnen i rumpa.

De undertrykte støtene var mindre undertrykte nå. I månelyset så hun hvordan Heidi grep i lakenet, klorte mot den hvite flanellen og bet i putevaret. Hun jokket tilbake etter hvert som Bjørn fikk opp farten.
Merete så med store øyne på hvordan den lange ereksjonen inntok jenterumpa i lange, rytmiske støt. Hvordan hun ganske raskt mestret å ta imot staken i nesten dens fulle lengde, og hvordan Bjørns ansikt var stivnet i dyp konsentrasjon idet han åpenbart strevde med å utsette det uunngåelige.
”Herregud” mumlet Merete, mens hun bet seg i leppen og håpet hun hadde sagt det inni seg. Og mens hun uten videre forvarsel stupte ut i sitt eget pulserende mørke, hørte hun som gjennom tåke hvordan de kvalte stønnene der borte gikk over i hikst. Og først etterpå forsto hun at de alle tre måtte ha kommet noenlunde i kor.

Da hun kom opp til overflaten igjen var hun alene. Lydene fra badet fortalte at venneparet dusjet. Lav summing avslørte en samtale men ikke ordene iden. Hun lukket øynene nesten helt igjen og nøt slappheten i kroppen. Men adrenalinet og de ferske synsinntrykkene gjorde at søvnen var langt unna. En annen ting opptok henne også: Ingen av dem hadde vært lydløse da de kom, og nå var hun glad for å samle seg alene.
Noen minutter etterpå fortalte et lysglimt om en dør som hadde åpnet og lukket seg, og lyden av bare ben mot bart gulv at de var tre i samme rom igjen. Merete lå musestille, følte hvordan pulsen mellom bena fortsatt slo og hvordan brystvortene gnisset mot dynetrekket. Hun var fortsatt tørr i munnen, hadde bildene fra i stad på netthinnen, tenkte på….

”Hei, vennen. Du sover…ikke..?”
Heidis stemme var nærmere enn hun hadde trodd. Venninnen sto bøyd over henne og duften av kropp, kjønn og frisk såpe var tydelig. Merete lå stille, holdt øynene lukket, pustet knapt, merket hvordan sansene arbeidet overtid og var ekstremt bevisst de andre nærvær. Bankingen fra mellom lårene hennes fulgte hjertets rytme, men tyngre…saftigere….
”Vekket vi deg?” konstaterte Heidi mer enn å spørre, og en lett hånd nådde Meretes skulder. I Heidis stemme hørte hun smil – og noe annet.
Merete svarte ikke. Ikke tenkte hun heller. Bare gapte. Mot den hviskende munnen over henne, og hun løftet hodet, merket tungen som svarte og en hånd som gled under dynen. Da dynen ble løftet på den andre siden også, føltes det bare riktig. Og da en nyvåknet pikk trengte inn i henne bakfra uten nærmere avklaring, var alt som hun ønsket. Som det skulle.