Idyll under solen

Lisbeth lot følelsen av ferie skylle gjennom kroppen. Hun nøt dagene på hytta sammen med familien. Borte var alt stresset og den hektiske hverdagen, med pasienter på løpende bånd. Nå kunne legepraksisen ligge i fire uker. De hadde bevilget en lang ferie for første gang på det hun kunne huske. Hun koste seg på den vesle brygga nedenfor den store hytten hun og Eirik hadde bygd for fem år siden. Hun lot solen slikke den nakne kroppen, og lot et dovent og kjærlig blikk gli over Eirik, som lå et par meter borte og leste Vredens Druer av John Steinbeck. Ute i deet varme vannet noen meter borte badet datteren Kine sammen med kjæresten Kristian. Kine hadde fylt 16 for tre uker siden, og Kristian var 19. De var like nakne som henne selv og Eirik. De badet alltid nakne her ute, for hytten lå på en øy ute i det store vannet, og kun en sjelden gang kom et folk hit ut. Det hendte noen kom padlende forbi, og de vinket som regel smilende når de så at hyttefolket lå nakne på bryggen. Kristian hadde vært litt flau de første dagene, men han lot etter hvert shortsen falle og nå koste han seg og lot solen slikke hele kroppen. Hun så hvordan Kine og Kristian koste seg og badet. Hvem elsker vel ikke å bade naken sammen med kjæresten, tenkte Lisbeth, og syntes det var flott å se at datteren hadde blitt en nydelig ung dame.

Det var lenge siden Lisbeth hadde hatt det så godt med seg selv, og hun følte seg like forelsket som datteren. Forelsket selv om hun og Eirik hadde vært sammen i 20 år. Hun hadde vært på samme alderen som datteren da de møttes. Hun hadde falt pladask for den flotte, høye og slanke ingeniørstudenten. De drev begge med idrett, den gang. Han hadde flere gode plasseringer på 1500 meter i NM i friidrett, og hun var et stort stupetalent.
Han trappet ned, og hadde fulgt henne gjennom hele karrieren, som endte med VM i tårnstup gull i 1988.
Hun la opp etter dette og skulle konsentrere seg helt og holdent om legestudiene, men det var da hun oppdaget at hun var gravid. Hun hadde valgt å beholde barnet og hadde greid å kombinere legestudier og svangerskap, og senere kombinert med å ha barn. Hun tittet smilende bort på den unge kvinnen som lekte ute i vannet, og ble varm i hjertet over hva hun hadde valgt og hva hun hadde fått til! Så fikk det være at det hadde vært tøft og slitsomt til tider.

Eirik så på sin nydelige kone og følte hvordan denne uken på hytten hadde fått forelskelsen til å blomstre i dem. Selv om de ikke var alene, så fikk de masse tid til å prate, bare de to, fordi Kine hadde med Kristian. De var kun opptatt av hverandre hele tiden.
-Kom, så går vi en tur, vennen, sa han, og Lisbeth nikket enig.
De reiste seg, og Lisbeth fant frem den nydelige sorte stringbikinien og dro den opp de solbrune bena. Hun smilte sensuelt til Eirik. Så tok hun elegant opp bikinioverdelen. Han elsket denne bikinien, for den matchet perfekt til den spenstige kroppen hennes. Hun var modnere og flottere nå enn da hun var topptrent ung stuper, konstanterte han med et smil.
Til slutt tok hun på seg det korte røde skjørtet og de sexy sorte sandalene.
-Skal du ikke kle deg? Spurte hun ertende, og han våknet med ett, og tok på seg den sorte shortsen og den hvite singletten, og til slutt skoene.
-Vi går en tur og blir borte en stund, Kine, så kos dere masse, ropte Lisbeth til datteren.
Kine vinket tilbake et øyeblikk, før Kristian dro henne under vannet, og de hørte ungdomslatter.

