Introduksjon: Om denne guiden

Swinging, gruppesex, partnerbytte og trekant er emner som mange av oss har fantasier om… og de fleste lar det forbli fantasier som de kanskje ikke engang er villig til å dele med sin egen partner (som antageligvis har mange av de samme fantasiene). Vel, ikke alle lar det forbli fantasi og her vil vi prøve å presentere en liten guide til det vi fra nå av kaller swinging.

Dersom du har spørsmål rundt swinging, hvem skal du da spørre? Skal du legge ut spørsmålet ditt i et diskusjonsforum og få en haug med svar som forteller deg at du er pervers, at swinging er gamle griser som kjøper to damer, at swinging var noe som ble praktisert på 70-tallet? For det er dessverre slik at en haug med slike svar vil du få. En og annen person, som faktisk vet hva det dreier seg om vil, om du er heldig, legge igjen en melding hvor han/hun forteller litt om hva det i virkeligheten dreier seg om. Alternativet er å ta en tur på eros-chatten, eller LEK-chatten… dersom du selv er helt blank, så er dessverre oddsen stor for at du blir sittende å snakke med en eller annen som har masse fantasier om emnet, men som egentlig ikke aner hva han (som oftest er det en gutt ja) snakker om. Slik er virkeligheten.

Erotikknett har siden den ble startet for 3 år siden forsøkt å komme med artikler som forteller at slik er det, ikke haugevis med kvasi-formuleringer eller fordømmelser, men korte, faktabaserte artikler som du/dere forhåpentligvis kan lære litt av. Vi er ikke sexologer eller utdannede leger, vi er bare noen helt vanlige mennesker som fra tid til annen får hjelp av andre helt vanlige mennesker og skriver om alt som har med sex å gjøre. Vi har en omfattende BDSM-guide som delvis er skrevet i samarbeide med aktive (og seriøse) BDSM-mennesker. Vi har steg for steg-guider til hvordan man kan suge en mann eller slikke en kvinne. Vi har haugevis med tips & triks om hvordan du kan tilsette litt krydder i ditt eget sexliv om du føler behov for det. Og nå har vi en guide som forhåpentligvis kan være lærerik og underholdende for alle de som har fantasier om swinging.

Denne guiden er ikke en sjekkliste, selv om vi har forsøkt å dekke de fleste aspekter ved swinging.
Denne guiden er for en stor del skrevet av mennesker som har praktisert forskjellige former for swinging i flere år. De vil dele sine gode og dårlige erfaringer, uten at det dermed er sagt at denne guidens ord er lov. Denne guiden er et forsøk på å gi den/dere noen ideer om hva dere bør tenke gjennom på forhånd, hva dere bør snakke sammen om på forhånd og hvordan dere bør gå frem for å få en aften som dere alle kan se tilbake på uten å angre på noe dere gjorde.

La oss helt til slutt minne om at swinging, gruppesex, partnerbytte og trekant har ingenting med penger å gjøre.
De av oss som er seriøse swingers gråter våre bitre tårer når club4-Tom blir fremstilt som en klassisk norsk swinger… De fleste av oss vil ikke ha noe med den mannen å gjøre… de fleste av oss gjør dette av én eneste årsak… vi liker det vi gjør.

Sex er gøy!