Jeg drømte i natt…

……..om denne vakre kvinnen jeg hadde blitt kjent med. Hvor og hvordan jeg traff henne får dere ikke vite, det er ikke viktig for dere heller. Det eneste jeg kan si er at jeg hadde ikke kjent henne lenge, men hun hadde en virkning på meg som jeg ikke kan beskrive. Bare ved å snakke ved hjelp av tastaturet merket jeg at hun utstrålte en sjarm og en personlighet jeg bare måtte like, vi lo av det samme, vi ble sint av det samme, vi kunne snakke sammen i timevis på telefon uten at det oppstod pauser.

Jeg vet ikke hvor vi var eller hvordan vi hadde kommet dit vi var, det eneste jeg sanset var at rommet var intimt, feminint, varmt og lunt. Gylne farger på veggene, gardiner som stod i stil, en myk og stor dobbeltseng, med sengetøy og puter i matchende farger til resten av rommet. Det brant levende lys overalt. I vinduet, på kommoden, på nattbordet, på gulvet, i lekre lysestaker på veggene. I taket var det montert et stort speil og det var speil på veggen rett ovenfor sengen. I hjørnet av rommet brant det lystig i en stor og åpen peis. Det luktet deilig av duftlysene som stod på peiskanten og hele settingen smøg seg rundt kroppen min, fikk meg til å slappe av…..fikk meg til å kjenne varmen som kom krypende inn under huden min, jeg drakk av vinen min og vendte blikket mot henne.

Hun stod ved peisen, det gylne skjæret fra flammene fikk hele kroppen hennes til å gløde og jeg kjente det knøt seg i magen. Hun hevet blikket og øynene våre møtes, hun smilte forsiktig, løftet glasset mot meg og vi skålte stille. Uten å ta øynene fra henne gikk jeg sakte mot henne, det vakre ansiktet hennes var omkranset av mørkeblondt langt hår, munnen hennes buet seg vakkert og leppene hennes dirret svakt når jeg nærmet meg. Hun var slank og litt høyere enn jeg, brystene hennes duvet lett og vortene var stive og fristende under det tynne blondestoffet i bh’n hennes. Vi hadde ikke annet på oss enn hvitt, sexy og lekkert undertøy, som bestod av gjennomsiktig bh, hofteholdere og strømper og en lekker stringtanga.

Jeg lot pekefingeren gli forsiktig over leppene hennes, tungespissen hennes fuktet den og sakte lot hun den gli inn i munnen sin, tungen lekte med fingeren min og holdt blikket mitt for å se om jeg reagerte. Jeg reagerte. Det sitret i kroppen og brystvortene mine knoppet seg, jeg stønnet svakt og hun smilte forsiktig. Hun drog meg inntil seg, og myke kvinnelepper la seg mot mine. Pusten hennes var varm og tungen hennes leken. Jeg bet henne forsiktig i underleppen før jeg møtte tungen hennes. Herregud……..kysset hennes var intenst og svimlende deilig. Hun stønnet mot meg og presset kroppen sin tett, tett inntil min. Hendene mine gled rundt det smale livet hennes, nedover korsryggen og la seg på den velformede rumpa hennes. Hun kysset meg dypere og hardere, holdt hodet mitt med den ene hånden mens den andre holdt meg under haken.

Jeg skjøv henne forsiktig fra meg, måtte bare se på henne, hun glødet av kåthet og jeg tok den ene brystvorten mellom tommel og pekefinger, masserte den forsiktig, sugde vorten inn i munnen mens hendene mine strøk over varm og myk hud. Hun holdt meg med begge hender bak hodet mitt og presset meg hardere mot henne, tungen min lekte rundt brystvorten hennes, gled videre nedover mot den myke magen. Hendene mine flyttet seg til hoftene hennes, slank og deilig stod hun foran meg. Jeg sank ned på kne mens tungen min lagde en våt stripe forbi navlen og helt ned til kanten av blondetrusen hennes. Hun presset seg mot meg, jeg kjente duften av kåt kvinne og det tente meg enda mer. Hendene mine strøk over den myke rumpa hennes, nedover hennes deilige lår, først på utsiden så på innsiden. Hun flyttet litt på seg, snudde seg slik at rumpa henne vendte mot ansiktet mitt, bøyde seg litt frem og jeg stønnet når jeg så hvor våt hun var. Pekefingeren min gled forsiktig over fuktigheten, hun dirret svakt, jeg ble modigere og fingeren gled litt hardere og litt lenger frem. ”Herregud så kåt du får meg, jeg vil kjenne tungen din mot musa mi, vil du?” jeg ville………..trusen hennes forsvant og hennes glatte og myke mus lå rosa og åpen foran meg, Jeg presset tungen min mellom rumpeballene hennes og lot den gli sakte opp og ned i sprekken. Hun bøyde seg lenger ned, åpnet seg for meg og det glitret i dråpene som hadde festet seg i de deilige kjønnsleppene. Tungen min smakte, dro med seg fuktigheten frem og tilbake i den myke sprekken, hun presset seg mot meg, roterte svakt mot munnen min.

Hun var himmelsk deilig slik hun stod, men jeg måtte ha henne på sengen slik at jeg kom bedre til. Når jeg reiste meg lot jeg brystene mine gli langs kroppen hennes, hun kjente de stive vortene mot lårene og rumpa si og hun gned seg inntil meg, jeg kysset henne forsiktig i nakken, lot tungen følge halspulsåren hennes som dunket og slo, bet henne i øreflippen. ”Du er deilig, vet du det? du smaker himmelsk og jeg har så lyst på deg”, stemmen min var bare en svak hvisken, men hun reagerte, et svakt stønn kom over leppene hennes og hun snudde seg mot meg og kysset hennes var hett og krevende, tungen lekte med min og jeg skjøv henne forsiktig bakover i sengen, hun drog meg med ned til seg slik at jeg halvveis lå oppå henne.