De gikk hånd i hånd bortover stranden på øya og smilte forelsket, ja nesten sjenert, til hverandre. Etter hvert ble Lisbeth den lekne ungjenta igjen, og hun dultet i Eirik, smilte og lo. Han la armen varmt om henne og klemte henne tett der de gikk.
De hadde gått omkring fem hundre meter fra hytta og var på den andre siden av øya. Lisbeth klatret opp på en klippe som stakk ut i vannet. Den måtte være minst tre meter høy. Eirik fulgte etter, og snart sto de på toppen og nøt utsikten utover det blå vannet, som lå badet i julisolen. De slo armene rundt hverandre og smeltet sammen i et hett kyss. Kjærligheten bruste i dem begge, og de kunne endelig være bare de to.
-Jeg vil stupe, sa Lisbeth, og rev seg plutselig løs. Sistemann uti er en feiging, smilte hun. I en fei løsnet hun sandalen. Bikinioverdelen falt i bakken, og snart forsvant skjørt og bikinitruse samme veien.
Hun stod allerede splitter naken, mens Eirik kledde av seg.
Hun snudde ryggen til hm, og han nøt den nydelige og solbrune bakenden hennes. Litt fyldigere enn i ungdommen, men fast og spenstig og deilig kvinnelig. Du verden hvor flott hun var tenkte han i det hun tok et par steg frem mot kanten og skjøt opp og ut med presisjon og spenst. Hun tok vannflaten perfekt etter en forlengs salto. Du verden, den dama kunne fortsatt, tenkte han.
Hun brøt vannflaten og vinket til ham. –Kom da, det er så deilig!
Han kunne ikke stupe, så det fikk bli med et hopp. Han likte det egentlig ikke, men ut skulle han. Han hoppet og tok vannflaten med et brak. Akkurat å lite elegant, som hun hadde vært elegant!
Han svømte bort til henne, og de lekte og lo og badet, slik de ikke hadde gjort på mange år.

Lisbeth svømte i land omtrent tjue meter bortenfor, på en slette de pleide å dra på piknik til en gang i blant. Hun steg opp av vannet, og gikk inn på det nydelige myke gresset som vokste nesten ned i vannkanten. Eirik fulgte etter, og lurte på om han skulle hente klærne.
-Blås i det, vi henter dem etterpå. Det kommer ingen hit. La oss slappe av litt.
Hun ble liggende å døse i solen, og lot den tørke henne. Det var dette som var så deilig med å bade naken. Ingen våte klær som klistret seg til kroppen og brukte lang tid på å tørke.
Hun krøp tett inntil Eirik, og de lå slik og koste i en lang stund.
Hendene hans begynte å massere henne forsiktig på skuldre og rygg, og hun holdt på å døse bort i solen.
Med ett ble sløvheten borte, for hendene hans var snart over rumpa hennes, og så strøk de lett i sidene over hoftene. Det var noe av det nydeligste hun visste.

Han kysset henne og veltet henne lett over på ryggen.
Du verden så godt det var, og hun gjengjeldte kysset og forsøkte nesten å spise ham opp. De presset seg mot hverandre og hun kjente begjæret bruse i årene. Hun fikk gåsehud til tross for solen og varmen. De hadde helt glemt hvor de var, men det hadde liten betydning her ute.
Han rev seg med ett løs fra henne og satte seg opp.
Hun så opp og så at han var like fylt av begjær som henne. Han pustet tyngre, og det store lemmet hans stod oppover magen, flott og sexy. Han var rålekker tenkte hun og hjertet slo enda raskere. Hun elsket han slik. Naken og kåt, med den barberte pungen og den kortklipte lille hårdusken pent plassert over kjærlighetsstaven.
Så bøyde han seg over henne, og hun frydet seg!
Hendene lekte med den følsomme huden hennes, og han overøste henne med kyss. Han slikket henne på halsen og årene, og igjen kom gåsehuden.
Hendene hans gled lett over brystene hennes, og de lekte med de stive brystvortene og den mørke huden rundt dem. Han elsket brystene hennes, og hun elsket at han lekte med dem. Hun kjente det i underlivet når han lekte med brystvortene. De var utrolig følsomme når hun var kåt.
Han krøp nedover henne og kysset og slikket brystene. Han sugde og småbet i den høyre brystvorten og så byttet han til den andre. Slik fortsatte han til hun vred seg av nytelse under ham.
Han lot tungen leke rundt på magen hennes, og hendene strøk lett opp og ned sidene hennes. Så fortsatte han nedover.

