Jeg, en slave, del 1

Monge vil vel lure og spekulere over det forholdet som vi har, men faktum er at eg er tilsett som hushjelp og har vore det i mange år. Langs med har det utvikla seg eit intimt forhold mellom oss, og sakte men sikkert er eg blitt ei slags slavetaus. Eg gjer lydig alt som har ber om, ubetinga, utan å stille spørsmål, Grunnen er kanskje at han aldrig har tøya grensene lenger enn det eg sjølv tykkjer er akseptabelt, og i lag har vi stadig utvida og sprengt grensene.
Men sist helg sette han alt på prøve, nesten meir enn det eg kunne akseptere. Det irriterar meg at eg framleis vert våt mellom beina når eg tenkte på det som skjedde.

Eg er som sagt hans hushjelp med etterkvart utvida betydning. Om kveldane sysla eg ofte rundt om i huset naken, eller i svært kort skjørt. Han lika å studere stompen min når eg går omkring. Har han besøk er eg sjølvsagt anstendig kledd, og har riktig etikette. Ved eit par høve ber han meg opptre truselaus og i kort skjørt når han har besøk, mest for å pirre seg sjølv, og bygge seg opp til vill sex etterpå. Forholdet bygger også opptil normal sex der vi kan kose oss som likeverdige partar i hans seng. Ofte overnatta eg der eller i ei seng ved sia av hans.

Vist har han eit sosialt liv utanfor heimen, og ved nokre høve har han tatt med seg andre kvinner heim etter ein tur på byen. Klart eg er sjalu, men det er hans rett. Eg har min plass, og slik er det. Når han har slik besøk får eg ordre like før han kjem om kva eg skal gjere av meg.
Og om morgonen må eg servere kaffi og frukost på senga. Det er dagar eg verkeleg ynskjer meg vekk, men nok om det….

Å få pisk er noko som eg ikkje heilt klarar å venje meg til. Vondt og godt på ein gong, veit ikkje kva som er verst og best. Bode gruar meg og gler meg kvar gong. Det som er sikkert er at vi begge blir kåte av det, og som oftast endar det opp med kos og øm sex.
Bjørkeris sett eg mest pris på om, eg skal få velje. Å kjenne riset opp og ned langs rumpa og låra får meg til å skjelve, nesten orgasme berre med det. Han fører alltid riset opp og ned med forsiktig handelag før han smekker til over rumpa. Smerte vert avløyst med velbehag. Etter kort stund er eg så våt at han tar pause med riset og smør fittesaft rundt rumpeholet og opnar det sakte men sikkert. Siste del av riset gjer han unna med ein buttplugg i.

Handflata brukar han og innimellom. Då ligg eg på fanget hans. Ofte er det kortare seansar, der straffa er i sentrum, og svie og smerte er mest framtreande. Bode med bjørkeris og med handa vert eg ganske raudflammande på baken og låra. Ofte kan det vare i to tre dagar før det går over. Desse dagane vil han alltid ha meg med kort skjørt og strømper slik at straffa vert synleg.

I det heilt siste har han forandra seg ein del, eg har blitt straffa for små ting som eg ikkje skjøna noko av, og han har endra piske- metode. Brått såg eg at den gamle russestaven, bambusstaven hang på veggen i lag med russehua. Ein dag bad han legge meg over lenestolryggen, og så tok han ned staven og gav meg nokre smekk over rumpa som svei meir enn eg hadde kjent før. I staden for å bli raudflamma fikk eg nokre markerte raude striper over rumpa som satt lenger enn tidlegare.

Det neste han har funne på er to geisha kuler som han har kjøpt og lagt fint i ei eske glaskarmen. Desse kulene er tunge, og gjer lyd i frå seg ved vevegelse på grunn av innerkulene.
”Ei eller begge skal du ha inn i skjeden når du vert kåt. Dette må du passe på sjølv, og dersom eg kjenner at du er våt og kulene ligg i karmen får du kjenne staven”
Eg ser på kulene og undrar om det let seg gjere å føre dei inn så store som dei er, og får eg dei ut at? Eg grøssar, men samtidig kjenner eg at det pirrar meg.
” og dett dei ut medan du brukar dei vankar det også pisk” sa han tok opp ei kule og vinka meg til seg. ” dette er god trening for fittemusklane” sa han mens han let den kalde kula rulle opp og ned den glattbarberte fitta. Det var ikkje lenge før eg var så våt at han kunne føre den inn. Eg kjente meg oppfylt, og eg kunne høyre kulelydane når eg vifta på rumpa.

Etter nokre dagar kunne eg gå med begge kulene, men måtte ofte krysse beina for å hindre at dei datt ut. Sag sikkert rart ut der eg gjekk rundt og støvsuga og tørka støv. Å få orgasme med kulene i kjentes ut som krampe, som orgasmen aldrig gjekk over. Å få ut kulene kunne fortone seg som ein fødsel. Må ned på huk og prøve å presse dei ut. Akkurat som tissestilling ute i det fri. Han morar seg når det skjer, og beordra meg opp på salongbordet slik at han har godt innsyn. Føler at eg misser kontroll, kjem det tiss eller det som verre er? Dette er verkleg å blottlegge seg.

Ein kveld etter å ha fått smake bambustaven gjekk vi til sengs, og eg fikk trøst medan han tørka tårene mine. Då fortalde han at han hadde fått rådgjeving av ei domina på nettet om korleis han skulle behandle ei slavetaus, og at han hadde invitert ho heim til helga.
Eg fikk sjokk og lurte på kva eg skulle gjere av meg.
”vel dette vert eit privat besøk til meg, og eg rekna med at du varta opp som vanleg. Berre oppfør det og ver lydig så bør du ikkje frykte noko”

Dei to neste dagane, fram imot besøket, gjekk eg rundt meg sjølv og var nervøs. Han var sjeldan tolerant og let meg vere i fred. Sjølv kulene fikk ligge i fred. Ikkje sa han noko sjølv om eg brukte truser, Let han meg vere i fred for å utøve omsorg eller oversåg han meg? Brått sakna eg å bli styrt, bli beordra og ikkje mint å bli audmjuka. Eg gjorde til og med små feil for å provosere han utan hell. Han let meg vere i fred – heilt til den dagen ho skulle kome.

Etter at eg hadde bada og barbert meg, så fikk eg ein omgang som eg seint vil gløyme. Dette for at du har gått rundt og surmula sa han. Man i ettertid trur eg det var for at han ville vise meg fram til ho som kom på besøk.
Med spor etter tårer og raud om kinna styrte eg på kjøkkenet ikledd anstendige klede, eit halvlangt skjørt med matchande bluse til. Rumpa var smurt godt inn med vaselin og at eg ikkje hadde truse gjorde no berre godt.
”berre ein ting til før ho kjem” sa han ” skal du gjere private ting medan ho er her, bør du spørje om tillatelse. Vi bør vel ha litt stramme reglar når vi får så fint besøk” eg såg undrande på han og brått ringde det på døra….