Hendene mine vandret over de deilige brystene hennes, over den smale midjen og hoftene, la seg over kjønnet hennes og fingrene mine gled forsiktig i hennes våte grotte. Hun løftet seg mot meg og pekefingeren gled sakte inn i henne. Gud så våt og myk og varm hun var. Jeg fulgte etter hånden min og sto på kne mellom hennes deilige lår. Jeg skjøv bena hennes til siden og hun åpnet seg så deilig for meg, klitorisen hennes stod stiv og fristende mellom leppene og jeg klarte ikke å la vær. Munnen min la seg rundt den og sugde forsiktig, hun hvisket ”ja, bare fortsett” og jeg hadde ikke til hensikt å stoppe. Tungen min utforsket henne, gled frem og tilbake og hele tiden rant det deilige safter fra henne, jeg slikket det i meg, drog med meg fuktigheten over klitorisen hennes og ned igjen, fingrene mine gled ut og inn av henne og hun knep sammen rundt dem, hoftene hennes jobbet i mot meg og jeg merket at hun nærmet seg. ”Gud så deilig å se på oss, jeg ser du er våt, musa di er våt, åpen og fristende i speilet” Hun lå og så på oss i speilene og slik jeg stod nå kunne hun se hvor kåt jeg var. Det pirret meg ekstra at hun så på meg samtidig som jeg slikket henne. .

Plutselig skjøv hun meg vekk og jeg stirret forvirret på henne… ”jeg vil sitte på munnen din, kan jeg?” Gjett om hun kunne. Jeg la meg på ryggen og hun satt seg rett over ansiktet mitt. For et vakkert syn. En våt, glatt og fristende mus rett foran øynene mine, det var til å bli gal av. ”Kom med tungen din, slikk meg” jeg stakk tungen ut mot henne og hun spiddet seg på den, gled ned på tungen min, opp og ned, knullet seg selv mens hun masserte brystene sine. Hun var bare helt vakker der hun satt. Jeg sugde og slikket henne, og hun ble villere og dristigere. Gned seg frem og tilbake over munnen min. ”jeg nærmer meg, ikke stopp, vær så snill og ikke stopp” hun var bedende i stemmen, men hadde ingen grunn til å bekymre seg, Jeg ville ikke at dette deilige skulle stoppe heller. Hun tok tak i bakhodet mitt og presset meg hardt inntil seg og hele kroppen hennes spente seg når orgasmen tok henne. Hun skalv lett, og klitorisen hennes hovnet opp, hun kastet hodet bakover og lukket øynene, pusten hennes stanset og en svak lyd kom opp fra halsen hennes. Jeg holdt henne fast og lot henne komme. Hun ristet og skalv en liten stund så var det over. Hun sank sammen over brystet mitt, bøyde deg frem og kysset meg på munnen, slikket i seg smaken av seg selv. ”hmmmmm det var deilig” hvisket hun, men nå er det din tur”. Hun akte seg nedover kroppen min, skjøv bena mine til siden og jeg kjente det var ganske så fuktig der. Tungen hennes gled sakte fra innsiden av kneet mitt og oppover lårene mine, litt nølende stanset hun før jeg endelig kjente hennes myke tunge mot mine svulmende lepper. Jeg rykket til når hun bet meg forsiktig, stønnet og bare kjente hvordan vellysten raste gjennom kroppen min. Jeg så den flotte kroppen hennes i speilet både i taket og på veggen, det var vakkert å se på oss. Hun så på meg mens hun slikket meg, som for å få en bekreftelse på at jeg likte det hun gjorde. ”fortsett, bare fortsett” hvisket jeg. Oppmuntret av ordene mine lot hun hele bredden på tungen gli over min våte mus, det var himmelsk deilig å kjenne henne. Jeg presset hodet hennes hardere mot meg, roterte mot munnen hennes og fikk henne ikke nærme nok. Tungen presset seg inn i meg så langt den kunne komme og jeg kjente det rant av meg, men det virket som om hun likte det, hun ble ivrigere og snart hadde jeg fingrene hennes dypt inni meg mens tungen slikket og pirret klitorisen min.

Fingrene hennes jobbet mot g-punktet mitt, jeg ble våtere og våtere og hun sugde meg hardere og fortere, var trygg på seg selv og visste at hun gjorde meg godt. Det startet helt ned i tærne, krøp oppover bena mine og fylte hele meg, orgasmen kjentes i hver nerve i kroppen min og hun fingret meg dypt og hardt og deilig, jeg klemte musklene rundt fingrene hennes og lot det kommet. Ville ikke, klarte ikke og kunne ikke holde igjen. Jeg skrek høyt når jeg kom, lot saftene flømme ut av meg og over fingrene hennes, hun presset igjen tungen inn i meg og drakk av meg, slikket fuktigheten min utover musa mi, jeg skalv og verden ble borte et lite øyeblikk. Hun strøk meg over hoftene, småslikket meg og stoppet ikke før hun kjente at jeg roet meg. Fingrene hennes var våte av saftene mine, hun førte de til munnen min og sammen slikket vi dem rene……………

Det siste jeg husker før jeg våknet var at jeg krøp tett, tett inntil ryggen hennes og holdt henne hardt inntil meg før vi begge sovnet.

Ja, dette var drømmen min om henne, jeg lovet å skrive den ned og det har jeg gjort. Om hun noen gang kommer til å lese den, like den, bli glad for den, se det vet jeg ikke.