Hun ville kjenne ham der nede. Hun orket snart ikke vente lenger, men han rørte henne ikke der.
Han fortsatte nedover lårene hennes. Først det ene, og så det andre. Slikket henne rundt knærne, og fortsatte nedover til de nydelige og sexy føttene hennes.
Han løftet opp et ben og kysset den ene foten hennes. Kysset tærne hennes og masserte foten. Han la den forsiktig ned igjen og løftet den andre. Den fikk samme deilige behandlingen. Hun vred seg av nytelse når han slikket tærne hennes. Det var så utrolig deilig!
Han krøp opp mellom lårene hennes. Slikket seg oppover den myke og følsomme huden på innsiden av lårene, og hun spredte bena mer.
Med ett var han der hun ønsket.
Hun lukket øynene og kjente tungen han mot de nybarberte leppene.
De var overfølsomme nå!
Tungen hans gled opp og touchet så vidt klitoris før den lekte rundt den smale, kortklipte hårstripen som gikk fra åpningen og noen centimeter opp mot magen.
Han elsket henne slik, og han fikk ikke nok av henne. Han stakk tungen inn i henne og kjente på de deilige og salte kjærlighetssaftene hennes. Hun var deilig våt!
Han slikket leppene nedover og stoppet ikke før han var nesten nede ved rumpehullet, før han fortsatte opp igjen.
Han fant klitoris og lot tungen bevege seg med jevn rytme over den.
Hun vred seg under behandlingen og stønnet lett. Pusten gikk raskere.
Hun la hendene over hodet hans og presset underlivet mot munnen hans.
Hun var helt i ekstase nå, og ville bare ha mer og mer.
-Ikke stopp, stønnet hun frem, og la føttene over ryggen hans og nærmest låste ham fast.
Han fortsatte med jevn rytme, og tiden fløt bort. Han var like kåt som henne, og nytelsen av å gi henne dette aller deiligste gjorde ham så utrolig tent.
-Nå, hvisket hun, mens hun vred seg og spente hele kroppen, og så kom hun i en deilig orgasme.
Hun lukket øynene og bet seg i leppen. Hun så farger og kalde og varme bølger skyllet gjennom kroppen hennes.

Han satte ned tempoet, for han visste at hun ville ha det slik mens orgasmen skyllet gjennom henne. Slik orket hun å være på toppen lenge.
Tungen hans gjorde små sirkler rundt på klitoris.
Han kjente det verket av kåthet mellom bena. Dette var den største opplevelsen han visste om. Ingenting kunne være flottere enn en kvinne som fikk orgasme. Ingenting var deiligere enn å føle det med tungen.
Han fortsatte å slikke henne og hun vred seg og småstønnet i nytelse til hun til slutt roet seg og skjøv han smilende og fornøyd vekk fra kjønnet.
-Tusen takk, sa hun, det var den beste opplevelsen jeg har hatt på lenge, men nå er det din tur!

Han reiste seg opp på bena og ble stående å se utover vannet med et forventningsfullt smil.
Hun satte seg opp på kne og tok tak i det stive og verkende lemmet hans. Hun strøk det lett med hendene. Lekte med de glatte ballene hans og lot en hånd gli mellom bena hans og kjærtegnet rumpa hans.
Han stønnet og lukket øynene.
Hun kysset tuppen av kjønnet hans. Lot en tunge leke lett med åpningen. Så lot hun tungen bevege seg rundt hodet, og den ene hånden beveget seg opp og ned på skaftet, mens den andre lekte med pungen og huden bakover mot rumpehullet.
En liten kåt dråpe var kommet frem på tuppen og hun slikket den i seg med et sensuelt smil og hun så på ham med to nydelige kåte øyne.
Han gled inn i munnen hennes, og hun slukte så mye hun klarte, før hun lot han gli nesten ut. Hun fortsatte å slikke og suge ham til han skjøv henne vekk.
-Ikke ennå, klarte han så vidt å få frem.

Hun dro ham ned på bakken og ba ham legge seg på ryggen.

Hun stilte seg over ham, og så satte hun seg ned på knærne. Hun grep det store lemmet hans og forsiktig stakk hun hodet opp mellom de deilige kjønnsleppene.
Han ble så opphisset av synet da staken hans gled inn mellom de barberte og nydelige leppene at han nesten kom.
Det gikk bra, og han så at hun lukket øynene av nytelsen mens hun gled ned på ham til hennes våte kjønn omslukte roten av lemmet.
Hun støttet seg på bakken med hendene og begynte å ri ham.
Han nøt å se at hun gled opp og ned på ham og han elsket å se at han ble våt og blank av saftene hennes.
Han nådde de modne og tunge brystene hennes og lekte med dem.
Hun lot den ene hånden finne klitoris og så lekte hun med seg selv, mens hun red ham inn i himmelriket.

Han vred seg og spente nakken og ryggen, og hikstet i det han kom, og så kjente han den deilige følelsen av sæden som ble sprutet ut av ham og inn i den han elsket.
Hun fortsatte å ri ham mens orgasmen skyllet gjennom ham, og så kom hun også.
Han ble rolig og fikk med seg at hun kom mens fingeren lekte med klitoris, og så falt hun sammen over ham.
Han nøt å føle tyngden hennes. Nøt den vakre og ville kvinnen som lå og forsøkte å få igjen krefter. Nøt å være inne i henne.
Pusten hennes gikk raskt ennå.

De ble liggende lenge å nyte hverandre. Det eneste de hørte var småfuglene som kvitret i trærne og lyden av løv som rasler i svak vind.
Hun satte seg opp, smilte og tok tak i den slappe pikken hans, som hadde glidd ut av henne.
Så nydelig den er nå også, så mye mindre, men like kjærlig. Hun bøyde seg og tok den forsiktig i munnen. Den smakte salt og var våt av blandingen av elskovssaftene deres.
-Kom så bader vi, sa hun, og så løp hun ut i vannet.
Han spratt opp, og løp etter og tok henne raskt igjen og la henne overende i vannet.
Slik lekte de og badet i en god stund, helt til Lisbeth ville opp på land igjen.
-Vil du hjem til hytta? Spurte Eirik og så forbauset på henne.
-Nei, men du er ikke ferdig med meg ennå, så se og kom her! Sa hun kommanderende.
Han lystret og kom opp til henne.
-Legg deg ned på ryggen, befalte hun, og igjen lystret han.
Hun plasserte et ben på hver side av skuldrene hans og ble stående å se ned i ansiktet hans med et triumferende smil.
Han på sin side nøt synet av det deilige skrittet hennes.
-Vis meg hva du kan, befalte hun igjen, og så satte hun seg ned på kne. Hun senket det åpne kjønnet nedover munnen hans.
Han visste hva hun ville ha, og hun visste at han elsket denne jobben.

Hun fikk det hun ville, og snart stod hun fremoverbøyd på kne med knyttenevene tungt plassert i bakken. Med lukkede
Øyne pustet og ynket hun seg. Kroppen vekselvis spente seg i bue og slappet av, mens hun unnslapp små vellystige skrik.
Hun gned seg mot ham, og snart var munnen og nesen hans våt av saftene hennes. Hun luktet svakt krydder. Han elsket den erotiske duften hennes.
Han holdt rundt rumpeballene hennes og slikket henne. Han stakk tungen så langt inn mellom de myke og følsomme leppene. Han slikket i seg saftene hennes.
Han ble kåt og hard igjen og nøt villskapen dem i mellom.

Så plutselig løftet hun opp det ene benet og svingte seg rundt over ham.
Hun la seg nedover ham med et ben på hver side av hodet og presset kjønnet mot ansiktet hans til hun kjente tungen hans igjen.
Han kjente at hun grep den stive pikken hans og tok ham i munnen.
Hun sugde ham med bestemte tak. Strammet leppene rundt den og lot tungen rotere rundt på hodet og på det følsomme området bak det.
Han la armene rundt hoftene hennes og opp på rumpa hennes og holdt henne fast mot munnen.
Munnen hans møtte elskovsmunnen hennes i et deilig kyss. Hun presset seg hardere mot ham og gned seg mot tungen hans.
Hun sugde ham så hardt at han ikke kunne holde ut særlig lenger og han bare lot henne bestemme det hele.
Hun var så opphisset nå at hun neppe hadde klart å få med seg noe likevel og han så kom han.
Han skrek inn i kjønnet hennes og mens kroppen strammet seg kjente han at hun strammet leppene rundt ham og brukte hendene så bestemt som hun kunne klare.

Hun var nesten ikke til stede, men merket at han spente musklene kom. Han fikk nesten spasmer og hun strammet leppene hardt rundt ham og så kjente hun kjærlighetssaften hans pumpe inn i munnen. Hun elsket den salte smaken av ham og svelget det.

Så forlot hun det bevisste. Hun eksploderte i en virvel av bølger, farger, varme, kulde.
Hun spente kroppen og presset underlivet nedover munnen hans. Løftet føttene fra bakken og stod tungt på knærne.
Hun støttet seg med den ene hånden og holdt i lemmet hans med den andre, som for å holde på nærheten mellom dem.
Det rant av henne og nedover haken og halsen hans.
Bølgene fortsatte å riste henne, og hun enset at hun skrek og hikstet. Skrek igjen og igjen.
Til hun endelig falt helt utmattet sammen over ham!

De ble liggende i flere minutter, før hun snudde seg og la seg i armkroken hans. Han strøk henne gjennom det korte mørke håret, og hun falt i søvn noen minutter.
Hun våknet av at han rørte på seg.
-Vi får skylle oss, og så må vi hjem, sa han.
De ruslet hånd i hånd ut i vannet, og svømte og dukket litt.

De fant klærne der de hadde lagt de tidligere.
Eirik trakk på seg shortsen og singletten og tok på seg skoene, mens Lisbeth trakk på seg skjørtet og bøyde seg og spente på seg sandalene. Så tok hun bikinien i hånden.

-Hva tror du Kine og Kristian har fordrevet tiden med? Sa plutselig Eirik.
-Det samme som oss, din tosk, skjønner du ikke at de begynner å bli voksne?

De ruslet hjem hånd i hånd i den nydelige solen og de så Kine og Kristian ligge nakne og sole seg på bryggen da de nærmet seg.
-Hei, sa de to som kom ruslende hånd i hånd.
-Du er ikke klok mamma, sa Kine smilende, komme gående slik med puppene hengende ute. Tenk om noen så deg!
-Er det noe bedre enn å ligge uten klær og sole seg her ved hytta? Sa Lisbeth og tok av seg skjørtet og la seg ned sammen med datteren og kjæresten hennes.
Eirik gikk for å hente noe brus.
-Har dere kost dere ordentlig mens vi var borte, sa Lisbeth med et lurt smil.
Kine og Kristian rødmet, og Kine sa: -Men mamma, ikke spør sånn da!
-Så, så, vi har også hatt det deilig, og merk dere begge, at det deiligste blir bare deiligere med årene!
Så kom Eirik tilbake med brus og frukt, og Lisbeth tenkte på den deiligste dagen hun hadde hatt på mange år!